Charlottekoch Avis 14

2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Min oplevelse

En helt tilfreds oplevelse, min frisør forstod hvad jeg ville have og var meget imødekommende. Der var en behagelig stemning derinde og meget stille og roligt, en klar anbefaling herfra.

18 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid dejligt med et besøg hos…

Altid dejligt med et besøg hos Charlotte Koch. Så dygtig og behagelig og rar stemning i salonen ☺️

14 juin 2025

Réponse de Charlottekoch

Hej Julie. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at du har haft gode oplevelser hos Charlotte Koch. Vi brænder for at give vores kunder den bedste service, så det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds. Vi glæder os til at se dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er kommet her i mange år og elsker…

Jeg er kommet her i mange år og elsker at komme her. Charlotte er en super dygtig og engageret frisør som forstår hvad jeg gerne vil have og der er altid en rigtig god stemning i salonen.
Kan kun give salonen mine bedste anbefalinger

9 mai 2025

Réponse de Charlottekoch

Hej Josephine. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at du har haft gode oplevelser hos Charlotte Koch. Vi brænder for at give vores kunder den bedste service, så det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds. Vi glæder os til at se dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Teenage dreng med fed klip

Hvad gør man når ens 13 årige dreng får første gang finder en frisure på nettet og siger det er sådan han gerne vil have sit hår.
Man tager da ind til Charlotte koch 😁
Da han kom hjem strålede han som en sol og havde favnen fuld af noget forskelligt hår dimseting ( noget far ikke forstår sig på ) Det så piv godt ud og han havde fået god instruktion om hvordan han skulle sætte det let og elegant.
Man kan med ro i sindet sende sine uge mennesker ind til salonen med vished om at bliver et godt resultat.
Tak for jer derinde - 💪🏻
Der må vist helle se at få bestilt en tid igen inden sommeren starter.

14 avril 2025

Réponse de Charlottekoch

Hej Jesper. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en oplevelse hos Charlotte Koch. Vi brænder for at give vores kunder den bedste service, så det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds. Vi håber at vi ser din søn igen. De bedste hilsner, Charlotte Koch Teame

Noté 1 sur 5 étoiles

Ødelagt hår

Min kæreste havde købt en deal til klip og striber. Det blev omkring 700-800kr og en lille ekstra betaling på 100kr fordi min kæreste har tykt hår- normalt et supergodt tilbud.

Desværre var de produkter der blev årsag til at min kæreste i dag(hun var derinde i går d. 10/3) vågnede op med rødt udslæt i hovedbund og totter der kunne hives ud, pga svitset hår.

Der blev taget kontakt til frisøren, og vi fik tilbudt at få tillægget på 100kr refunderet. Ikke specielt tilfredsstillende kundeservice.

Istedet har hun brugt 1100kr hos en anden mere professionel frisør, som har lavet en omfattende rep af det “produkt” Charlotte Kochs butik havde leveret.

10 mars 2025

Hej Bo.

Vi er kede af at høre om din kærestes oplevelse, men vi er meget forvirrede over anmeldelsen.

Kunne det muligvis være en anden frisør? Vi har nemlig slet ikke haft nogen dialog med en kunde om at få 100kr retur.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så I er meget velkomne til at kontakte os i salonen på 35255050, så vi kan få en god dialog om det, for vi er meget undrende over situationen.

Mvh Charlotte Koch

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid super tilfreds med resultatet og…

Altid super tilfreds med resultatet og det er jeg selvfølgelig også denne gang. Har været fast kunde gennem de sidste 5 år. Charlotte er fantastisk dygtig og der er en hyggelig stemning i salonen

3 mars 2025

Hej Annette.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os, at du har haft nogle gode oplevelser hos Charlotte Koch.

Meget dygtig kompetent frisør

Meget dygtig kompetent frisør. Kan kun anbefale.

24 février 2025

hej Anne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Min faste frisør igennem mange (h)år

Charlottes salon byder på skøn stemning, fantastisk fleksibilitet og kompetent klipning. Så længe jeg har hår tilbage, bliver det Charlotte, der svinger saksen!

21 février 2025

Hej Peter.

Virkelig flot frisure

Virkelig flot frisure, og de sødeste tålmodige medarbejdere

20 février 2025

Hej Diana
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse hos Charlotte Koch.
Vi brænder for at give vores kunder den bedste service, så det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds. Vi håber vi ser dig igen.

Den allerbedste frisør

I over 12 år har Charlotte været min faste frisør, og jeg kunne ikke være mere taknemmelig! Hendes tålmodighed, dygtighed, kreativitet og øje for detaljer gør, at jeg altid føler mig tryg i hendes hænder. Hun ved præcis, hvad der klæder mig, og formår altid at ramme lige det look jeg ønsker. Charlotte lytter altid, giver ærlig og professionel rådgivning, og jeg går hver gang derfra med et smil og en frisure, jeg elsker. Tusind tak for den gode stemning i salonen, de gode oplevelser og for din fantastiske måde at være på og for dit altid gode humør.
Du er simpelthen den bedste.

Hej Pernille.

Skøn frisørsalon

Kan kun give de allerbedste anbefalinger. Altid god sparring med både klipning og farvning⭐️føler sig altid hørt og går altid derfra med en følelse af en god behandling og servicen er i øvrigt helt i top😊taaak for jer.

Hej Mette.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste og mest professionelle service

Som kunde hos Charlotte er man altid i centrum og får den bedste service, som kunde er jeg altid tilfreds når jeg går derfra og så er de de bedste til at klippe sønnikes hår og styre hans hvirvel i nakken.
Tit er der også kage til kaffen

Hej Laila.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk stemning og mega søde piger

Super flot salon og super god service. Det er helt klar hos dem jeg har fået den bedste oplevelse og kommet hjem med det bedste resultat fra. Både mig og mine piger kommer der igen og igen.

16 janvier 2025

Hej Kristina.

5 stjerner værd

Dejligt sted og rigtig god kundeservice. Charlotte er en super dygtig frisør. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer dér.

3 février 2025

Hej Katja
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi håber at vi ser dig igen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus