Cigarshop.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

- Super hurtig levering (personlig i KBH) - Overskuelig hjemmeside - Blev opgraderet da min cigar var udsolgt - Lækkert personale (2nd manden) 😍

L'entreprise a répondu

Niiiiice!! Jeg har oprettet mig et langdistance abonnement. Jeg får et par spændende cigarer tilsendt hver måned. De bliver sendt direkte til min postkasse. Forsvarligt pakket ind i en lukket Boved... Voir plus

Gls mister min pakke. 10 dage med tovtrækkeri frem og tilbage. Jesper fra cigarshop tager selv teten og opsøger pakkeshoppen hvor den er indleveret og finder ud af at GLS har håndteret den forke... Voir plus

1. Boutique de cigares

Informations provenant de diverses sources externes

Kvalitets og luksus cigarer og tilbehør

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God service

God service, hurtig levering. Forsvarlig indpakning med Boveda. De arrangerede events gør firmaet endnu bedre. Topkarakterer herfra

Réponse de Cigarshop.dk

Tusind tak. Vi må stå sammen i røg og "damp" (ikke fra en Vaper) ;)

Altid god service og forsendelserne er…

Altid god service og forsendelserne er pakket så cigarene er i tip top stand når de ankommer. De gange jeg har handlet hos Cigarshop.dk har cigerene været pakket i lufttæt plastpose med boveda element til at holde fugtigheden. Hos Cigarshop.dk ved man virkelig hvad man taler om!

Réponse de Cigarshop.dk

Mange tak for de pæne ord. Vi gør vores bedste og når det kommer cigarer er der ingen kompromisser med fugtighed og indpakning :)

Wonderful to work with

Wonderful to work with, quick shipment, cigars arrived perfect!

Réponse de Cigarshop.dk

Thanks a lot. When a man need at cigar he needs it now :)

Extremely fast delivery and ease of…

Extremely fast delivery and ease of use.
Great selection of cigars and they were well packaged to be safe during transport.
I also appreciate that you can select single cigars instead of committing to a whole box.

Réponse de Cigarshop.dk

Thank you for the nice words. :)

Jeg har intet dårligt at sige om…

Jeg har intet dårligt at sige om cigarshop.dk så nemt er det!

En service udover det sædvanlige!
Fagligt dygtige!
Også bare nogle pisse lækre produkter!

Vi ses snart igen cigarshop.dk!

Réponse de Cigarshop.dk

Mange tak og på snarligt gensyn :)

Fantastiske cigarer og en fornem pris

Fantastiske cigarer og en fornem pris. Ejerne af denne virksomhed har mange års erfaring indenfor deres fag. Derfor står de altid til rådighed med gode råd og service. De har sågar en facebook profil, hvor folk der nyder cigarer, kan dele deres erfaringer mm.

Hvis du leder efter et sted med gode cigarer, fed service og et fantastisk sammenhold så er cigarshop.dk stedet for dig.

Réponse de Cigarshop.dk

Tak for de pæne ord. Vi gør Vores bedste for at samle alle cigarinteresserede i Danmark. En gammel stolt cigarnation ;)

Gode cigarer

God shop og fine varer man får med medlemskabet.

Réponse de Cigarshop.dk

Tak for de pæne ord og medlemskabet :)

Tak til Jesper hos Cigarshop.dk for…

Tak til Jesper hos Cigarshop.dk for hurtig levering og fremragende cigarer. God kvalitet og røg for pengene. Kan kun anbefales og skulle der være tvivl, er de virkelig fremragende til at forklare og hjælpe. 6 ud af 5 stjerner herfra. Bedre kan det ikke gøres.
Mvh. René W.

Réponse de Cigarshop.dk

Tusind tak for de pæne ord. Vi må spørge Trustpilot om de kan øge antallet af stjerner :)

Danmarks absolut BEDSTE cigarshop

Danmarks absolut BEDSTE cigarshop! Altid hurtig levering og super god service. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Réponse de Cigarshop.dk

Tusind tusind tak. Det varmer, selv i varmen :)

Det er altid en fornøjelse at handle her!

Det er altid en fornøjelse at handle med Jesper. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Om det er cigaren til nytårsaften, drengene der liiiige skal prøve en cigar for første gang eller man blot skal have til hverdagen, så er Jesper og Splendid Cigars garant for god service og lækre cigarer - altid. 🙌🏻

Og så kan man jo også ryge sine cigarer på Musen. Både sine medbragte, men også dem man køber på baren! 😍

Réponse de Cigarshop.dk

Mange tak for de pæne ord. Det er godt at ryge en cigar derhjemme i fred, men det er også dejligt at man kan tage et sted hen og nyde dem i godt selskab ;)

Danmarks bedste

Danmarks bedste og nemmeste abonnementordning på cigarer, og det samme må siges om hjemmesiden, som byder på et godt og stort udvalg, for enhver smag.

Réponse de Cigarshop.dk

Mange tak for de pæne ord :)

Virkerlig gode priser på kvalitet cigar…

Virkerlig gode priser på kvalitet cigar sindssyg hurtigt levering især med postnord er man i tvivl om noget svare de virligt hurtigt i har overgået alle mine forventninger 10 ud af 5 stjerner

14 mai 2020

Réponse de Cigarshop.dk

Mange tak for den første anmeldelse i det nye regi. Og specielt for de mange stjerner :)

+9 ugers levering og svarer ikke på rykkere..

Ventede +9 uger for at få leveret fugtelementer til 590kr.

Betalte forud med MobilePay for at få hurtigere ekspedition (som foreslået i ordrebekræftelsen).

Rykkede adskillige gange i webshoppen, på emails og facebook uden tilbagemelding ?!

Kontaktede MobilePay mobilen (Jesper Remmer Petersen) uden der blev ringet tilbage.

Fik leveret fugtelementer i mellem størrelse, selvom jeg betalte for de store :(

19 juillet 2017