Gick in på Järva krog stationen, tog en fanta och skulle beställa 1 pizza slice 1 tjej i kassan, gjorde iordning tunnbrödsrulle åt en annan kund. Tittar inte ens upp Ser 3 andra i personalen fyll... Voir plus

När jag lämnade tillbaka bilen hävdade personalen att bilsätet var skadat och krävde därför att jag skulle betala 4000 kr. De var dessutom mycket otrevliga i sitt bemötande. Jag hade inte tagit med nå... Voir plus

Appen funkar väldigt dåligt gällande tvättabbonemang. Känner inte av att man är på macken. Kundservice är otroligt okunniga, otrevliga och oförstående. Jag ångrar att jag bytte hit för några månader s... Voir plus

Stannade på Circle K, Malmagatan i Enköping. Hade fått ny app från arbetsgivaren att använda för tankning. Hade inte en susning om hur den skulle användas/installeras. (Lider av digitalt utanförskap)... Voir plus

1. Agence de location de voitures

Informations provenant de diverses sources externes

Välkommen till Circle K! Hyr bil eller släpvagn, sök efter närmaste Circle K station, logga in till dina tjänster och se aktuella drivmedelspriser.

1,7

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

191 avis

Hej hyrde en bil på circle k …

Hej hyrde en bil på circle k österängen jönköping. kommer aldrig att hända igen jag lovar !!! Här finns en fruktansvärd oseriös och otrevlig chef .Har hyrt bilar på många ställen och aldrig varit med om något liknande Då jag hade förhinder att lämna bilen så åkte min man dit med den detta var så klart inget konstigt eftersom det är helt ok på alla andra uthyrningar. Chefen på denna station vägrade då att ta tillbaka bilen eftersom det inte var jag som lämnade den ???Om jag ligger i hög feber eller någon annan orsak vad är problemet bara bilen kommer tillbaka i tid ??? . Hyr inte bilar på Cirkle key bara problem Finns många andra seriösa ställen att hyra på vet många andra som råkat ut för samma sak på denna station .Men det kanske bara räcker att de byter chef för hon ska inte arbete med service .Mvh /Lena

12 mars 2023
Avis spontané

Rude unhelpful stuff, misleading website. Total ripoff

I booked a truck with them. I called them to ask if it is a problem that someone else is going to drive instead as I dont have driving license and they said it is easy to fix. Also their website is stating that the number of km-s you entered is included in the price.
When I came there the person working was insanely rude. And said it is not possible to rent because I dont have driving license and he made a huge problem out it. In the end he transfered it to my friend after talking 15minutes with him. But didnt allow me to pay with my debit card. So my friend had to pay.
Also he didnt want to come out and show us how to open the back of the truck and we had to go back and forth to him multiple times until we figured it.
When we returned truck he said we have to put the fuel that we spent even though on website it said that 50km is included.
Also he persuaded us to rent truck for 8 hours instead of 4. When we returned it in 4 hours he said he cant return the money for 4 hours that we didnt use. HORRIBLE. NEVER AGAIN.

Adress of the Circle K is Klockartorpet Västerås.

25 février 2023

DONT RECOMEND ELECTRIC RENTALSo charger didnt work on rented car

So charger didnt work on rented car. Endedup getting stuck in another city and waiting a long night of 8 hours in the car. Lost 6 hours of my rented time cause of this and no refund or anyhelp at all. I more or less rolled into the final CK. 2 stars because the day was sunny

25 février 2023

Falsk marknadsföring

Man skaffar biltvättabonnemang eftersom det står i reklam att man får tvätta bilen 30 ggr i månaden. Direkt efter att man betalar får man ett mejl där det står att vid förnyelse är det bara 8 ggr i månaden. Falsk marknadsföring!

28 janvier 2023

Otrevlig, lat personal

Jag kom till Cirkle K, Storgatan Umeå för att köpa en Pepsi Max. När jag skulle betala denna och ställde fram den vid kassan sa personalen ”du kan använda snabbkassan”. Det var ingen som helst kö utan jag och mitt sällskap var de enda i butiken. Tycker det är under all kritik att man ber sina kunder använda snabbkassan när man står i kassan och det inte är någon kö. Det är väldigt väldigt dålig service att göra på detta vis.

6 janvier 2023
Avis spontané

Jag har varit kund på Statoil/Circle K…

Jag har varit kund på Statoil/Circle K i ca 15 år. Jag sköter mig mestadels själv, tankar betalar vid pumpen, använder serviceplatsen, lånar toaletten etc. Detta gäller stationer i Stockholms området.

Det är nästan alltid städat, rent och snyggt på toan, det finns papper i hållarna, luften till däcken fungerar. Om tank pumpen är trasig så sitter det lappar så att man ser detta på håll.

Jag tycker att det märks att man bryr sig om sina kunder!

6 janvier 2023
Avis spontané

Mycket smidigt att låna bil och…

Mycket smidigt att låna bil och lastbil. Bilen är alltid i bra skick, rena och relativt moderna modeller. Har hyrt bil och lastbil några gånger nu och det har alltid varit mycket enkelt och snabbt att hämta och lämna bilen.

11 août 2022

Dåligt service

1. Är hela tiden stationen som jag brukar tvätta bilen är på reparation.
2. Jag hade skaffat en tvättabonemang men tyvärr kan inte använda på grund av reparation av tvätthalen och de hänvisar mig till annat stationer som har biltvätt. Dåligt Dåligt service och rekommenderar inte att nån annan ska skaffa

21 décembre 2022
Avis spontané

Skador på bilen efter biltvätt

Skador på bilen efter biltvätt, skyddsmekanismen som ska bryta vid kontakt har tagit i och orsakat djupa repor/skrapmärken, Circle K och Prowash vägrar ta sitt ansvar trots att det är uppenbart vad som orsakat skadan på bilderna. ARN ärende upprättat. Skriver detta mest för att varna andra för att åka in i Circle K:s biltvätt, när allt fungerar så går det bra, men när skadan väl är framme pga fel på maskinen så undviker man att rätta till det.

23 novembre 2022
Avis spontané

Katastrofalt dåligt tvättresultat idag…

Katastrofalt dåligt tvättresultat idag den 7 december 2022 på Circle K Uppsala Gränby. Under tidigare tvättar på samma station har resultatet varit OK, men nu var i princip hela bakpartiet som orört och otroligt dåligt torkresultat med vita pluppar på hela bilen. Att behöva manuellt blötsvampstorka hela bilen efter att ha betalat 239 kronor är fullt oacceptabelt. Bil: Volvo V70, enkelt tvättobjekt.

6 décembre 2022

Circle K Arninge

Circle K Arninge. Bensinmätaren visar fel trots att jag frågat om de tankat? Ringer och de säger att de ska kolla detta vid ankomst. Det visar sig att jag hade rätt och att de skulle betala tillbaka fyra liter. Enligt dem ska man som kund ha koll på att bilen är tankad. Bilen var smutsig med leta och löv inuti. Kaffe och choklad på sätet vilket jag talade om innan jag åkte iväg och även när jag lämnade tillbaka bilen. Ingen kompensation för detta. Uselt

27 novembre 2022
Avis spontané

Olagligheter och katastrofalt bemötande…

Olagligheter och katastrofalt bemötande som består av härskarteknik och kränkande behandling. Finns en personal som är mycket hjälpsam och trevlig och jag lider med honom att han jobbar med sådana mobbare.

22 novembre 2022

Circle K Göteborg frölunda torg sämst

Riktigt dåligt bemötande och service.
Personalen pratar med sin ociviliserade och otrevliga polare som är respektlös mot kunderna istället för att hjälpa och bemöta dem.
Jag är ändå medlem och trogen cirkle k kund och har besökt många stationer men aldrig stöt på en så dålig och otrevligt ställe som på frölunda torg.
Cirkle k borde verkligen se över vad är det för folk de anställer.

15 octobre 2022
Avis spontané

Kräver en på pengar utan att tveka

Kräver en på pengar utan att tveka!
Hyrde bil via Circle K, och blev vid uthämtning av bilen försäkrad om att bilen var sprillans ny och hade inga skador. Jag valde att lita på hon i kassan, och kollade bara eventuella skador lite snabbt, men när jag åkt en bit upptäckte jag att bilen hyrts ut flera gånger redan. När jag sedan lämnar tillbaka bilen blir jag tvungen att betala 3000kr (då hade jag skadekostnadsreducering) för en liten repa på framsidan som jag omöjligt kan ha orsakat. När jag sedan ifrågasätter deras påstående om att skadan kommer att kosta 12 000kr att reparera (pris utan kostnadsreducering) blir jag bemött hånskratt och förklaringar som ”det skulle du tänkt på innan” och ”det står på kontraktet”. Det är inte rimligt att ta samma pris, oavsett skada. Om jag hade frontalkrockat bilen, hade kostnaden då också blivit 12 000kr? Jag fick förklaringen att ”det kommer kosta uteblivna hyresintäkter när den lämnas in på lagning också”, men både jag och personalen där vet att den självklart inte kommer lämnas in på reparation pga en liten repa. Dom krävde mig på mina sista sparade pengar utan att ens tveka. Så hyr aldrig bil från Circle K. Du kommer att åka på höga kostnader även fast du gör allt rätt. Det är detta dom får in pengar på.

20 septembre 2022

Easyfuel helt värdelöst!

Easyfuel, tanka utan att ta fram sitt kort låter ju lätt!!

Men eftersom man alltid blir utloggad från appen, appen hittar inte stationen, appen hittar inte reg numret m.m så blir det allt annat än lätt.
Man får börja med att logga in eftersom man alltid blir utloggad.
Då vägrar den ditt lösenord, man får skaffa ett nytt.
Detta upprepas vid varje tankning, alltså hitta på ett nytt lösenord varje gång.
Sedan när man väl är inne får man alltid fylla i vilken cirklek man är på. Sedan måste man fylla i sitt regnumer då den inte hittar bilen och sedan välja vilken pump du står vid.
Vid varje inloggningsförsök måste man använda bank id.
Allt detta måste jag alltså göra varje gång.
När jag tror jag har lyckats så startar ändå inte pumpen.... appen buffrar
Det brukar ta mig 15min att "komma igång med tankningen" (fast den aldrig gör det, det blir kortbetalning i slutändan varje gång)
Detta har jag nu hållt på med i några månader och har minst sagt tröttnat.
Ingen hjälp att vänta sig i butikerna heller, de kan inget om detta säger de.
Skickat till kundtjänst några gånger men de vet inte heller varför det inte funkar.
Har ändå gjort som de säger, uppdaterat appen, tagit bort regnumer och skriv in det på nytt, har på platsinfo och notiser, har 1500kr på kortet(som jag en gång inte fick tillbaks, tog mig en arbetsdag att ringa och få tillbaks dem efter 5 dagar)Har godkänt internet köp på kortet.

Eftersom easyfuel skall innebära att du inte behöver ha ditt kort med dig så har det inte gått att tanka alls på cirklek då jag inte haft deras kort med mig. Det slutade då med att jag åkte till schell där jag har ett kort.

Jo men visst, tycker man om detta strulet och har tid till detta så är detta appen för dig!

Har du inte lust att tappa tid, tålamod och pengar, välj att betala direkt med kortet.
Det är nämligen mycket mer easyfuel med kortbetalning, det tar ca 5sekunder och du får samma bonus.

3 septembre 2022
Avis spontané

Min son hyrde en bil på Cirkle K…

Min son hyrde en bil på Cirkle K Marklandsgatan i Göteborg och han var sen med stt lämna tillbaka den. Vilket är fel och felet är betalat o klart nu. Men efteråt så sa dom att det var en vagnskada på bilen och detta medförde ytterligare kostnader. Vi gick dock aldrig ta del av dessa för när vi dök upp på stationen då var bilen körd till verkstad? Vi ville då ha foton på skadorna som vi betalat för dom fotona dök aldrig upp fast vi lämnade mailadresser och telefonnummer hör o häpna ytterligare 5-6 veckor senare dök det upp bilböter 3 stycken, jag ringde upp och bad om att få kopia på originalen dessa och frågade varför dom kommer först nu? Dom skickas till vårt huvudkontor i Stockholm vi har inget med dessa att göra? Jag ringer Stockholm idag och hör o häpna dom skriver inte ut breven det gör stationen själva som ÄGER bilarna logistiskt egentligen om man tänker efter. Dom har sagt till min son att dom kommer se till stt han är spärrad i tre år gör dom gillade inte honom för han frågade hur saker och ting ligger till samt han var sen med bilen. Akta er för att hyra bil på denna stationen och dokumentera med bilder hur en bil ser ut när ni hyr den samt kontrollera utrustningen fungerar i den. Du som kund kan få betala för nåt du inte gjort och bli spärrad för vidare uthyrning annars.Vi kommer hyra hos andra från och med nu.
Så himla tråkigt om vi har blivit lurade men en lärdom. Dessutom var butikschefen/ägaren/ eller vilken nu han riktiga titel var hotfull och otrevlig. Vilket inte gör situationen mer trovärdig.

28 juillet 2022
Avis spontané

Circle K Hammarby Sjöstad.Fick betala 3000-: för....

Circle K Hammarby Sjöstad.
Det var otrevlig personal som inte gör sitt jobb ordentligt. De hade jättedåliga kontrollrutiner när det kom till överlämning av hyrbilar. De lägger ansvaret hos kunden att kolla igenom fordonet självmant när man hämtar den för att hitta skador som inte står med i avtalet, gör man inte det så kommer de vid återlämningen att säga att det är kunden som orsakat skadan. Jag fick betala 3000:- för en skada på hyrbilen som jag inte orsakat.
Man måste tvinga ut dem för att kontrollera bilen tillsammans innan man kör iväg med den, gör man inte det får man betala priset.

1 juillet 2022

Awful customer service

Awful customer service - we were renting a trailer for a move between Sweden and Denmark and double checked that we were allowed to bring it across the border. We were told we could as long as we informed the staff. Come the day of the move, they refused to let us pick up the trailer, saying they none of their vehicles may leave the country. Terrible experience and absolutely NO communication between staff members

18 juin 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit