Jag fick snabbt svar på min fråga som gällde huruvida jag själv kan öppna och stänga mitt kreditkort för köp inom och utom Sverige på samma sätt som jag kan göra med mitt kontokort. I dagsläget kan... Voir plus

Bra snabb service / information från Kundservice ( 2 samtal) Även om åtgärden av den digitala justeringen/ ärendet dröjde längre än som uppgavs att det skulle göra. Men det fixade sig och blev rät... Voir plus

1. Société financière non banquière

re:member erbjuder både kreditkort och privatlån. re:member handlar om dig och dina behov. Det handlar om att du ska ha tillgång till innovativa betalnings- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll, men som samtidigt gör vardagen enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betalningslösningar för ett aktivt liv. Och det kommer vi fortsätta med. Du bestämmer själv vilken lösning som passar dig bäst, hur du vill betala och vad som är viktigt för dig.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Fick snabbt och väldigt fin hjälp i…

Fick snabbt och väldigt fin hjälp i mitt ärende vilket jag är väldigt tacksam för. Skickades sedan vidare till annan avdelning i telefonkö, men kom inte fram. Ringde upp på nytt och fick svar om att de stängt för dagen och att jag var välkommen att ringa nästa dag. Rimligt. Tack för fin hjälp.

13 avril 2026

Jätte bra service

7 avril 2026

Hej Barke!
Tack snälla för detta fina omdöme!

Quick and effective costumer support

Quick and effective costumer support

7 avril 2026

Hello Niels!
Really nice to hear you where pleased with our service!

Smidig och flexibel tjänst

Jag är mycket nöjd med re member eftersom de erbjuder enkla och moderna lösningar som verkligen passar mina behov. Det känns tryggt att ha kontroll över mina betalningar och jag uppskattar hur smidigt allt fungerar i vardagen.

19 mars 2026

Hej Stefan!
Vi är väldigt glada att du känner dig nöjd och att våra tjänster gör vardagen enklare för dig. Tack för att du tog dig tid att skriva. Din feedback uppskattas verkligen.
Nora re:member

They didnt send me what we agreed

They didnt send me what we agreed, so tommorow i need to call again

1 avril 2026

Hello Danijel!
Sorry to hear you didn’t receive what was agreed, and that you need to call again. We appreciate you letting us know.

Good customer service 👍

Experienced personal who were very helpful!

1 avril 2026

Hello Ngolia!
We’re happy to hear you where assisted. Thank you for your kind words. We appreciate your review.
Nora re.member

Bra snabb service / information från…

Bra snabb service / information från Kundservice ( 2 samtal)
Men det fixade sig och blev rätt senare under kvällen.

27 mars 2026

Hej Agnetha!
Tack för att du delar med din, vi är glada att allt ordnade sig. Din feedback hjälper oss att förbättra våra processen.
Nora re:member

Jag fick snabbt svar på min fråga som berörde kreditkort

I dagsläget kan man tydligen inte göra det med ert kreditkort.
Det vore bra om ni kunde arbeta fram den möjligheten framledes.

26 mars 2026

Hej Celia!
Vi håller med om att tillförlitlig och flexibel kortsäkerhet är viktigt, och vi tar med oss din synpunkt i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Vi uppskattar verkligen att du hjälper oss att bli bättre.
Nora re:member

Lätta att ha att göra med

Lätta att prata med, förstående

25 mars 2026

Hej Ninni!
Vad roligt att höra att du upplevde oss som lätta att prata med och förstående. Tack för att du delade med dig.
Nora re:member

No problem with costumer support but…

No problem with costumer support but I’m curious about why I can’t see my transaktion information when I’m logged in. Strange that I, 2026, need to call someone to get that information.

24 mars 2026

Hello Håkan!
Thanks for your feedback, we understand it’s frustrating not to see your transaction details when logged in, this should be visible. We’re working on improving this experience.
Nora re:member

En savoir plus sur les différents types d'avis.