Helsingør Mig og mine kollegaer var afsted. Det ene hold havde fået udleveret så mangelfuld materiale, at vi ikke kunne løse halvdelen af gåderne. Virkelig ringe og spild af 2 timer.
L'entreprise a répondu
Vi har netop været 5 personer på oplevelse i Odense med temaet Den Magiske Portal. Forventningerne var høje, vi regnede med vi skulle ud og løse opgaver rundt omkring i byen hvor også byen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Et geolokations spil på ipad, primært med puzzles på ipadden - krydret med lidt AR, nogle enkelte informationer man skal finde i virkeligheden (ingen skjulte æsker, låse eller spionstuff). Det sj... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vores firma var afsted på Operation Mindfall i Aarhus i 3 hold (18 personer). Alle havde virkelig det sjovt, og vi blev helt klart udfordret på opgaverne. Det er fedt og sjovt, at man kan konkurre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Velkommen til City Escape – Danmarks førende udbyder af udendørs escape rooms, mystery hunts og escape games! Vi tilbyder spændende City Escape Games i byens centrum, hvor I, udstyret med en iPad og en kuffert, sendes ud på mission. Her kan I blandt andet komme på en nervepirrende spionjagt for at redde byen, lede efter en magisk portal eller forfølge og fange en morder. Vores City Escape Game er en unik og udfordrende oplevelse, der finder sted udendørs i centrum af København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Kolding, Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved og Roskilde. Undervejs skal I rundt i byen og løse en række spændende opgaver og puzzles – men husk, tiden er knap, så I må holde tempoet oppe. Det er sjovt, spændende og udfordrende. Escape Rooms – bare udendørs! City Escape Games er anbefalet fra 2 personer og opefter, med mulighed for at dyste i flere hold. Priser fra 150,- pr. person.
A répondu à 84 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Sjov og god underholdning. Har ik prøvet escape room, men det at gå rundt i kbh med gode kollegaer, tænker jeg er lidt hyggeligere end et rum, hvor man er spærret inde. De havde fået 5 stjerner, hvis ansat Lasse lige havde givet ligeså god service efter vi var færdige, som før vi startede. Måske være lidt mere tilstede og runde turen af på en god måde, Men han virkede sur og tvær og havde mest lyst til kontrol af kufferterne og komme hjem:0(

Réponse de City Escape ApS
De opkræver 20 kr mere pr person end de de skriver i den bekræftelse man får npr man bestiller. Øv.

Réponse de City Escape ApS
Super oplevelse og en anden måde at gå tur på😀 God information og coronavenligt med sprit og afstand☺️

Réponse de City Escape ApS
Kan klart anbefales, hvis man er til escaperooms og ønsker et par spændende timer.
Der er styr på tingene og god info. Det er både en sjov og spændende oplevelse, med en passende sværhedsgrad til, at det både er en udfordring men også overkommeligt.
En fordel at kende byen.

Réponse de City Escape ApS
En savoir plus sur les différents types d'avis.