Banner for Claritycheck

Claritycheck Avis

44 578

3,8

J'ai été abonné à ce site par accident, de façon automatique, sasn lire surement le spetites lignes. Un siomple mail au service client et l'affaire a été réglée en 2 coups de cuillère à pot, grace à l... Voir plus

J'ai souscrit, sans le savoir, un abonnement à Clarity check en mars. Après vérification, ils m'ont intégralement remboursé les montants indus. Cela a pris un peu de temps, mais le résultat est là.... Voir plus

Très mauvaise expérience avec Clarity Check. J’ai découvert qu’un abonnement avait été activé dans des conditions que je trouve particulièrement trompeuses et peu transparentes. Le parcours d’... Voir plus

Merci beaucoup pour votre setien j'ai reçu le remboursement comme vous m'avez dit je regrette de ne pas vous connaître depuis longtemps .🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

1. Entreprise de logiciels
  2. Services d'information

À propos de Claritycheck

Clarity Check

Clarity Check is a phone number verification service providing reliable caller identification data. Our tool enables you to:

• Access verified information about number owners, including names and addresses
  • Find social media profiles associated with phone numbers
  • Protect yourself from unwanted calls and potential fraud
  • Safely reconnect with past contacts

Over 200,000 users trust Clarity Check for unknown number verification.

Our service delivers current and accurate information, helping you make informed decisions about incoming calls.

Bien

45 k avis

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'une semaine

(44 578)

23 173 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nécessaire pour vendre mon véhicule

Nécessaire pour vendre mon véhicule

16 juillet 2026

Réponse de Claritycheck

Dear Simon Duval, Thank you for your wonderful review of ClarityCheck! Your feedback means a lot to us. Best regards, ClarityCheck's Team

Bonjour merci

16 juillet 2026

Réponse de Claritycheck

Dear Batougouned, Thank you for your wonderful review of ClarityCheck! Your feedback means a lot to us. Best regards, ClarityCheck's Team

Pire anarque

Pire anarque. Aucune information trouvée

14 juillet 2026

Réponse de Claritycheck

Dear Mariama, We sincerely apologize for your unsatisfactory experience. Since we can't identify your ClarityCheck account through TrustPilot's data privacy settings, please email us at support@claritycheck.com with reference number MARIAMA377536. This reference number will allow us to quickly identify your account and process your refund immediately. We'll ensure this is handled promptly.

ClarityCheck Team

Franchement a fuir ,jai demandé û…

Franchement a fuir ,jai demandé û historique de ma voiture ils mon encaissé pour me dire la marque de ma voiture et les dimensions
Des voleurs

13 juillet 2026

Dear Adam Touzani,

We've sent a request via Trustpilot asking you to identify yourself in our system. When providing us with the necessary information please make sure to include the email address used to subscribe to ClarityCheck.

For more details, please email support@claritycheck.com and include reference number ADAMTOUZANI589896. Once we receive this information and verify your account, your approved refund will be processed promptly, typically within a few hours.

At this stage, we need some information mentioned above to identify you in our system. After that, we can move forward to process your refund.

Comme tout le monde retrait 29,99€

Comme tout le monde, à la recherche de numéro qui m'a harcelé.. je suis tombé sur ce site via Google.. j'ai fait l'erreur de payer 1€ .. et ils m'ont pas indiqué que c'était un abonnement, aujourd'hui ils ont retiré 29,99€ et je n'arrive pas à annuler l'abonnement car le login sur le site ne fonctionne pas.. j'ai écrit un email pour être remboursé.. s'ils me remboursent je vais modifier mon avis sinon je vais devoir bloquer ma carte bancaire et commander une nouvelle..

13 juillet 2026

Dear Muhammed Ahmet Zengin,

For more details, please email support@claritycheck.com and include reference number MUHAMMEDAHMETZENGIN161130. Once we receive this information and verify your account, your approved refund will be processed promptly, typically within a few hours.

Mauvais rapport

Mauvais rapport

12 juillet 2026

Réponse de Claritycheck

Dear Boxethique, We sincerely apologize for your unsatisfactory experience. Since we can't identify your ClarityCheck account through TrustPilot's data privacy settings, please email us at support@claritycheck.com with reference number BOXETHIQUE350385. This reference number will allow us to quickly identify your account and process your refund immediately. We'll ensure this is handled promptly.

ClarityCheck Team

Compagnie frauduleuse ils ont arrêté un…

Compagnie frauduleuse. Ils ont arrêté un abonnement que je n'avais jamais souscrit, mais imposé à mon insu. Depuis décembre 2025, on me promet le remboursement des 29,99E du soit disant abonnement...
ARNAQUE ARNAQUE ARNAQUE
Comment une telle compagnie peut-elle encore sévir, alors que tous les services des fraudes sont au courant?

1 décembre 2025

Dear AnneH,

For more details, please email support@claritycheck.com and include reference number ANNEH532180. Once we receive this information and verify your account, your approved refund will be processed promptly, typically within a few hours.

aucune utilitée

Aucune utilitée

8 juillet 2026

Réponse de Claritycheck

Dear Franisabe, We sincerely apologize for your unsatisfactory experience. Since we can't identify your ClarityCheck account through TrustPilot's data privacy settings, please email us at support@claritycheck.com with reference number FRANISABE370025. This reference number will allow us to quickly identify your account and process your refund immediately. We'll ensure this is handled promptly.

Le fraude d identité

Le résultat de la recherche a été rapide et m a permis de oir que j avais affaire a une personne malhonnête

6 juillet 2026

Réponse de Claritycheck

Dear Marc Baudele, Thank you for your wonderful review of ClarityCheck! Your feedback means a lot to us. Best regards, ClarityCheck's Team

Mediocre

Mediocre
Aucune information trouvée

6 juillet 2026

Réponse de Claritycheck

Dear User, We sincerely apologize for your unsatisfactory experience. Since we can't identify your ClarityCheck account through TrustPilot's data privacy settings, please email us at support@claritycheck.com with reference number USER489452. This reference number will allow us to quickly identify your account and process your refund immediately. We'll ensure this is handled promptly.

Un énorme scam encore.

Un énorme scam encore.

Un beau jour j’ai reçu un prélèvement de 29.90€ pour un abonnement dont je n’avais jamais entendu parler. À éviter à tout prix!

5 juillet 2026

Dear Nansei Archives Mico Satomico,

For more details, please email support@claritycheck.com and include reference number NANSEIARCHIVESMICOSATOMICO771883. Once we receive this information and verify your account, your approved refund will be processed promptly, typically within a few hours.

Vous servez à rien

Vous servez à rien

5 juillet 2026

Réponse de Claritycheck

Dear Kumralsevinc, We sincerely apologize for your unsatisfactory experience. Since we can't identify your ClarityCheck account through TrustPilot's data privacy settings, please email us at support@claritycheck.com with reference number KUMRALSEVINC534092. This reference number will allow us to quickly identify your account and process your refund immediately. We'll ensure this is handled promptly.

C’est vraiment nul

C’est vraiment nul, il me montre rien du tout

3 juillet 2026

Réponse de Claritycheck

Dear Anonymous User, We sincerely apologize for your unsatisfactory experience. Since we can't identify your ClarityCheck account through TrustPilot's data privacy settings, please email us at support@claritycheck.com with reference number ANONYMOUSUSER380455. This reference number will allow us to quickly identify your account and process your refund immediately. We'll ensure this is handled promptly.

NUL de chez NUL ..

NUL de chez NUL ... Cette appli est une véritable fumisterie comme beaucoup d'autres ... Un attrape gogo ... À fuir IMPÉRATIVEMENT !!! Du grand N'IMPORTE QUOI ....

2 juillet 2026

Réponse de Claritycheck

Dear MOROF Louis, We sincerely apologize for your unsatisfactory experience. Since we can't identify your ClarityCheck account through TrustPilot's data privacy settings, please email us at support@claritycheck.com with reference number MOROFLOUIS206451. This reference number will allow us to quickly identify your account and process your refund immediately. We'll ensure this is handled promptly.

ClarityCheck Team

Je n'ai jamais autoriser de paiement

Je n'ai jamais autoriser de prélèvement, j'ai simplement été sur leur site et je n'ai validé aucun paiement. J'ai fermé la page en voyant qu'ils demandaient une somme. Et aujourd'hui je me retrouve prélevé. Ce sont des voleurs.

1 juillet 2026

Dear Aude Monciino,

For more details, please email support@claritycheck.com and include reference number AUDEMONCIINO359204. Once we receive this information and verify your account, your approved refund will be processed promptly, typically within a few hours.

C’est de la douille

C’est de la douille

1 juillet 2026

Réponse de Claritycheck

Dear Pmomoussavous, We sincerely apologize for your unsatisfactory experience. Since we can't identify your ClarityCheck account through TrustPilot's data privacy settings, please email us at support@claritycheck.com with reference number PMOMOUSSAVOUS371010. This reference number will allow us to quickly identify your account and process your refund immediately. We'll ensure this is handled promptly.

Grosse arnaque

Grosse arnaque

30 juin 2026

Réponse de Claritycheck

Dear Marina, We sincerely apologize for your unsatisfactory experience. Since we can't identify your ClarityCheck account through TrustPilot's data privacy settings, please email us at support@claritycheck.com with reference number MARINA969196. This reference number will allow us to quickly identify your account and process your refund immediately. We'll ensure this is handled promptly.

Français svp

30 juin 2026

Réponse de Claritycheck

Dear Lucie Labrecque, Thank you for your wonderful review of ClarityCheck! Your feedback means a lot to us. Best regards, ClarityCheck's Team

Prélèvement non autorisé sur ma carte de crédit

J’ai effectué une vérification d’historique de véhicule en payant les frais requis et j’ai par la suite été chargé 38, 99$ les deux mois suivants. Je n’avais souscrit à aucun abonnement, j’ai dû canceller ma carte de crédit.
J’ai effectué une demande de remboursement sans succès jusqu’à maintenant.

1 juin 2026

Dear Gestion Prodige,

For more details, please email support@claritycheck.com and include reference number GESTIONPRODIGE382264. Once we receive this information and verify your account, your approved refund will be processed promptly, typically within a few hours.

ClarityCheck Team

Abonnement caché et prélèvement non consenti Demande de remboursement

J'ai été prélevé de 29.99€ de manière totalement abusive suite à un abonnement caché lors d'une simple recherche. Je demande le remboursement immédiat de cette somme. Mon abonnement est désormais résilié et INACTIF dans mon Paypal. Voici mes références pour que votre support procède au remboursement :
Numéro de commande : pay_4e141928-9c2c-4d8a-a6cb-806636aa7f08
Identifiant de facturation : B-1SR83110U55516914

28 juin 2026

Dear Maryvonne Dodille,

For more details, please email support@claritycheck.com and include reference number MARYVONNEDODILLE597544. Once we receive this information and verify your account, your approved refund will be processed promptly, typically within a few hours.