Clausens Fiskehandel Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Mega god oplevelse hos Clausens Fiskehandel. Vi købte pil selv rejer, kulmulemousse, krabbesalat og rokkefinne, og det hele var virkelig lækkert og friskt. Vi havde aldrig lavet rokkefinne før, m... Voir plus

Havde glædet mig til, for første gang at hente en weekend-pose som Clausen sælger på internettet - kr. 300,- værdi kr. 600,- og skal hentes om Lørdagen mellem kl. 13.00-13.30. Jeg ankommer til fo... Voir plus

Hej Clausen fiskehandel. Tak fordi du har startet den dialog med bur Laks 👍 noget der burde være sket for lang tid siden - og håber at det bliver forbudt at opdrætte fisk på den måde,som både er u... Voir plus

Rigtig god forretning med venligt personale. En gang om året i vores familie har vi en tradition med at skal have Fruit De Mare (havets frugter/skaldyr) og her er Clausens fiskehandel altid levering... Voir plus

1. Poissonnerie
  2. Marché aux poissons et fruits de mer
  3. Mareyeur

Informations provenant de diverses sources externes

Vi er landets ældste fiskeforretning - og det vi stolte af. Fokus på kvalitet og arbejdsglæde er forankret i alle familiens generation. Køb frisk fisk online!

Bien

TrustScore 4 sur 5

52 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Købte 2 stjerneskud

Købte 2 stjerneskud. Var da vist lavet for nogle dage siden. Jo ikke lige den forventning man har ved danmarks bedste fiskehandler ! Spørgsmålet er også hvad er tykkest rugbrød eller panering. Og for at skjule at det ikke er lavet i dag kan man jo lige kaste lidt frisk grønt pynt på. Hilsen Thomas

2 novembre 2024

Det er landets bedste fisk

Det er landets bedste fisk, og ikke mindst landets bedste personale. De forstår kunderne til de har forladt butikken, med nok Danmarks bedste fisk.

Har nu handlet her flere gange, og det skuffer aldrig.

Kunne jeg give 10 stjerner havde de fået det HVER dag.

22 août 2024

Fisketapas

Bestilte fisketapas til 6 personer - virkelig lækker fisk og indbydende anrettet. Kan varmt anbefales 😊

15 juin 2024

Godt med skaldyr

Rigtig god forretning med venligt personale.
En gang om året i vores familie har vi en tradition med at skal have Fruit De Mare (havets frugter/skaldyr) og her er Clausens fiskehandel altid leverings dygtige med masse af skaldyr.
Den sidste stjerne mangler, da der altid skal være plads til forbedringer og intet er perfekt😉

28 février 2023

Landets friskeste fiske-forretning

Helt igennem fantastisk.
Kvalitetsprodukter udover alle grænser, kæmpe udvalg og fantastisk service med stort smil og blink i øjet.
Skal du bruge fisk eller skaldyr, så er det Clausens.
Kom frisk;-)

29 décembre 2022

Vi bestilte en fisketaps i går til…

Vi bestilte en fisketaps i går til afhentning i dag. Det er ikke sidste gang vi gør det. Vi fik en oplevelse af fantastisk betjening og super lækker fisk. Tak for en lækker menu.

30 décembre 2022

Dårlig Stjerneskud

Den 16.03.22 købte vi 4 stjerneskud, det var de ringeste stjerneskud vi nogensinde har smagt, den stegte fiskefilet var så sej, overpaneret og flad, den kogte fiskefilet kunne vi næste ikke finde, rejerne var meget vandede og smagte af ingenting fy føj.
mvh Merete og Hans

21 mars 2022

Dårlige blåmuslinger

Fik 2 kg blåmuslinger igennem Aarhuskalenderen. Aldrig før har jeg fået sådan et dårligt produkt.

Jeres sælger påpegede at i løbet tør for blåmuslinger, hvorfor i har købt et parti hos naboen. Fik fortalt, at trods blåmuslingernes store størrelse, at de vil være perfekte til Moules frites.

Problemet er bare, at ud af de 2kg, måtte 1kg smides ud på ødelagte muslinger (voldsomme skader). Derudover var 0,6 kg "døde".

Enten var jeres sælger uvidende eller så sælger i et produkt i så katastrofal tilstand, at man får en følelse af, at i vildleder jeres kunder.

17 janvier 2022

Dårlig hygiejne .

Jeg har lige købt fiskefileter for 315kr i forretningen. Jeg handler aldrig der igen. Da manden som til nød havde tid til at ekspedere mig slikkede han på sine fingre for at åbne plastikposen, hvorefter han talte mine 20 fiskefileter op. Ingen brug af handsker eller værktøj.
Fy for pokker. I disse tiden hvor vi skal passe på os selv og hinanden😐😐😐

16 décembre 2021

Levering af rødspætter

Vi bestilte 12 rødspætter til levering i Sønderjylland, de kom fredag som lovet, fiskene er i meget flot stand,samt billig stk. pris og fri levering. Vi vender bestemt tilbage.

12 septembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit