Mooie kwaliteit, redelijk snelle levering. Reageren ook via de chat . Ondanks dat ik eerst twijfelde ben ik zeer tevreden
Lisez les avis des autres
Aanvulling: na het plaatsen van deze review is er alsnog contact opgenomen en is het probleem netjes opgelost. De terugbetaling is inmiddels ontvangen, dank daarvoor. Bestelling ontvangen op 4 ap... Voir plus
Dan bestel je 2 broeken, een zwarte en een zwarte/witte ruit broek en ontvang je enkel de zwarte? Oké kan.. we zijn mensen en maken fouten. Echter om dan op geen enkele mail waarop ik navraag doe te r... Voir plus
Het duurde even voor mijn broeken kwamen. Toen contact opgenomen en daar werd snel opgereageerd en had ik mijn broeken 2 dagen later in huis. Zeer te vreden met deze afhandeling.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Comfortmode is de website voor jouw favoriete comfortbroeken! Wij zijn de goedkoopste op de markt.. bekijk snel onze site voor al onze acties.
Coordonnées de contact
A répondu à 35 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Super mooie broeken goeie pasvorm…
Super mooie broeken goeie pasvorm precies zoals op het plaatje
Na een moeizaam start
Na een moeizaam start
Toch het pakje van 8 november ontvangen op 27 november
Maar helaas zat er 1 broek te weinig in
Gelijk gemaild werd meteen beantwoord
Krijg geld terug
Stond vandaag op de rekening
Mijn bestelling kwam maar niet
Mijn bestelling kwam maar niet. Contactfformulier en reply gaf geen reactie. Totdat ik erachter kwam dat er ook een hotmail adres is. Deze werkte meteen en binnen twee dagen was mijn bestelling thuis.
De broeken zijn top.
Op 7 November 6 broeken besteld
Op 7 November 6 broeken besteld. Na een week niets gehoord te hebben een mail gestuurd. Een week later nog eens een mail maar tot nu toe geen reactie gehad. Kreeg spontaan, na 3 weken, een bericht van PostNL dat het pakket bezorgd was. Maar wat bleek er zaten maar 4 broeken ipv 6 broeken in het geleverde pakket. Direct een mail gezonden en nog een maar zonder enige reactie.
Maar wel een mail om een review te schrijven over een broek die ik niet heb ontvangen.
Maar ik blijf hoopvol dat ze na deze review toch contact met me opnemen om het als nog op te lossen!
Aanvulling 5 December
Inmiddels heb ik een bericht gekregen waarin aangegeven werd dat de 2 ontbrekende broeken niet geleverd worden en dat het geld teruggestort zal worden. En inderdaad de volgende dag stond dit op mijn rekening.
Achteraf ontstaan de onduidelijkheden alleen maar door miscommunicatie. Jammer hierdoor geef ik ze ipv 1 nu 3 sterren
Goede ervaring qua contact!
Nadat er iets mis was gegaan met mijn bestelling, werd er contact met me opgenomen en is mijn bestelling keurig nageleverd! Bedankt voor deze fijne ervaring!
Ik heb meerdere broeken bij jullie…
Ik heb meerdere broeken bij jullie besteld en zijn mooie broeken voor dat geld en heerlijk om te dragen heb toch weer een bestelling gedaan
Ik ben ondanks dat ik bijna 3 weken op…
Ik ben ondanks dat ik bijna 3 weken op mijn 2 broeken moest wachten ,er super blij mee. Wat wel beter kan is,dat waneer iemand een mail stuurt er gereageerd word op de mail. Ben zeker van plan om nog s keer broeken te bestellen.
Het duurde iets langer dan verwacht…
Het duurde iets langer dan verwacht maar de broeken zijn heel netjes, mooie stof.
Ik had ze 1 maatje groter moeten bestellen denk ik want ze zitten iets te strak
Mooie lekker zittende broeken.
Steeds meer mooie modellen en kleuren in het assortiment.
Ik draag de broeken dagelijks, zowel sportief als zakelijk. Je loopt er altijd netjes bij. Makkelijk te wassen en op het droogrek snel droog.
Blij met alle modellen.
Comfortabele broeken
Tevreden met mijn bestelling; de broeken zitten comfortabel en de maten vallen goed. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar comfortabele kleding.
Waardeloos!
Waardeloos!
2-11 twee broeken besteld, na vele mailtjes waar niet op gereageerd werd uiteindelijk afgelopen zaterdag mijn bestelling ontvangen echter niet compleet.
Verschillende mailtjes gestuurd maar 0,0 reactie. Waardeloos dit.
Waardeloos bedrijf
4 november besteld. Nog steeds niks ontvangen. Ik ga iedere dag 1 ster review plaatsen. Tot ik mijn geld terug heb of de broeken ontvangen heb. Op mail en app contact komt geen reactie.
Update inmiddels de broeken ontvangen.
Gisteren 27 november eindelijk mijn broeken ontvangen.
'S avonds een mail van confortmode.
Dat ik mijn broeken ontvangen heb. Dat ze zogenaamd geen mail van mij binnen heeft gekregen. En of ik de 1 ster review wil verwijderen.
Eigenaardig dat er dan wel ineens mail contact kan zijn.
Update :
Vorige week ben ik gebeld door mw of ik mijn review wil verwijderen. Ze wou me 10 euro terugstorten omdat het allemaal zolang had geduurd. Aangegeven dat ik die 10 euro niet hoef. Mw zegt ik stort ze toch naar uw bankrekening.
Daarna weer door mw gebeld wanneer ik review ga verwijderen. Heb SMS gehad dat ik review moet verwijderen.
Vandaag als toppunt een mail gehad. Dat als ik mijn review niet ga verwijderen ze een advocaat op me af stuurt.
Lekker bedrijf!

Réponse de Comfortmode
Deze webwinkel overslaan!!
Op 9 november 2 broeken besteld. Nu 25 november nog niets ontvangen. Op mails of chat wordt niet gereageerd. Volgens post.nl is het pakket nooit aangeboden. Helaas..... geld weg
Tevreden over de broeken.
Tevreden over de broeken.
Alleen jammer dat 7xl vaak niet
leverbaar is .
Ik heb 3 broeken en pantoffels …
Ik heb 3 broeken en pantoffels besteld en betaald. Comfortmode geeft in een mail aan dat ze al 14 dagen geleden verstuurd zijn maar ik heb ze niet ontvangen. Heb al enkele mails aan comfortmode gestuurd maar geen reactie.
Waardeloos
9 november mail dat bestelling onderweg was, track trace bleef zeggen, postnl heeft pakket niet ontvangen. 2x mail gestuurd naar comfortmode, geen antwoord. Vandaag zegt track trace, uw pakket wordt 11 november bezorgd, slaat helemaal nergens op, want het is 20 november. Heb 5 broeken besteld, baal hier dus enorm van.
Update: kort na deze review kreeg ik mail dat mijn 5 broeken niet leverbaar waren. Dus ze waren helemaal niet verstuurd, stuur dan geen fake tracktracecode via goparcel! Het geld is teruggestort. Ik koop hier nooit meer.
Besteld 9 nov.
Besteld 9 nov.. 10 nov mail gehad dat de 5 broeken verzonden zouden zijn
Tot op heden niets ontvangen
Na meerdere Mails geen antwoord.
Chat geen reactie. Wel 100 nieuwsmail.
Echt waardeloos . Nergens op reageren maar wel reclame mails kunnen versturen.
Wil mn geld terug, oplichting!
En savoir plus sur les différents types d'avis.