Connox har solgt et UMBRA sofabord i ringe kvalitet. Bordet er revnet og Connox kvitterer med at tilbyde 25% refusion. Alternativt vil de have, jeg sender bordet retur på samme måde, som jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Varerne blev afsendt samme dag, jeg bestilte. De var på lager. Var fremme 2 dage efter i god stand. Helt tilfredsstillende købsoplevelse! Jeg havde nogle vanskeligheder med at betale, men det skyldt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte en vare som alle andre hjemmesider havde udsolgt. Connox.dk havde to på lager så jeg bestilte en torsdag aften. Der var ca. 4 hverdages levering + eventuelt cocona forsinkelse. Jeg modtog all... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Jeg var tæt på slet ikke at handle hos Connox på grund af de mange kritiske anmeldelser her på siden. Særligt det med at pengene bliver trukket før varen bliver sendt, og at der kan gå lang tid var et turn off. Jeg endte dog med at ringe til kundeservice som tjekkede at varen var på lager. Så bestilte jeg den derefter og fik den leveret dagen efter. Alt i alt en super god oplevelse og i hvert fald her super god service.

En super god oplevelse
Levering til tiden. Produktet var ved levering som aftalt. FANTASTISK venlig og dygtig service fra Caroline fra kundecentret.
Jeg anbefaler klart at handle her.
Vh
Steen Ibsen

Réponse : Connox
Terrible service. Goods arrived in February (ordered in December). Arrived damaged. Repeated contact to customer service results in a standardised response “ We are so sorry to hear that [provide a brief summary of their bad experience].”
No answer to emails, money not refunded, AVOID CONNOX
Photos of the damage have been sent, twice.

Tilføjelse til tidligere anmeldelse
Connox har nu tilbagebetalt mine penge. Det skal de retfærdigvis have ros for.
Med tydeligere kommunikation og bedre service var det ikke nået til dårlig anmeldelse.

Réponse : Connox
I ordered a lamp in November with three week delivery. Then they kept prolonging the delivery date….and now next delivery is end of May!! For a long time they kept stating three weeks delivery on the webpage even though they knew very well that it was incorrect.
I have asked for my money bag and cross my fingers. But I will never ever make a order at Connox ever again.

Réponse : Connox
Værste hjemmeside. Jeg bestilte en skål i starten af december måned, og pengene blev trukket med det samme. Pakken kom bare aldrig. Jeg skrev til dem, men det eneste svar de kunne give var at de fik varerne et andet sted og derfor ikke kunne sende videre. Jeg skrev til dem flere gange, men fik hver gang samme svar. Så fik jeg pludselig en mail om at nu sendte de den afsted, men den kom aldrig. Jeg skrev så til dem 3 uger efter mailen omkring at den var sendt afsted, og de skrev den var sendt retur til dem fordi jeg ikke havde hentet den. Jeg har bare ikke fået noget af vide om at jeg kunne hente den nogle steder. Så jeg skrev til dem at de skulle sende den igen, men det kunne ikke lade sig gøre. Det var så ringe kundeservice og alt for lang leveringstid

Réponse : Connox
Lang leveringstid men dette var varslet inden jeg godkendte købet, så jeg var informeret. Det kom omkring den dato de havde regnet med det kom på lager igen. Jeg havde købt 32 tallerkener hvoraf 2 af dem var smadret under levering.
Jeg kontaktede kundeservice som svarede mig efter 4 minutter og sørgede for jeg fik tilsendt tilsvarende tallerkener uden at skulle sende de ødelagte retur. Også på trods af det var en 2-pak, så som undskyldning for ulejligheden fik jeg 2 ekstra tallerkener.
Kanon og effektiv kundeservice.

Réponse : Connox
Har købt hos dem en enkelt gang. Efterfølgende har jeg fået et meget negativt indtryk af deres behandling af kunder og tidligere kunder. Det er som om de ikke ønsker at tale med mig, kun sende spam. Siden min ordre ordre 9003791 fra 21.09.2017 har jeg modtaget over 100 spammail fra dem, og jeg har forsøgt ALT for at få dem til at stoppe!
EDIT: Anmeldelsen er rettet fra 1 til 3 stjerner fordi Connox holder øje med deres Trustpilot, og fordi jeg nu forventer at der ikke kommer flere mails.

Réponse : Connox
Jeg bestilte en Socrates proptrækker 8. november 2021. Dagen efter var betalingen trukket. Siden da er leveringen udskudt flere gange, senest nu til 21. februar. Men går man ind på Connox hjemmeside står forventet levering 31. januar. Seriøse firmaer trækker først betaling, når en vare afsendes.
Jeg vil klassificere Connox som et useriøst firma.

Réponse : Connox
Virkelig dårlig oplevelse og yderst kristisabel kundeservice! 2 måneder senere har jeg hverken varer eller refundering.
Bestilte varer der var angivet som "på lager", men efter de endnu ikke var modtaget efter 2-3 uger, kontaktede jeg kundeservice som oplyste de at ordren lå klar til afhentning 30km væk fra leveringsadressen. Havde ikke fået mail på at ordren var sendt, og ordren var allerede på vej retur, da den af gode grunde ikke var afhentet. Den 5. Januar viser tracking så at pakken er tilbageleveret på deres lager, og Connox nægter at refundere ordren. Nu 3 uger senere, selvom tracking og postvæsen har bekræftet ordren er tilbageleveret hos dem 5 januar, benægter de dette, og vil fortsat ikke refundere, men derimod have mig til at udfylde et dokument til postvæsenet og de vil starte en sag. Nu beder de mig vente flere uger på at denne sag behandles før de vil refundere mig for en ordre de aldrig oplyste om var sendt afsted, sendte til et posthus næsten 30km væk, og efter returnering af pakke fra postvæsenet ikke vil refundere 2mdr senere, trods det, at pakken aldrig har været i mine hænder. Jeg må desværre kontakte min bank nu og håbe at de vil hjælpe. Handler ikke her igen og vil fraråde andre at gøre det.

Hold dig væk!
Jeg bestilte et spejl for 4 måneder siden. De træk pengene med det samme og har stadig ikke modtaget spejlet.
Der stod 2-4 uger da jeg købte det.
Gad vide om jeg nogen sinde får spejlet ?

Réponse : Connox
Aldrig vil jeg anbefale jer til nogen!. For det første så er i mega langsomme til at levere pakken selvom varerne er på lager. Jeg fik først min pakke afsendt efter 1 måned. For det andet så modtager jeg mine krus og skåle, og så er de alle gået i stykker da jeg åbner kassen. I har pakket det alt for dårligt ind. Kalenderen jeg har bestilt er helt bøjet og nærmest ubrugelig. Jeg kunne ligesågodt have smidt de 800 kr ud af vinduet. Farvel og tak

Réponse : Connox
Delivered to a “drop off location” without any notification of delivery. Did not attempt home delivery. Drop off location is the opposite side of the postcode to which I live. Due to my current incapacity I would need to take a Taxi or the metro to collect the parcel as it’s been left 2km away from where I live. I paid 49kr for delivery …it should be delivered to my home address or at least one of the other 9 closer drop off points?! I am not paying more money to travel to pick the parcel up and have asked for a full refund and am now being ignored by customer service team. Very poor service. I wonder what kind of NPS you guys have
***Update after Connox initial response***
Erm….your below response suggests I have not contacted your service team….I have emailed 4 times today already and is all I have received is the address to collect the parcel from…which doesn’t help?!?
Perhaps your service team should be so kind as to actually respond to my request of refund…or offer an alternative solution?!
***Further Update***
Now you suggest there was a failed delivery on the 4th..that’s why the item was taken so far away to a service point….only I have been home all day due to my current incapacity and have received several parcels from the same courier on that very day and can provide evidence of that …please stop with the nonsense and sort this out rather than making excuses/shifting blame.
**Final Update**
So, you claim the courier couldn’t deliver the item to my home address so delivered it to a service point nearby. Having spoken to the courier directly however they have kindly informed me that the package was never for home delivery and that the sender (Connox) selected for “service point” and chose the location that it now resides at, 2km from my home. Not only did you charge me for home delivery but you have also lied throughout this entire debacle. This is not the fault of the courier or myself for for missing a delivery…is your fault, your mess, your lies to a paying customer. Thanks for wasting my time, thanks for your lack of honesty and for your terrible customer service. Give me my money back or send the item to my home as per the postage I paid for immediately.
Your NPS must be shocking if you treat all customers this way.

Réponse : Connox
The delivery date has been postponed several times. I placed the order (A14660317) begining of October, but again today received an email from Connox that the item will be shipped 14.01.2022!!
4 month delivery time is not ok :(

Réponse : Connox
God oplevelse at handle på connox 👍🏼 Gode priser og hurtig levering trods udfordringer med store mængder sne.

Réponse : Connox
Bestiller 3 puder 5/10. På billederne fremgår 4 forskellige varianter, så jeg tænker de nok blander dem lidt. Får løfter om forventet levering, så forsinkelse pga "leverandøren" og endelig ankommer 3 ENS puder 20/10. Adspurgt om hvorfor de viser 4 varianter på hjemmesiden svarer de:
"De varer man køber på vores hjemmeside er altid dem, som fremgår af det første billede på hjemmesiden. De andre billeder er blot nogle producenten stiller til rådighed, for at gøre opmærksom på, at varen findes i andre variationer. Dog tilbyder vi kun den ene variation i vores sortiment, som er den, du har bestilt."
Dvs. de har vildleden produktinformation og vildledende lagerstatus som samlet set gør det til en af de dårligste e-handelsoplevelser jeg har haft længe.

Super hurtig
Jeg bestilte i tiradag kl 14 ca og fik min vare kl 13.30 ca fredag
Det er lyyyyn service.
Mange tak. Skulle bruge den som gave lørdag. Det er meget heldigt.
Dejligt man kan følge med hele vejen.

Réponse : Connox
Jeg købte en vare d. 23. september, og pengene blev trukket fra min konto samme dag. Det er nu 19 dage siden, og jeg har stadig ingen udsigt til at modtage min vare.
Update: Connox refunderede købet, da jeg bad om det. Jeg synes dog ikke det er i orden at sælge og trække penge for en vare, som de ikke er på lager, og som de ikke engang ved, hvornår de får på lager igen.

Réponse : Connox
Super kundebetjening. Svarer promte. Havde bestilt nogle bordben som der desværre var lidt lang ventetid på grundet corona. Ting der lidt er ude af virksomhedens hænder. Derfor valgte jeg at få penge retur. Jeg ville ikke betænke mig med at handle der igen. Kun 4 stjerner fordi jeg ville faktisk gerne have haft de fantastiske bordben. 😉

Réponse : Connox
Jeg har i dag modtaget en vare fra Connox & jeg er yderst begejstret for god & hurtig service. Så alt i alt en super duper service🙏🙏🙏
En savoir plus sur les différents types d'avis.