Connox har solgt et UMBRA sofabord i ringe kvalitet. Bordet er revnet og Connox kvitterer med at tilbyde 25% refusion. Alternativt vil de have, jeg sender bordet retur på samme måde, som jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Varerne blev afsendt samme dag, jeg bestilte. De var på lager. Var fremme 2 dage efter i god stand. Helt tilfredsstillende købsoplevelse! Jeg havde nogle vanskeligheder med at betale, men det skyldt... Voir plus
Super kundebetjening. Svarer promte. Havde bestilt nogle bordben som der desværre var lidt lang ventetid på grundet corona. Ting der lidt er ude af virksomhedens hænder. Derfor valgte jeg at få penge... Voir plus
Écrit par l'entreprise
lynhurtig forsendelse
og god produkt til god pris. Tak.
Var lidt betænkelig ved at købe varer på connox pga. blandede anmeldelser, men er fuldt ud tilfreds med mine køb, fin leveringstid, fantastisk service da den ene vare gik i stykker. Hurtig respons på mail. Kan helt klart anbefale firmaet og ser frem til at handle der igen.
Meget venlig kundeservice, men man kan overhovedet ikke regne med de leveringstider firmaet opgiver, som i overhovedet ikke. Hvis man skal bruge produktet til f.eks. en gave skal man ikke bestille hos Connox.
Vær opmærksom på, at denne virksomhed trækker dine penge fra din konto ved ordreafgivelse, og ikke ved ordreafsendelse.
Nem fortrydelse af køb
Bestilte en vare på deres hjemmeside, men fortrudte det senere. Gennem deres facebook side var de meget behjælpelige og anullerede ordren hurtight og nemt.
Jeg kan ikke afmelde deres nyhedsbrev, som kommer hver uge. Har skrevet og spurgt om at blive slettet fra nyhedsbrevet, men modtager det stadigvæk.
Bestilte en jubilæums abe. De trækker pengene meget hurtigt, og efterfølgende får jeg en meddelese om, at aben er i restordre og de ikke ved hvornår den kan leveres. Jeg har annulleret ordren, og forventer at pengene går hurtigt ind på min konto.
HOLD JER VÆK FRA CONNOX!!!
Vi har bestilt en Magis – ekstra betræk lysegrå til et Amleto strygebræt og vi ventede at få den leveret flere måneder fordi varen var ikke på lager. Da vi til sidst fik leveret varen viste det sig at den var en uægte og ikke original produkt.
Den leverede produkt var af en så ringe kvalitet at den ikke kunne bruges. Den passede slet ikke til strygebrættet og den passede heller ikke den produkt billede Connox har på deres hjemmeside.
Den originale produkt har "AMLETO" og "MAGIS" tekst skrevet på kryds af materialet. Det produkt Connox har sendt os er helt grå og igen af utroligt ringe kvalitet.
Da jeg kontaktede Connox for at reklamere den beskadiget, uægte og uoriginal produkt sagde de at jeg fik den rigtige vare men pga. at der var fejl i den
kunne de tilbyde enten fuld refusion eller at gensende den samme uægte produkt til mig.
Jeg valgte selvfølgelig fuld refusion. Den fik jeg også.
Vi fik ikke noget undskyldning at de sendte en falsk produkt til os efter mere end en månedens ventetid og de insistere stadig på at varen var den rigtige.
Hold jer væk kære venner!
Bestilte en vare som skulle komme til julen.
Det er nu 1/3 gennem februar måned. Har skrevet 2 gange nu, hvor jeg har fået et virkelig useriøst svar med at "de beklager, men ikke ved HVORNÅR VAREN ER PÅ LAGER". Varen var åbenbart ikke på lager da jeg bestilte den, og de trak pengene i løbet af få timer.
Ville anbefale at handle et andet sted.
Kontinuerlig information omkring forsinkelse af forsendelse grundet Corona situationen
Skulle have ny lampeskærm til min Flos gulvlampe og fandt den til den bedste pris hos Connox. Hurtig ekspedition og modtaget efter få dage med DHL til døren uden ekstra omkostninger.
Lagde en ordre ind på et strygebræt. de trak
pengene med det samme, jeg måtte skrive og spørge hvornår min ordre blev lev. fik besked på at den først kom den 24/4. Har bedt dem annullere min ordre og sende mig mine penge retur. Ikke en shop jeg vil benytte fremover.
Der var lang ventetid hos Connox, da mine bestilte varer ikke var på lager. Da de endelig kom, var der til gengæld produktionsfejl på dem.
Denne historie gentog sig to ud af tre gange, hvilket gav en del besvær med tilbagelevering og genbestilling.
Ved min anden bestilling lykkedes det dem endda at begå en ordrefejl, så jeg aldrig fik en erstatningsvare.
Skal jeg fremhæve noget positivt, er det deres kundeservice. De svarer hurtigt på henvendelser via mail, og de er søde og flinke i telefonen.
Alt i alt var der en del bøvl med Connox, som jeg, til trods for et godt indtryk af deres kundeservice, ikke ønsker at gentage foreløbigt.
Super hurtig levering, min vare var desværre gået lidt i stykker da jeg modtog den og kontaktede connox for at høre hvad vi kunne finde ud af.. må sige at deres service niveau er total i top! De svarede hurtigt på min mail, var meget imødekommende og vi fandt en løsning med det samme.
Er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hej
Jeg bestilte to lamper, som jeg hårdt havde brug for i mit køkken. Den første kom en måned efter. Da jeg brokkede mig, fik jeg at vide at den anden ville komme ca. yderligere en måned senere. De tilbød, hårdt presset, 15% kompensationsrabat. Dette følte jeg mig nødvilligt tvunget til at acceptere. Jeg venter nu spændt på, om de overholder leveringtiden på nr. to.
Jeg havde accepteret at ordren kunne deles i to, men troede at denne accept drejede sig om, at de bøjler, jeg ved samme lejlighed havde købt. Ikke at de to lamper ville blive delt op og da slet ikke at de kom med en måneds mellemrum - og den første med en måneds forsinkelse.
Mvh
Uffe
Bestilte en vare som alle andre hjemmesider havde udsolgt. Connox.dk havde to på lager så jeg bestilte en torsdag aften. Der var ca. 4 hverdages levering + eventuelt cocona forsinkelse. Jeg modtog allerede varen tirsdag. Super tilfreds med hele handlen