Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Connox har solgt et UMBRA sofabord i ringe kvalitet. Bordet er revnet og Connox kvitterer med at tilbyde 25% refusion. Alternativt vil de have, jeg sender bordet retur på samme måde, som jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Varerne blev afsendt samme dag, jeg bestilte. De var på lager. Var fremme 2 dage efter i god stand. Helt tilfredsstillende købsoplevelse! Jeg havde nogle vanskeligheder med at betale, men det skyldt... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Super kundebetjening. Svarer promte. Havde bestilt nogle bordben som der desværre var lidt lang ventetid på grundet corona. Ting der lidt er ude af virksomhedens hænder. Derfor valgte jeg at få penge... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en vare som alle andre hjemmesider havde udsolgt. Connox.dk havde to på lager så jeg bestilte en torsdag aften. Der var ca. 4 hverdages levering + eventuelt cocona forsinkelse. Jeg modtog all... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Boutique de cadeaux
  3. Décorateur d'intérieur
  4. Magasin de matériel de cuisine
  5. Magasin de luminaires

À propos de Connox

Écrit par l'entreprise

Connox tilbyder førsteklasses kvalitet, enestående service og unikt design. Vores omhyggeligt udvalgte møbler og boligtilbehør kombinerer funktionalitet med æstetik og sikrer et stilfuldt hjem. Stol på vores ekspertise og passion for design.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Stort udvalg og gode produkter

Bestilte min vare søndag og fik den fredag eftermiddag, hvilket måske er en lidt lang leveringstid men den var pakket forsvarligt ind og jeg er rigtig glad for den så vil bestemt anbefale Connox.dk

19 octobre 2019

Ris og Ros

Ris og Ros
På Produktet stod der leveringstid fra 2-3 dage.
Pakken blev bestilt 14/9-19 og blev først modtaget 3/10-19.
Pakken var pakket godt ind så ingen skader på varen.
Mange mails omkring levering - ændret status uden angivelse af hvad der er ændret.

3 octobre 2019
Noté 3 sur 5 étoiles

Restordre

Ved bestillinger var varerne tilgængelige. Men da ordren var gennemført kunne der pludselig ikke leveres da den ene varer var i restordre og leveringen blev udsat i to uger

14 août 2019

Hurtig levering.

Jeg bestilte
Bacsac - Hanging window box plantesække 3, 25 l / oliven
tidligt den 6. august, den blev samme dag sendt fra Hannover, og jeg modtog den 8. august i København, det var kvikt.

13 août 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke haft en god oplevelse med dem

Ikke haft en god oplevelse med dem. Som andre skriver er de fuldstændige umulige at komme i kontakt med. De påstår de har en hotline men bliver aldrig besvaret og ringer ikke tilbage.

DE SENDER IKKE DE VARE DU BESTILLER !

Eftersom jeg ikke har modtaget min ordre, intet har hørt, ikke kan kontakte dem, så må jeg gå ud fra at der er tale om et FUPFIRMA

HOLD JER VÆK, så er I advaret

11 août 2019

Hej FlowerPower,

Tak for din bedømmelse af os.
Jeg beklager mange gange, at du ikke har haft en god oplevelse med os.

Jeg vil meget gerne give dig et kald eller sende dig en e-mail, hvis du kan skrive ind. Det har bestemt ikke været vores hensigt, ikke at besvare dine mails eller vende tilbage på dine opkald og vi står naturligvis klar til at assistere dig.

Jeg beklager endnu en gang.

Connox (Amalie)

Noté 1 sur 5 étoiles

Fuldstændig umuligt at komme i kontakt…

Fuldstændig umuligt at komme i kontakt med kundeservice når noget går i stykker.
Købte en Stadler Form ventilator til 1400,- som gik i stykker efter en måned. Jeg har nu brugt små 2 uger hvor jeg stadig ikke er lykkedes med at komme i kontakt med kundeservice. De skriver f.eks. at man kan kontakte dem på facebook, de svarer bare aldrig. Telefonen svarer automatisk "vi har travlt, tryk 1 for at blive ringet op", men de ringer aldrig tilbage. Emails forsvinder tilsyneladende også bare ned i et sort hul.

8 août 2019

Hej Jesper,

Tak for din bedømmelse af os.

Jeg beklager mange gange, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os! Jeg har lige besvaret din e-mail, så jeg håber vi kan finde en løsning på din reklamation hurtigst muligt.

I forbindelse med vores Facebook kontaktformular, oplever vi desværre en del problemer og har derfor valgt ikke længere at bruge Facebook. Vi beder dig derfor i fremtiden rette alle dine henveldelser til service@connox.dk - så skal vi gøre vores bedste for at svare indenfor 24 timer!

Vi beklager endnu en gang, at vores service ikke levede op til forventningerne.

Fint udvalg

Fint udvalg, umiddelbart ok levering som dog kom i to omgange. Stort set umuligt at komme i telefonisk kontakt med Connie kundeservice :-(

24 juillet 2019

Varerne afsendt samme dag

Jeg havde nogle vanskeligheder med at betale, men det skyldtes sandsynligvis internettet. Derfor ingen fradrag af stjerner.
Snakkede med en flink dame i kundeservice, der bad mig prøve lidt senere - ellers skulle hun nok finde en løsning, hvis der stadig var problemer. Det lykkedes dog lidt efter.

14 juillet 2019

Hej Helle,

Tak for din bedømmelse af os.

Når vi afsender en ordre i to pakker, er det ikke altid at de ankommer samlet. Tracking numrene er uafhængige af hinanden, så de sendes ikke som en samlet enhed men blot som to individuelle pakker.

Da drømmestolen sandsynligvis er pakket i en lidt større pakke end selve puden, kan det godt øge leveringstiden en dag eller to. Jeg beklager mange gange, at dine pakker ikke ankom samlet.

Din anden pakke leveres hos dig i dag.

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service! Der var lidt problemer med leveringen, men deres kundeservice løste alle problemer lynhurtigt og til topkarakter. Kunne ikke være mere tilfreds!

12 juin 2019

Super god service

Super god service. Svarer hurtigt på mail, og hjalp med at opfylde mine ønsker - farve på møbelbetræk, der ikke var tilgængeligt online. Hurtig afsendelse (hurtigere afsendelse end forventet) og helt som lovet mht farve. Virkelig god service, jeg er imponeret!

16 mars 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt min tool box i starten…

Jeg har bestilt min tool box i starten af januar, hvor de lover 2-3 dages levering i dag er 31 januar og de bliver ved at skrive "Vi beklager, men din forsendelse er blevet forsinket. Vi er kede af ulejligheden og giver dig besked om en ny leveringsdato hurtigst muligt.

31 janvier 2019

Hej Edyta,

Tak for din anmeldelse, vi beklager det sene svar.

Desværre er leveringstiden for de varer vi ikke har på lager oftest en smule længere... Når vi aflægger en ordre hos en af vores producenter, modtager vi et estimat for, hvornår vi kan forvente at modtage varen på vares varelager. Desværre holder disse datoer dog ikke altid stik, og vi beklager at den forlængede ventetid gik ud over dig.

Hvis du har nogle forslag til, hvordan vi kunne forbedre denne service for dig, ønsker vi gerne at høre fra dig.

Noté 3 sur 5 étoiles

Får intet svar på mine spørgsmål.

Der går noget galt med min første mail, så jeg når at få leveret drikkedunke i stedet for termokander. Spørger i kundeservice, som siger, det er en termokande, men det er det IKKE. Jeg skriver og tilbage og spørger, om de har varen i termoudgave,. Samtidig beder jeg dem fortælle mig, hvordan jeg gør, når jeg desværre bliver nødt til at returnere den leverede vare.
Jeg får intet svar. Det passer ikke sammen med deres hjertelige "tusind tak for din ordre ".
Positivt var hurtig levering.

16 janvier 2019

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse, vi beklager det sene svar.

Vi beklager, at vi har formidlet den forkerte information ved dine spørgsmål - dette har bestemt ikke været vores intention. Vi er samtidig kede af, at svartiden har været længere end forventet fra vores side af - vi gør vores bedste for at besvare alle henvendelser i tide.

Kan anbefales!

Havde spørgsmål til varen. Blev mødt i tlf. Af en flink dame som besvarede mit spørgsmål. Bestilte varen og modtog uden problemer. Blev undervejs informeret om forsinkelse.

5 janvier 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus