Connox har solgt et UMBRA sofabord i ringe kvalitet. Bordet er revnet og Connox kvitterer med at tilbyde 25% refusion. Alternativt vil de have, jeg sender bordet retur på samme måde, som jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Varerne blev afsendt samme dag, jeg bestilte. De var på lager. Var fremme 2 dage efter i god stand. Helt tilfredsstillende købsoplevelse! Jeg havde nogle vanskeligheder med at betale, men det skyldt... Voir plus
Super kundebetjening. Svarer promte. Havde bestilt nogle bordben som der desværre var lidt lang ventetid på grundet corona. Ting der lidt er ude af virksomhedens hænder. Derfor valgte jeg at få penge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte en vare som alle andre hjemmesider havde udsolgt. Connox.dk havde to på lager så jeg bestilte en torsdag aften. Der var ca. 4 hverdages levering + eventuelt cocona forsinkelse. Jeg modtog all... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Super oplevelse at handle hos Connox!
Hurtig levering af julegave, og rigtig god kundeservice, jeg talte med en meget sød og hjælpsom medarbejder ved navn Amalie :)
Desværre blev købet fortrudt, da modtageren af gaven gerne ville have den byttet, det var der ingen problem i, og de sendte straks et gratis returlabel.
Rigtig god oplevelse alt i alt - vi vil klart handle her igen!
God og overskuelig hjemmeside. Lad os starte med det.
Det som er virkelig skidt, som andre herinde også har været inde på, er når man som kunde modtager en mail om at betalingen ikke er gennemført, betaler igen, kun for at opdage at den første betaling alligevel er gået igennem - nu står man som kunde og har betalt 2 gange for den samme vare!
Efter jeg modtog mailen om at betalingen ikke var gennemført, ringede jeg til deres kundeservice for at dobbelttjekke. Jeg fik forklaret at det var et teknisk problem, men at det typisk løste sig når man forsøgte at betale anden gang. Det gør jeg så.
Dagen efter ser jeg på bank kontoen at det første beløb faktisk gik igennem og at det var trukket på kontoen. Det var min anden betaling også.
Jeg ringer igen til kundeservice som står uforstående overfor problemet og ville undersøge det og vende tilbage. Flere timer senere, uden at have hørt noget, ringer til dem igen. Ingen forklaring. Dagen efter ringer jeg igen og de fortæller mig og pengene ikke er trukket, men blot står som reserveret - da de jo ikke må trække pengene førend varen er sendt. Jeg ringer selvfølgelig til banken for at undersøge det nærmere. Banken var meget kontant i deres udmelding, og oplyste mig at pengene var trukket og IKKE stod som reserveret. Dette fortæller jeg Connox's kundeservice, men de holder fast i deres forklaring.
Dette giver en særdeles stor utryghed som kunde! Jeg stoler selvfølgelig på Bankens udsavn og ikke på Connox. Jeg begynder en dialog med banken og mit forsikringsselskab om hvordan man skal gribe det an, skulle det vise sig at være en scam.
Varen ankom så, relativ hurtigt faktisk. Så
inden den store udrykning overhovedet blev sat igang, kom pengene også retur på kontoen et par dage senere.
Alt er som det skal være nu. Men må tilstå at denne oplevelse virkelig gør en utryg. Det må i få styr på. Der er flere herinde som har oplevet samme problem med dobbelt-betalingen.
Hurtig modtagelse af et produkt, der svarer til beskrivelsen
Super god service vil helt sikkert handle hos dem igen
Ingen problemer. Nem hjemmeside og varerne modtaget i løbet af 4 dage i august 2018.
1 stjerne er alt for meget, men desværre det laveste man kan give.
Havde bestilt en ordre, fik mail med at ordren var godkendt og jeg ville modtage den ca 3 dage senere
3 dage senere får jeg en mail om at betalingen ikke er gået igennem og jeg kan betale via bank overførsel-
Det var en gave, som så ikke kan nå frem til tiden
ØVØv

Réponse : Connox
Modtaget vare der var annulleret. Varen var annulleret fordi der var fejl i deres betalingssystem og jeg derfor ikke kunne betale for varen. Kort efter modtager jeg den alligevel men ønsker den ikke længere. Kan derefter overhovedet ikke komme i kontakt med dem på telefon, mail eller andet gennem flere dage. Problemet er nu løst, via mail.

Réponse : Connox
Super god service, havde først fået bestilt en vare der ikke helt levede op til det der stod i beskrivelsen, med fik rigtig god hjælp til at få den sendt retur uden beregning og få bestilt en ny.
Er fuldt ud tilfreds med købet, hjemmesiden, leveringstiden m.m.
Godt køb og hurtig levering af Fatboy sækkestol. Bestilt den 15. maj og leveret den 18. maj.
En savoir plus sur les différents types d'avis.