Connox har solgt et UMBRA sofabord i ringe kvalitet. Bordet er revnet og Connox kvitterer med at tilbyde 25% refusion. Alternativt vil de have, jeg sender bordet retur på samme måde, som jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Varerne blev afsendt samme dag, jeg bestilte. De var på lager. Var fremme 2 dage efter i god stand. Helt tilfredsstillende købsoplevelse! Jeg havde nogle vanskeligheder med at betale, men det skyldt... Voir plus
Super kundebetjening. Svarer promte. Havde bestilt nogle bordben som der desværre var lidt lang ventetid på grundet corona. Ting der lidt er ude af virksomhedens hænder. Derfor valgte jeg at få penge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte en vare som alle andre hjemmesider havde udsolgt. Connox.dk havde to på lager så jeg bestilte en torsdag aften. Der var ca. 4 hverdages levering + eventuelt cocona forsinkelse. Jeg modtog all... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Fuldstændig vanvittigt lavt service niveau i forhold til levering af seng fra Tyskland. Trist nok leveres min seng kun til kantstenen og Connox hjælper ikke med at få den op på 4 .sal. Ikke engang mod extra betaling. Absurd. Og det stod ingen steder, da jeg købte sengen. Så nu må jeg få en 3x34 til at hente sengen og min seng kommer til at koste 1/3 mere!! Ærgerligt. (Jeg glæder mig selvfølgelig stadig til min nye seng).
------
2 dage senere og jeg har betalt 1908 kr for fragt...og sengen kom i 3 dele, men jeg havde bare fået besked på, at den var 54 kg!! Det vil sige, at jeg sagtens kunne have båret den op selv! Connox har bare sagt, at sengen vejer 54 kg - ikke noget om 3 dele!!!! Jeg har lige smidt 1908 kr ud af vinduet! For en seng som koster 4000 kr, er det en ret stor ekstra udgift. ALDRIG MERE BENYTTE CONNOX!!!!!

Réponse : Connox
Jeg bestilte en hylde hos Connox og opdagede da jeg fik ordrebekræftelsen, at jeg havde bestilt den i en forkert farve. Derfor ringede jeg til deres kundeservice, som var enormt søde og venlige at snakke med og de fik ændret min ordre med det samme. Allerede 3 dage efter modtog jeg hylden i den rigtige farve og jeg er sindssygt glad for den.
Alt i alt en fantastisk god hjemmeside med god service samt en hurtig levering. Jeg kommer helt sikkert til at bestille hos Connox igen :-)
Jeg vælger at benytte mig af en af de aktive VÆRDIKUPONER fra deres hjemmeside. Jeg tilmelder mig ConnoxPlus og får et GAVEKORT på 80 kr. Der står i mailen, at gavekortet og rabatter ikke kan kombineres. Udover det står der på deres hjemmeside, når man søger på værdikuponer, at; Her finder du en oversigt over alle gældende værdikuponer, rabatter og gratis produkter fra Connox.
Jeg kan desværre ikke benytte mit GAVEKORT, derfor ringer jeg ind til kundeservice, får af vide at de med vilje kalder det VÆRDIKUPONER og GAVEKORT, fordi så er der mulighed for at benytte det sammen. Hende jeg taler med siger at hun vil undersøge det og vende tilbage. Hun vender tilbage og siger, at der står i mailen at jeg ikke kan benytte GAVEKORT med RABATTER, men det jeg benytter er GAVEKORT og VÆRDIKUPON. Hun ringer mig op igen efter at hun har talt med hendes chef og her fortæller hun mig at de fremover vil rette deres mail til at der står, at gavekortet, værdikuponer og rabatter ikke kan kombineres.
Der er ikke andet at gøre. Jeg får IKKE lov til at benytte mit gavekort.
Dette er UPROFESSIONEL & DÅRLIG behandling!

Réponse : Connox