Har netop været gennem to øjenoperationer hos Copenhagen Eye Institute med stor succes. Var meget i tvivl, men blev klædt godt på inden. Der var rigtig god tid til undersøgelser, forklaringer og s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dr. Javier Cabrerizo and his team provided me with the best medical care of any kind that I have experienced since moving to Copenhagen. Nurse Jutta Tuisku-Salo guided me through each of the ne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde en utrolig tryg og god oplevelse fra sekundet jeg trådte ind ad døren hos Copenhagen Eye Institute. Jeg blev hele tiden fortalt, hvad der skulle ske, og jeg fik en meget grundig behandling o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Copenhagen Eye Institute får varmeste anbefalinger. Efter at have været meget igennem med mit øje og haft svært ved at komme ordentligt ind i systemet igen efter at have boet i udlandet, var det en kæ... Voir plus
L'entreprise a répondu
Copenhagen Eye Institute er en specialiseret øjenlæge i København med fokus på høj faglighed, moderne teknologi og et sammenhængende patientforløb. Vi udfører øjenlaseroperationer, linseudskiftning (RLE), grå stær operation og specialiserede øjenlægekonsultationer i vores klinik i København K. Hele behandlingsforløbet foregår samme sted - fra diagnostik og rådgivning til kirurgi og kontrol. Som øjenlæge i København prioriterer vi tilgængelighed med online booking, kort ventetid og mulighed for akutte tider. Vores rådgivning er transparent og baseret på individuel vurdering og dokumenteret viden. Vi arbejder aktivt med faglig udvikling og forskning og har erfaring med både danske og internationale patienter. Klinikken ligger centralt ved Gråbrødretorv og tilbyder behandling på dansk, engelsk og spansk. Vores ambition er at forene specialiseret premium øjenkirurgi med en rolig, professionel og menneskelig patientoplevelse.
Kejsergade 2, 2. sal, 1155, København K, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg er blevet behandlet for grå stær og har i den forbindelse fået udskiftet linsen på begge øjne. Det betyder, at jeg nu kan se fuldstændigt skarpt på lang afstand, og kun har behov for at bruge læsebriller.
Jeg har fået den bedste behandling af kompetent personale og af øjenlæge Javier Cabrerizo. Er blevet undersøgt grundigt, og har fået god information (både mundtlig og skriftlig) inden operationen.
Jeg har følt mig helt tryg i forbindelse med selve operationen, og min frygt for den, blev gjort til skamme.
Giver Copenhagen Eye institute mine bedste anbefalinger

Réponse de Copenhagen Eye Institute
Honestly the best medical experience I have had in Denmark in the 9 years that I have lived here. Javier was very attentive, professional and empathetic. I was very stressed about the issue with my eye and I felt so much better after the appointment.

Réponse de Copenhagen Eye Institute
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos øjenlægen. Personalet var venlige og imødekommende, og jeg følte mig godt taget imod fra start til slut. Undersøgelsen blev udført grundigt, og øjenlægen tog sig tid til at forklare alt på en rolig og forståelig måde. Jeg følte mig tryg og i gode hænder hele vejen igennem.
Kan klart anbefales!

Fantastisk behandling . Skal ikke bruge briller mere

Réponse de Copenhagen Eye Institute
Hemos sido atendidos con mucha amabilidad y contención.
El Dr Javier Cobrerizo súper profesional y con altísimo nivel.
Última tecnología .

Réponse de Copenhagen Eye Institute
Jeg har fået foretaget en øjen operation. God vejledning, godt resultat og seriøse opfølgende kontrolbesøg

Réponse de Copenhagen Eye Institute
Fantastisk personale og klinik - der tænkes på børnenes og forældrenes tryghed og velbefindende.
Et super behageligt venteværelse med legetøj til børn.
Vi kom for sent og alligevel blev vi mødt af en rar og professionel sekretær (Aura) og optometrist (Hamza) som sørgede for vi alligevel kunne blive set i dag. Så kærlige og omsorgsfulde.
Dernæst blev vi taget imod af en super dygtig, anerkendende og professionel øjenlæge og kirurg (Javier Cabrerizo), der tog imod vores 4 årig søn som han var den vigtigste patient i hele verden. Javier går i barnets øjenhøjde og sørger for tryghed og ro og at barnet og forældrene bliver hørt. Der bliver sørget for god tid til patienten og kigget omhyggeligt på øjnene og til sidst sørgede han for forsyninger (mælk, frugt og chokolade) til den lille patient. Sikke en skøn oplevelse. Kæmpe stort tak og ros herfra.

Réponse de Copenhagen Eye Institute
Meget venligt personale og modtagelse. Lægen var informativ og præcis i sin vurdering af min tilstand.
Det føltes som en tryg oplevelse hos et erfarent personale, som jeg hermed vil anbefale.

Réponse de Copenhagen Eye Institute
Very comprehensive assessment by the ophthalmologist, very clear explanation and time to address questions. Equipment and facilities are top notch. Staff is always professional

Réponse de Copenhagen Eye Institute
Jeg havde en fremragende oplevelse under min øjenkonsultation med Dr. Javier Cabrerizo på Copenhagen Eye Institute. Fra det øjeblik jeg ankom, blev jeg mødt af et venligt og professionelt personale, som straks fik mig til at føle mig tryg.
Dr. Cabrerizo var enestående – han tog sig tid til at lytte til mine bekymringer, forklarede alt klart og tydeligt, og sørgede for, at jeg følte mig velinformeret og tryg under hele besøget. Hans rolige og respektfulde måde gav mig stor tillid.
Selve Copenhagen Eye Institute var pletfrit og moderne, med et rent og velorganiseret miljø, der afspejlede den høje kvalitet af behandlingen. Alt forløb gnidningsfrit og til tiden, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu mere behagelig.
Jeg kan varmt anbefale Dr. Javier Cabrerizo og hele teamet på Copenhagen Eye Institute – de leverer førsteklasses behandling med professionalisme og varme.

Réponse de Copenhagen Eye Institute
Jeg havde en rigtig god oplevelse der inde, de fandt muligvis ud af jeg havde en sjælen hornhinde sygdom og fik anbefalet en løsning samt en reference til Rigshospitalet. De var meget venlige og professionelle. En klar anbefaling !