Fijne communicatie en vlot schakelen
Fijne communicatie, begrijpt waar we naar op zoek zijn en vlot schakelen.

Réponse : Creativebeards
Wil je een professionele animatie, infographic of illustratie laten maken? Creative Beards is een award-winning animatiestudio in Nederland, gespecialiseerd in hoogwaardige 2D- en 3D-uitleganimaties, infographics en illustraties. Al meer dan 15 jaar helpen wij bedrijven, organisaties en overheden om complexe boodschappen simpel en effectief over te brengen. Dit doen we voor sectoren zoals sport, zorg, onderwijs, kunst en cultuur, overheid, ict, bouw, veiligheid, pensioen en vele andere. Zowel voor interne als externe communicatie. Onze expertise omvat het volledige proces: van concept en script tot de uiteindelijke animatie. Met meer dan 1000 uitleganimaties, bedrijfsfilms, productvideo's en instructie-animaties wordt Creative Beards door klanten beoordeeld als een van de beste creatieve partners. We werken in alle animatiestijlen: 2D animatie, 3D animatie, whiteboard animatie, infographic animatie, fotografie animatie, stop-motion animatie, motion design, karakter animatie en mixed-media animatie. Op basis van een huisstijlhandboek of briefing maken we een professionele animatie die past binnen het budget. In welke stijl we ook werken, we zorgen altijd voor goede kwaliteit en veel creativiteit. Met Creative Beards kies je voor één van de beste en meest ervaren animatiebedrijven in Nederland. Sinds de start in 2010 zijn we gevestigd in Utrecht. We werken door heel Nederland: van Amsterdam tot Eindhoven, van Nijmegen tot Rotterdam.
Schaverij 6, 3534AS, Utrecht, Pays-Bas
Fijne communicatie, begrijpt waar we naar op zoek zijn en vlot schakelen.

Réponse : Creativebeards
We hebben samengewerkt met Creativebeards voor een inspirerende explainer over ons kennisplatform. Dat was best een uitdaging, maar Ted wist snel tot de kern te komen en gaf goede adviezen over hoe een dergelijk filmpje wordt bekeken en wat wel en niet werkt. Zijn expertise is echt goud waard! Jullie betrokkenheid en flexibiliteit zijn daarnaast erg prettig. We zijn echte fans en komen zeker met een nieuwe opdracht bij jullie terug.

Réponse : Creativebeards
Prettige kennismaking met het bedrijf. Ze luisteren goed naar de vraag en denken actief mee om tot het beste product te komen. We zijn enthousiast over de animatie die binnen de toch al strakke planning voor ons is gemaakt. Aanrader!

Réponse : Creativebeards
Mijn ervaring met Creative Beards was zeer positief! Ik had voor mijn werk een set illustraties nodig voor op een website. Niet alleen ben ik zeer snel en vriendelijk geholpen, de afbeeldingen zijn ook prachtig geworden. Zelfs met mijn soms enigszins vage beschrijvingen is er precies uitgekomen wat ik voor ogen had. Zeker een aanrader!

Réponse : Creativebeards
Wij hebben Creative Beards ingeschakeld voor de ontwikkeling van onze animatievideo’s en zijn zeer tevreden over zowel het eindresultaat als het samenwerkingsproces. Creative Beards dacht actief mee, gaf deskundig advies en leverde een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het eindproduct. Daarnaast werd er bij aanvullende verzoeken steeds constructief meegedacht over passende oplossingen. De flexibiliteit en betrokkenheid die Creative Beards daarbij toonde, hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij bevelen Creative Beards dan ook van harte aan.

Réponse : Creativebeards
Ik werk al vele jaren met plezier samen met Creative Beards. We hebben allerlei producten samen gemaakt zoals animaties, infographics en illustraties. Creative Beards is de beste animatiestudio in Nederland voor uitleganimatie.

Réponse : Creativebeards
Dank aan Creative Beards voor het vlotte, strakke en aansprekende werk! Iedereen is vol lof over het resultaat - en ik liet de video aan mijn vrouw zien en die zei: 'Zo, dát is een goed filmpje zeg! Lekker helder, fijne stijl en superaansprekend.'
Complimenten dus voor jullie mooie werk. En zeer veel dank voor de onbezorgde en elegante begeleiding van dit hele proces 🙏🏻♥️
Ik hoop zeer binnenkort weer bij jullie aan te kloppen voor een project!

Réponse : Creativebeards
Een hele prettige en leuke samenwerking met Creative Beards. Heldere communicatie over het proces, fijne afstemming en een mooi resultaat! We zijn erg blij met de animatie die ze voor ons hebben gemaakt.

Réponse : Creativebeards
We started our project with Creative Beards before the summer and were gracefully managed through the entire process from brainstorming and scripting, to design and review. Ted brought a clear and creative mind to everything, pushing us always to think simply - a hard task for our specific niche, but one worth doing. We didn't have a specific design style, but they delivered something very effective, with a character that felt true to us in a playful way. We would definitely work with them again - very professional and made our lives easier. Thank you Ted & the team!

Réponse : Creativebeards
Fijne samenwerking met Creative Beards vanuit de Groene Zorg Alliantie! Voor een project over duurzaamheid voor patiënten en cliënten in de care-sector, is een geweldige animatie ontwikkeld voor cliëntenraden in de GGZ. We zijn als projectgroep erg blij met het eindresultaat. Ted heeft ons erg kundig en fijn geholpen in het proces van animatie ontwikkeling. Alles altijd volgens planning (ondanks strakke deadlines). Een mooie tool voor in onze Toolkit 'Samen Duurzaam' :-)

Fantastische samenwerking met Creative Beards
Voor mijn kinderboek Leo de blinde leeuw en de zoektocht naar het einde van de regenboog was ik op zoek naar een illustrator die mijn visie écht tot leven kon brengen. Creative Beards heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Hun creatieve talent, oog voor detail, en vermogen om de karakters precies zo te maken zoals ik ze voor me zag, waren indrukwekkend.

Réponse : Creativebeards
En savoir plus sur les différents types d'avis.