Credit Prime Romania Avis

229
TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Am fost ajutat atunci când am avut nevoie, chiar dacă, conștient fiind de riscurile financiare crescute ale unui astfel de ajutor, mi-am creat singur, acceptând, anumite probleme suplimentare. Dacă, d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sunt foarte multumita de serviciile companiei dvs. procesul de creditare, rambursare merge foarte usor. Faptul ca poti scoate doar cat ai nevoie si apoi mai retragi iar, daca mai ai nevoie peste catev... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

O companie serioasă care își respectă condițiile contractuale și are servicii foarte prompte. În plus mai oferă și dobânzi promoționale și concursuri cu tombolă. Pentru mine e foarte bine că atunci câ... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Aplicația nu merge , inițial par profesioniști , dar sunt niste gunoaie . Am avut de platit o rata la un credit cu ei și am transferat cuantumul platii in euro nu în lei și am cerut restiuirea banilor... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société financière non banquière
  2. Service de finances alternatives
  3. Service de conseil en crédit
  4. Conseiller financier
  5. Institution financière
  6. Établissement de crédit

Écrit par l'entreprise

Credit Prime este înainte de toate un prieten de încredere, la care poţi apela în situaţii financiare neprevăzute. Ne dorim să îţi oferim o soluţie simplă şi eficientă, suport pas cu pas, şi să dezvoltăm o prietenie de lungă durată.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(229)

137 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Foarte constanti fideli felicitări…

Foarte constanti fideli felicitări CONGRATULATIONS BRAVISIMO SUCCES BINECUVINTARI AMIN ♻️🌳🙏💖🙏🌳♻️⚜️👑📯🎗🔔🌈🌎🌈🔔🎗📯👑⚜️♻️🌳🙏💖🙏🌳♻️🇹🇩📯🇯🇴

1 septembre 2026

Profesionalism,amabilitate,promptitudine

31 juillet 2026

Réponse de Credit Prime Romania

Vă mulțumim pentru apreciere și pentru timpul acordat acestui review! Ne bucurăm că experiența dumneavoastră a fost marcată de profesionalism, amabilitate și promptitudine. Vă așteptăm cu drag și pe viitor!

Atitudinea

30 juillet 2026

Réponse de Credit Prime Romania

Vă mulțumim pentru apreciere! Ne bucurăm că ați remarcat atitudinea echipei noastre. Vă așteptăm cu drag și pe viitor!

Noté 5 sur 5 étoiles

Pentru mine creditul obținut de la dumneavoastră a fost ,,ca o mană cerească"

Pentru mine creditul obținut de la dumneavoastră a fost promt și de un real folos,exact când am avut nevoie. Mulțumesc pentru promptitudine!
Fără bătăi de cap,fără interogări și acte greu de obținut!
Mulțumesc și recomand!

30 juillet 2026

Réponse de Credit Prime Romania

Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase și pentru încrederea acordată! Ne bucurăm că am putut fi alături de dumneavoastră exact atunci când ați avut nevoie și că întregul proces a fost rapid și simplu. Recomandarea dumneavoastră înseamnă mult pentru noi. Vă dorim mult succes și vă stăm la dispoziție ori de câte ori aveți nevoie!

Grijă pentru clienți

Grijă pentru clienți, informații și precizări foarte utile , o relație fair-play. Recomand.

29 juillet 2026

Réponse de Credit Prime Romania

Vă mulțumim pentru recomandare și pentru aprecierea acordată! Ne bucurăm că ați avut parte de o experiență bazată pe transparență, comunicare și respect. Vom continua să oferim același nivel de implicare pentru fiecare client. Vă așteptăm cu drag ori de câte ori aveți nevoie!

O experiență excelentă

O experiență excelentă! Serviciile sunt de calitate, aplicația funcționează foarte rapid, iar procesul de plată este simplu și fără bătăi de cap. Recomand cu încredere!

17 juillet 2026

Réponse de Credit Prime Romania

Mulțumim pentru recenzia și recomandarea ta! Ne bucurăm că ai apreciat calitatea serviciilor, aplicația și procesul simplu de plată. Îți mulțumim pentru încredere și te așteptăm cu drag și pe viitor!

Noté 5 sur 5 étoiles

Sunt acolo decîte ori ai nevoie.

16 juillet 2026

Réponse de Credit Prime Romania

Mulțumim pentru cuvintele frumoase! Ne bucurăm că ne consideri o echipă pe care te poți baza. Vom fi aici ori de câte ori ai nevoie de noi!

O experiență frumoasă

13 juillet 2026

Réponse de Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru apreciere și pentru feedbackul transmis.

Ne bucurăm că experiența ta cu serviciile noastre a fost una plăcută. Îți mulțumim că ai ales CreditPrime și că ne-ai acordat încrederea ta.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vă mulțumesc mult cu recunoștință.

Vă mulțumesc mult cu recunoștință.
Fără ajutorul dumneavoastră,nu știu cum m-aș fi descurcat.

30 juin 2026

Réponse de Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru mesaj și pentru apreciere.

Ne bucurăm că am putut fi alături de tine atunci când ai avut nevoie. Îți dorim mult succes și îți mulțumim pentru încrederea acordată.

Foarte mulțumită

Foarte mulțumit

29 juin 2026

Réponse de Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru apreciere și pentru feedbackul transmis.

Ne bucurăm că ești mulțumit de experiența avută cu serviciile noastre. Îți mulțumim pentru încrederea acordată.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus