Am fost ajutat atunci când am avut nevoie, chiar dacă, conștient fiind de riscurile financiare crescute ale unui astfel de ajutor, mi-am creat singur, acceptând, anumite probleme suplimentare. Dacă, d... Voir plus
O companie serioasă care își respectă condițiile contractuale și are servicii foarte prompte. În plus mai oferă și dobânzi promoționale și concursuri cu tombolă. Pentru mine e foarte bine că atunci câ... Voir plus
Aplicația nu merge , inițial par profesioniști , dar sunt niste gunoaie . Am avut de platit o rata la un credit cu ei și am transferat cuantumul platii in euro nu în lei și am cerut restiuirea banilor... Voir plus
Credit Prime este înainte de toate un prieten de încredere, la care poţi apela în situaţii financiare neprevăzute. Ne dorim să îţi oferim o soluţie simplă şi eficientă, suport pas cu pas, şi să dezvoltăm o prietenie de lungă durată.
ECOFINANCE IFN S.A., Str. Constantin Ghercu, nr. 1B, The Bridge - Faza III/Clădirea C, et. 8, Sector 6, 060201, București, Roumanie
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Am fost clienta dvs in vreo 3 contracte în trecut și mi-am respectat contractele, dar acum când am.vrut sa iau unu nou împrumut după vreo 4 ani, mi-ati dat respingere, f urat

Réponse de Credit Prime Romania
Institutie neserioasa! In mail si contract scrie ca dobanda este 0% primele 30 de zile. In cazul meu s-a aplicat dobanda din momentul creditului!

Réponse de Credit Prime Romania
Sunt foarte multumita de serviciile companiei dvs. procesul de creditare, rambursare merge foarte usor. Faptul ca poti scoate doar cat ai nevoie si apoi mai retragi iar, daca mai ai nevoie peste cateva zile, e foarte util si aduce un mare plus companiei dvs. Promotiile la dobanda sunt foarte imbucuratoare si face suportarea ratelor mai usoara si produsul dvs. foarte atractiv.

Réponse de Credit Prime Romania
Totul a fost rezolvat si sunt mulțumit de serviciile oferite!

Réponse de Credit Prime Romania
Sunt foarte mulțumit de creditul de la dvs.

Réponse de Credit Prime Romania
Ați cerut cont pentru depunerea banilor și v-am dat cont ,banii au întrat în alt cont,vreau sa renunț la contract!

Réponse de Credit Prime Romania
Easy to acces but way too expensive.
Was O.K. for an unexpected need but the interest almost got me in my knees financially.

Réponse de Credit Prime Romania
Să nu apelați la credit.Daca întârziați cu plata efectivă te ceartă.Te sună de foarte multe ori, inclusiv sâmbătă de pe numere diferite.Daca puteți evitați această companie

Réponse de Credit Prime Romania
Foarte stresanți dacă nu plătești la timp , îți sună telefonul din 5 în 5 minute

Réponse de Credit Prime Romania
Everything was transparent, quick and reliable.

Réponse de Credit Prime Romania
Din pacate e hartuire modul in care sunati. Eu ziceam ca achit in 14, eram constienta ca e intarziere mare, tot eu plateam dobanda penalizatoare. E inacceptabil sa fiu sunata de 10 ori pe zi sau de mai multe ori ca sa imi tot reamintiti. Din moment ce oricum nu ajutati sa pit achita, nu mi-ati oferit ocazia sa platesc in rate ca sa nu mi se mai adune dobanda, desii in total am platit dobanzi de zeci de mi de lei. Daca asa considerati…. Eu nu v-as recomanda nimanui dupa asemenea experienta. Mi-a fost f greu da achit, mama singura, un salariu, v-am implorat sa imi dati ocazia sa platesc in rate sa nu mi se adune inca 1000-1500. Banii astia , in trei luni sunt salariul meu