Am fost ajutat atunci când am avut nevoie, chiar dacă, conștient fiind de riscurile financiare crescute ale unui astfel de ajutor, mi-am creat singur, acceptând, anumite probleme suplimentare. Dacă, d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sunt foarte multumita de serviciile companiei dvs. procesul de creditare, rambursare merge foarte usor. Faptul ca poti scoate doar cat ai nevoie si apoi mai retragi iar, daca mai ai nevoie peste catev... Voir plus
L'entreprise a répondu
O companie serioasă care își respectă condițiile contractuale și are servicii foarte prompte. În plus mai oferă și dobânzi promoționale și concursuri cu tombolă. Pentru mine e foarte bine că atunci câ... Voir plus
Aplicația nu merge , inițial par profesioniști , dar sunt niste gunoaie . Am avut de platit o rata la un credit cu ei și am transferat cuantumul platii in euro nu în lei și am cerut restiuirea banilor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Credit Prime este înainte de toate un prieten de încredere, la care poţi apela în situaţii financiare neprevăzute. Ne dorim să îţi oferim o soluţie simplă şi eficientă, suport pas cu pas, şi să dezvoltăm o prietenie de lungă durată.
ECOFINANCE IFN S.A., Str. Constantin Ghercu, nr. 1B, The Bridge - Faza III/Clădirea C, et. 8, Sector 6, 060201, București, Roumanie
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Este de folos cand rămâi in
pana cu banii,de ajutor!
acordare rapida DAR
dobânda foarte mare!măcar clienților mai vechi
care au fost cu plățile
la timp sa faceți o dobânda
personalizată...măcar atât...
dat fiind ca platesc la timp si o gramada de dobândă...

Bună seara!
Numele meu este Botezatu Ciprian Ionel, CNP 1720718100078 și vă rog să luați la cunoștință și să și rezolvați următoarele situații inacceptabile:
1. Astăzi am obținut de la dvs. suma de 6000 pe un nou contract de creditare și am fost informat că în următoarele 5 zile trebuie să mă prezint la una din sucursalele BCR pentru a ridica banii, în numerar.
2. Sunt la al 3-4 - lea contract cu dvs. și NICIODATĂ, repet NICIODATĂ nu am făcut o astfel de solicitare de a primi banii în numerar.
3. Mai mult decât atât solicitarea a fost clar exprimată în contul de client ca suma să-mi fie remis pe cardul cu terminația ...1496, card care de altfel este înrolat de multă vreme în contul subsemnatului de client.
4. Am sunat, iar din call center, am fost informat în mod absolut mincinos că eu aș fi solicitat această modalitate de remitere a sumei (la sediul BCR în numerara) dar că se va încerca rezolvarea situației ceea ce ȘTIU BINE că este exclus. Nu va face NIMENI NIMIC! De unde știu? Simplu - din experiența cu dvs.!
5. Nu știu dacă aveți habar sau nu dar, cel mai sigur nu, orice discuție cu oricine de la dvs. devine absolut inutilă NICIODATĂ neexistând o minimă rezolvare a indiferent ce solicitare am făcut de-a lungul timpului. Credeți sau nu, aveți o mare problemă și va trebui să o rezolvați.
6. De cca 10 zile primesc zilnic cel puțin câte 2 SMS-uri cu tot felul de oferte de creditare și coduri de reducere a dobânzii. NICIUNUL nu a funcționat!
7. Sunt sunat pentru aceeași chestiune (indiferent care) de câte 2,3,5...10 operatori de parcă NIMENI nu are cunoștință despre NIMIC.
SUNT CONȘTIENT DE FAPTUL CĂ NU VEȚI FACE NIMIC ȘI NICI NU VEȚI RECUNOAȘTE NIMIC DAR MAI ȘTIU SIGUR CĂ ȘTIȚI CĂ CEEA CE AM SCRIS ESTE ADEVĂRAT. AVEȚI PROBLEME ȘI DIC CELE MARI.
PĂCAT!
Cu dezgust și dezamăgire profunde,
dr. Ciprian Ionel BOTEZATU

Réponse de Credit Prime Romania
Nu am primit banii ! Am retras banii ieri și nici acum nu au intrat . Dar dobânda pe azi deja mi s a pus … când o să pot intra în posesia banilor ?

Réponse de Credit Prime Romania
Very easy to acces it and credit prime offers excelent support

Info 0% dobândă la primul credit a fost 406 lei

Réponse de Credit Prime Romania
Am negociat ceva si nu se respecta
In loc de 0,6% dobanda apare tot 1%.

Réponse de Credit Prime Romania
nu am primit nici un ban deoarece nu am trimis extras de cont cum trebuia trimis!

Nu prea mio fost de ajuns încă am nevoie de 2000 sam termin interiorul casei

Am crezut că e dobânda de 0.55 %, nu așa de 1%,

Réponse de Credit Prime Romania
Sunati ca disperatii cand intarzii 1 zi cu plata! Nu recomand!

Réponse de Credit Prime Romania
Yes Ok.Sint mulțumit de voi.Nu mai bine.Vă mulțumesc.Cu Stimă.

Réponse de Credit Prime Romania
Da mam folosot binedar o finanțare sar putea face

Réponse de Credit Prime Romania
O companie serioasă și rapidă bani au intrat repede in.

Réponse de Credit Prime Romania
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.