Crypto4Freedom Academy Avis

TrustScore 4.5 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Centre d'éducation

Écrit par l'entreprise

Crypto4Freedom Academy - Twoim przewodnikiem po świecie rynków finansowych i tradingu forex oraz kryptowalut! 📈🌐 Nasza misja to zapewnić wszechstronną edukację, dzięki której zyskasz wiedzę i umiejętności potrzebne do inwestowania z zaufaniem i skutecznością. 💼💹 Dołącz do naszej społeczności i zdobądź niezbędne narzędzia, by osiągać swoje finansowe cele!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Polecam z całego serca!!

W akademi jestem niespełna 4 miesiące i każdemu kto chce zrobić cos dla siebie - polecam! Zaczynając nie mialam pojęcia o tradingu, ale dzieki akademi wszystko wydaje sie do ogarnięcia. Jest duzo motywacji i dobrej energi.

13 juin 2026

Sandra, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i polecenie! 💛

Cieszymy się ogromnie, że mimo startu od totalnych podstaw już po niespełna 4 miesiącach widzisz, że trading jest czymś, co można realnie zrozumieć i opanować krok po kroku.

Właśnie dlatego stworzyliśmy Akademię – aby osoby bez wcześniejszego doświadczenia mogły uczyć się w uporządkowany sposób, w atmosferze wsparcia, motywacji i dobrej energii.

Dziękujemy, że jesteś częścią społeczności Crypto4Freedom Academy i trzymamy kciuki za Twoje dalsze postępy! 🚀

Super zajęcia

Super zajęcia, atmosfera, dużo przydatne wiedzy, dzięki Crypto4Freedom mogę odmienić swoje życie

30 mai 2026

Sylwia, bardzo dziękujemy za Twoją opinię! 💛

Cieszymy się, że doceniasz atmosferę, zajęcia oraz wiedzę przekazywaną w Akademii. To właśnie połączenie praktycznej nauki, wsparcia i odpowiedniego mindsetu pomaga krok po kroku budować nową jakość życia i większą niezależność.

Trzymamy mocno kciuki za Twoją dalszą drogę i rozwój – wierzymy, że najlepsze dopiero przed Tobą! 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Jedno z lepszych miejsc nauki jakie…

Jedno z lepszych miejsc nauki jakie widzialam. Wszystko wyjaśnione krok, po kroku,caly czas w razie potrzeby jest ktoś dostępny. Mega wiedza, mega ludzie.

21 mai 2026

Anno, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i miłe słowa! 💛

Cieszymy się ogromnie, że doceniasz sposób przekazywania wiedzy oraz wsparcie, które staramy się zapewniać na każdym etapie nauki. Właśnie na tym nam zależy – aby wszystko było uporządkowane, zrozumiałe i dostępne krok po kroku.

Dziękujemy również za docenienie naszej społeczności – wierzymy, że ludzie i atmosfera w Akademii są ogromną częścią całego procesu rozwoju.

Bardzo się cieszymy, że jesteś z nami! 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Ogromna dawka wiedzy i wsparcie

Do Akademii dołączyłam po roku zastanawiania się, samodzielnej nauki rynków finansowych i przy tym ciągłej zmianie strategii, bez większych osiągnięć. Podglądałam działania Ani na darmowych sesjach, aż w końcu postanowiłam wejść na pokład. I nie żałuję 🙂 Wszystko tu jest ułożone, przemyślane i jesteśmy prowadzeni krok po kroku do sukcesu. Ogromna dawka wiedzy, motywacja, ukierunkowanie na cel, a przede wszystkim szczegółowo ułożony plan, dzięki któremu moja nauka w końcu ma swój odpowiedni kierunek. Warto poświęcić czas na swój rozwój z ekipą Ani! 😊

15 février 2026

Agata, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie! 💛

Tym bardziej cieszy nas Twoja historia, ponieważ doskonale pokazuje, jak ważny w tradingu jest odpowiedni plan, struktura i konsekwencja działania. Wiele osób próbujących uczyć się samodzielnie wpada w pułapkę ciągłej zmiany strategii i chaosu informacyjnego, dlatego tak dużą wagę przykładamy do uporządkowanego procesu nauki krok po kroku.

Dziękujemy za docenienie wiedzy, motywacji oraz całego systemu prowadzenia uczestników w Akademii. Naszym celem jest nie tylko nauczyć tradingu, ale również pomóc zbudować odpowiedni mindset i kierunek działania.

Bardzo się cieszymy, że dziś czujesz, że Twoja nauka ma właściwy kierunek i że jesteś częścią naszej społeczności. 🚀

Najlepsza Akademia tradingu

Jestem w Akademii od połowy stycznia bieżącego roku i serio nie ma lepszego miejsca do nauki tradingu. Byłam wcześniej w trzech różnych akademiach i w każdej z nich panował totalny chaos. Tak naprawdę płaciło się za dostęp i trzeba było radzić sobie samemu. Akademia C4F to miejsce w którym jest wszystko po kolei, krok po kroku. Sesje live gdzie można zadawać pytania i dostaje się odpowiedź. Discord gdzie społeczność jest pomocna i również dostaje się odpowiedź praktycznie natychmiast. A co najważniejsze nikt z nikogo się nie śmieje gdy wolniej się uczy, co jest normą w pozostałych miejscach. Ania prowadzi Akademię w taki sposób, że każdy jest w stanie wszystko pojąć i pieniądze zarabia się praktycznie od razu. Najlepsza decyzja w życiu!

24 mai 2026

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Agata, bardzo dziękujemy za tak szczerą i wartościową opinię! 💛

Ogromnie cieszy nas, że po wcześniejszych doświadczeniach z innymi miejscami to właśnie w Akademii Crypto4Freedom znalazłaś uporządkowany proces nauki, wsparcie i przestrzeń do realnego rozwoju.

Od początku naszym celem było stworzenie miejsca, w którym osoby uczące się tradingu nie zostają same z materiałami, tylko mają możliwość zadawania pytań, uczestniczenia w sesjach live i korzystania ze wsparcia społeczności na każdym etapie nauki.

Dziękujemy również za docenienie atmosfery w Akademii – wierzymy, że każdy rozwija się w swoim tempie i powinien czuć się bezpiecznie podczas nauki nowych umiejętności.

Bardzo się cieszymy, że widzisz efekty swojej pracy i że podjęcie decyzji o dołączeniu do Akademii było dla Ciebie tak ważnym krokiem. 🚀

Akademia to sztos

Trafiłam do Akademii z zerową wiedzą o tradowaniu, o rynku forex i crypto, ale webinar z Anią przekonał mnie do spróbowania swoich sił w tym nowym świecie. Akademia ma świetnie zaplanowamy program, dzięki czemu stopniowo zwiększa się poziom wiedzy, co pozwala uniknąć przeładowania i zniechęcenia. Stały dostęp do materiałów, nagrań i sesji live umożliwia zgłębianie i powtarzanie zagadnień. Ania zaraża nas swoją cudowną energią, motywuje do zmian i pracy nad sobą. Z takim mentorem jestem pewna, że osiągnę wszystko. Polecam!

Stella, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie! 💛

Ogromnie cieszy nas, że mimo startu od totalnych podstaw zdecydowałaś się spróbować swoich sił i dziś widzisz wartość w całym procesie nauki w Akademii. Właśnie dlatego stworzyliśmy program krok po kroku – aby wiedza była uporządkowana, zrozumiała i nie powodowała przytłoczenia.

Dziękujemy za docenienie dostępu do materiałów, sesji live i całej struktury nauki – zależy nam, aby każdy mógł wracać do materiałów i rozwijać się we własnym tempie.

Bardzo miło nam również czytać, że energia i podejście Ani motywują Cię do działania i pracy nad sobą. To właśnie połączenie wiedzy, mindsetu i społeczności tworzy fundament Akademii Crypto4Freedom.

Trzymamy kciuki za Twoją dalszą drogę i kolejne sukcesy! 🚀

Polecam tą akademię każdemu

Polecam tą akademię każdemu, kto na poważnie myśli o tradingu. Uczą od podstaw i można liczyć na wsparcie w każdym momencie. Materiały są uporządkowane i dostępne 24h. Poznaje się nie tylko analizę techniczną i zarządzanie ryzykiem ale również możliwości samorozwoju.

13 mai 2026

Aldona, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie! 💛

Cieszymy się, że już po 96 dniach w Akademii dostrzegasz wartość zarówno w uporządkowanych materiałach, jak i w całym procesie nauki oraz wsparciu społeczności.

To dla nas bardzo ważne, aby uczestnicy mogli rozwijać się kompleksowo – nie tylko w obszarze analizy technicznej i zarządzania ryzykiem, ale również mentalnie i rozwojowo. Trading to nie tylko wykresy, ale także praca nad sobą i swoim podejściem.

Dziękujemy, że jesteś częścią Crypto4Freedom Academy i życzymy Ci dalszych sukcesów na tej drodze! 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Dołączając do akademii była to…

Dołączając do akademii była to najlepsza decyzja którą podjęłam, z tygodnia na tydzień czuje sie coraz bardziej spełniona. Ania jest cudowna osoba, podziwiam ja jak z precyzja i cierpliwością pomaga i uczy członków akademii

8 mai 2026

Monika, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i miłe słowa! 💛

Cieszymy się ogromnie, że dołączenie do Akademii było dla Ciebie tak dobrą decyzją i że z tygodnia na tydzień widzisz u siebie rozwój oraz większe poczucie spełnienia.

Dziękujemy również za docenienie zaangażowania i podejścia Ani – dokładamy wszelkich starań, aby każda osoba w Akademii czuła wsparcie, cierpliwość i realną pomoc na swojej drodze.

Trzymamy kciuki za Twoje dalsze postępy i dziękujemy, że jesteś częścią społeczności Crypto4Freedom Academy! 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo polecam każdemu, kto naprawdę chce się nauczyć tradingu.

Ania świetnie tłumaczy zasady tradingu, do tego motywuje, częste spotkania online, wspierająca się społeczność. Bardzo polecam każdemu, kto naprawdę chce się nauczyć tradingu.

6 mai 2026

Sara, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i polecenie! 💛

Cieszymy się, że doceniasz sposób przekazywania wiedzy, regularne spotkania online oraz atmosferę wsparcia w naszej społeczności. To właśnie połączenie praktycznej nauki, motywacji i wspólnego rozwoju tworzy fundament Akademii Crypto4Freedom.

Dziękujemy, że jesteś częścią naszej społeczności i trzymamy kciuki za Twoje dalsze postępy na rynku! 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Do akademii Ani Crypto4Freedom …

Do akademii Ani Crypto4Freedom dołączyłam na początku stycznia 2026.
Szczerze mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z tego miejsca. Trafiłam tam jako osoba początkująca i krok po kroku zaczęłam rozumieć świat tradingu.

Najbardziej doceniam sposób przekazywania wiedzy – wszystko jest tłumaczone prostym językiem, nawet dla osób bez doświadczenia. Dużym plusem jest też wsparcie naszej mentorki ANI i społeczności, dzięki czemu nie czuję się zostawiona sama sobie.

Akademia daje nie tylko wiedzę techniczną, ale też motywację i odpowiednie podejście do tradingu, co moim zdaniem jest kluczowe.

Widzę u siebie postępy i wiem, że to dopiero początek mojej drogi. Jeśli ktoś naprawdę chce się nauczyć tradingu i jest gotowy na pracę nad sobą, to jest to dobre miejsce.

Polecam z czystym sumieniem 😊

Katarzyna, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie! 💛
Cieszymy się, że od pierwszych kroków w Akademii czujesz się dobrze prowadzona i że świat tradingu staje się dla Ciebie coraz bardziej zrozumiały. Właśnie na tym nam zależy, aby nawet osoby zaczynające od zera mogły krok po kroku budować swoją wiedzę i pewność siebie.
Dziękujemy za docenienie sposobu przekazywania wiedzy oraz wsparcia zarówno ze strony Ani, jak i całej społeczności. To dla nas ogromna wartość, aby nikt nie czuł się w tym procesie sam.
Masz rację odpowiednie podejście i mindset to kluczowy element tej drogi. Gratulujemy Ci dotychczasowych postępów i trzymamy kciuki za kolejne etapy! 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Planuj swoją przyszłoś razem z Akademią Tradingu.

Nauka Tradingu w Akademii pomaga mi zrozumieć jak ważne jest planowane swojej przyszłości. Jak można stać się niezależnym finansowo. Uczę się panować nad swoimi emocjami oraz wierzyć w swoje możliwości. W Akademii czuję się bezpiecznie, doceniam profesjonalne podejście kadry w przekazywaniu wiedzy oraz ich życzliwość i pomoc. Dzięki temu w Akademii panuje dobra atmosfera, wszyscy pomagają sobie nawzajem.

24 avril 2026

Jacek, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie! 💛
Cieszymy się, że dostrzegasz, jak ważne jest świadome planowanie przyszłości i że Akademia wspiera Cię nie tylko w nauce tradingu, ale też w budowaniu odpowiedniego podejścia i pracy z emocjami.
Dziękujemy za docenienie naszego zespołu – zależy nam, aby wiedza była przekazywana w sposób profesjonalny, a jednocześnie w atmosferze wsparcia i życzliwości. To właśnie społeczność i wzajemna pomoc są ogromną wartością Akademii.
Trzymamy kciuki za Twój dalszy rozwój i konsekwentne budowanie niezależności finansowej! 🚀

Powrót do korzeni

Moja historia z Akademią C4F nie była od początku prosta. Początkowo uczyłam się tam tradingu, ale zrezygnowałam, bo nie widziałam szybkich efektów. Szukając alternatywy, trafiłam na ofertę, która obiecywała szybki zysk – niestety okazała się oszustwem i straciłam duże pieniądze, które teraz spłacam.

W grudniu 2025 roku wróciłam do C4F z zupełnie innym nastawieniem. Zrozumiałam, że trading to długotrwały proces wymagający cierpliwości, systematyczności i zaangażowania. Obecnie poświęcam każdą wolną chwilę na naukę i po 4 miesiącach zaczynam widzieć pierwsze efekty. To daje mi dużą motywację, dlatego wiem, że tym razem nie zrezygnuję.

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Zosiu, bardzo dziękujemy za Twoją szczerość i podzielenie się swoją historią 💛

Twoje doświadczenie pokazuje coś bardzo ważnego – że w świecie finansów łatwo natknąć się na obietnice „szybkich efektów”, ale prawdziwe rezultaty przychodzą wtedy, gdy pojawia się cierpliwość, systematyczność i właściwe podejście.

Cieszymy się, że wróciłaś do Akademii z nowym nastawieniem i że dziś widzisz już pierwsze efekty swojej pracy. To najlepszy dowód na to, że konsekwencja naprawdę przynosi rezultaty.

Trzymamy za Ciebie mocno kciuki – z takim podejściem i determinacją jesteś na właściwej drodze. 🚀
Dziękujemy, że jesteś częścią społeczności Crypto4Freedom Academy!

Polecam Akademię z całego serca

Polecam Akademię z całego serca! Wszystko jest klarownie od podstaw wytłumaczone, mnóstwo materiałów edukacyjnych, reguralne zajęcia w tygodniu a do tego stała opieka mentorska. Jestem bardzo wdzięczna, że udało mi się tu trafić!

21 avril 2026
Avis spontané

Weronika, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie! 💛

Cieszymy się, że doceniasz przejrzystość materiałów oraz sposób, w jaki prowadzimy naukę od podstaw. To dla nas kluczowe, aby każdy – niezależnie od poziomu – mógł krok po kroku zrozumieć rynek i rozwijać swoje umiejętności.

Dziękujemy również za zauważenie regularnych zajęć i opieki mentorskiej – dokładamy wszelkich starań, aby każda osoba czuła realne wsparcie na swojej drodze.

Bardzo się cieszymy, że jesteś częścią naszej społeczności! 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem w akademii już od dłuższego…

Jestem w akademii już od dłuższego czasu, wcześniej miałam styczność z tradingiem, jednak w zupełnie innej formie. Mimo że kilkukrotnie podchodziłam do nauki, tamten sposób przekazywania wiedzy był dla mnie kompletnie niezrozumiały i nie potrafiłam tego poukładać w spójną całość. U Ani wiedza jest przekazywana w sposób jasny, klarowny i uporządkowany — bez zbędnego komplikowania i „krętych dróg”.
Największym plusem akademii jest społeczność oraz dostęp do materiałów edukacyjnych. Regularne szkolenia, analizy rynkowe i wsparcie. Podoba mi się , że nacisk jest nie tylko na zarabianie, ale również na budowanie odpowiedniej mentalności tradera. Ania organizuje również warsztaty rozwoju osobistego, co tworzy całą bazę do osiągnięcia sukcesu.
Podsumowując — jeśli ktoś jest gotowy włożyć czas i pracę w naukę tradingu, akademia jest naprawdę dobrym miejscem do rozwoju. W moim przypadku była to zdecydowanie pozytywna decyzja ❤️

12 décembre 2025

Natalia, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie! 💛

Cieszymy się, że mimo wcześniejszych doświadczeń z tradingiem, to właśnie w Akademii udało Ci się poukładać wiedzę w spójną i zrozumiałą całość. To dla nas bardzo ważne, aby przekazywać wiedzę w sposób klarowny i praktyczny – bez zbędnego komplikowania.

Dziękujemy również za docenienie społeczności i wsparcia – to jeden z fundamentów Akademii. Wierzymy, że połączenie wiedzy technicznej z pracą nad mindsetem daje realne efekty i pozwala budować trwałe rezultaty.

Twoje podsumowanie jest bardzo trafne – zaangażowanie i konsekwencja to klucz.
Gratulujemy decyzji i dotychczasowej drogi – trzymamy kciuki za kolejne etapy rozwoju! 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Dzięki Akademii mam możliwość poszerzać…

Dzięki Akademii mam możliwość poszerzać swoją wiedzę na temat tradingu oraz rynków finansowych w bardzo przystępny i zrozumiały sposób. Materiały są wartościowe, a przekazywana wiedza naprawdę pomaga lepiej zrozumieć, jak działają rynki.

Ogromną rolę odgrywa Ania – jej energia, zaangażowanie i świetne podejście sprawiają, że nauka jest przyjemna, motywująca i daje dużo inspiracji do działania. Dzięki niej naprawdę chce się rozwijać dalej i zdobywać kolejne umiejętności.

Uważam, że dzięki Akademii, wsparciu Ani oraz odpowiedniemu podejściu i zaangażowaniu każdy ma realną szansę osiągnąć sukces oraz krok po kroku budować swoją wolność finansową. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce zacząć lub pogłębić swoją wiedzę o tradingu i rynkach finansowych.

13 mars 2026

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Katarzyna, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i tak wartościowe podsumowanie! 💛

Cieszymy się, że dostrzegasz zarówno jakość materiałów, jak i sposób przekazywania wiedzy zależy nam na tym, aby nauka była zrozumiała, uporządkowana i możliwa do wdrożenia w praktyce, niezależnie od poziomu zaawansowania.

Dziękujemy również za docenienie energii i zaangażowania Ani to ogromna wartość dla całej społeczności i jeden z fundamentów Akademii.

Masz rację przy odpowiednim podejściu, systematyczności i zaangażowaniu każdy ma realną szansę rozwijać się i krok po kroku budować swoją niezależność finansową.

Dziękujemy, że jesteś z nami i życzymy Ci dalszych sukcesów na tej drodze! 🚀

Jestem w Akademii 3ci miesiąc

Jestem w Akademii 3ci miesiąc. Na początku zapisałam się z ciekawości ale jednak z domysłem że to kolejny scam i nic specjalnego się nie wydarzy. Teraz wiem że zarabianie prawdziwych pieniędzy na tradingu jest realne i w zasięgu ręki tylko trzeba się trzymać zasad i opanować własne emocje. Nie mogę się doczekać kolejnych miesięcy i tego czego się jeszcze nauczę. Wszyscy są pomocni a wiedza którą się tu nabywa po prostu z nami zostaje:)

13 mars 2026

Ewa, bardzo dziękujemy za Twoją szczerość i zaufanie! 💛

Tym bardziej cieszy nas Twoja opinia, że przyszłaś z dystansem i wątpliwościami, a dziś widzisz realną wartość i możliwości, jakie daje trading. Właśnie takie historie są dla nas najcenniejsze.

Masz rację kluczem są zasady, konsekwencja i praca z emocjami. Wiedza to jedno, ale umiejętność jej zastosowania w praktyce to proces, który buduje się krok po kroku.

Cieszymy się, że czujesz wsparcie społeczności i że zdobyta wiedza zostaje z Tobą to dla nas ogromny priorytet.

Trzymamy kciuki za Twoje kolejne miesiące i rozwój najlepsze dopiero przed Tobą! 🚀

Potęga wiedzy

Trafiłam na akademię w bessie mojego życia. Po kilku pierwszych webinarach byłam „ zielona „ w tym wszystkim. Teraz po 4 miesiącach czuję że rozwinęłam skrzydła pod kątem wiedzy i przede wszystkim pod kątem wiary w siebie. Jestem pewna że dzięki akademii moje życie nie będzie zwykle a magiczne. Dzięki Ania i Marcin za to co robicie 🔥❤️

10 février 2026

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Justyna, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i za to, że podzieliłaś się swoją historią! 💛

Cieszymy się, że w momencie, w którym trafiłaś do Akademii, mogłaś znaleźć przestrzeń do rozwoju, zdobywania wiedzy i co najważniejsze odbudowania wiary w siebie. To dla nas ogromnie ważne, aby poza nauką tradingu wspierać również mentalnie i pokazywać, że zmiana jest możliwa.

Gratulujemy Ci tych pierwszych 4 miesięcy pracy i postępów rozwój, który opisujesz, to efekt Twojego zaangażowania i odwagi, żeby spróbować czegoś nowego.

Dziękujemy, że jesteś częścią społeczności Crypto4Freedom Academy. Trzymamy kciuki za kolejne kroki i dalszą drogę po Twoje cele! 🚀

Noté 1 sur 5 étoiles

Byłam w akademii 1,5 roku..

Byłam w akademii 1,5 roku... zdecydowanie za dużo czasu straciłam..
Od poczatku - Ania czaruje. Jest miła, ma energię, chętnie się jej slucha.
Przez pierwsze 3 miesiące walkujesz strategie (trojkat, swieczka, trzy duszki), po miesiącu ogarniasz strategie i wszystkie materiały na grupie, ale musisz czekać do końca trzech miesięcy żeby dołączyć do grupy zaawansowanej. Tam to już ma się dziać magia, będziesz zarabiać tysiące codziennie... dołączasz i nie dzieje się nic. Nic nowego się nie dowiadujesz, masz nowe powiadomienie, które ma być dla Ciebie game changerem. I na tym się kończy. Płacisz za akademie, bo masz nadzieję że w końcu "kliknie" ale nic nie klika. Konta fundowanego jak nie było tak nie ma i nie będzie bo na tej strategii nie da rady tego zrobić.
Sygnały na telegramie- to jakiś żart, puszczane przez studentki akademii, które same kont fundowanych się nie dorobiły.
Ania uczyć umie, ale sama tradowac - mam wrażenie- nie potrafi. Masz się trzymać strategii, ale prowadząca sama strategii się nie trzyma.
Na czacie, owszem miła atmosfera, ale jeżeli ktoś zada nie wygodne pytanie - to komentarze są usuwane, pytający sprowadzony do parteru albo wyrzucony z akademii.
Inwestycje cr*pto - inwestujesz za namową prowadzącej i jesteś zapewniany co chwile, że będziesz bogaty, że sie odwróci, mija rok, a Twój minus rośnie z godziny na godzinę. Moja wina, bo uwierzyłam w te zapewnienia.
Ludzie, otrzasnijcie się. Akademia jest dobra - pobyć 2-3 miesiące, żeby ogarnąć trading view, brokera i trochę opatrzyć się z wykresem. Nie róbcie mojego błędu i nie marnujcie tu czasu - są inne akademie, w których nauczycie się więcej i nie zapłacicie tyle kasy (albo sa za darmo). Szanujcie swój czas i swoje pieniądze.

19 février 2026
Avis spontané

Hej Paulina,

dziękujemy Ci za Twoją opinię. Szkoda, że podjęłaś decyzję o rezygnacji – szczególnie że przez 1,5 roku zdobyłaś wiedzę, która naprawdę jest na bardzo wysokim poziomie i daje realne podstawy do zdania konta fundowanego.

Jeśli chodzi o umiejętności tradingowe Ani nie wiemy, czy regularnie uczestniczyłaś w porannych sesjach na żywo. To właśnie tam pokazujemy realny trading, analizę i wejścia zgodnie ze strategią. Skuteczność tych sesji jest bardzo wysoka, a wiele osób uczy się właśnie poprzez obserwację i wspólne tradowanie.

W kwestii inwestycji w Akademii nie prowadzimy doradztwa finansowego. Każdy inwestor podejmuje decyzje samodzielnie, na podstawie wiedzy z pakietu Crypto. Bardzo jasno i wielokrotnie tłumaczymy zasady zarządzania ryzykiem oraz to, że inwestuje się wyłącznie środki, które można potencjalnie stracić. To absolutna podstawa odpowiedzialnego podejścia do rynku.

Co więcej pytając Cię o powód rezygnacji, otrzymaliśmy od Ciebie wiadomość:
„Dzień dobry. Głównie brak czasu w ostatnim czasie i nowe projekty, które przede mną stoją, a niestety kolidują obecnie z udziałem w Akademii. Było miło, ale na chwilę obecną muszę opuścić ten statek.”

Dlatego tym bardziej zaskakuje nas obecna narracja.

Zawsze powtarzamy, że trading wymaga czasu, dyscypliny, cierpliwości i pracy nad psychologią. Nie jest dla każdego i nie każdy będzie gotowy przejść ten proces do końca. Ania wielokrotnie mówi, że nie zda konta fundowanego za studentów. To uczestnicy muszą nauczyć się strategii, zarządzania ryzykiem i opanować emocje.

Jeśli ktoś nie jest zadowolony zawsze może do nas napisać. Jesteśmy otwarci na rozmowę i pomoc.

Mimo wszystko życzymy Ci powodzenia w nowych projektach i dalszym rozwoju.

Dodaje skrzydeł ...

Dołączenie do Akademii było dla mnie czymś co dodał o mi skrzydeł.... wyciągnęło mnie z rutyny!!! Dzięki Ani zmieniłam mój tok myślenia i cały czas to robię dzięki jej warsztatom. Dużo możemy ale czasami potrzebujemy kogoś kto nam to Powie!!! A Ania jest w tym najlepsza ! Moja przygoda trwa... Dziękuję Aniu jesteś Wielka :)

12 février 2026

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Ogromnie nas cieszy, że Akademia stała się dla Ciebie impulsem do wyjścia z rutyny i początkiem pozytywnych zmian w sposobie myślenia. Właśnie o to nam chodzi aby poza wiedzą o tradingu dawać również przestrzeń do rozwoju mentalnego i odkrywania własnego potencjału.

Czasami naprawdę wystarczy ktoś, kto pokaże kierunek i przypomni, ile w nas jest możliwości, a reszta to już Twoja praca, odwaga i konsekwencja.

Dziękujemy, że jesteś częścią społeczności Crypto4Freedom Academy i że dzielisz się swoją energią. Trzymamy kciuki za dalszy rozwój i kolejne sukcesy na Twojej drodze! 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Akademia to miejsce w którym na prawdę…

Akademia to miejsce w którym na prawdę można się nauczyć trading’u. Wiedza przekazywana jest przez Anię w sposób bardzo prosty i przejrzysty. Jestem w akademii od 4 miesięcy i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że wystarczą chęci i zaangażowanie ze strony ucznia, a na pewno nauczymy się samodzielnie poruszać po rynku 😊 Atmosfera w akademii niezwykle przyjemna, w każdym momencie można otrzymać potrzebną pomoc. Polecam 😊

21 janvier 2026

Roksana, bardzo dziękujemy za Twoją opinię i ciepłe słowa! 💛

Cieszy nas ogromnie, że po 4 miesiącach w Akademii czujesz się pewnie i widzisz realne efekty swojej pracy. Właśnie o to nam chodzi aby wiedza była przekazywana w prosty i zrozumiały sposób, a każda osoba mogła uczyć się we własnym tempie, czując się wspierana na każdym kroku.

Dziękujemy, że podkreślasz znaczenie atmosfery budowanie społeczności, w której panuje wzajemny szacunek, otwartość i gotowość do pomocy, to dla nas ogromny priorytet.

Z takim zaangażowaniem, jakie pokazujesz, droga do samodzielności na rynku to tylko kwestia czasu!
Cieszymy się, że jesteś z nami i idziemy dalej po więcej! 🚀

Zespół Crypto4Freedom Academy

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus