Crypto4Freedom Academy Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

W akademi jestem niespełna 4 miesiące i każdemu kto chce zrobić cos dla siebie - polecam! Zaczynając nie mialam pojęcia o tradingu, ale dzieki akademi wszystko wydaje sie do ogarnięcia. Jest duzo moty... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Do Akademii dołączyłam po roku zastanawiania się, samodzielnej nauki rynków finansowych i przy tym ciągłej zmianie strategii, bez większych osiągnięć. Podglądałam działania Ani na darmowych sesjach, a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nauka Tradingu w Akademii pomaga mi zrozumieć jak ważne jest planowane swojej przyszłości. Jak można stać się niezależnym finansowo. Uczę się panować nad swoimi emocjami oraz wierzyć w swoje możliwośc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Trafiłam do Akademii z zerową wiedzą o tradowaniu, o rynku forex i crypto, ale webinar z Anią przekonał mnie do spróbowania swoich sił w tym nowym świecie. Akademia ma świetnie zaplanowamy program, dz... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'éducation

Écrit par l'entreprise

Crypto4Freedom Academy - Twoim przewodnikiem po świecie rynków finansowych i tradingu forex oraz kryptowalut! 📈🌐 Nasza misja to zapewnić wszechstronną edukację, dzięki której zyskasz wiedzę i umiejętności potrzebne do inwestowania z zaufaniem i skutecznością. 💼💹 Dołącz do naszej społeczności i zdobądź niezbędne narzędzia, by osiągać swoje finansowe cele!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Dołączenie do Akademii to był jeden z…

Dołączenie do Akademii to był jeden z najlepszych moich wyborów. Tutaj zdobywasz nie tylko wiedzę na temat tradingu ale również odkrywasz siebie, swoją wartość i wiarę w swoje możliwości ❤️

28 janvier 2025

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy, Agnieszko, za tak piękne i pełne ciepła słowa! ❤️ Ogromnie cieszy nas, że dołączenie do Akademii było dla Ciebie tak ważnym i wartościowym wyborem. Naszym celem jest nie tylko przekazywanie wiedzy z zakresu tradingu, ale również wspieranie uczestników w odkrywaniu własnego potencjału i budowaniu pewności siebie.

Twoje zaangażowanie i otwartość na rozwój to coś, co naprawdę inspiruje. Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy – zarówno na rynku, jak i w życiu osobistym! 💪✨ Dziękujemy, że jesteś częścią naszej społeczności! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Z całego serca polecam Akademię…

Z całego serca polecam Akademię Tradingu Crypto4freedom! To miejsce, które łączy profesjonalizm z doskonałą organizacją nauki. Co wyróżnia tę Akademię, to indywidualne podejście do studentów – czujesz, że jesteś naprawdę ważny i otrzymujesz wsparcie na każdym etapie nauki. Wszystko jest jasno wytłumaczone, a materiały są wyjątkowo pomocne i w bardzo fajnej formie.
Zajęcia prowadzą Ania i Marcin, którzy są absolutnymi profesjonalistami w swojej dziedzinie. Ich podejście do nauczania jest nie tylko merytoryczne, ale także pełne pasji i zaangażowania. Dzięki ich wsparciu poczułam się pewniej na rynku i mam pewność, że wciąż mogę liczyć na pomoc, jeśli zajdzie taka potrzeba. Dzięki Akademii nauczyłam się, jak świadomie podchodzić do inwestycji, a moja wiedza w tej dziedzinie wzrosła o kilka poziomów. To świetne miejsce do nauki i rozwoju, naprawdę warto!

28 janvier 2025

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy Ci, Aniu, za tak cudowną i pełną pozytywnej energii opinię! ❤️ Ogromnie cieszy nas, że Akademia Crypto4Freedom okazała się dla Ciebie miejscem, które nie tylko dostarczyło Ci wiedzy, ale także wsparcia i poczucia pewności na rynku. Indywidualne podejście do każdego uczestnika jest dla nas priorytetem, dlatego tym bardziej cieszymy się, że to doceniasz. 😊

Ania i Marcin wkładają całe serce w prowadzenie zajęć, a słysząc, że ich pasja i zaangażowanie przekładają się na Twój rozwój, jesteśmy naprawdę dumni. To wspaniałe, że czujesz się pewniej i świadomie podchodzisz do inwestycji – właśnie o to nam chodzi! Trzymamy kciuki za Twoje dalsze sukcesy i zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie. 🚀💪 Dziękujemy, że jesteś częścią naszej społeczności! 🌟

Zrezygnowałam kilka tygodni temu

Zrezygnowałam kilka tygodni temu, czekała aż ochłonę, bo sama nie wierzyłam co tam się odpiernicza. Ja wszystko rumie czas potrzebny na naukę, cwiczenie, ale wmawianie, że nic prócz tego co Ania oferuje jest wystarczajace, aby stac się zyskownym traderem jest kpiną. Pomijam już wątki ciągłej magi co to to nie stanie się po przystąpieniu do grupy zaawansowanej, a do krypto to już ogień. Ściema! Tych kilka miesięcy za dużo tam byłam. Rynek to nie tylko trójkąt, swieczka i 3 duszki, ale znacznie więcej. Będąc w akademi nie ma mowy o samodzielnym tradingu oraz brak podstaw tradingu!!!! Więcej nauczyłam się na popularnych stronach dla tradetów niż w akademii, serio. Niech się pochwalą Ci którzy mają konta fundowane. Mówienie o jednej dziewczynie, która nie wiadomo czy nie zmyślona, która w pol roku kupiła dom to przesada. Zawodowy trader sam przyzna, że w pól roku to mało realne.Wmawianie wprost zajebistości wlasnej osoby jak i narzędzia jest świetnym chywytem marketingowym, na ciemnotę to działa. Od początku przeszkadzało mi aroganckie traktowanie ludzi z wyższością Ani, jej toksyczna osoba, na zasadzie ja jestem zajebista, a ty plebsie masz sie uczyć, placic za moje narzedzie, bo inaczej nici z niezalezności, coz za apodyktyczne zachowanie, niczym historyczne postaci wywracające historię do góry nogami. Myślałam, że nauczę się tradingu prawdziwego, cóż nie w tym miejscu.
Za dużo straciłam w tym miejscu czasu i pieniędzy. Ania nie jest konsekwentna co do swoich wypowiedzi.

Na sesjach stosuje pasywną agresje, chamsko się odzywa nie raz pod przykrywką bycia nie wiadomo kim, nawet nie wiem jak to nazwać. Traktuje wszystkich z góry, jest najmądrzejsza i nikt nie ma racji. Dziwi mnie dlaczego ludzie nie zauważają jej dwoistości. Kiedy ktoś zauważy sprzeczności jak ja pytając na czat od razu jest argumentacja, która pasuje jej w danym momencie, raz kropki są ważne , a innym razem nie. Raz ciało musi przebić, innym razem nie musi, tutaj trzeba to ale innym razem to w sumie nie trzeba. Jeśli się ogląda filmiki jeden za drugim to wiele można takich nieścisłości wyłapać. Ania nie potrafi przyznac sie do błędu, opinie muszą być po jej myśli, blokuje dostęp do czatu, ponadto wmawie, że to z Tobą coś nie tak, idzie w zaparte, że tylko ona ma rację i koniec. Ania może warto zmienic zachowanie, bo szybko możesz spaść z tego piedestału niż Ci się wydaje. Są różne instytucje, w których zgłasza się takich nieuczciwych przedsiębiorców. Jest nas sporo, którzy zostaliśmy przez Ciebie nabrania, ale może uda się, aby inni nie musieli stracic czasu i pieniędzy.

6 décembre 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

W Akademii Crypto4Freedom staramy się tworzyć przestrzeń, w której uczestnicy mogą zdobywać wiedzę i rozwijać swoje umiejętności tradingowe.

Zawsze podkreślamy, że sukces w tej dziedzinie wymaga czasu, zaangażowania i systematycznej pracy, a nasze narzędzia i strategie są jedną z dróg, które można obrać w rozwoju jako trader.

Nie narzucamy wyłączności na nasze podejście, ale dzielimy się tym, co według nas jest skuteczne, mając na uwadze różnorodność doświadczeń i opinii w świecie tradingu.

Życzymy Ci powodzenia w dalszym rozwoju i mamy nadzieję, że Twoja droga w tradingu przyniesie Ci satysfakcję i sukcesy. Dziękujemy za poświęcony czas na przekazanie swojej opinii.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeśli nie chcesz stracić czasu, pieniędzy i energii

Jeśli nie chcesz stracić czasu, energii i pieniędzy to NIE WARTO!!!
W miarę szybko bo po około 3-4 mc zorientowałam się, że nie nauczę się w tym miejscu nic więcej niż trójką, świeczka i trzy duszki wymyślone indykatory, skompresowane z średnich kroczących i innych indykatorów, uzależniające od narzędzia. Byłam wcześniej w innym miejscu i szukałam czegoś rozwojowego. Czy strategia działa u Anki? I tak i nie. Wiele powiadomień ze skans ready nie daje możliwości wejścia, mimo, że ruch był fantastyczny i tak wiele razy, strategia z domku działa 1/10, większość to SL lub brak możliwości wejścia. Podejście edukatorki aroganckie, traktujące z góry, na zasadzie a ja wiem i Ci sprzedam. Są tam pupile Ani, którzy niczym zahipnotyzowani bronią jej jak ognia, a może jak ja oszukuję siebie, szukając potwierdzeń słusznej decyzji bycia w akademii. Moje okłamywania siebie długo nie potrwało, widziałam kilka burz na czacie, które miały miejsce i pisałam z tymi osobami, więc znam relację od środka, a nawet widziała screen tych wiadomości. Ludzie to nie są żarty, Anna straszy prawnikami, aby usuwać komentarze, które nie są pozytywne, które zawierają subiektywne opinie (a jaka ma być opinia obiektywne? chyba ktoś pozamieniał się na rozumy z małpką). Nie ma równego traktowania, jednej osobie zwraca pieniądze, a drugiej nie, mimo powołania się na przepisy prawne o należnym zwrocie. Użytkownicy są blokowani na czacie w akademii, mają dostęp do narzędzi, ale mogą pisać tylko na ticket, chcą odzyskać pieniądze, ale edukatorka olewa sprawę, ludzie nie dajcie się pomiatać!!! Ja miała prostą sprawę bo przestałam płacić i odeszłam, ale Ci którzy zapłacili za rok z góry mają kredki, mimo że prawo mówi o zwrocie pieniędzy w takiej sytuacji. Namawianie do zakupu kolejnych pakietów, które w innych miejscach jak u Roman Uchyła Kryptoschool są w jednym miejscu, na marginesie świetny edukator, strategie, pozostali edukatorzy i ludzie, to czad! Tam nikt nie marketinguje, a pomagają, usamodzielniają, uczą myślenia. Większość opinii pozytywnych są od ludzi po trzecim mc podjaranych nowym wejściem, które pięknie obrane w słowa przez Ankę akcentują, że wygrałeś w totka. Zadajesz nie wygodne pytania, dostajesz bęcki od edukatorki, że to jej piaskownica i zabawki i masz robić to co ona ustala, jej pupilki najezdzaja na Ciebie, że wnoscisz negatywną energię merkurego, ze rozpraszasz grupę, zrzedzisz, szukasz winnych dookoła, i wmawiają ci ze problem jest w tobie. Tak toksycznego miejsca nie widziałam jeszcze. Ci którzy nacieliście się zróbmy coś z tym, szkoda innych ludzi, aby przechodzili przez to co my. Są instytucje, do których można zgłaszać takie firmy międzynarodowo (ja tak zrobię) i nie będę naciągać ludzi. Uważajcie u kogo się uczycie i czego.

5 décembre 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią..

W Akademii Crypto4Freedom staramy się zapewniać jak najbardziej przystępne i skuteczne metody nauki, jednak rozumiemy, że nie każdy styl edukacji czy narzędzia mogą być odpowiednie dla wszystkich.

Trading to złożona dziedzina, a sukces zależy od wielu czynników, w tym zaangażowania, czasu oraz indywidualnych predyspozycji.

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami i życzymy powodzenia w dalszym rozwoju i nauce tradingu.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem ogromnie wdzięczny że tutaj…

Jestem ogromnie wdzięczny że tutaj trafiłem już 2 lata temu poznałem wspaniałych ludzi, rozwijam się z dnia na dzień, uczę się i pracuje nad sobą. Dzięki możliwości bycia w Akademi mój pogląd na świat, na nowe możliwości się zmienił jestem szczęśliwy że jestem w akademii którą Ania prowadzi‼️ i będę jej za to wdzięczny zawsze.
Akademia 10/10 tylko trzeba chcieć poświęcić czas i cały czas pracować nad sobą a efekty przyjdą same.

22 novembre 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy Patryk za Twoje niesamowicie ciepłe słowa i podzielenie się swoją historią! 🥰 To ogromna radość widzieć, jak dzięki Akademii rozwijasz się nie tylko jako trader, ale także jako człowiek. Twoje zaangażowanie, praca nad sobą i otwartość na nowe możliwości to klucz do sukcesu, a my jesteśmy dumni, że możemy być częścią Twojej drogi.

Cieszy nas, że zmieniłeś swoje spojrzenie na świat i dostrzegasz nowe perspektywy – to właśnie pokazuje, że wspólna praca naprawdę przynosi efekty. Dziękujemy, że jesteś z nami już 2 lata, i trzymamy kciuki za kolejne sukcesy! 💪🚀 Akademia to przestrzeń dla takich osób jak Ty – pełnych pasji i gotowych na zmiany! ✨

Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!!!!!

Uważaj za nim dołączysz, szczególnie na rok z góry. JEŚLI CHCESZ NAUCZYĆ SIĘ SAMODZIELNEGO TRADINGU TO NIEEEEEEEEEEEEEE TUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!! Trudno jest odzyskać pieniądze w razie rezygnacji. Rezygnacja jest możliwa, na podstawie informacjami od UOKIK. Do akademii dołączyłam końcem maja nie wiedząc na co się piszę. W akademii można się nauczyć samych podstaw takich mini mini, więcej można nauczyć się na darmowych stronach związanych z tradingiem. To co bardzo mnie zniechęciło to bardzo marketingowe podejście edukatorki, namawianie do zakupu ebook (który jest streszczeniem książki związanej z tradingiem). W akademii są sygnały z różnych wejść, ale sama Anna podkreśla, że dowiesz się o tych wejściach w grupie zaawansowanej. Kupując pakiet np. forex nie ma nigdzie info, że jest grupa zaawansowana i za nią trzeba dopłacić, aby wejść do grupy trzeba kupić mentoring z prowadzącą - chore to jest. Mało tego w grupie zaawansowanej nie wiele więcej się dowiedziałam i nauczyłam, to nie tylko moje zdanie, ale co najmniej 8 osób, które odeszły w podobnym czasie. Jeśli piszesz na czat coś co Ci się nie podoba, albo nie jest zgodne z wejściem, mimo podkreślania o ważności trzymania się zasad, to Anna zawsze znajdzie odpowiedź dlaczego trad nie poszedł. Prowadząca nie trzyma się konsekwentnie tego co mówi na jednej sesji mówi o jednym a na drugiej o innym, najlepsze było jak uczestniczka powiedziała, że do wejścia trzymają kropki, a Anna powiedziała olać kropki, nie są tak ważne - sama wprowadza ludzi w błąd. Podobnych sytuacji było wiele, zapisywałam w jakim nagraniu i w jakiej minucie to zlewano moje pytanie wymijająco. Mało tego pisząc swoje zdanie podlegasz ostracyzmowi pupilków Anny, którzy jak i sama prowadząca piszą, że zwalasz winę na innych, że szukasz winnych dookoła, a sam się lenisz i nie uczysz, zamiast zmasterować strategię. Zgadzam się z zmasterowaniem, ale mam też prawo do zadawania pytań, pisania wątpliwości, aby profesjonalny prowadzący nie fochał się, nie brał czegoś za atak, a udzielił rzetelnej odpowiedzi. Grupa zwala winę na astrologiczne pierdoły układu planet, że przez to nie idzie trading (ludzie otwórzcie oczy, jak astrologia może działać, skoro księzyc to sztuczny satelita, energia męska, na dodatek nie ma 12 domów, a 13-14, ba znaków zodiaku nie jest 12, a 13). W akademii jest nierówne traktowanie, prowadząca odpowiada z wyższością, a nawet z nerwem jeśli coś jest nie po jej myśli. Ma apodyktyczne podejście, ludzie boją się wdawać z nią w dyskusję. I to jest osoba, która uczy rozwoju, odbiera nagrody? Śmiem wątpić w rzetelność tych nagród skoro tacy ludzi je odbierają. Wystarczy pobyć 3-4 mc w akademii i zobaczyć, że za wiele stamtąd się nie wyniesie. PROWADZĄCA NIE MÓWI WPROST O UZALEŻNIENIU OD NARZĘDZI STRATEGIICZNYCH! Na sesji powiedziała do uczestniczki wprost: "no jak wyobrażasz sobie trading jeśli odejdziesz, przestaniesz mi płacić, nie będziesz miała dostępu do narzędzi, tak więc musisz mi płacić" - to jest profesjonalne podejście? Nie zdziwi mnie jak pojawia się odpowiedź od prowadzącej lub ludzi z akademii typu: "zamiast marudzić weź się do nauki, zamiast narzekać weź się do pracy, jeśli jesteś nie zadowolona napisz na ticket, masz problem z głową, etc." Na ticket pisałam i zlewano mnie przez kilkanaście dni.

21 novembre 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią, choć nie możemy zgodzić się z zawartymi w niej zarzutami, które nie mają pokrycia w faktach.

1. Proces nauki i materiały edukacyjne
W Akademii Crypto4Freedom nauka jest ułożona w przemyślany i uporządkowany sposób, a wszystkie kluczowe zagadnienia są dostępne dla uczestników. Podstawowe informacje o tradingu, strategie, formacje świecowe, wsparcia i opory znajdują się już w pierwszych tygodniach nauki, w materiałach dostępnych w zakładce #samouczek-forex oraz #3-tydzień-za-mną.

Dodatkowo, 3 razy w tygodniu odbywają się sesje edukacyjne na żywo, gdzie prowadząca analizuje wykresy i omawia konkretne przypadki, a uczestnicy mogą zadawać pytania i uzyskiwać odpowiedzi na bieżąco. Sesje są nagrywane i dostępne w #materiały-edu-fx, dzięki czemu każdy może do nich wrócić w dowolnym momencie. W ciągu 7 miesięcy odbyło się 84 sesje edukacyjne, co daje szeroki dostęp do wiedzy i możliwości rozwijania swoich umiejętności.

2. Grupa zaawansowana i dodatkowe usługi
Każdy uczestnik Akademii otrzymuje dokładne informacje o dostępnych poziomach nauki i możliwych ścieżkach rozwoju. Udział w grupie zaawansowanej nie jest obowiązkowy i stanowi rozszerzoną opcję dla tych, którzy chcą pogłębiać swoją wiedzę. Decyzja o dodatkowym mentoringu czy zakupie ebooka również należy do uczestnika – nie są to wymagane elementy procesu edukacji, a jedynie dodatkowe narzędzia dla osób chcących rozwijać się jeszcze intensywniej.

3. Niezgodność zarzutów dotyczących prowadzącej
Akademia to przestrzeń dla osób, które podchodzą do nauki poważnie i są gotowe na rozwój. Trading to proces wymagający konsekwencji, a prowadząca jasno komunikuje zasady i nie tworzy fałszywych obietnic. Wszelkie strategie i podejścia są oparte na doświadczeniu oraz analizie rynku. Twierdzenia o „uzależnianiu od narzędzi” czy „zmienności zasad” nie mają podstaw – każdy uczestnik ma dostęp do stałych i jasno określonych materiałów edukacyjnych, a różnice w interpretacji rynku wynikają z jego dynamicznego charakteru.

4. Współpraca z brokerami i kwestią płatności
Nie zmuszamy nikogo do korzystania z określonych brokerów czy dostawców kont fundowanych. Możemy jedynie polecać sprawdzone i bezpieczne rozwiązania, które sami przetestowaliśmy.

Dodatkowo, każda osoba decydująca się na zakup pakietu w Akademii ma dostęp do regulaminu, już na etapie zakładania bezpłatnego konta na naszej stronie internetowej w którym jasno określone są zasady płatności i rezygnacji. Po opłaceniu subskrypcji, również ten regulamin jest ponownie przesyłany, każdej osobie na podanego maila. Jest on cały czas dostępny również w zakładce #regulamin na naszej platformie edukacyjnej. Opisane są tam dokładnie sposoby rozliczania subskrypcji, a forma opłaty czy to miesięczna/kwartalna/roczna, dostępna jest dla wszystkich do wyboru. Każdy student podejmuje sam decyzje o formie płatności.
Jeśli pojawiają się pytania lub wątpliwości, zawsze można skontaktować się z naszym zespołem poprzez ticket support, gdzie udzielamy wyjaśnień i rozwiązujemy wszelkie kwestie na bieżąco.

Podsumowanie
Nie możemy zgodzić się z zarzutami zawartymi w tej opinii, ponieważ są one oparte na subiektywnych odczuciach, a nie na faktach. Akademia Crypto4Freedom to miejsce dla osób, które są gotowe na rozwój i świadomie podchodzą do procesu nauki tradingu. Każdy uczestnik ma dostęp do niezbędnych materiałów, wsparcia oraz sesji edukacyjnych.

Szanujemy prawo do wyrażania opinii, jednak nie akceptujemy rozpowszechniania nieprawdziwych informacji i naruszania dobrego imienia Akademii oraz prowadzącej. Życzymy powodzenia w dalszej nauce i mamy nadzieję, że znajdziesz dla siebie miejsce, które odpowiada Twoim oczekiwaniom.

Noté 5 sur 5 étoiles

Akademia Tradingu Crypto4Freedom to…

Akademia Tradingu Crypto4Freedom to wyjątkowe miejsce, które całkowicie zmieniło moje podejście do inwestowania. Dzięki profesjonalizmowi i zaangażowaniu Ani – najlepszej mentorki, jaką mogłam sobie wymarzyć – uczę się skutecznie i widzę realne postępy. Każdy tydzień przynosi nowe sukcesy, a moje umiejętności stale rosną.

Wsparcie, jakie otrzymuję od Ani i całego zespołu Akademii, jest bezcenne. Jestem na właściwej drodze do osiągnięcia celów finansowych. Akademia Crypto4Freedom to najlepsza decyzja, jaką podjęłam i z całego serca polecam ją każdemu, kto chce się spełnić swoje marzenia :)

4 novembre 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy Ci, Natalio, za tak serdeczne słowa i za podzielenie się swoją opinią! 🌟 Cieszymy się, że Akademia Crypto4Freedom jest dla Ciebie miejscem, które pomaga Ci osiągać wymarzone cele. W Akademii naprawdę stawiamy na to, aby każdy student miał wsparcie, jakiego potrzebuje, i cieszymy się, że nasze działania pomagają Ci rozwijać swoje umiejętności w tak realny sposób.

Twoje zaangażowanie, obecność na czatach i spotkaniach oraz codzienne działania na rzecz nauki są dla nas dowodem, że idziesz w świetnym kierunku. Wierzymy, że takie zaangażowanie przyniesie rezultaty i pomoże Ci spełnić wszystkie Twoje finansowe cele. Trzymamy za Ciebie kciuki i dziękujemy, że jesteś częścią naszej społeczności! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona z Akademii, polecam…

Jestem bardzo zadowolona z Akademii Naukę w Akademii zaczęłam 1 sierpnia. Dzisiaj po 3 miesiącach przechodzę do grupy zawansowane. W Akademii można liczyć na wsparcie i pomoc przy najdrobniejszych wątpliwościach. Proces nauki jest bardzo dobrze dopracowany i nie miałam problemu z odnalezieniem się w krokach. Wystarczy odrobina dobrej woli, chęć nauki i samodyscypliny. Można też liczyć na wsparcie w trudniejszych momentach. Ania jest dobrym, cierpliwym mentorem, a cały zespół również wykazuje dużo cierpliwości, chęci pomocy i wsparcia przez cały czas. Polecam każdemu @Crypto4Freedom, kto chce się rozwijać.

4 novembre 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy, Marzeno! Ogromne gratulacje za przejście do grupy zaawansowanej 😊 Super, że nasz system nauki Ci odpowiada i że czujesz się dobrze prowadzona przez kolejne etapy. Fajnie, że wspominasz o wsparciu – zawsze jesteśmy gotowi, by pomóc, niezależnie od tego, czy chodzi o drobną wątpliwość, czy większe wyzwanie. Dziękujemy, że polecasz Akademię osobom, które chcą się rozwijać! Trzymamy kciuki za kolejne sukcesy, bo tylko krok dzieli Cię od realizacji Twoich celów :)

Noté 2 sur 5 étoiles

Wlasnie rezygnuje z tej akademii

Wlasnie rezygnuje z tej akademii, byc może nie jestem zbyt wytrwała.
Akademia ma to do siebie ze trzeba ciągle w niej być, człowiek jest uzależniony od wskaźników które oferuje Ania. W dodatku wmawia ze nie warto sie uczyc niczego wiecej bo nie jest to potrzebne. Takze bedac w akademii nie ma sie pojecia o podstawowych rzeczach zwiazanych z tradingiem.
Ja sie na to nabrałam i nawet fakt ze Ania jest tak naprawde bardzo tokstyczna mi nie przeszkadzał. taka jest prawda, na livach stosuje pasywną agresje, chamsko się odzywa nie raz pod przykrywką bycia nie wiem kim, nawet nie wiem jak to nazwać. Traktuje wszystkich z góry, jest najmądrzejsza i nikt nie ma racji. Nie zauważyłeś tego? Nie rozumiałam dlaczego nikt nie zwraca na to uwagi, bagatelizowałam ten fakt. Tak jak ktos zauważył, na jedno pytanie odpowiada w zależnosći jak jej pasuje i jak się akurat świeczki układają. Raz ciało musi przebić, innym razem nie musi, tutaj trzeba to ale innym razem to w sumie nie trzeba. Jeśli się ogląda filmiki jeden za drugim to wiele można takich nieścisłości wyłapać. Nawet gdy ktoś zapyta o co chodzi to nigdy nie przyzna sie do błędu, idzie w zaparte. Aniu nad tym popracuj bo słabo nosisz swoją maskę, ciągle ci spada.
JA bylam tam za długo, staciłam pieniądze. Ty odpowedz sobie czy po 3 miesiacach już masz swoje konto fundowane albo czy chociaż się do niego zbliżyłeś.

21 octobre 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Witaj, Wioletto! Dziękuję za podzielenie się swoją opinią dotyczącą Crypto4Freedom Akademy. Rozumiem, że możesz odczuwać frustrację, jednak chciałabym sprostować niektóre informacje. Po weryfikacji ostatnich nagrań z sesji zauważyłam, że niestety nie uczestniczyłaś w nich, podobnie jak w analizach, które studenci powinni przesyłać codziennie. Przejrzałam również archiwum z kilku ostatnich miesięcy i tam również nie znalazłam wielu Twoich analiz.

Na moich sesjach wielokrotnie podkreślam, że trading nie jest dla każdego, a osiągnięcie finansowego sukcesu wymaga wytrwałości i poświęcenia. Dla jednej osoby cel może być osiągalny w ciągu trzech miesięcy – przykładem jest studentka Magda, która po sześciu miesiącach mogła kupić dom, co pokazywałam na swoim Instastory. Innym może to zająć rok, a są i tacy, którzy z różnych powodów nigdy nie zrealizują swoich planów finansowych, szczególnie jeśli nie przestrzegają zasad, których uczę od początku w Akademii. Dyscyplina, wytrwałość i cierpliwość to kluczowe elementy sukcesu.

Moje siedmioletnie doświadczenie edukacyjne pozwoliło mi wesprzeć ponad 1000 kobiet w Polsce. Jestem świadoma, że niektóre z nich nie osiągną swoich celów, co często wynika z braku koncentracji na celu i motywacji. Patrząc na moje osiągnięcia z ostatnich siedmiu lat i liczne nagrody, które zdobyłam, widzę, jak wiele osób miało okazję zmienić swoje życie dzięki współpracy ze mną. Moją misją jest wspieranie innych kobiet w dążeniu do wolności finansowej poprzez edukację w zakresie tradingu, jednak nie jestem w stanie wykonać za kogoś tej pracy – każdy musi podjąć działania, by osiągnąć swoje cele.

W Akademii dokładam wszelkich starań, aby każdy zrozumiał temat tradingu i poczuł się dobrze w naszej społeczności. Rozumiem, że mój wysoki poziom rozwoju osobistego i pozytywne podejście mogą nie każdemu odpowiadać. Z tego powodu zachęcam do rozwoju osobistego, aby podnieść poziom energii, motywacji i dyscypliny na wyższy poziom.

Życzę sukcesów i serdecznie pozdrawiam,
Ania

Polecam bardzo

Kończę 5 miesiac w akademi i zdałam próbny challenge na konto fundowane U brokera. W listopadzie staruje z normalnym. Mimo, że przez pracę nie mam możliwości uczestniczyć w sesjach online to oglądam sobie wszystko w swoim czasie, bo są nagrane. Z nagrań wszystko można zrozumieć a w razie wątpliwości zadać pytania na czacie.

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Gratulacje za zdany próbny challenge i za ogromny postęp w Akademii! 🎉 To niesamowite, że już po pięciu miesiącach jesteś gotowa na start z normalnym kontem – to dowód na Twoje zaangażowanie i ciężką pracę. 💪

Cieszymy się, że możliwość oglądania nagranych sesji pomaga Ci dostosować naukę do Twojego grafiku – właśnie na tym nam zależało, aby każdy mógł uczyć się w swoim tempie i według własnych potrzeb. Super, że czujesz się wspierana przez nasz czat i że wszystko jest dla Ciebie zrozumiałe. Trzymamy kciuki Agnieszka za Twój kolejny krok i jesteśmy pewni, że poradzisz sobie świetnie! 🚀✨

Akademia - opinia

Energia z jaką tu się spotkałam - u Ani i w zespole jest imponująca. Ania jest niesamowitą mentorką, która zawsze dodaje otuchy i powera do działania.
Polecam każdemu kto chce zacząć zarabiać na tradingu i być częścią fajnego zespołu.

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy, Patrycjo, za tak miłe słowa! 💛 Ogromnie cieszy nas, że energia i wsparcie, które staramy się dawać w Akademii, są dla Ciebie zauważalne i motywujące. Ania rzeczywiście ma w sobie wyjątkową umiejętność dodawania odwagi i motywacji, ale to również dzięki takim osobom jak Ty tworzymy tę wspaniałą społeczność. 😊

Trzymamy kciuki za Twoje sukcesy w tradingu i cieszymy się, że jesteś częścią naszego zespołu! 🚀✨

Spotkanie konsultacja

Spotkanie, jak każde, na wysokim i profesjonalnym poziomie. Wszystko jasno przekazane, czułam się zaopiekowana

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy, Aleksandro, za podzielenie się swoją opinią! 😊 Cieszymy się, że konsultacja spełniła Twoje oczekiwania i że czułaś się zaopiekowana. Profesjonalizm i jasne przekazywanie wiedzy to dla nas priorytet, dlatego tym bardziej miło nam słyszeć, że nasze spotkanie było dla Ciebie wartościowe. Trzymamy kciuki za Twoje kolejne kroki i zawsze jesteśmy tutaj, by wspierać! 💛✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Dlugo sie zastanawialam zanim…

Dlugo sie zastanawialam zanim dolaczylam do Akademii, a to nie wierzylam a to sie balam. Ale to najlepsza decyzja jaka podjelam, bo dzieki Ani i dziewczynom zaczyna sie wierzyc ze wszystko sie uda! Wiadomo ze na poczatku wydaje sie to byc trudne i skomplikowane, ale wszystko jest wyjasnione w jasny i prosty sposob, zadne pytanie nie zostaje bez odpowiedzi. Ania dba tez o strone mentalna i emocje, uczy wiary w siebie! Najwazniejsze to sie nie poddac. Pamietajcie, ze wszystko czego pragniemy jest po drugiej stronie naszego strachu.

Droga Marto,
bardzo dziękuję za tak piękną opinię! Ogromnie cieszy mnie, że zdecydowałaś się dołączyć do Akademii i widzisz, jak wiele zmienia się na lepsze dzięki Twojej determinacji i wierze we własne możliwości. Widzę Cię na spotkaniach i wiem, że masz przed sobą wspaniałą drogę. Pracujesz regularnie, systematycznie dodajesz swoje analizy i widać ogrom pracy, którą wkładasz. Progres, który osiągasz, mówi sam za siebie – to fantastyczne! Gratuluję i życzę kolejnych sukcesów na tej ścieżce. Jestem tutaj, aby wspierać Cię w tej podróży, i razem osiągniemy Twój cel niezależności finansowej. Działamy dalej! Ania

Noté 5 sur 5 étoiles

Proces edukacji w tej akademii

Proces edukacji w tej akademii przebiega bardzo sprawnie. W krótkim czasie nauczyłem się tradingu od podstaw gdzie nigdy wcześniej nie miałem z tym styczności.

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy, Witoldzie, za podzielenie się swoją opinią! 😊 Bardzo się cieszymy, że proces edukacyjny w Akademii okazał się dla Ciebie skuteczny i przejrzysty. To świetna wiadomość, że w tak krótkim czasie nauczyłeś się podstaw tradingu, mimo że wcześniej nie miałeś z nim styczności. Powodzenia na dalszej drodze w tradingu – wierzymy, że przed Tobą jeszcze wiele sukcesów, a my w tym pomożemy! 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Do Akademii dołączyłam ponad 3 miesiące…

Do Akademii dołączyłam ponad 3 miesiące temu z nastawieniem zobaczymy. To co wpłynęło na moją decyzję to przede wszystkim możliwość nauki tradingu i wsparcie w osiągnięciu konta fundowanego. W ciągu całego mojego pobytu w akademii to co jest dla mnie najcenniejsze to przejrzystość we wszystkich krokach, łatwość strategii, sesje na żywo, na każde pytanie, analizę otrzymałam ZAWSZE odpowiedź. Nie ma tutaj głupich pytań, każdy może się wypowiedzieć i zapytać o to co jest niejasne i zawsze otrzyma odpowiedź. Dodatkowo podczas sesji live Ania zwraca uwagę na błędy, więc zawsze wyciągam z każdej sesji coś dla siebie i uczę się czegoś nowego. Wszystkie te rzeczy wpływają na to, że czuję się w Akademii swobodnie. Ania przekazuje bardzo dużo wiedzy, a to zbliża mnie do osiągnięcia celu. Dodatkowo to co mi się podoba to podejście mentalne, Ania bardzo przykłada do tego wagę, a na rynkach finansowych jest to ogromnie ważne. Akademia to środowisko, w którym każdy się wspiera i jest pozytywnie nastawiony, co przekłada się na wspólne wsparcie i odcięcie od negatywnie wpływającego środowiska. Podsumowując bardzo cieszę się, że mam możliwość nauki w Akademii i mentoringu od Ani. Byłam już w innym miejscu, który zajmował się tradingiem i jest to nieporównywalne jeśli chodzi o poziom wiedzy i podejścia do ludzi. Z całym sercem polecam C4F.

11 octobre 2024

Droga Paulion,
dziękuję za te wyjątkowe słowa! Jestem bardzo szczęśliwa, że znalazłaś w Akademii nie tylko wiedzę, ale i przestrzeń do rozwoju, w której możesz czuć się swobodnie i pewnie. To, że doceniasz przejrzystość kroków, wsparcie na każdym etapie oraz nasze podejście do mentalności, jest dla mnie ogromnym wyróżnieniem. Widzę Twoje postępy i to, jak konsekwentnie pracujesz nad osiągnięciem swoich celów, i jestem pewna, że jesteś na świetnej drodze do sukcesu! Działamy dalej razem, a ja zawsze będę tutaj, aby wspierać Cię na każdym kroku tej podróży. Cieszę się, że jesteś z nami w Akademii, i wiem, że osiągniesz to, o czym marzysz. Trzymaj tak dalej! Ania

Noté 5 sur 5 étoiles

Naprawdę warto uwierzyć !!!

Właśnie zaczęłam swój 4 miesiąc w akademi. Przechodzę teraz do grupy zaawansowanej😃
Nadal w to nie wierzę, że to się dzieje🙃Poczatek nie jest łatwy, ale się nie poddałam i nie poddam💪
Dzięki Ani🩵 która daje ogromną motywację i wsparcie na każdym kroku🫶
Z każdym dniem, jestem bliżej swojego celu. Ide po wolność finansową.😃🤑
Jestem ogromnie wdzięczna i szczęśliwa że trafiłam na Anię i do akademi @Crypto4Freedom🔥🔥
Polecam to miejsce każdemu!!!
To się naprawdę dzieje 🤑🤑🤑

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy, Angeliko, za tak pełną energii i radości opinię! 🥰 Ogromnie cieszy nas, że Twoja przygoda w Akademii przynosi Ci satysfakcję i realne postępy. Przejście do grupy zaawansowanej to świetne osiągnięcie – gratulacje! 💪🔥

Twoje zaangażowanie i determinacja są inspirujące, a to, że nie poddajesz się mimo początkowych wyzwań, pokazuje, jak bardzo jesteś zdeterminowana, by osiągnąć swoje cele. Wolność finansowa jest w zasięgu ręki, a my jesteśmy dumni, że możemy Cię wspierać w tej drodze. 🙌

Ania wkłada całe serce w to, co robi, i cieszymy się, że jej motywacja oraz wsparcie pomagają Ci iść do przodu. Trzymamy kciuki za Twoje dalsze sukcesy i dziękujemy, że jesteś częścią naszej społeczności! 🚀✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Do Akademii Crypto4Freedom trafiłam…

Do Akademii Crypto4Freedom trafiłam zupełnie przypadkowo- a podobno w życiu nic nie dzieje się przez przypadek .Ktoś chciał mnie oszukać ,obiecując duży zysk w krótkim czasie a ja postanowiłam znaleźć kompetentną osobę ,by móc to skonsultować .Tak trafiłam na Annę Uchyła i dołączyłam do Akademii. Ania jest niesamowita nauczycielka ,która w ogromnie przystępny i zrozumiały sposób potrafi wprowadzić w ten fascynujący świat tradingu.To osoba absolutnie wspierająca ,niezwykle pomocna i wierząca w każdego studenta ,jest doskonałą mentorką.Swą osobowością i charyzma przyciąga ludzi i sprawia ,że chcesz z Nią zostać .Traiding doskonale kształtuje charakter-uczy cierpliwości,rozwagi a jeśli konsekwentnie trzymasz się zasad ,zajdziesz naprawdę daleko . Oczywiście,że zdarzają się trudniejsze momenty ,jak w każdej dziedzinie życia ,trzeba je przetrwać ,znaleźć w sobie siłę,nie poddawać się ,iść wytrwale do przodu- po swój upragniony cel .

9 octobre 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy Ci, Ulu, za tak piękną i inspirującą opinię! ❤️ To ogromna radość czytać, że Twoja droga do Akademii, choć rozpoczęła się od nieprzyjemnej sytuacji, doprowadziła Cię do miejsca, w którym czujesz się wspierana i zmotywowana do działania. Właśnie na tym nam zależy – by każdy, kto do nas dołącza, mógł rozwijać się w bezpiecznym i przyjaznym środowisku.

Trading to rzeczywiście fascynujący świat, który – jak słusznie zauważyłaś – kształtuje charakter, uczy cierpliwości i rozwagi. Twoje podejście do trudniejszych momentów pokazuje, jak ważna jest wytrwałość i konsekwencja w dążeniu do celu. Ania bardzo ceni sobie możliwość pracy z osobami, które – tak jak Ty – nie poddają się i wykorzystują zdobywaną wiedzę w praktyce. 🙌

Dziękujemy, że jesteś częścią naszej społeczności i trzymamy mocno kciuki za Twoje dalsze sukcesy! 🚀

Polecam Akademie

Po 4 miesiącach w akademii mogę polecić z całego serca naukę tutaj. Wiedza jest przekazywana w prosty sposób, zrozumiały dla większości. Jeśli ktoś jest wytrwały i zdyscyplinowany to bardzo szybko osiągnie rezultaty, a jeśli nie to Ania przypilnuje żeby takie cechy nabył 😉

9 octobre 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy Ci, Patrycjo, za tak pozytywną i motywującą opinię! Cieszymy się, że po 4 miesiącach w Akademii dostrzegasz efekty i możesz polecić naukę innym. Naszym celem jest właśnie to, aby wiedza była przekazywana w prosty i zrozumiały sposób, a każdy uczestnik – niezależnie od poziomu – mógł czerpać z niej jak najwięcej.

Masz absolutną rację – wytrwałość i dyscyplina to klucz do osiągnięcia sukcesów w tradingu. A jeśli ktoś potrzebuje dodatkowej motywacji, Ania rzeczywiście potrafi zadbać o to, żeby nie zabrakło determinacji!

Dziękujemy, że jesteś częścią naszej społeczności i trzymamy kciuki za dalsze świetne rezultaty!

Noté 5 sur 5 étoiles

Najlepsza akademia tradingu ever!!

Dolaczylam do Akademi Ani 4 miesiace temu. Jestem przeogromnie zadowolona z jakosci przekazywanej wiedzy o tradeingu. Cala akademia jest swietnie zorganizowana. Uczys sie krok po kroku, w swoim tempie,a jak sie gdzies zagubisz, to wsparcie otrzymasz od razu. Spotkania na zywo 3 razy w tygodniu i swietna motywacja. Ania jest bardzo cierpliwa nauczycielka, pelna pasji do tego co robi. Zawsze usmiechnieta, ciepla i zyczliwa. Nie moglam trafic lepiej. Polecam z calego serca.

3 octobre 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy Ci, Magdaleno, za tak ciepłą i pełną entuzjazmu opinię! 🥰 Ogromnie cieszy nas, że czujesz się zadowolona z nauki w Akademii i doceniasz zarówno jakość przekazywanej wiedzy, jak i całą organizację. Właśnie na tym nam zależy – by każdy mógł uczyć się we własnym tempie, mając przy tym dostęp do wsparcia i praktycznych materiałów.

Spotkania na żywo trzy razy w tygodniu to dla nas ważny element edukacji, więc cieszymy się, że są dla Ciebie motywujące i pomocne. Ania rzeczywiście wkłada całe serce w to, co robi, a jej pasja i życzliwość są tym, co napędza naszą społeczność.

Dziękujemy, że dołączyłaś do Akademii i jesteś jej częścią. Trzymamy kciuki za Twoje dalsze sukcesy w tradingu!

Polecam serdecznie

polecam każdemu kto chce spróbować swojej przygody na rynkach finansowych.
zaangażowanie Ani w grupę jest niesamowite i rzadko spotykane w tego typu akademiach.
każdy członek akademii jest zaopiekowany na każdym etapie nauki

3 octobre 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy Ci, Agnieszko, za tak miłą i pełną uznania opinię! 😊 Ogromnie cieszy nas, że doceniasz zaangażowanie Ani i sposób, w jaki prowadzimy Akademię. Wsparcie na każdym etapie nauki to dla nas priorytet, dlatego tym bardziej cieszymy się, że czujesz się zaopiekowana i zmotywowana do działania.

Naszym celem jest, aby każdy, kto rozpoczyna swoją przygodę na rynkach finansowych, miał nie tylko dostęp do wiedzy, ale również wsparcie i praktyczne wskazówki. Dziękujemy, że jesteś częścią naszej społeczności i życzymy Ci dalszych sukcesów w nauce i tradingu!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus