Crypto4Freedom Academy Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

W akademi jestem niespełna 4 miesiące i każdemu kto chce zrobić cos dla siebie - polecam! Zaczynając nie mialam pojęcia o tradingu, ale dzieki akademi wszystko wydaje sie do ogarnięcia. Jest duzo moty... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Do Akademii dołączyłam po roku zastanawiania się, samodzielnej nauki rynków finansowych i przy tym ciągłej zmianie strategii, bez większych osiągnięć. Podglądałam działania Ani na darmowych sesjach, a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nauka Tradingu w Akademii pomaga mi zrozumieć jak ważne jest planowane swojej przyszłości. Jak można stać się niezależnym finansowo. Uczę się panować nad swoimi emocjami oraz wierzyć w swoje możliwośc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Trafiłam do Akademii z zerową wiedzą o tradowaniu, o rynku forex i crypto, ale webinar z Anią przekonał mnie do spróbowania swoich sił w tym nowym świecie. Akademia ma świetnie zaplanowamy program, dz... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'éducation

Écrit par l'entreprise

Crypto4Freedom Academy - Twoim przewodnikiem po świecie rynków finansowych i tradingu forex oraz kryptowalut! 📈🌐 Nasza misja to zapewnić wszechstronną edukację, dzięki której zyskasz wiedzę i umiejętności potrzebne do inwestowania z zaufaniem i skutecznością. 💼💹 Dołącz do naszej społeczności i zdobądź niezbędne narzędzia, by osiągać swoje finansowe cele!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nie czekaj tylko działaj

To jest najlepsze miejsce, do jakiego mogłam trafić 😊
Proces nauki jest poukładany i przemyślany. Wszystko zrozumiale tłumaczone.
Ogrom wiedzy jaki jest nam przekazywany jest nie do opisania, tu trzeba być i tego doświadczyć.
Jeżeli ktoś się zgubi, zawsze otrzyma potrzebną pomoc, żeby się odnaleźć.
Wreszcie wiem, że moje plany, o których marzyłam (a są drogie😜) wkrótce będę mogła realizować.
Z początku nie mogłam uwierzyć, że trafiłam w takie miejsce, i że zarabianie takich pieniędzy jest w ogóle możliwe z domu, ale po 4 miesiącach z Anią i Marcinem już wiem, że tak, że podjęcie decyzji o dołączeniu do akademii było złotym strzałem 🎉
Ja lecę dalej do przodu, a jeżeli Ty jeszcze zastanawiasz się, czy to dobry pomysł, to nie zastanawiaj się dłużej, tylko działaj!
A za rok możesz być w zupełnie innym miejscu 😊

3 octobre 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy, Karolino, za tę niesamowicie motywującą i pełną wiary opinię! 🥰 Twoje słowa idealnie oddają to, co chcemy dawać każdej osobie, która dołącza do Akademii – jasny plan działania, ogrom wiedzy, konkretne wsparcie i realną szansę na zmianę życia.

Cudownie czytać, że po 4 miesiącach widzisz efekty i wierzysz, że realizacja Twoich – nawet „drogich” – marzeń jest możliwa. Bo właśnie tak jest! Z odpowiednią strukturą, zaangażowaniem i wsparciem, trading staje się nie tylko narzędziem zarobku, ale też drogą do wolności.

Cieszymy się, że jesteś częścią tej społeczności i... lecimy dalej razem! 🚀 A każdemu, kto się jeszcze zastanawia – dokładnie jak napisałaś: nie czekaj, tylko działaj! 💪✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Profesjonalizm na najwyższym poziomie.

Profesjonalizm na najwyższym poziomie.
Uczę się z C4F już parę miesięcy i jestem miło zaskoczona jak tu wszystko jest poukładane i przemyślane.
Ania bardzo dużą wagę przykłada do zarządzania ryzykiem, a to klucz do sukcesu w tradingu. Bo bez zarządzania ryzykiem gra na Forex byłaby czystym hazardem.

Poza tym pierwszy raz trafiłam na mentora, który 3-4 razy w tygodniu robi spotkania LIVE! To jest nieocenione wsparcie i nauka tradingu idzie zdecydowanie szybciej, trzeba się tylko przyłożyć.

Co sobotę dodatkowo odbywają się sesje motywacyjne. Rewelacja.

Cała Akademia, wszyscy współpracownicy Ani oraz inni kursanci mega się wspierają. Dziękuję Wam.

Cieszę się, że tu trafiłam i jeśli szukasz DUŻEJ dawki wiedzy oraz OGROMNEGO WSPARCIA to polecam profesjonalną Akademię Crypto4Freedom z całego serca.

3 octobre 2024

Dziękujemy Ci, Doroto, za tak konkretną, pełną uznania i wartościową opinię! 🙏💛

Ogromnie się cieszymy, że doceniasz strukturę nauki, nacisk na zarządzanie ryzykiem i regularne spotkania na żywo – to dla nas kluczowe elementy, które wyróżniają Akademię i pomagają naszym studentom rozwijać się świadomie i bezpiecznie w świecie tradingu.

Masz absolutną rację – zarządzanie ryzykiem to fundament, a bez niego Forex faktycznie może przypominać hazard. Dlatego tak mocno to podkreślamy i ćwiczymy w praktyce.

Sesje na żywo, sobotnie spotkania motywacyjne i wsparcie całej społeczności – to wszystko razem tworzy środowisko, w którym naprawdę można się rozwijać. Dziękujemy, że jesteś z nami i dzielisz się swoim doświadczeniem – Twoje zaangażowanie i pozytywna energia są ogromnie cenne! 🚀✨

Niesamowite doświadczenie

Niesamowite doświadczenie, ogrom wiedzy, wspaniali ludzie! Czuję ogromną wdzięczność za bycie w akademii Crypto4Freedom. Mając złe doświadczenia z poprzednimi współpracami bałam się ponownie zaufać, ale to zrobiłam i ogromnie się cieszę! Jestem zaopiekowana na każdym kroku, sposób przekazywania wiedzy jest łatwy i jasny. Ze szczerego serca polecam jeśli jeszcze się zastanawiasz.

25 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Po ponad pół roku w akademii…

Po ponad pół roku w akademii zdecydowałam się napisać tę opinię. Niestety muszę zgodzić się z poprzednimi negatywnymi recenzjami.

Na początku wszystko wygląda super, ale po jakimś czasie ludzie orientują się, że coś jest nie tak. Nikt w tej akademii sukcesów nie ma, a wszystkie wyniki na instagramie to konta demo. Jeżeli chodzi o konta fundowane- tez nie poznałam tam ani jednej osoby, która by je miała. Ania twierdzi, że się ukrywają..hmm. Raz na czacie dla nowych osób, uczennica akademii zapytała ile osób ma konto fundowane. Ania odpowiedziała, że 60% a pozostałe osoby nie mają, bo nie ma ich jeszcze w grupie zaawansowanej. Co oczywiście nie jest prawdą. W akademii aktualnie jest ponad 1000 osób- jeżeli odliczyć osoby pomagające, których jest kilka oraz boty, wychodziłoby na to, że konta ma ponad 500 osób? Zastanówcie się sami czy to realne.

W grupie zaawansowanej ma dziać się magia i "trading zaawansowany". Niestety tam nic się nie dzieje a osoby są tak samo zagubione jak na początku. Trójkąt i duszki nie wystarczą, aby mówić o tradingu i to zaawansowanym, a co dopiero o zdaniu kont fundowanych. Oczywiście namawia się kompletnie nieprzygotowanych technicznie i emocjonalnie na konta 100tys$, które oczywiście wszyscy przegrywają. Każdy ma presję, bo przecież wmawia się nam, że jednym trejdem wszystko odrobimy- chyba nie tędy droga. Po wykupienu challenge na 100tys włączają się ogromne emocje, z którymi nie jest sobie poradzić początkujący trader z wiedzą o duszkach. Nawet jeżeli komuś udałoby się zdać, czy jest w stanie takie konto utrzymać?

Nie mówi się od początku, że za grupę zaawansowaną jest większa cena, co nie jest fair zagraniem, a dodatkowo trzeba zapisać się na płatne konsultacje, na których nic się dzieje. Prowadząca mowi o dodatkowej strategii, która i tak jest nagrana na filmiku. To po co ta opłata? No i jeszcze trzeba wykupić e-book, który i tak wiele nie wnosi. Co więcej, akademia namawia nowe, niemające kompletnie wiedzy na temat rynków finansowych osoby na wpłacanie własnych środków do konkretnego brokera, za co ma profity. To że każdy przegrywa kase tą juz sie nie mówi.

Nie można też mieć żadnych wątpliwości czy uwag. Wiele razy bylam świadkiem jak niewygodne komentarze na grupie były usuwane. Pewnego razu student chciał opisać jak mu idzie challenge na konto fundowane. Nie szło mu najlepiej i się tym z nami podzielił na czacie grupowym. Prowadząca od razu uciela dyskusje na temat niepowodzeń i zakazała dalszych rozmów o porażkach, które jak każdy wie są częścią tradingu. Osoby, które mają wątpliwości i trudne pytania są blokowane, a wszystko jest owiane tajemnicami. Jak masz problem to nie można pisać na czacie otwarcie, każą ci otwierać ticket.

W akademii nie nauczysz się nic oprócz duszków na hasło. Nie ma tam nauki jak patrzeć na wykresy, korzystać z innych darmowych wskaźników, o formacjach i wszystkich innych rzeczach związanych z rynkami finansowymi. Jeżeli nie opłacisz subskrypcji zostaniesz sam z wykresem, z którego nie będziesz nic w stanie wyczytać.

Wiem, że moja opinia zostanie skomentowaną, że tylko wytrwałe osoby, które się uczą zdobędą sukces. A negatywne komentarze są od osób, którym się nie chciało przyłożyć. Ja akurat spędziłam pół roku i każdą wolną na wałkowanie duszków. Niestety bez efektu.

Na plus na pewno są osoby, które poznajemy na początku akademii Aneta i Katarzyna. Dziewczyny są mile i pomocne, przez co ma się wrażenie, że jest sie w dobrym miejscu z fajną atmosferą. Sama prowadząca jest pełną energii i pozytywnego nastawienia osobą. Jest naprawdę dobra w motywacji, dzięki czemu tak wiele osób, siedzi tyle czasu w akademii i wciąż wierzy w sukces. Pozytywne opinię są od jeszcze zaślepionych ludzi- sama jeszcze 2 miesiace temu chciałam taką napisać.

Ania mówi, że nic nie dzieje się przypadkiem i, że też nie przypadkiem trafiliśmy do C4F. Zgadzam się z tym. Dzięki przeczytaniu niektórych opinii poniżej i dowiedziałam się o innej akademii w której rzeczywiście można zdobyć wiedzę i sukces.

1 avril 2024

To jest właśnie to

Do Akademii dołączyłam po darmowym webinarze Ani, gdzie wcześniej rozglądałam się za odpowiednim projektem, osobą, która naprawdę ma wiedzę w temacie. Jestem tu już czwarty miesiąc i nie żałuję swojej decyzji. Ania jet mega pozytywną babką i uczy w taki sposób, że po prostu się chce. I ta wiedza przynosi rezultaty a nauka jest przyjemnością. I wiem, że realizacja moich celów jest coraz bliżej i to dzięki tej wspaniałej kobiecie :)

24 septembre 2024

Najlepsze co jest w C4F to marketing

Byłam w Akademii 6 mc - od stycznia do czerwca 2024. Jestem osobą, która jak ma sie trzymac zasad, to sie trzymam.
W trakcie szkoleń czuje się wiele sprzeczności. Trzymaj sie zasad, to będziesz wygrywać.
Jednak wejście w 100% zgodnie z zasadami przedstawionej strategii, to jak gra w totolotka. Gdy poprosiłam o wsparcie
dowiedziałam sie ze mam blokadę przed graniem. Co jest totalną bzdurą. Dobry marketing i mydlenie oczu.
"Mamy mnóstwo powiadomień" -(sygnałów) nikt nie mówi ze większość z nich nie spełnia zasad, których
mamy sie trzymac. A najwięcej sygnałów jest w godzinach, w których grać nie można. (wg zasad). Ale "cieszcie sie z tego co macie”.
"60% osób z grupy zaawansowanej ma konta fundowane" - szkoda tylko ze kryją sie rekoma i nogami zeby sie nie ujawnic.
Dodatkowo sama gdybym zdała tez bym wspierała grupe pokazujac im ze sie da, a nie kryła z tym. Ok, może ktoś nie chcieć mówić, ale, że z 60% NIKT nic nie pisze, że się da? Bo nikogo takiego nie ma!
„Czat to miejsce wsparcia" - ale jak Ci nie idzie to nie pisz, bo psujesz atmosfere. „Pisz prywatnie” - oczywiście bo tam mydlenie oczu jest najłatwiejsze.
„Piszcie opinie” - tak, takie prośby też są. Tylko szkoda, że gdy dodałam moją opinię to po 5 min została usunięta. Widziałam także kilka innych, które znikały.
A co się robi z takimi osobami, które za dużo mówią? Blokuje się. Zaraz po negatywnej mojej opinii zostałam zablokowana. I prośba bym odedzwała się prywatnie. Ale mydlenia oczu miałam już dość. Miałam zablokowaną możliwość komentowania do końca mojej subskrypcji.
Jest tego więcej… „wyłączcie wiadomości prywatne, bo scam” - przez cały okres pobytu nie miałam scamu. A to wymóg, by ludzie ze sobą prywatnie nie rozmawiali. Bo za szybko dochodzili by do wniosków, które masz wyżej.
A pozytywne opinie które przeczytasz, są od osób, które są max 4 mc w akademii. Jest to zachłyśnięcie wiedzą i możliwościami. Bo po tym czasie jeśli ktoś działa, widzi co się święci i ucieka. Znajdź opinie osoby, która potwierdzi, że tak jak jest powiedziane po kilku mc ma konto fundowane, albo że zarabia (nawet po roku) - takich brak.
Trading to świetna sprawa, naprawdę da się tradować i zarabiać. Ale na pewno nie w Crypto4Freedom.

20 septembre 2024

Nikt nie zrobi dla Ciebie więcej niż Ty sam

Moje spotkanie z Anią zostało zaplanowane przez kogoś z Góry. To był ten okres mojego życia, kiedy pomyślałam, że nie mogę już pracować w tej pracy na etat. Ja czekałam na jakiś znak i odkładała decyzję.
I taka sprawa...
Od pierwszego dnia w Akademii odbywają się szkolenia. Istnieje przygotowana baza wiedzy - którą Ci dają. Po prostu to weź. Te metody i zasady już działają. Można z nich korzystać już od pierwszego dnia.
I uwierz ci mi NIKT I NIGDY NIE ZROBI DLA CIEBIE WIĘCEJ NIŻ TY SAM.
Spróbuj, ty możesz to zrobić.
A jeśli od razu Ci to nie wychodzi, to tez w porządku. Pójdzie. Każdej umiejętności trzeba się nauczyć.
Dla tego w Akademii taka mocna komanda. Na każdym etapie prowadza, a to czasem jest bardzo potrzebne.
Jestem w Akademii 4 miesiąc i bardzo zadowolona ze swojej decyzji. I życzę tego dla wszystkich.

13 septembre 2024

Zrozumienie tradingu

Na samym poczatku nie rozumialem nic i tylko tracilem na gieldzie przed dolaczeniem do akademii, a po 3 miesiacach zbobylem ogromna wiedze teoretyczna ale tez praktyczna ktora nauczyla mnie jak wyciagac pieniadzy z rynku.

7 mai 2024

Izabela

Z pełnym przekonaniem pragnę podzielić się swoją niezwykle pozytywną opinią na temat Akademii Anny. Od dłuższego czasu poszukiwałam sposobu na zarabianie, który pozwoliłby mi na zrównoważenie życia zawodowego z czasem dla siebie i rodziny. Moje poszukiwania zakończyły się sukcesem, gdy poznałam Anię i jej wyjątkową akademię.

Już po czterech miesiącach uczestnictwa w programie mogę śmiało stwierdzić, że te trzy poprzednie miesiące całkowicie odmieniły moje podejście do finansów oraz tradingu. Akademia oferuje niezwykle przystępną i zrozumiałą formę nauki, dzięki czemu w krótkim czasie zdobyłam solidną wiedzę na temat rynku. Metody nauczania są tak klarowne, że nawet osoba bez wcześniejszego doświadczenia jest w stanie szybko zrozumieć zasady tradingu i rozpocząć na nim zarabianie.

Ania jako prowadząca jest osobą pełną pasji i zaangażowania, co sprawia, że każdy uczestnik czuje się zmotywowany do nauki i działania. Jej umiejętność przekazywania wiedzy w sposób prosty i zrozumiały sprawia, że proces nauki staje się przyjemnością.

Z czystym sercem polecam Akademię Anny każdemu, kto pragnie nie tylko zdobyć umiejętności związane z tradingiem, ale także zyskać większą kontrolę nad swoim życiem i czasem. To miejsce, które naprawdę może zmienić Twoje życie na lepsze.

Dziękuję, Aniu, za wszystko, co dla nas robisz!

9 septembre 2024

Polecam,polecam, polecam ❤️

Bardzo polecam Ani Akademię! Ania jest świetną osobą , uwielbiam jej spotkania bo z każdego można się czegoś nauczyć a motywacja jest sztos. Widzę że oprócz tradingu to i nauczyłam się siebie. Warto w siebie inwestować a Ani Akademia to strzał w 10! Polecam z Całego serduszka ❤️

5 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo się cieszę ,że dołączyłam do…

Bardzo się cieszę ,że dołączyłam do Akademii.Czuję się w niej bardzo zaopiekowana.Materiały są fajnie poukładane i dozowane w zależności od stopnia zaawansowania.To nie tylko nauka tradingu ,ale także zmiana mindsetu.Ania z całym zespołem dokłada wszelkich starań, żeby odpowiedzieć na każde pytanie czy wątpliwość .
Dziękuję za wsparcie i motywację w zmianie swojego życia na lepsze❤️
Ania to ciśniemy do przodu!!!
Każdego dnia coraz bliżej celu!!!

7 septembre 2024

Negatywne doświadczenia

Negatywne doświadczenia, które mnie dotykają staram się przyjmować z pokorą, traktuję jako lekcję i staram się zapomnieć. Po długim zastanowieniu, postanowiłam jednak napisać opinię, bo być może inne osoby dzięki temu podejmą właściwe decyzje.
W Akademii C4F byłam ponad 6 miesięcy. Byłam zaangażowana, szybko nauczyłam się strategii. Poszerzyłam pakiet o crypto, po 3 miesiącach byłam w grupie zaawansowanej, gdzie miała zadziać się obiecana "magia". Niestety wejść zgodnych ze strategią w 100% prawie nie było, aby coś zagrać trzeba było spędzać godziny przy wykresach. Wtedy praktycznie przestałam grać forex, a skupiłam się na crypto. Marcin prowadził sesje, na których faktycznie można było dowiedzieć się sporo ciekawych rzeczy, a przede wszystkim pokazywał wejścia w transakcje wykorzystując strategię Smart Money (sam z tej strategii zagrywał transakcje chwaląc się wynikami i uczył oddzielną grupę tej strategii). Uświadomiłam sobie, że strategia SM (niezależna od wskaźników, indykatorów czy trójkątów), jest tym, czego chcę się uczyć, a usłyszałam od Ani, ze ona nie działa (mimo wyników Marcina i innych kursantów) i rezygnuje z jej nauczania. Szukałam innego miejsca, gdzie będę mogła się jej uczyć - i znalazłam, tą prowadzoną przez brata Ani (obecnie i tak jestem jeszcze gdzie indziej). Zrezygnowałam z forex plus i chciałam zostać tylko na pakiecie crypto u Marcina. Po trzech tygodniach dostałam wiadomość od "zmartwionej" Ani. Twierdziła, że rozpraszam się innymi strategiami i w ten sposób nie osiągnę sukcesów w tradingu. Wyjaśniłam jej, z jakiego powodu szukałam drugiego miejsca (ale chciałam zostać na crypto u Marcina). Ania przytoczyła regulamin C4F, że nie można być członkiem dwóch Akademii i natychmiast ograniczono mi dostęp do discord na obu pakietach (było to w marcu 2024). Nie spodziewałam się z jej strony takiej reakcji. Poznałyśmy się na żywo na dwóch eventach. Naiwnie myślałam, że mamy niezły kontakt, że mnie lubi, a nagle zostaję wyrzucona. Tego samego dnia wyrzucono mnie również z Warsztatów Rozwoju, w których uczestniczyłam dwukrotnie. Do rozwoju, motywacji i ustawiania głowy do tradingu Ania jest naprawdę dobra. Wie jak mówić, ale nie fajnie tratuje ludzi zaczynających wyrażać swoją opinię. Niewygodne komentarze na discord za chwilę są usuwane. Wracając do regulaminu, to trzeba zaznaczyć, że są osoby, którym wolno być w dwóch akademiach jednocześnie i Ania o tym wie (mam potwierdzenie od osoby będącej w dwóch akademiach, że nie stanowiło to problemu).
Postanowiłam nie zagłębiać się już więcej w działalność Ani i zaczęłam skupiać swoją uwagę wyłącznie na nauce nowej strategii. Odniosłam sukces, bo potrafię analizować wykresy bez żadnych wskaźników, robiąc profity 7:1, 12:1, 20:1 i więcej. Nie wierzcie w to, co mówione jest na sesjach o byłych studentach - nikt z nas nie zrezygnował z tradingu, rozwijamy skrzydła w innych miejscach, ucząc się prawdziwego tradingu i zarabiamy realne pieniądze.
Pewnego dnia mój spokój musiał zostać zburzony, gdy listonosz przyniósł mi list - szczęka opadła mi na podłogę. Było to pismo od P. Anny Uchyły reprezentowanej przez Radcę Prawną z wezwaniem do natychmiastowego zaprzestania naruszeń stanowiących czyny nieuczciwej konkurencji. Że co?! Szok i niedowierzanie! Zostałam wezwana do "natychmiastowego usunięcia niezgodnych z rzeczywistością treści na platformie TrustPilot". Ta opinia jest moją pierwszą, bo nie zwykłam wystawiać opinii (zwłaszcza negatywnych). Oskarżenie o zachęcanie innych do odchodzenia z Ani akademii na poczet innej i że mam z tego jakieś korzyści finansowe to totalne oszczerstwo…
Zostałam wyrzucona z akademii, bo chciałam się uczyć, rzeczy tutaj niedostępnych, a potem dostaje jeszcze takie pismo? To nie wszystko, co wiem i co wywnioskowałam w temacie tej akademii, ale resztę zostawię dla siebie. Jeśli po tym moim komentarzu otrzymam kolejne pismo od Pani Ani z wezwaniem do sądu (czym straszy), chętnie się tam stawię, mam jeszcze wiele do powiedzenia.
Pozdrawiam, Sylwia Korejba

2 mars 2024

Wolność finansowa

Akademia którą prowadzi Ania,daje możliowośc nauczenia się unikalnej strategii jak zarabiać na rynku Forex oraz co jest bardzo ważne kładzie nacisk na rozwój osobisty.Będąc w akademi trzeci miesiąc nie żałuję ani jednej minuty.Jest to klucz do spełnienia marzeń.To naprawdę działa.Gorąco polecam.Artur Zaranek

Opinia po 3 miesiącach

Sumienne przejście planu krok po kroku jest solidną podstawą do wejścia w świat tradingu. Na plus całe wspierające community akademii, a także podejście do "studentów. Polecam.

30 août 2024

Dziękujemy za opinię :)
"Sumienne" to kluczowe słowo!
Życzymy powodzenia w dalszych sukcesach

1/50 byłych studentów

Jestem jedną z 50 osób (tak, właśnie tyle nas naliczyłam), które zrezygnowały z tej akademii. Jesteśmy w innych miejscach, gdzie nikt nie ukrywa, co się kryje za strategią, jakie ogólnodostępne wskaźniki - super trend czy sma200, reszty już nawet nie pamiętam, ale strategie na świeczkę, trójkąt i 3 duszki jakiś czas temu rozpracowalismy. Jeśli zaczynasz i nie wiesz nic o rynku, to w tym miejscu nauczysz się obsługi mt5, jak poruszać się w podstawowy sposób po trading view, gdzie szukać ważnych wiadomości i jak obliczać ryzyko. Będą Cię zachęcać do wplacania pieniędzy do konkretnego brokera i korzystania z linków afiliacyjnych (jakby zarabianie na Tobie z abonamentu nie było wystarczające). Eventy, na których powinieneś być są tylko po to, żeby stworzyć kontent albo pochwalić się zdobytą statuetką, za którą nomen omen zapłacili. Kont fundowanych nikt nie zdaje (certyfikaty były tylko z 1 na 2 wymagane fazy, a nawet tym się prowadząca akademie już nie chwali), więc gdzie jest skuteczność tej strategii? Myślisz nad korzystaniem z sygnałów z telegrama? A wiesz, że one w ogóle nie są spójne z tą świetną strategią? Nie raz było o nie zapytanie, to odpowiedź była - nie zawsze spełniają się warunki na naszej strategii to szukamy wejść z innej. Jak można korzystać z innej, skoro inne są nieskuteczne i to jest w kółko powtarzane? Jeśli nadal tam jesteś to zacznij dokładnie słuchać i zobaczysz, ile jest niespójności. Prowadząca to pomocna osoba? Jeśli ta pomoc kosztuje $$$ za spotkanie 30 min, to pomocom się tego nie nazywa.
Podsumuje - jeśli chcesz zarabiać na rynkach, pomnażać swój kapitał, a przede wszystkim go chronić - UCIEKAJ!
PS. Zaznaczę tylko, że wszystkie pozytywne komentarze są od osób, które są kilka miesięcy w akademii, nie mają obiecanych kont fundowanych na 100k, są jeszcze wpatrzeni w Panią A. (skubana, ma gadane i potrafi manipulować ludźmi) i zostali przez nią na zoomie poproszeni o podzielenie się swoją opinią na tym portalu.
A i najważniejsze - za domniemanie pisania tutaj negatywnych opinii, Pani A. wysłała kilku osobom pisma z kancelarii grożące pozwem sądowym. Jak nisko trzeba upaść żeby nękać byłych studentów? Może czas przestać okłamywać ludzi i wtedy nie będzie powodów do niezadowolenia?

1 janvier 2024

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy za anonimową opinię z konkurencyjnej grupy.
Anna Uchyła jest topową liderką edukacji w Polsce przekazującą wiedzę z zakresu tradingu i prowadzącą grupę ponad 700 traderów. W tym roku pomogła ponad 4000 kobiet zacząć budować wolność finansową.
Przekazuje wiedzę z zakresu tradingu dla osób początkujący i zaawansowanych opartą na swojej autorskiej strategii scalping solution. Warto wspomnieć, że trading nie będzie dla każdego. Nie każda osoba pojmie proste zasady działania rynku i strategii. Z danych statystycznych wynika że tylko 4% osób zaczynających będzie zyskownym traderem stąd też zrozumiała jest frustracja osób które nie przyłożyły się do nauki, nie opanowały psychologii tradingu i emocji o których tak dużo jest mówione na sesjach edukacyjnych. Osiągniecie zamierzonego celu - konta fundowanego - zależy tylko i wyłącznie od zaangażowania się studenta. W tradingu 20% to strategia a 80% to emocje których jak widać nie udało się poskromić, więc zapraszamy na warsztaty rozwoju.

❤️❤️❤️❤️

Jestem w Akademii od 3 miesięcy gdy zaczęłam moją przygodę z tradingiem nie wiedziałam nic o rynkach finansowych miałam bardzo mieszane uczucia, ,, ja bez doswiadczenia i wiedzy'' miałam wątpliwość czy dam sobie radę ale gdy zaczęłam zajecia na żywo i naukę w akademi szyko przekonałam się że to jest miejsce którego szukałam od dawna 😊❤️ Materiały edukacyjne są łatwo przyswajalne i każdy może ich się nauczyć. Odpowiednia motywacja, pomoc, wsparcie która otrzymujemy na każdym etamie od Ani oraz ludzi w akademi którą tworzą cudowna społeczność. Ania jest znakomitą mentorką ❤️ 😊 Sesje motywacyjne oraz warsztaty rozwoju z Anią są NIESAMOWITE 🤩🤩🤩 daje nam zawsze mnóstwo pozytywnej energii i pokazuje jak zmienić nasze myślenie i podejście do życia. Szczerze polecam wszystkim osobom początkującym jak i tym którzy mieli lub mają styczność z tradingiem .
Jeśli ktoś chce zmienić swoje życie to nie ma lepszego miejsca niż Crypto4Freedom 😊
Polecam z całego serduszka 🩷🧡💛💚💙🩵

Réponse de Crypto4Freedom Academy

Dziękujemy Ci za tak miłą recenzję!
Dajemy od siebie wszystko co potrzebne do osiągnięcia sukcesu i sprawia to dużą przyjemność jak ktoś to odpowiednio wykorzystuje i docenia :)
Powodzenia 💪

Ogrom wiedzy

Jestem po 3 miesiącach na pakiecie krypto i forex. Ogrom wiedzy jaki dostałam i zyskałam to coś niesamowitego. Nie przyszłam tutaj z nastawieniem, że po miesiącu będę milionerem najpierw nauka/motywacja/zmiana nastawienia i praca nad sobą. Uwielbiam tutaj być i wszystkim polecam.

Dziękujemy za opinię.
Bardzo dobre nastawienie!
Jakby więcej osób takie miało to łatwiej by było im osiągnąć swój cel :)
Powodzenia 💪

4 miesiące w Akademii

Jestem w Akademii 4 miesiąc i serdecznie polecam, jeśli ktoś chce się nauczyć traidingu to wg mnie jest to bardzo dobre miejsce. Ania i jej team od samego początku są mega wsparciem w każdym momencie. Materiały są tak przejrzyście przyszykowane że każdy nawet ten który nie miał z tym styczności jest wstanie się nauczyć, oczywiście trzymając się z góry ustalonych zasad. Strategia sie sprawdza, wystarczy troche cierpliwości. Polecam serdecznie.

26 août 2024

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus