Om jag ingår i ett avtal om att köpa två varor till rabatterat pris. Hur kan en av de varorna bli dyrare av att jag väljer att returnera den andra varan? Jag har aldrig stött på Cubus villkor någon a... Voir plus
Bestilte to linskjorter, betalte varene med en gang fordi jeg trodde Cubus var en seriøs butikk. Helt hjem mener de har levert pakken fordi de har tatt et bilde ved siden av postkassen min. Jeg har A... Voir plus
Cubus har 100% merino ull klær, cardigan, genser, t-skjorter til en rimelig pris. Handlet tilfeldigvis på bursdagen min og fikk 20% avslag. Har tidligere handlet en del linklær der. Hurra for Cubus... Voir plus
Jeg er fornøyd med utvalget og produktene hos Cubus, men dessverre har leveringene gjennom Helthjem vært en stor skuffelse. Flere ganger har pakkene blitt levert på feil sted, og denne gangen har pakk... Voir plus
- Magasin de vêtements pour enfants
- aussi dans
- Magasin de vêtements
- Magasin de vêtements pour femmes
- Magasin de vêtements pour hommes
Informations provenant de diverses sources externes
Cubus offers fashion and quality at sensible prices. We are one of Scandinavia's largest clothes chains. We have children's clothing, women's clothing, men's clothing.
Bergerveien 5, 1396, Billingstad, Norvège
- cubus.com
Aucune trace de demande d’avis
Forferdelig sleip måte.
Trevlig personal
Det är inte ofta man ser ett leende hus butikspersonal i Örnsköldsvik. På Cubus finns det! Säljare AnMaO (som det stor på kvittot) är hjälpsam och trevlig. Sedan är det bra upplägg i affären, lätt att se vilka varor hör till vilken kategori.
Har stort sett vært fornøyd
Har stort sett vært fornøyd. Men bestilte en dressbukse, og vet at disse ofte er trange så jeg gikk opp en størrelse fra den jeg som regel bruker (også på bukser hos dere). Fikk buksa, var altfor liten. Returnerte. Måtte betale for frakt (og det er i og for seg ok), men bonussjekken jeg brukte for å kjøpe buksa (og som tilsvarte prisen på frakten), har ikke dere gitt tilbake. Gikk på Lindex, fikk tilsvarende bukse som passet i min vanlige størrelse..
BYTT TILBAKE DISIGNET
Jeg ELSKER Cubus å basicene derifra men nå har dere byttet på størrelsene på longsleevene. De var det eneste jeg hadde på meg før men når de ble utslitt og jeg må ha meg ny så bestillte jeg vanhellig størrelse(xs) men de er masse langer og breiere i modellen. Nå har jeg ikke noen som passer meg lenger fordi de nye får meg til å se tjukk ut… VER SÅ SNILL BYTT TILBAKE PÅ DISIGNET!!!…
BH-storlekarna..
Väldigt sköna och fina trosor av många olika slag. Men denna butik som har lite av en image av att vara en ”inkluderande underklädesbutik” utöver sina andra kläder bör se över sina BH-storlekar lite..
Att stanna vid en D-kupa är om du frågar mig inte rimligt. Jag förstår såklart att det kanske inte säljer lika bra, men om du frågar mig borde inte ett företag som endast säljer fyra olika storlekar av BH-AR ha en falsk fasad av att vara ”inkluderande” när det kommer till underkläder.
Click and collect
Jag lade en order för click and collect eftersom butiken jag skulle köpa från hade fel pris på varan. Istället för att ta diskussionen med butiksmedarbetaren som inte ville hjälpa mig lade jag då en beställning för att hämta upp varan inom "30 minuter till 1 timma". När en timma hade gått så hörde jag av mig till kundtjänst som hänvisade mig att vänta ytterligare, butiken hann stänga :) När butiken sedan öppnade, dagen efter, fick jag ett sms om att dem inte hade varan i butiken längre. Den hade ju då hunnit säljas slut. Lagersaldot i butiken hade ändrats från slutsålt till att den var åter i lager, så jag lade ju såklart en ny order. Men då pallade jag inte att det skulle bli samma grej på nytt så ville nyttja min ångerrätt, men nej då går det ju inte att avbryta en order på kunds begäran utan bara på butiks begäran. Min feedback är kortfattat:
1. Ha samma pris online som i butik om det inte specifieras på hemsidan "endast online".
2. Plocka gärna ordern inom 1h som det står på hemsidan.
3. Varan bör reserveras och inte kunna köpas av annan kund efter att jag har köpt den online.
4. Man ska kunna avbryta sin order med hänvisning till konsumentverkets ångerrätt för onlineköp, inte bara kunna låta den "gå i retur".
Under all kritik....
Cubus klikk og hent er svindel.
Cubus klikk og hent er svindel.
Cubus tar betalt for varer de ikke sender, men du vil fortsatt motta hente melding.
Om du klager vil de bare vise til at varen har blitt sendt til butikken, mens personalet vet ingen ting om hvor varen befinner seg.
Helt elendig kunde service!
Cubus har alltid haft bra kvalite på…
Cubus har alltid haft bra kvalite på sina kläder, och framförallt många olika storlekar och modeller på underkläder. En av mina favoritbutiker.
Jeg anbefaler ikke Cubus-butikken ..
Jeg anbefaler ikke Cubus-butikken ... Jeg bestilte stråhatt på nettet, beskrivelsen spesifiserte ikke størrelsen. Bare EN STØRRELSE... Jeg bestemte meg for at det var en universalstørrelse... og at den skulle passe til alle hode. Etter kjøpet viste det seg stråhatt var for stor og jeg måtte sende den tilbake... Nå taper jeg 68kr på levering. Der levering til kunden kun er 19kr jeg returnerer de trekker de i tillegg 49kr ... Jeg foretrekker å bestille fra konkurrenter, for eksempel H&M der gir de i hvert fall dimensjonene på stråhatter... Første gang jeg kjøpte i Cubus og sist.
Hvis du mister tilgodelapp
Hvis du mister tilgodelapp så får du ikke noe hjelp. Da har du tapt pengene dine eller verdien.
Bh:ar
Som en tjej med stora bröst så är det svårt att hitta bh som passar för en ok peng, det finns här på Cubus.
Nackdelen är att dom inte använder samma storleksmall på alla bhar, utan en bh i 80G i en modell kan passa utmärkt medans en annan modell i 80G är på tok för liten.
Sjuuukt dålig kundservice!!
Sjuuukt dålig kundservice!!! Känns som om att man pratar med en robot...
Har lagt 2 beställningar och BÅDA mina beställningar skickas till en adress jag inte ens har! Ber dem ändra adressen nu innan paketen har lämbat deras lager men nej det kan dem inte göra. Jag måste kontakta instabox eller postnord. Men när jag kontaktar dem så säger dem att det bara är cubus som kan ändra.... kommer aldrig mer handla här, usch!
Dålig kundtjänst!
Dålig kundtjänst. Lyssnar inte på kundens önskemål. Bad klart och tydligt om en ny produkt skickad till mig, eftersom varan va trasig vid leverans och jag inte ville betala frakt på nytt. Men kundtjänst gjorde en återbetalning, trots att varan fanns i lager. Skrev att jag inte efterfrågat en återbetalning, fick till svars dem nu ”återbetalt mig eftersom jag hade efterfrågat det”.
Svarade med två meddelande om att det inte va det jag efterfrågade. Inget svar.
Riktig usel kommunikation, både med kund och varandra. Ingen kompensation, inte ens ett svar.
Rekommenderar ingen att handla av Cubus!
Veldig bra nettbutikk
Utrolig rask levering, har opplevd flere ganger å få pakken etter bare 1,5 dager!
Otroligt dåligt bemötande av personal
Otroligt dåligt bemötande av personal. blev utskickad ur affären för att jag tappade en tröja på marken som jag direkt tog upp. Och killen som skickade ut mig skrek och ville inte förklara varför. Kommer aldrig handla där igen. Kläderna är också väldigt dålig kvalitet.
Har nå vært innom Cubus Bryne 3 ganger…
Har nå vært innom Cubus Bryne 3 ganger og hver gang har de gjort feil. Den siste gangen dro jeg for å fikse feilene, men de klarte å gjøre feil igjen. Så nå må jeg innom enda en gang. Helt elendig! Prøvde å ringe Cubus kundeservice på nett, men de kunne ikke hjelpe. Første gang registrerte de ikke kjøpet på kundenummeret mitt, så jeg fikk ikke bonus på kjøpet. Andre gang var det salg på undertøy, men jeg hadde likevel betalt full pris. Jeg har også betalt for en pose jeg sa jeg ikke skulle ha og heller ikke fikk. Da jeg dro tilbake for å få rabatten på trusene har de altså klart å slå inn et lavere beløp enn jeg betalte for trusene opprinnelig i retur, slik at jeg fikk for lite tilbake. Det er helt utrolig at det er mulig.
Var glad till en början......
Jag var så otroligt glad över att det fanns en kedja som började med bh:ar i lite större storlek (för en bra peng). Då en annan välkänd slutade med det! Köpte på mig flera stycken. Tur var väl det. Bågen gick genom tyget väldigt fort!!! Tappar "hållning" efter typ en kvart. Har bara köpt nya hela tiden. Men nu har jag ledsnat!!
Riktigt tråkigt. Gör om, gör rätt. Större storlekar är bra. Men att det ska gå sönder så fort är riktigt trist!
En bukse er ikke en Bukse hos Cubus.
En bukse er ikke en Bukse hos Cubus.
Søndag hadde de 25 prosent på alle bukser men en bukse er ikke en bukse hvis de setter jeans bukse da får man ikke noe rabatt. Dette meget dårlig da det ikke stod noe om det i mailen som kom. Så pass på så dere ikke blir lurt.
Behöver fixa bättre Öppet Köp-regler
Behöver fixa bättre Öppet Köp-regler. Lämnade igen julklapp och fick enbart tillgodokvitto trots kvitto och oanvänd vara. Orsaken var att samma kontokort måste användas vid returen. Sjukt osmidigt både för den som fått och köpt varan. Tillgodokvitton gör att man känner sig tvingad att nyttja pengar till saker man inte behöver, vilket så klart inte är bra för miljön. Min äldre förälder som handlat julklapp till mig ska inte behöva kämpa tillbaka ner på stan eller låna ut sitt kontokort till mig pga detta. Aldrig stött på denna policy tidigare. Ändra omgående! Kommer inte att handla fråndetta företag igen pga detta! Gav dålig mersmak. Upplevs som ett sätt att tjäna pengar.
Uhøflig og surt personale
Skulle kjøpe en regnjakke på Cubus Tasta. Jeg så på nett at de hadde på klikk og hent på butikken. Går derfor innom og spør en ansatt som sier at nei - det hadde de ikke. Neivel. Da går jeg hjem og bestiller via klikk og hent. Jakken blir klar innen en time topp det.
Det viser seg derimot at jakken er veldig romslig, så jeg må innom og bytte i annen str dagen etter.
Der møter jeg en annen ansatt som er i dårlig humør, uhøflig, på grensen til frekk med både kunden foran meg og meg selv.
Lite villig til å guide, forklare, gå på lager etter varer som ligger der m.m. En butikk jeg helst ikke vil handle på igjen. Kjører heller til andre butikker som ønsker å ha meg der og som har det trivelig på jobb.