Banner for Hotels.com

Hotels.com Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Alt levede ikke op til forventningerne på Solo boutique hotel i Antalya. Billederne er gamle. Den private strand, som reklameres med hører ikke til hotellet, og giver ekstra udgifter. Ingen engelskt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Stort rent værelse. God morgenmad. Skøn swimmingpool med vådsauna. Ingen sæbe ved swimmingpoolen, så husk at tage shampoo med. Håndklæde fås i receptionen. Man skal bruge badehætte. Der er ca. 2,5 k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Skal aldri mer booke gjennom hotels.com. For det første er det mye billigere å ta kontakt med hotellet- bedre pris. For det andre er det ikke mulig å endre på datoer når du velger ingen refusjon- men... Voir plus

L'entreprise a répondu

Nem og orientere sig i deres hjemmeside, gode priser og rabatter og få er ny her med hotel.com men vindeltrappe sikkert fortsætte på deres side

1. Voyagiste
  2. aussi dans
  3. Agence de voyages
  4. Agrégateur de voyages
  5. Hébergement
  6. Hôtel
  7. Location de vacances

Écrit par l'entreprise

Hotels.com – navnet siger det hele. Vælg blandt hundredtusindvis af hoteller, og optjen Hotels.comCash på hver rejse. Vi gør det nemt at finde det helt rigtige overnatningssted, uanset hvor du skal hen. Vi hjælper rejsende med at booke hoteller med ro i sindet. Takket være øjeblikkelige rabatter, sammenligningsværktøjer, kundeservice døgnet rundt og fleksible muligheder er det nemt at finde det rette hotel til ethvert ophold. Fra Hotels.comCash på kvalificerede ophold til medlemspriser med øjeblikkelige rabatter – vi er her for at gøre det enklere og mere fordelagtigt for dig at booke og for at hjælpe dig med at spare tid, når du skal vælge dit overnatningssted. Vi har designet Hotels.com for at hjælpe rejsende med at føle sig mere trygge ved deres reservation og bruge mindre tid på at sammenligne uendelige valgmuligheder. Med priser uden overraskelser, nyttige værktøjer til sammenligning af hoteller og fleksibel afbestilling gør vi det nemt at booke med ro i sindet og få endnu mere ud af hver rejse. *Underlagt vilkår og betingelser for Hotels.com Rewards, som findes på www.hotels.com. Bonusnætter pålægges skatter og gebyrer.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

726 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

263 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det er altid hurtig og nemt at bestille

Det er altid hurtig og nemt at bestille

16 septembre 2026

Réponse de Hotels.com

Vi sætter pris på din feedback og takker dig for, at du har taget dig tid til at dele den. At høre, hvad der fungerede godt, hjælper os med at forstå, hvad vi skal bygge videre på, samtidig med at det giver os mulighed for løbende at blive bedre.

Utrolig hjælpsom receptionist

Udmærket hotel.Værelset var lidt lille men med alt hvad du har brug for.Parkeringsforhold ikke optimale.

12 septembre 2026

Réponse de Hotels.com

Tak, fordi du har gjort os opmærksomme på dette problem. Feedback som denne hjælper os med at se, hvor oplevelsen ikke lever op til forventningerne. Hvis problemet stadig påvirker dig, bedes du kontakte os via da.hotels.com/helpcenter, så vi kan undersøge sagen nærmere.

nem at navigere i

nem at navigere i, hurtig og logisk booking system

Réponse de Hotels.com

Nem og overskuelig måde at booke…

Nem og overskuelig måde at booke overnatninger på.

12 septembre 2026

Réponse de Hotels.com

Tak, fordi du har delt din feedback og fremhævet nogle positive aspekter af din oplevelse. Vi er glade for at høre, at dele af oplevelsen fungerede godt, og vi er samtidig klar over, at der stadig kan være plads til forbedringer.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

Réponse de Hotels.com

Tak, fordi du deler dine tanker med os. Det glæder os at høre, og vi sætter pris på muligheden for løbende at gøre Hotels.com bedre.

Fejl bestilling

Bestilte forkert, og der var ingen kære mor.
Jeg kunne ikke få penge retur, øv øv.
Min egen fejl, men ikke meget samarbejde.

15 août 2026

Réponse de Hotels.com

Tak, fordi du har gjort os opmærksomme på dette. Vi beklager, at din oplevelse med kundeservice ikke levede op til forventningerne. Kontakt os venligst på da.hotels.com/helpcenter, så vi kan gennemgå hændelsesforløbet og undersøge sagen nærmere.

We booked a stay at Foldens Hotel in…

We booked a stay at Foldens Hotel in Skagen based on great-looking photos, but the reality didn't match up at all: a lousy room, mold in the bathroom, the room was dirty, stains on the bed, no balcony (despite what was shown in the photos), and the bathroom and toilet were out in the hallway. Hotels.com really ought to verify that the photos on their booking site actually match what customers are ordering and paying for; I will never set foot in this hotel again.

20 août 2026

Hi Lars,

Thank you for sharing your feedback. We understand your concerns regarding the room condition, cleanliness issues, mold in the bathroom, and the listing not matching the photos and amenities shown.

Please contact us through our Help Center at da.hotels.com/helpcenter so our team can take a closer look into this.

Meget nemt at booke

Réponse de Hotels.com

ALWAYS very easy to book

ALWAYS very easy to book , and great prices. I only use hotels.com

6 août 2026

Hi Franciska,

Thank you for sharing your feedback. We’re glad to hear booking is always easy for you and that you’ve found great prices on Hotels.com. It’s wonderful to know you continue to choose us for your travel needs.

Dejlige værelser

Dejlige værelser, lækker morgenmad og venligt personale.

20 août 2026

Réponse de Hotels.com

Impossible to reach a real person at…

Impossible to reach a real person at hotels.com, the AI agent couldn’t answer my question, and the Extreme Long Way to get in touch with the servicecenter made me give up.
We Will never use hotels.com again

28 août 2026

Hi Ina,

Thank you for sharing your feedback. We understand your concerns regarding difficulty reaching a live representative, not getting the help you needed, and contacting customer service. We’re sorry this did not meet your expectations.

Please contact us through our Help Center at da.hotels.com/helpcenter so our team can review this further.

Hotels.com Customer Support Team

Still have not got my money back

Still have not got my money back, so it's bad

4 août 2026

Hi Dion,

Thank you for sharing your feedback. We understand your concerns regarding not having received your refund yet.

Hotels.com Customer Support Team

Deres app virker godt og man får de…

Deres app virker godt og man får de nødvendige oplysninger

4 septembre 2026

Réponse de Hotels.com

Clear total price, but comparison could be better

The total price is clearly shown upfront, including taxes, with no hidden costs at the final step. However, if getting the best price matters, you still need to compare carefully because Hotels.com does not make like-for-like room price comparisons with other booking sites easy.

7 septembre 2026

Hi Jonas,

Thank you for sharing your feedback. We’re glad the pricing was clear upfront, and we understand your concern about comparing room rates across booking sites.

Hotels.com Customer Support Team

Always easy to find a nice hotel at…

Always easy to find a nice hotel at Hotels.com

24 août 2026

Hi Anders,

Thank you for sharing your feedback. We’re glad to hear it’s always easy for you to find a nice hotel on Hotels.com. It’s great to know the experience continues to work well for you.

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse

29 août 2026

Réponse de Hotels.com

Måtte lige tale med en medarbejder

Måtte lige tale med en medarbejder, så gik alt fint

24 juillet 2026

Value for money

Value for money. Super kind staff.

13 septembre 2026

Hi Peter,

Thank you for sharing your feedback. We’re glad to hear you found good value for money and that the staff were super kind. It’s great to know these parts of your experience stood out positively.

Forfærdelig kundeservice

Opdatering det er umuligt at kontakte Hotels.compå det link de angiver i deres svar, har bedt dem ringe til mig men intet svar, har bedt om en emailadresse man kan kontakte dem på selvføgelig forgæves. Deres forretningsmodel er at køre en træt så man til sidst giver op. Det er ingen svar,ingen service, ingen hjælp. Deres vurdering her på trustpilot siger alt. Hold jer væk fra dette firma. Hotels.com kontakt mig på telefon eller eller email.

Forfærdelig kundeservice, svigtende kommunikation og fuldstændig umulige at kontakte
​Min oplevelse med Hotels.com har været fuldstændig uacceptabel. Baggrunden var, at jeg ved en fejl var kommet til at booke for akerte datoer (11.-12. september) på Gebhards Hotel. Da jeg mødte op på hotellet, var de ellers meget villige til at hjælpe med en annullering, men fordi alt kører gennem Hotels.com, var de bundet på hænderne.
​Hverken jeg eller hotellet har kunnet komme i kontakt med et rigtigt menneske hos Hotels.com. Som svagtseende er det i forvejen en stor udfordring at blive mødt af en lukket mur af robot-chats og AI-svar, hvor man ikke kan få en personlig samtale. Det er dybt kritisabelt, at der ikke er nogen reel menneskelig kundeservice.
​Kommunikationen har derudover været direkte misvisende: Hotels.com sendte mig en mail om, at de havde kontaktet hotellet og anmodet om en gratis afbestilling, mens de afventede svar. Men da jeg talte direkte med medarbejderne i receptionen på hotellet, viste det sig, at de OVERHODET IKKE var blevet kontaktet. Hotellet blev efterladt fuldstændig i mørke, og Hotels.com påstod blot noget, der ikke havde aften i virkeligheden.
​Man føler sig fanget og overlades til sig selv af en gigantisk platform uden nogen form for personlig ansvarlighed. Ingen stjerner herfra.

11 septembre 2026