Banner for Hotels.com

Hotels.com Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Alt levede ikke op til forventningerne på Solo boutique hotel i Antalya. Billederne er gamle. Den private strand, som reklameres med hører ikke til hotellet, og giver ekstra udgifter. Ingen engelskt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Stort rent værelse. God morgenmad. Skøn swimmingpool med vådsauna. Ingen sæbe ved swimmingpoolen, så husk at tage shampoo med. Håndklæde fås i receptionen. Man skal bruge badehætte. Der er ca. 2,5 k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Skal aldri mer booke gjennom hotels.com. For det første er det mye billigere å ta kontakt med hotellet- bedre pris. For det andre er det ikke mulig å endre på datoer når du velger ingen refusjon- men... Voir plus

L'entreprise a répondu

Nem og orientere sig i deres hjemmeside, gode priser og rabatter og få er ny her med hotel.com men vindeltrappe sikkert fortsætte på deres side

1. Voyagiste
  2. aussi dans
  3. Agence de voyages
  4. Agrégateur de voyages
  5. Hébergement
  6. Hôtel
  7. Location de vacances

Écrit par l'entreprise

Hotels.com – navnet siger det hele. Vælg blandt hundredtusindvis af hoteller, og optjen Hotels.comCash på hver rejse. Vi gør det nemt at finde det helt rigtige overnatningssted, uanset hvor du skal hen. Vi hjælper rejsende med at booke hoteller med ro i sindet. Takket være øjeblikkelige rabatter, sammenligningsværktøjer, kundeservice døgnet rundt og fleksible muligheder er det nemt at finde det rette hotel til ethvert ophold. Fra Hotels.comCash på kvalificerede ophold til medlemspriser med øjeblikkelige rabatter – vi er her for at gøre det enklere og mere fordelagtigt for dig at booke og for at hjælpe dig med at spare tid, når du skal vælge dit overnatningssted. Vi har designet Hotels.com for at hjælpe rejsende med at føle sig mere trygge ved deres reservation og bruge mindre tid på at sammenligne uendelige valgmuligheder. Med priser uden overraskelser, nyttige værktøjer til sammenligning af hoteller og fleksibel afbestilling gør vi det nemt at booke med ro i sindet og få endnu mere ud af hver rejse. *Underlagt vilkår og betingelser for Hotels.com Rewards, som findes på www.hotels.com. Bonusnætter pålægges skatter og gebyrer.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Demande des avis aux clients

Tous les avis

263 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Elendig søgemaskine

Jeg benytter Hotels.com en del; men de gør det ikke nemt for mig.
Fx prøvede jeg i dag at lede efter et hotel ved Garda søen.

Jeg sadte følgende filtre:
X Rejsemål Gardasøen
X 19/9 til 20/9 (ja til Præcise datoer)
X Pris: 0 - 1.200 kr

Jeg fik den glade besked, at der var 42 hoteller (underforstået at de matchende mine filtre)

Svarene, hvoraf INGEN matchende mine filtre grupperede sig således:

1) alle med en pris kostede mere end 1.200 kr

2) mange hed "udsolgt hos os"

3) resten hed "kræver flere nætter"

Hold op hvor er det dårlig service!!!

Det' en ommer

12 septembre 2026

Réponse de Hotels.com

Vi sætter pris på din feedback. Vi forstår, hvor frustrerende det er, når tingene ikke fungerer som forventet. Kontakt os venligst via da.hotels.com/helpcenter, så vi kan gennemgå detaljerne og hjælpe dig.

Vi får ikke vores bonusnætter til…

Vi får ikke vores bonusnætter til disposition. Kundeservice er komplet uduelige. Kan ikke hjælpe med selv det mindste.

12 septembre 2026

Réponse de Hotels.com

Tak, fordi du har gjort os opmærksomme på dette. Vi beklager, at din oplevelse med kundeservice ikke levede op til forventningerne. Kontakt os venligst på da.hotels.com/helpcenter, så vi kan gennemgå hændelsesforløbet og undersøge sagen nærmere.

vi bestilte et hotel værelse i Goslar…

vi bestilte et hotel værelse i Goslar hvor vi kunne afbestille op til en måned før ankomst, kort efter blev vi ramt af problemer og ville afbestille men så skulle vi lige betale 90% af prisen selv om de skrev at vi kunne afbestille uden omkostning indtil 30 dage før, vi havde på det tidspunkt mere end 2,5 måned til vi skulle være der, samtale med det danske telefon nummer, der stod på hjemmesiden, var ikke mulig så efter laaaang vente tid blev det en samtale på gebrokkent engelsk med mange Lange pauser og total afvisning, vi skulle betale 90 % ved aflysning.vi brokkede os til hotellet og blev henvist til hotel.com og hotellet forstod vores frustration og havde vi bestilt direkte på hotelles hjemmeside ville der ikke være noget problem. bruger aldrig det møj mere.

3 septembre 2026

Réponse de Hotels.com

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at give os denne feedback. Vi forstår, hvor frustrerende det er, når man har brug for support, men ikke får den hjælp, man havde forventet. Kontakt venligst vores supportteam via da.hotels.com/helpcenter, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig videre.

Opkrævet dobbelt for samme ophold

Booket ophold på Best Western Hotel Polisina. Betaler for ophold inkl. morgenmad, bliver efterfølgende opkrævet betaling for ophold og morgenmad af hotellet og har således betalt dobbeltpris for opholdet. Har skrevet til hotellet direkte og via Hotels.com beskedservice inkl. vedhæftet kvitteringer for begge betalinger, men har ingen respons fået.

2 septembre 2026

Réponse de Hotels.com

Tak for din feedback. Vi forstår dine bekymringer vedrørende dobbelt opkrævning for det samme ophold, inklusive morgenmad, samt at du ikke har modtaget svar efter at have kontaktet hotellet.

Kontakt os venligst via vores Hjælpecenter på da.hotels.com/helpcenter, så vores team kan se nærmere på dette.

Medarbejder eller AI

Havde booket et hotel i Prag i juli 26. Jeg ender med at blive opkrævet for meget, får lovning fra hotellet om at de nok skal tilbagebetale. Dette sker dog ikke og jeg tager derfor kontakt med Hotels for at få hjælp til at få kontakt med hotellet. Jeg har nu skrevet med diverse “medarbejdere” der åbenbart ikke kan få fat i hotellet. De lover at de tjekker op på det, men jeg hører aldrig noget fra dem og må selv rykke for svar gang på gang. Det har stået på i 2 mdr nu. Vil aldrig anbefale Hotels.con

12 juillet 2026

Hotels.com - ændret loyalitetsprogram

Har brugt Hotels.com i en del år og har ellers været godt tilfreds. Nu har de så ændret deres loyalitetsprogram, hvor man optjener cash points på bookede nætter. Disse nulstilles dog fremover hver den 1. januar, hvis man har mindre end 10 fulde nætter (man kan altså have 9 nætter, og kun mangle at optjene 1 nat den 31.12, og så nulstilles alle 9 nætter) det er ikke godt nok, særligt ikke når man booker rigtig meget gennem platformen. Overvejer meget kraftigt, at begynde at booke hos anden udbyder eller direkte hos hotellerne. Øv, jeg synes det er dårlig service!!

8 septembre 2026

Réponse de Hotels.com

Tak, fordi du deler dette med os. Dette er ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores rejsende skal have, og din feedback er vigtig for os. Hvis du er åben for det, kan du kontakte os på da.hotels.com/helpcenter, så vores team kan undersøge det nærmere.

let overskuelig og detaljeret…

let overskuelig og detaljeret gennemgang af opholdssteder.

13 août 2026

Réponse de Hotels.com

Tak, fordi du har delt din oplevelse og benyttet Hotels.com. Vi er glade for at høre, at din oplevelse var positiv, og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback.

God parkeringskælder

God betjening i receptionen. Udmærket værelse.God morgenmad

22 août 2026

Réponse de Hotels.com

Tak, fordi du deler dine tanker med os. Det glæder os at høre, og vi sætter pris på muligheden for løbende at gøre Hotels.com bedre.

Great

Great . Super service

8 septembre 2026

Hi Michael,

Thank you for sharing your feedback. We’re delighted to hear that you had a great experience with our service. It’s wonderful to know we made a positive impression.

Hotels.com Customer Support Team

Very easy to book in this site.

Very easy to book in this site.
Have used Hotels.com for several years

7 septembre 2026

Hi Mikkel,

Thank you for sharing your feedback. It's great to know that your booking experience on Hotels.com has been easy and that you've continued to use our site over the years. We value your ongoing support.

Hotels.com Customer Support Team

Hotel Caroline Mathilde i Celle er et…

Hotel Caroline Mathilde i Celle er et skønt lille hotel. Beliggende i roligt grønt kvarter, kun 10 minutters gang fra den smukke gamle bymidte. Dejlige værelser - og en yderst venlig betjening. Gode P-muligheder - også muligt at oplade el-biler!

7 septembre 2026

Nem og overskuelig hjemmeside

Det er virkelig nemt at booke et hotel uanset hvor rejsen går hen
Der er altid flere at vælge imellem både hvad angår pris samt beliggenhed

26 août 2026

Réponse de Hotels.com

Tak, fordi du har delt din feedback og fremhævet nogle positive aspekter af din oplevelse. Vi er glade for at høre, at dele af oplevelsen fungerede godt, og vi er samtidig klar over, at der stadig kan være plads til forbedringer.

easy booking

easy booking, all went according to expectations

16 juillet 2026

Hi Torben,

We appreciate your feedback and thank you for taking the time to share it. Hearing what worked well helps us understand what to keep building on, while also giving us a chance to keep improving.

Very easy booking

14 juillet 2026

Hi,

Thanks for sharing your thoughts with us. We’re happy to hear that, and we appreciate the opportunity to keep making Hotels.com better.

Hotels.com Customer Support Team

Booking wasnt in hotel system

Booking was OK, but the hotel we booked at couldnt find our booking, so check-in was a mess for about 20 minutes!

31 août 2026

Hi Thorkild,

Thank you for sharing your experience about the delay at check-in with your booking in the hotel’s system. We recognize your concerns about the extra time this added to your arrival.

Please reach out to us via our Help Center at da.hotels.com/helpcenter so our team can look into this further.

Hotels.com Customer Support Team

Hotellet lavede en dobbelt booking

Hotels.com lavede en dobbelt booking, slettede den ene og opkrævede begge. Aldrig mere hotels.com !

Og typisk svar: vi er kede at at vores leverandør … bla bla…Det er jer på hotels.com der har begået fejl og nægter at erkende det! Kundeservice = ikke eksisterende! Jeg kan overhovedet ikke anbefale jer! I burde anmeldes for svindel!

14 août 2026

Réponse de Hotels.com

Tak, fordi du deler denne feedback. Vi beklager at høre, at vores leverandør ikke levede op til forventningerne. Kontakt os venligst på da.hotels.com/helpcenter med detaljerne, så vores team kan undersøge sagen nærmere.

Min sidste bookinger var på Elite Hotel…

Min sidste bookinger var på Elite Hotel Esplanaden og Unity i Malmø hvor jeg boede i samlet 5 dage.
Jeg har nu boet på alle 3 Elite Hoteller i Malmø. De er alle gode hoteller. Unity er mindre lejligheder 3-4 km fra centrum. Også godt. Prisen var god da jeg fik købt i tide. Det var heldigt

23 août 2026

Réponse de Hotels.com

Tak, fordi du deler dine tanker og meninger med os. Det er vi glade for at høre, og vi sætter pris på muligheden for fortsat at gøre Hotels.com bedre.

Frygtelig oplevelse at booke via…

Frygtelig oplevelse at booke via Hotels.com. IT platformen virker ikke og alle mine tidligere ophold er slettet inklusive Rewards. Ingen forståelse fra kundeservice, som blot har stjålet mine bonusophold/Rewards.

7 août 2026

Réponse de Hotels.com

Hotels.com have stolen my earned bonus…

Hotels.com have stolen my earned bonus nights. And when I call Customer Service? Big disaster…

30 juin 2026

Hi Ali,

Thank you for bringing your experience with your earned bonus nights and customer service to our attention. Managing reward earnings and receiving clear support are important parts of your loyalty membership. Our customer support team is available at da.hotels.com/helpcenter to review your reward history and assist you with your account details.