Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået min aktionsradius forøget betydeligt. Den lille scooter har jeg udfordret, og med mig på, plus en flaske vand og et fotoapparat, kørte vi 13 km inden den overgav sig. absolut OK. Passer o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Danmedica forstod vores behov med det samme og fandt den rigtige kørestol. Morten tog sig god tid til at forklare og vise, hvordan kørestolen virker. Der var ingen problemer med at starte op, da vi ko... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God personlig vejledning og mulighed for at prøve forskellige modeller. Vi valgte en model Freja, da den er let og nem at få ind i bagerummet på vores bil.

Noté 4 sur 5 étoiles

Dialog med Danmedica har været behagelig, konkret, oplysende og målrettede. Førte til bestilling, som ankom lidt forsinket og var helt i orden!!

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'équipement de mobilité
  2. Magasin de matériel médical

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Danmedica, Danmarks førende online webshop inden for hjælpemidler til den ældre generation samt specialiseret udstyr til klinikker og praksiser, herunder akupunktører, massageklinikker og mange flere kliniktyper.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,8

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Dette er en advarsel til alle

Dette er en advarsel til alle, der har behov for en el-kørestol, og som kigger på det imponerende udvalg af el-kørestole hos Dan Medica.

Jeg faldt for Dan Medicas tilbud om at afprøve to kørestole i deres servicecenter i Horsens, og Dan Medica lovede at give mig besked, når firmaet havde begge kørestole på deres servicecenter i Horsens. Men den aftale glemte Dan Medica desværre alt om, hvilket firmaet beklagede, da jeg efter nogle uger rykkede Dan Medica telefonisk. En forglemmelse DanMedica ville undskylde for ved at være "så flink", at jeg i stedet kunne afprøve den el-kørestol, som jeg fandt mest interessant, dvs. deres lette Nova el-kørestol, på min ferieadresse i Odense. Et tilbud jeg takkede ja til.
Senere samme dag modtog jeg en bekræftelse på, at kørestolen ville blive leveret af den spanske producent direkte til min adresse i Odense samt noget skriftlig information, der fik mig til at spærre øjnene en ekstra gang op. Selv om jeg havde betonet over for Dan Medica, at jeg udelukkende skulle bruge kørestolen udendørs, fx til indkøb og restaurationsbesøg, sendte firmet mig en kørestol, hvis mekaniske system slet ikke er bygget til det. Det fremgår nemlig af det medfølgende materiale, at hvis man benytter kørestolen udendørs i regnvejr, i tåget vejr eller i sne og sjap, så gælder garantien ikke længere.
Hold dog op for et firma, der sælger hjælpemidler til handicappede, men som vildleder potentielle kunder i stedet for at yde den nødvendige kompetente rådgivning. Et seriøst firma ville aldrig forsøge at sælge en kørestol, der primært egner sig til at bruges indendørs, til en kunde
der udelukkende skal bruge den udendørs, uden på forhånd at oplyse kunden om, at den kun har en særdeles begrænset anvendelse udendørs.
Om det var et bevidst forsøg på snyd eller bondefangeri, skal jeg ikke kunne sige. Men det er i hvert fald noget, som et seriøst firma aldrig ville gøre
Prøveperioden på 14 dage gælder uanset hvad, for det er den lovbestemte fortrydelsesfrist ved fjernkøb. Derfor var der ikke noget ”flinkt” ved at tilbyde mig en 14-dages prøveperiode
Og det med at kunne afprøve kørestolen på ens egen adresse var et tilbud af yderst tvivlsom værdi, idet jeg i det eftersendte materiale fik at vide, at jeg skulle betale et af Dan Medica fastsat beløb for slitage, hvis jeg havde afprøvet kørestolen udendørs, inden jeg benyttede min fortrydelsesret og returnerede den til Dan Medica.
Jeg har nu nægtet at modtage kørestolen, og jeg kan på ingen måde anbefale andre at købe hjælpemidler hos Dan Medica, medmindre firmaet begynder at give seriøs og saglig rådgivning. Desuden skal Dan Medica erkende, at der ikke er noget generøst eller flinkt i blot at opfylde de krav, fx om en 14 dages fortrydelsesfrist, som fremgår af dansk lovgivning

20 décembre 2024

Réponse de Danmedica

Tak for, at du deler din anmeldelse med os. Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en oplevelse, hvor du føler, at vi ikke lever op til dine forventninger. Vi har mange opkald hver dag, og nogle gange glipper det at få ringet tilbage – det beklager vi.

Vi synes derudover, at din anmeldelse er ekstremt hård. Vi gav dig en ekstraordinær mulighed for at modtage en el-kørestol uden beregning for at afprøve den, så du kunne være sikker før køb. Du modtog aldrig pakken, fordi du gjorde indsigelse mod den før modtagelse. Vi synes, det er en meget hård behandling at anfægte den service, vi yder, på baggrund af, at den ikke kan bruges i regn – det står også klart og tydeligt nævnt på vores hjemmeside. Vi har mange kunder, som bruger vores el-kørestole udendørs til at handle og tage på tur – det bevidner vores mange positive anmeldelser her på Trustpilot samt på vores hjemmeside.

I forhold til hele forløbet har vi været opmærksomme på at ringe tilbage til dig samme dag, samt at du ikke på noget tidspunkt har skullet betale for noget. Vi har rådgivet dig til at finde et produkt, som du kunne prøve, og oplyst dig om, hvordan den kan bruges. Oplysninger, som også alle sammen – som nævnt – står på vores hjemmeside.

Igen, vi er kede af, at det er denne opfattelse, du har af os, og vi håber selvfølgelig, at du finder et andet produkt, som passer til dine behov.

God oplevelse

Det er et meget reelt firma. Vi kan kun sige vi er blevet behandlet fint. Mvh. Flemmin Frimor

12 décembre 2024

Réponse de Danmedica

Tak for din fine anmeldelse, Flemmin! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service - også ved problemer

Det er nemt at give god service, når alt går godt. Det er straks sværere, når der opstår et problem undervejs – men det gjorde Danmedica. Deres service ifm mit køb af en kørestol har været upåklagelig. Problemet blev løst hurtigst muligt, og jeg fik stillet en anden stol til rådighed i ventetiden. Jeg oplevede at der næsten ikke var grænser for hvad Danmedica ville gøre, for at jeg ikke skulle besværes. Tak for det!

25 novembre 2024

Réponse de Danmedica

Tak for din positive anmeldelse, Kaj! Vi sætter stor pris på dine pæne ord og er glade for, at du oplevede god service!

Jeg har fået verdens bedste,

Jeg har fået verdens bedste,
service hos Danmedica.
Købte en el kørestol ,men jeg kunde ikke styre den. Fik en snak med Morten, som hjalp mig igennem forløbet. Kørestolen gik retur og jeg fik pengene igen. Alletiders service og venlighed fra hele holdet.
Inge B. Pedersen Fyn.07

7 novembre 2024

Réponse de Danmedica

Tak for din fine anmeldelse, Inge! Det er vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet, selvom produktet ikke passede til dine behov.

Noté 5 sur 5 étoiles

En helt igennem fin oplevelse ……

Vi har i forbindelse med køb af kørestol hos Danmedica oplevet en meget professionel, fyldestgørende og imødekommende vejledning og vi kan på det varmeste anbefale dette til andre. Jeg giver alle 5 stjerner til denne virksomhed for at højne kundeservice og sætte kunden i centrum.

1 novembre 2024

Réponse de Danmedica

Mange tak, Christina! Vi er glade for, at du fremhæver vores vejledning og service – det betyder meget for os.

Jeg er super begejstret

Jeg er super begejstret over min nye SMARTY, den kører stabilt og glidende, og giver mig min mobilitet og uafhængighed tilbage. Det bedste er at den hurtigt og automatisk kan pakkes sammen og være i bagagerummet så jeg har mulighed for at komme på indkøb, i skoven og vigtigst af alt på tur med vuffen
Jeg kan kun anbefale SMARTY og DANMEDICA som har leveret den mest profesionelle og omsorgsfulde service undervejs. TAK til jer

30 octobre 2024

Réponse de Danmedica

Tusind tak for de pæne ord, Katja! Det glæder os, at Smarty har gjort en positiv forskel i din hverdag. Det er en af vores bedst sælgende af en grund.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for rigtig god servis og hurtig…

Tak for rigtig god servis og hurtig levering.
Det har på alle måder været en rigtig god oplevelse.

1 octobre 2024

Réponse de Danmedica

Tak for din ros, Leon! Det er fantastisk at høre, at du har været tilfreds med både levering og service.

Danmedica fortjener 5 stjerner

Danmedica fortjener 5 stjerner. Et meget reelt firma at handle med. Der er rigtig god service og stor omsorg for kunden. Vore allerbedste anbefalinger til Danmedica.
Doris og Niels Erik Thomsen

18 septembre 2024

Réponse de Danmedica

Mange tak for din flotte anmeldelse, Doris! Vi værdsætter virkelig din anbefaling.

Bedste service nogen sinde

Bedste service nogen sinde .

Fik den bedste hjælp og vejledning både før under og efter mit køb .

23 août 2024

Réponse de Danmedica

Mange tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi meget pris på.

🌟🌟🌟🌟🌟

Kæmpe anbefaling herfra!! Virkelig god service og virkelig rart, at det hele foregår på dansk✨.

15 août 2024

Réponse de Danmedica

Mange tak for den flotte anbefaling. Det betyder rigtig meget!

anbefaler på det varmeste

anbefaler på det varmeste, god rådgivning,meget venlig betjening ti stjerner herfra.MVH Arne Krogh

18 juillet 2024

Réponse de Danmedica

Tak for din anbefaling, Arne! Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

En virkelig enestående service fra…

En virkelig enestående service fra DanMedica som får de bedste anbefalinger herfra. Jeg ringede flere gange for at få hjælp til den rette kørestol og hver gang fik jeg god vejledning. Når man kontakter dem via mail vender de hurtigt tilbage. Vi var udfordret med fragtfirmaet men det er ikke Danmedicas skyld tværtimod var de hurtige til at hjælpe. Dagen efter modtagelsen ringede firmaet og spurgte om jeg havde fået stolen igang. Virkelig en fantastisk god service. Kan kun anbefale firmaet.

11 juillet 2024

Hej Jane,
Tusind tak for den fine anmedelse. Det sætter vi rigtig stor pris på.

100% tilfreds....

Vi bestilte en el kørestol hos Danmedica, og den modtog vi d. 14. juni. Min mand , som er kørestolsbruger føler, at han er blevet mere uafhængig og kan bevæge sig frit, bla. andet, når vi er ude at handle. Servicen i firmaet er helt i top.Hvis man ringer om et problem, er de meget flinke til at hjælpe. Vi har ingen negative ting at sige om dem, tværtimod er vi meget positive over deres hjælpsomhed. vh. Marianne Damgaard

14 juin 2024

Réponse de Danmedica

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Marianne! Det glæder os enormt meget, at vores el kørestol har givet din mand mere frihed. Din positive oplevelse betyder rigitg meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Danmedica gør det hele lettere

Jo mindre man kan selv, jo mere værdsætter man virkelig god hjælp. Jeg bad Danmedica om et råd, fik enestående og hjælpsom behandling på trods af, at jeg ikke engang var kunde. Så jeg endte med at blive det. Jeg havde fundet mit firma, og jeg vil ikke drømme om nogensinde at bruge andre. De går bare den ekstra mil for at skåne mig for bøvl, jeg dårligt orker. Jeg anbefaler dem med glæde til alle, der nyder at få præcis, hvad de har brug for uden det mindste besvær, til tiden og til rimelige priser.

4 juin 2024

Hej Dorrit,
Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at fortsætte med at hjælpe dig.

Bedre service findes ikke

Bedre service findes ikke. Firmaet udviste stor forståelse for alle mine spørgsmål i forhold til køb af hjælpemiddel.
Da det viste sig at jeg alligevel ikke havde valgt rigtigt, var de lige så hjælpsomme som inden købet.
De får min bedste anbefaling

28 mai 2024

Hej Birgit,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har følt dig godt hjulpet både før og efter købet. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super oplevelse

Dialog med Danmedica har været behagelig, konkret, oplysende og målrettede.
Førte til bestilling, som ankom lidt forsinket og var helt i orden!!

12 mai 2024

Hej Willy,
Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkter. Din feedback er værdsat, og vi er her altid for at sikre, at du er tilfreds.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste rådgivning, bedste service og bedste produkt

Min mor blev lam i højre side efter en massiv blodprop, og vi stod over for den udfordring at finde den rette el-kørestol til hende. Heldigvis kom vi i kontakt med Danmedica, og det var en afgørende og positiv oplevelse fra start til slut

Vi blev mødt med ekstremt professionel og faglig rådgivning, der gjorde hele processen meget mere overskuelig. Service og vejledning hos Danmedica er ikke blot venlig og imødekommende, de har også dybt kendskab til deres produkter og specifikationer i forhold til min mors situation behov

Det er tydeligt, at Danmedica prioriterer enestående kundeservice. Hele forløbet med købet og leveringen af kørestolen var ganske enkelt og en god oplevelse. Leveringen var hurtig og problemfri, og de var også meget imødekommende med at besvare spørgsmål eller bekymringer, vi havde efter købet

Det har virkelig gjort en stor forskel for min mor og vores familie at have fået den rette støtte og personlige rådgivning fra Danmedica. Jeg kan med fuld tillid anbefale Danmedica til andre, der søger lignende løsninger. Deres engagement og dedikation til deres kunder er virkelig beundringsværdig

Tak til Danmedica for deres fremragende service og support under hele processen!

16 avril 2024

Hej Katharina,
Tusind tak for din detaljerede og positive anmeldelse! Det betyder meget for os, at vi har kunnet hjælpe din mor og jeres familie. Vi er taknemmelige for din anmedelse.

Service i top.

De yder en fantastisk service baseret på indlevelse og forståelse Kan kun anbefales
Mvh Ulrik Løssing og tak

1 novembre 2023

Hej Ulrik,
Tusind tak for de fine ord. Det sætter vi pris på.
De bedste hilsener,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus