Vi har fået installeret en dobbelt new yorker dør med glasstykke hen over dørene - WOW hvor er det flot og hvilken kvalitet dette produkt er, det er helt vildt. Vi fik den opmålt af Dansk Bruse... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Dansk Bruseglas, som har leveret og monteret både en glasvæg i vores bruseniche og en glasvæg til vores sauna på vores nye badeværelse. Fra første kont... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kære-Indehavere og medarbejdere- Ved Dansk Bruseglas. For ca 14 dage siden købte vi en bruseglasvæg som vi kunne afhente i Ikast,vi blev mødt af venlige og imødekommen... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi havde egentlig besluttet os for hvad der skulle laves men da opmåler kom ud bliv vi guidet til en anden og bedre løsning( og billigere). Da der skulle monteres efter ca 10 dage kom de som aftalt... Voir plus

1. Industrie du verre
  2. Rénovateur de salle de bains
  3. Géomètre-expert immobilier
  4. Magasin de portes de douche
  5. Service technique

Écrit par l'entreprise

Hos Dansk Bruseglas monterer vi hvert år over 4.000 smukke, skræddersyede glasløsninger i hele Danmark. Rådgivning, opmåling og montage af bruseafskærmninger, glasvægge og glasdøre til f.eks. vinrum er vores speciale. Vi har opbygget en stor erfaring med alle typer af glasløsninger, og du er derfor garanteret et resultat, der både er sikkert, holdbart og stilfuldt. Vores værdier bygger på stolt håndværk, komplet service og maksimal glæde ved slutresultatet. Vi monterer glas og spejle af egen produktion såvel som andre varemærker. Hvis du har spørgsmål eller en konkret forespørgsel på opsætning, er du altid velkommen til at kontakte os uforpligtende på telefon 97971212 eller sende en mail til info@danskbruseglas.dk.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Vi er rigtige glade for vores speciale…

Vi er rigtige glade for vores speciale hjørnemodel. En flink montør kom ud og målte op så det er blevet helt perfekt. Vi havde nogle lidt skæve mål men det fik de lavet uden problem. Da det var en haster opgave fik de fremskyndet produktionen så det gik hurtigt. Tak for det. Der var dog en væg der havde givet sig lidt efter 24 timer. Ringede til dansk bruseglas (Kasper) og de kom ud med det samme og fixede det. Vi skal lave vores andet badeværelse snart og vi vil helt sikkert bruge dansk bruseglas
igen. Kan kun anbefale dem.

10 septembre 2024

Kære Ronnie
Tak for den fine anmeldelse, den er straks givet til både Kasper og vores dygtige montør, det betyder meget for os at levere et resultat vores kunder er glade for.
MVH Bitten

Opmåling og levering som aftalt

Opmåling og levering som aftalt. Der er givet god information undervejs i forløbet og alle aftaler er blevet overholdt.
Der var fejl i glasset fra producentens side. Glas retur og et nyt leveret på 10 dage uden spørgsmål eller besvær.
Imødekommende håndværkere med gode anbefalinger her fra.

23 août 2024

Kære Merete.
Mange tak for den fine anmeldelse, så skønt at møde ind mandag morgen og vide at vi har lavet endnu et godt stykke arbejde.
MVH Bitten

To skønne medarbejdere installerede min…

To skønne medarbejdere installerede min bestilte brusevæg. Det er blevet præcis som forventet, jeg er tilfreds. Klar anbefaling herfra.

9 août 2024

Kære Kirsten
Tak for den fine anmeldelse, den er givet til vores 2 gode montør, tak fordi du gav dig tiden , det betyder så meget.

Tak for fint arbejde!

Tak for fint arbejde!

30 juillet 2024

Kære Rebekka
Tak for den fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for og vores gode montør startede dagen med dine roser. tak.
MVH Bitten

Fantastisk service og meget kompetente…

Fantastisk service og meget kompetente medarbejdere. Jeg fik sat en brusevæg op i mit nye badeværelse, glasvæggen var bare prikken over I'et. Men mest af alt ud over det er død flot, prisen holdt, den søde teknikker var der på slaget. Så alt i alt en super fantastisk oplevelse herfra, I får mine varmeste anbefalinger

2 juillet 2024

Kære Jytte
Tak for den meget fine anmeldelse, vi bliver så glade når vores kunder giver sig tid til at sætte pris på vores arbejde.
Jeg giver straks dine roser videre.

Seriøs firma.

Jeg havde bestilt montør til opmåling af glasvæg. De kom som aftalt, og sikke et godt humør, montør mødte op med👍🏻. Jeg er super godt tilfreds med det færdige resultat. Kan varmt anbefale Dansk Bruseglas. Og som en ekstra gevinst, er prisen rimelig👏🏻. Fortsæt jeres fantastiske arbejde⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

1 juillet 2024

Kære Conni
Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på og jeg vil med det samme give roserne til vores montør.
Du er velkommen når behovet igen byder sig.
MVH Bitten

Fantastisk arbejde af jeres montør

Fantastisk arbejde af jeres montør, lige fra opmåling af vores brusevæg til I kom og satte den op.
Tak fordi I anbefalede os det helt rigtige glas og hvor står det bare flot i vores badeværelse.
I får vores varmeste anbefalinger!

20 juin 2024

Kære Daniel
Tak for din flotte anmeldelse, det er lige netop sådan en anmeldelse vi sætter stor pris på og dejligt det hele har spillet og pynter så fint på jeres badeværelse.

Glas i badeværelse.

Glas i badeværelse.
Fik firmaet anbefalet af anden håndværker (glarmester) til reparation af glasbruseniche.
Hurtig, venlig og grundig ekspedition og udførelse - kom endda en søndag og gjorde arbejdet færdig efter hærdning af fuge/monteringslim.
Vi er meget tilfredse.

23 juin 2024

Kære Christian
Tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Dine flotte stjerner er givet videre til vores dygtige montør.
Du er velkommen næste gang vi kan gøre noget for dig.
MVH Bitten

Super service og hyggelige medarbejdere

God kommunikation med hovedkontoret.
Håndværkerne, der opsatte en brusekabine, var meget omhyggelige. Bl. a. medbragte de en lille støvsuger. De var gode til at svare på mine spørgsmål.
Klart anbefalelsesværdige.

17 juin 2024

Kære Hanne.
Mange tak for din fine anmeldelse, vi ligger os hver eneste dag i selen for at gøre vores kunder glade og tilfredse.
Vi er rigtig glade for at du er glad for din brusekabine.

Håndværksmæssigt langt under standard

Dette skrev jeg: Håndværksmæssigt langt under standard. Kan ikke anbefales. Efter en lang proces over flere måneder, blev fejl opdaget efter montage med bl.a. utæt brusenische. På trods af forsøg på mindelig løsning, blev det blankt afvist af firmaet. Kan ikke på nogen måde anbefale, at det firma benyttes. Det udløste svaret fra virksomheden, som kan ses.

Det værste efter at have begået fejl, er ikke at vedkende sig dette, desværre. Faktum er, at vi endte med en bruseniche, hvor døren hang, brusenichen var utæt, og der var anvendt forkert farve til befæstningen af glas. Det var vel og mærke efter, at glaslåger var målt forkert (for kort) og en anden løsning til sandblæsning end bestilt var blevet leveret. Disse to ting blev dog udbedret og fint.

Efter 3 besøg fra firmaet, blev det med døren og farver ikke set, og ikke udbedret. Derefter mistede jeg tilliden. Efterfølgende har det så været en række tekniske forklaringer, som ikke rigtigt kan bruges til noget. Jeg endte med en dør, som aldrig ville kunne holde stand, da befæstningen ikke var lavet rigtigt; en utæt bruseniche, og farve på glasbefæstning andet end aftalt.

Jeg valgte da, at få en anden fagmand til egentligt blot at gøre det færdigt, som jeg havde bestilt; og grundet fejlene, var det ikke simpelt. Det hele skulle skilles ad og genmonteres. Det har jeg ikke fortrudt, da vi ellers på sigt kunne stå med større problemer med fugtskader.

Sagen er afsluttet for mit vedkommende. Kan kun opfordre til, at andre tænker sig om før placering af ordre. Man ved bedst, hvem man har med at gøre, når fejl opstår, og skal rettes. Kunne jeg give "nul stjerner" havde jeg gjort det på den fuldkomne mangel på at se egne fejl.

28 février 2024

Hej Søren
Vi har modtaget din anmeldelse som vi dog ikke syntes er helt fair.
Vi ligger os fladt ned i forhold til at fugen ikke var helt tæt og forløbet heromkring.
Vi ville dog have ønsket at du som minimum havde henvendt dig så vores gode folk kunne lave den helt tæt inden du hyre en glarmester ind til opgaven der bruger 18.5 time og som du vælger at fakturere os for.
De 18.5 timer og 10.000 kr er et helt urimeligt forbrug og ligger langt fra de 2.000 kr som du har betalt os for hele monterings opgaven.
Vi er nu alligevel glad for at du er tilfreds med din nye bruseløsning.
MVH Bitten

Truende adfærd og forkert opmålt brusehjørne.

Vi fik ikke det aftalte resultat da de lavede fejl i opmåling. Selvom de har garanti på dette vil de ikke stå indenfor det og vil kun tilbyde en lappeløsning.
Det blev monteret pga en truende adfærd fra indehaveren.
Da vi påpeger for montør om den nu bliver monteret korrekt får vi besked på vi ikke skal være bange der var målt op.. men se nu, vi står med et resultat der ikke er et helt nyrenoveret badeværelse værdig!

Obs de bruger familie og venner til at få anbefaleringer højere på bl.a. facebook

28 juin 2022