Alle vores anbefalinger til Dansk rejsehjælp. Stod i Lissabons lufthavn, hvor flyselskabet havde fremrykket flyafgangen med 6 timer, uden at vi havde fået info herom. Vi måtte købe nye billetter, s... Voir plus
Lisez les avis des autres
Dansk Rejsehjælp tog sagen op, da vores svigerdatter for 4 1/2 år siden påskedag strandede i Amsterdam efter en flyvning fra Mexico City til Billund! De aflyste det følgende fly til Billund! Herefte... Voir plus
Du havde en elendig oplevelse af din flyrejse. Det ændrer Dansk Rejsehjælp ikke på. Til gengæld får du høj service og et bredt smil på læben når de vender tilbage til dig og siger at de har kæmpet din... Voir plus
For to år siden blev vores udrejse forsinket 1 1/2 døgn og det gav problemer for ankomst til vores sommerhus på Cecilien. Dansk rejsehjælp fik overdraget sagen. Efter to års arbejde og retssag endte d... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dansk Rejsehjælp gør dit krav på flykompensation mindre kompliceret. Vi står for at inddrive den erstatning, som fly- eller rejseselskabet skylder dig, når dit fly bliver forsinket eller aflyst. Når du opretter sagen hos os, så skal du blot indtaste informationerne for din flyrejse. Derefter tager vi os af inddrivelsen af dine penge. Er du i tvivl om din berettigelse, så kan du ringe til os eller skrive en email. Når du kontakter os via email, så må du meget gerne vedlægge din flybilletter. Herefter behandler vi din sag, og gør alt i vores magt for at sikre det højeste beløb muligt. Når sagen er vundet, hører du fra os, og beløbet overføres til din konto.
Coordonnées de contact
Kigkurren 8D, 2300, København S, Danemark
- +45 6913 6906
- kundeservice@danskrejsehjaelp.dk
- danskrejsehjaelp.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 60 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Nemt og bekvemt 👍
Nemt og bekvemt 👍
Kan varmt anbefale at benytte sig af “Dansk Rejsehjælp” hvis uheldet er ude.
Det var det så for mig, og jeg må indrømme, at jeg ikke havde det store håb om refundering/kompensation.
“Dansk Rejsehjælp” fik de bilag de efterspurgte på deres hjemmeside og der gik mindre end 14 dage fra kontakt til at der gik penge ind på min konto.
Det var nemt, at udfylde skemaet på hjemmesiden og erstatningen stod på vores konto efter 10 dage
Glad for hjælpen
Glad for hjælpen, tog ca en måned så fik jeg udbetalt kompositionen. Tak for hjælpen.
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt - og de vandt min sag og jeg fik pengene med det samme. 👏🏻
Vores fly blev forsinket med 9,5 timer
Vores fly blev forsinket med 9,5 timer. Jeg kontaktede dette firma for at få hjælp, og vi fik et positivt resultat. Sagen blev vundet, og vi modtog kompensation.
Tusind tak til Dansk Rejsehjælp for den professionelle hjælp og gode støtte. Jeg er meget tilfreds med hjælpen og kan varmt anbefale dem.
Super nem og hurtig hjælp
Super nem og hurtig hjælp. Synes måske cuttet er lidt meget…
Anbefaler 100%
Det var utroligt! Jeg prøvede det for første gang og havde ikke meget tillid. Men jeg modtog min kompensation inden for fem uger. Og vigtigst af alt, jeg fik fuld støtte. Jeg spildte ikke tiden eller stressede. Jeg kan helt sikkert anbefale det!
Meget venlig og kompetent vejledning.
Meget venlig og kompetent vejledning.
Hurtig ekspedition.
Vi havde reelt ikke forventet at få…
Vi havde reelt ikke forventet at få erstatning overhovedet.
Tak for hjælpen. Der var god kommunikation hele vejen igennem. Nemt at bruge.
Hurtigt og super nemt udfyldte dog…
Hurtigt og super nemt udfyldte dog noget forkert i min sag men kontaktede dem og de vendte hurtigt tilbage og rettede det
Kan kun anbefale!
Hurtig og effektiv behandling af vores…
Hurtig og effektiv behandling af vores sag som betød at vi hurtigt modtog vores kompensation. Tak for hjælpen.
Vi havde ikke forventet at få en krone
Vi havde ikke forventet at få en krone. Vores fly fra Karpathos i Grækenland blev rykket til næste dag på grund af farligt vejr. Vi søgte, da vi tænkte, at det blot var en chance. Alle på flyet (med Apollo) sagde, at der ikke var så meget at gøre på grund af vejret (som var virkelig voldsomt). På flyturen hjem redegjorde piloten for det dårlige vejr og informerede om, at de havde forsøgt at lande, men måtte lande på anden ø. Derfor en opfordring: Selvom du ikke tænker, at der er en chance for refusion, så prøv. Vi fik 6.500,- for 3 personer tilbage, selvom vi ikke havde forventet en krone. Tak til jer, Dansk Rejsejælp.
Hurtigt og effektivt
Jeg bad om hjælp til en flyrejse
Jeg bad om hjælp til en flyrejse, hvor flyet måtte nødlande og jeg skulle overnatte i en lufthavn. Jeg havde problemer med at udfylde Rejsehjælps form så udfyldte én for selve flyrejsen og én for den mad jeg købte under overnatningen. I stedet for at lægge de 2 former sammen, ansøgte Rejsehjælp dem seperat og jeg endte med at få 20 kr. for maden mens Rejsehjælp beholdt næsten 100 kr. 😅. Venter stadig på nyt ang. selve flyrejsen og overnatningen.
Update og svar på Rejsehjælps feedback:
Det handler ikke om en misforståelse, men om det faktum, at I valgte at behandle min sag som to separate sager i stedet for én, så I kunne opkræve dobbelt gebyr af min udbetaling.
I tog et salær + administrationsgebyr + moms fra jeres inddrivelse på 118,86 kr., så jeres samlede gebyr endte på næsten 100 kr., mens jeg fik udbetalt lidt over 20 kr. for det, jeg havde brugt på mad, mens jeg var strandet i
Lufthavnen.
Det ville have været langt mere rimeligt og kundevenligt at behandle mine krav vedrørende mad, fly og overnatning som én samlet sag og beregne jeres salær og gebyrer på baggrund af det samlede beløb. På den måde ville kunden ikke ende i en situation, hvor størstedelen af en mindre udbetaling går til jeres gebyrer og i ville derved få flere stjerner.

Réponse de Dansk Rejsehjælp
Vi kan kun give Dansk Rejsehjælp vores…
Vi kan kun give Dansk Rejsehjælp vores aller bedste anbefalinger 🙏 At få erstatning fra et flyselskab uden for EU er godt nok noget af en bedrift, vi er meget glade og taknemmelige for jeres hjælp. Uden Dansk Rejsehjælp havde vi ALDRIG fået nogen erstatning. Af ❤️ tak.
Havde problemer med fly fra Spanien der…
Havde problemer med fly fra Spanien der resulterede i en missing connecting flight så vi måtte overnatte i Amsterdam så vi kunne komme med fly hjem om morgenen dag efter.
det har taget langtid for flyselskabet ville bare trække i langdrag, men dansk rejse hjælp gave ikke op, og efter næsten 2år gav flyselskabet op og betalte
God support og løbene opdateringer👍👍
L’expérience Trustpilot