Dansk Rejsehjælp Avis

3 923
TrustScore 5 sur 5

4,8

Alle vores anbefalinger til Dansk rejsehjælp. Stod i Lissabons lufthavn, hvor flyselskabet havde fremrykket flyafgangen med 6 timer, uden at vi havde fået info herom. Vi måtte købe nye billetter, s... Voir plus

Dansk Rejsehjælp tog sagen op, da vores svigerdatter for 4 1/2 år siden påskedag strandede i Amsterdam efter en flyvning fra Mexico City til Billund! De aflyste det følgende fly til Billund! Herefte... Voir plus

Du havde en elendig oplevelse af din flyrejse. Det ændrer Dansk Rejsehjælp ikke på. Til gengæld får du høj service og et bredt smil på læben når de vender tilbage til dig og siger at de har kæmpet din... Voir plus

For to år siden blev vores udrejse forsinket 1 1/2 døgn og det gav problemer for ankomst til vores sommerhus på Cecilien. Dansk rejsehjælp fik overdraget sagen. Efter to års arbejde og retssag endte d... Voir plus

1. Agence de recouvrement des dettes

Écrit par l'entreprise

Dansk Rejsehjælp gør dit krav på flykompensation mindre kompliceret. Vi står for at inddrive den erstatning, som fly- eller rejseselskabet skylder dig, når dit fly bliver forsinket eller aflyst. Når du opretter sagen hos os, så skal du blot indtaste informationerne for din flyrejse. Derefter tager vi os af inddrivelsen af dine penge. Er du i tvivl om din berettigelse, så kan du ringe til os eller skrive en email. Når du kontakter os via email, så må du meget gerne vedlægge din flybilletter. Herefter behandler vi din sag, og gør alt i vores magt for at sikre det højeste beløb muligt. Når sagen er vundet, hører du fra os, og beløbet overføres til din konto.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

4 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(3 923)

983 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

vi var forsinket og fik ikke noget som…

vi var forsinket og fik ikke noget som helst af fra flyselskabet og fik ikke noget hjælp til at søge erstatning. Så da vi kom hjem henvete vi os til dansk rejsehjælp og den vej fik hjælp til at søge erstatning ,som selskabet i første omgang afviste. Og efter at der har været udtaget en stævning og en retssag er kørt har vi fået penge ,det tog tid og vi havde mere eller mindre opgivet at få noget. men nu får vi penge 😃😃🎊👍👍

16 septembre 2026

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt.
En tidligere kollega fortalte om deres gode oplevelse hos Rejsehjælp.
Derfor sendt vi vores sag til jer, og da først alle nødvendige oplysninger blev sendt, er alt gået af sig selv.
Vi er løbende blevet opdateret med vores sag, og i dag er pengene så sat ind på vores konto. Vi havde slet ikke troet at det var muligt.
Vi er fuldt ud tilfredse med beløbet.

16 septembre 2026

Vi har fået erstatning for forsinket flyrejse

Vi har fået erstatning for forsinket fly uden for EU. Det har varet næsten 4 år, men vi er hele tiden blevet holdt informeret om hvad der skete. Så det var glædelig overraskelse da erstatningen blev en realitet. Det havde vi aldrig klaret selv. Selve oprettelsen af sagen var noget omstændig, men det er det hele værd - så stor anbefaling. Vi vil helt sikkert benytte Dansk Rejsehjælp igen hvis behovet skulle opstå

Flyrejse fra Mauritius

Vi havde en større forsinkelse på en flyrejse i februar 2023 fra Mauritius, hvor flere flyselskaber var indblandet. På trods af en masse krumspring fra flyselskabernes side og flere retssager, gav Dansk Rejsehjælp ikke op. Så efter 3 år og 7 måneders kamp, har vi netop fået bekræftet, at vi modtager ca. 6 tkr. i kompensation. Godt gået 😊

15 septembre 2026

De tog kampen for os – og vi vandt

Vi brugte Dansk Rejsehjælp i forbindelse med en flyforsinkelse, som kostede os halvanden dag af vores længe planlagt familie ferie.

De tog sagen for os, og den endte helt i retten. Da vi startede, tænkte vi egentlig bare, at vi havde alt at vinde og intet at tabe. Og heldigvis endte det med, at vi vandt sagen og fik den erstatning der var krævet.

Dansk Rejsehjælp skal selvfølgelig have deres salær for det arbejde, de har lagt i sagen. De tog sig af sagen og kørte den hele vejen.

Så vi rigtig godt tilfredse og vil klart anbefale Dansk Rejsehjælp, hvis man står med en sag om flyforsinkelse eller lignende.

18 décembre 2025

Kompetent sagsbehandling

Jeg har oplevet et forløb med en yderst kompetent sagsbehandling og ikke mindst en meget god løbende orientering om sagens stade, - og at den så blev vundet i Retten, gør jo ikke oplevelsen mindre.

Skide godt

Skide godt, skulle praktisk talt ikke gøre noget selv.
Et par uger efter var der overført 4k til min konto.

Big ups Dansk Rejsehjælp
Ned med SAS!