DAY ET Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Jätte fin väska, rejäl. Men om man kallar den för weekend bag borde det varit dragkedja på den. Nu gick det ju inte och använda met än som kasse. Kunde ju inte slänga den på hatthyllan utan att risker... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte en sekk og en rumpetaske, under 2 dager etter satt de ned prisen ekstremt. Sendte mail til de om å få tilbakebetalt mellomlegget. Dette ville de absolutt ikke. Ekstremt dårlig kundeservice.

L'entreprise a répondu

Ved en feil kom det en rosa toalettmappe oppi bestillingen min som jeg ikke oppdaget før etter at jeg hadde betalt for den. Fikk et hyggelig svar på mailen dagen etterpå at dette var en feil og fikk r... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg kjøpte en av carryon koffertene for en god stund siden, men på seneste flyreise så ble den sjekket inn og da jeg fikk den tilbake så hadde den ene glidelåsen blitt borte. Jeg skrev en henvendelse... Voir plus

1. Magasin de sacs

Écrit par l'entreprise

DAY ET, founded in 2018, is a Copenhagen-based design brand that elevates the everyday life of people on the move and celebrates the spirit of travel. Combining timeless Scandinavian design with a playful approach and attention to detail, DAY ET creates products that blend functionality with effortless style – from bags and suitcases to travel accessories and jewellery boxes.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Enkel nettside

Enkel nettside, rask levering (og fantastiske produkter!!)

16 janvier 2024

Kære Cecilie

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en så flot anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du havde en god købsoplevelse ❤️

DAY ET

Fandt et fint tilbud derinde og tasken…

Fandt et fint tilbud derinde og tasken ankom hurtigt

30 décembre 2023

Kære Helena

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en så god anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god købsoplevelse ☺️

Meget god service!

Fantastisk fine produkter og enestående kundeservice! Rask svar og veldig hjelpsomme😍

18 janvier 2024

Kære Kathrine

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en så god anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du både fandt vores kundeservice og din købsoplevelse enestående ❤️

DAY ET

I did not receive my whole purchase

I did not receive my whole purchase. I hope my other bag arrives too.

12 janvier 2024

Hi there,

We're sorry to hear that you haven't received your whole parcel yet! If you haven't already done so, please write to our customer service at hello@day-et.com and we'll look into the whereabouts of your parcel right away.

We look forward to hearing from you, so that you hopefully have a better experience with your purchase with us.

Best regards,

Perfekt

Fine varer, rigtig gode priser, overskuelig hjemmeside og hurtig levering

4 janvier 2024

Kære Camille

DAY ET

Fine produkter og god kvalitet- rask…

Fine produkter og god kvalitet- rask levering😊👏

3 janvier 2024

Kære Heidi

Great customer service

Great customer service! Fast delivery and products great as always.

4 janvier 2024

Dear Katharina

Thank you so much for taking the time to write such a great review! We're really happy that you had a great experience with us ❤️

We hope to see you again!

Bets regards,

Utmerket kundeservice

Utmerket kundeservice, rask levering, enkelt å få kontakt.

2 janvier 2024

Kære Christine

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en så god anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god købsoplevelse ❤️

DAY ET

Hurtig service og ok pris.

14 décembre 2023

Kære Preben

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du fandt din købsoplevelse god 🙌🏼

Kostbar returavgift.

Jeg kjøpte en veske som jeg bestemte meg for å returnere. Det skulle jeg ikke ha gjort… Betalte 649kr for vesken og fikk refundert 450kr.De burde ha vært mye tydeligere på at det var såpass kostbart å returnere. Ellers er jo veskene deres veldig fine.

28 décembre 2023

Kære Mona

Det glæder os at høre, at vores tasker falder i din smag, selvom dit køb blev returneret.

Det er slet ikke vores intention at undlade oplysninger om returgebyret. Vi inkluderer det netop på returseddelen i din pakke og i vores returbetingelser på hjemmesiden for at undgå sådanne misforståelser. Returgebyret dækker porto og håndtering af returforsendelsen, så vi kan desværre ikke ændre det på nuværende tidspunkt.

Vi håber, at se dig igen en anden gang 😊

DAY ET

Produktene deres deres er fantastiske

Produktene deres deres er fantastiske.
Litt lang leveringstid og er mussfornøyd med at varene blir satt ned 30% før jeg har fått min.

24 décembre 2023

Kære Siv

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om dit køb hos os! Den er vi så glade for 🙌🏼

Vi er kede af, at din ordre har været længe om at blive leveret. I visse travle perioder, såsom julen, kan der desværre opstå længere ventetid.

DAY ET

Ble en feil med min bestilling

Ble en feil med min bestilling. Sendte Mail og fikk svar umiddelbart, dekket også frakten og sendte orderen på nytt. Fikk varen etter èn dag! Fantastisk service før jul! Tusen takk🎄❤️

20 décembre 2023

Kære Ida

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en så god anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du både fandt vores kundeservice og din købsoplevelse fantastisk ❤️

God service! - obs. lille brudsikkerhed - kuffert/ hjul

Opdatering 2/1 2024: Efter henvendelse til kundeservice har jeg nu modtaget en helt ny kuffert! Vi håber, at denne holder langt bedre!
Er dybt taknemmelig for den ekstra service, især for Ethiad ikke gav mulighed for at få en skade-rapport, og nu ikke er til at komme i kontakt med.

Anmeldelse på kvalitet af deres kuffert. Vi har købt to af de store modeller. På den ene er hjulet knækket af efter 3. tur gennem lufthavnens behandling. Jeg ved, at de er hårde ved tingene - men alligevel. Jeg fortryder, at det ikke var en Samsonite, som kostede 1000 kr mere, for her er der evig garanti. Min kuffert er som ny, men 2 år og 2 måneder gammel....

18 décembre 2023

Kære Susanne,

Vi kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. Det er sjældent, at vores kunder oplever problemer med vores kufferter.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på hello@day-et.com, så vil de straks undersøge sagen og finde en passende løsning. Alternativt kan du også kontakte dit rejse- eller flyselskab angående eventuel erstatning, da skaden er opstået under en rejse.

DAY ET

Sms når produkt kunne hentes?

Forventet å motta en sms når produktet var klar til henting. Sporet leveransen akkurat nå, og ser at den var klar til henting kl. 14.40 i GÅR....!

15 décembre 2023

Kære Ann Elisabeth,

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb og fulgte dit tracking link, selvom du ikke modtog en sms som forventet. Vi vil straks undersøge årsagen til, hvorfor denne ikke blev sendt.

Vi håber, at du bliver glad for dit nye DAY ET produkt ❤️

Kan kun være tilfreds

Kan kun være tilfreds, med hurtig levering,bestilt i weekend og kunne hente varen onsdag .. god service

6 décembre 2023

Kære Ilse

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en så god anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du både fandt vores kundeservice og din købsoplevelse god ❤️

Alt fungerede perfekt

11 décembre 2023

Kære Anni

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om din købsoplevelse hos os! Den er vi så glade for 🙌🏼

Super kundeservice

Super kundeservice - Min pakke var blevet væk i forsendelse og da jeg efter en uge skrev til kundeservice blev der straks sendt en ny. Venligt og dejligt personlig kontakt og super opfølgning

4 décembre 2023

Kære Henrik

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en så god anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du fandt vores kundeservice super 🙌🏼

Vi håber, at du bliver glad for dit nye køb ☺️

hurtig levering og pæn og let kuffert

hurtig levering og pæn og let kuffert
er meget tilfreds

4 décembre 2023

Kære Kat,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om oplevelsen af at købe hos os! 🙏🏼

Det er godt at høre, at du er glad for din nye kuffert ❤️

DAY ET

Hurtig levering og varen i orden.

30 novembre 2023

Kære Zenia