Bestilt vare for 3 uker siden .. ikke fått noe bekreftelse men de har tatt betaling gjennom klarna. Sendt e-mail for support 3 ganger og hver gang har de svart at de skal se på saken. Skjer inge... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Dealproffsen.se drives af dealproffsen AB org. 552901-2867. Dealproffsen AB er en svensk virksomhed med base i Helsingborg og tilbyder mange produkter fra kendte mærker til en 25-75% lavere pris end butiksprisen takket være vores stærke netværk i hele Europa. Vores mål er at gøre alle vores forbrugere tilfredse med deres indkøb så meget som muligt. Effektiv support og sikker og glat kundeoplevelse er vores motto !!
Danemark
- dealproffsen.nu
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ikke fått varen
Ikke fått varen. Bestilte 17.9.2026. Har fått svar fra kundeservice at de skal sjekke statusen, men ikke hørt fra de etter det.
Anbefaler ingen å kjøpe noe her
Anbefaler ingen å kjøpe noe her. Bestilte en vare for snart en måned siden, varen er betalt men ikke sendt ennå. Når vi henvender oss til kundeservice får vi lovnad om at de skal se på saken og gi tilbakemelding, men ingenting skjer. Når vi prøver å ringe kundeservice er det alltid opptatt og vi blir bedt om å legge igjen nummeret, men de ringer selvfølgelig ikke tilbake. Elendig. Ikke bruk tid og penger på denne nettbutikken.
Dårlig kundeservice, ingen ordrenummer
Bestilte en vare 4. september, og over en uke senere har jeg fortsatt ikke fått noe ordrenummer. Det tar lang tid å få svar når man tar kontakt, og man blir ikke noe klokere av svarene man får. Synes dette er for dårlig. Anbefaler ikke å handle her.
Svindel og tull
Svindel og tull. Pakken kommer ikke. Ingen å ringe eller som svare på mail.
Værste købsoplevelse i årevis. Penge trukket, varer aldrig leveret
Jeg afgav ordre den 3. marts 2026 (ordre 167475). En del af varerne er aldrig blevet leveret, men det fulde beløb blev trukket allerede ved bestillingen.
Efter mere end fem måneder og gentagne henvendelser har jeg fortsat ikke fået oplyst en leveringsdato.
Den 10. august 2026 fik jeg skriftligt besked om, at bestillingen ville blive annulleret via økonomiafdelingen. To uger senere har jeg hverken modtaget bekræftelse på annulleringen eller pengene retur.
Kommunikationen har været venlig, men uforpligtende, og der er ikke fulgt handling efter det, der blev lovet.
Jeg kan på det grundlag ikke anbefale at handle her, i hvert fald ikke på varer, der ikke er på lager.
No delivery info after a month
No delivery info after a month. Tried to contact them through their customer service, very late response just bouncing me to further information coming, no reply on their telephone.
Icing on the cake, I was double charged. I have reported them to my bank and to the Police.
SWINDLE!!
Bestilt vare for 3 uker siden .
Skjer ingenting. Får ikke svar gjennom tlf..
dårlig kundeservice, og slett!!
Bedre å undersøke og gi tilbakemelding om varen evt er forsinket eller noe annet har skjedd.. men ingen ting . De lover at kunde skal få inne 2-6 virkedager .. elendig
Ingen ordre på vej trods varen er betalt
Dette foreragende bør fratages retten til at drive internethandel.
Der er "bjerge af anmeldelser på trustpilot som viser de ikke overholder leveringer af bestilte og betalte varer.
Jeg siddrr selv fast i en ordre og der sker inter, efter jeg har modtaget første mail om, at de er ved at undersøge hvor min ordre befinder sig, og jeg får ikke svar på mine efterfølgende mails.
Jeg overvejer nu at kontakte myndighederne i forhold til hvad jeg kan gøre, for at få mine oenge tilbage på en ordre som åbenbart ikke kommer.
Styr unna!
Bestilte og betalte dessverre for et telt til 2200,- som jeg aldri har sett noe til. I begynnelsen svarte de på mail ganske kjapt, men etter hvert får jeg beskjed om at mailadressen ikke finnes. Jeg har nå gjentatte ganger bedt om å få pengene tilbake, og jeg får beskjed om at saken sendes til økonomiavdelingen og jeg må bare være tålmodig.
Tålmodigheten er slutt og jeg har politianmeldt firmaet.
Angrer veldig på at jeg ikke kikket innom her før jeg handlet av dem, men nå har jeg i hvert fall lært.
Fint produkt, dårlig levering
Leveringen tog omkring 2 måneder, men produktet er fint. Vi kommer ikke til at købe derfra igen.
Fortjener ingen stjerner
Fortjener egentlig ikke 1 stjerne engang. Bestilte en vare. Den kom med haugevis av skader på og med synlige forsøk på å kamuflere enkelte av de, med ett dårlig resultat ettersom de hadde malt over med rn helt feil fargetone. Så de hadde bare fremhevet det. Prøvde sende mail, men den var ikke i drift. Så første og siste gang jeg kjøper noe her. Facbook dvarer de heller ikke på.
Bestilte for over en måned siden varer…
Bestilte for over en måned siden varer på hjemmesiden og har stadig ikke fået noget fra dem. Pengene var de meget hurtige til at trække. Efter at have skrevet til dem 4 gange har de valgt ikke at svare på den sidste meddelelse. Så kan absolut ikke anbefale at købe noget hos dem🤬😡
Jeg har ikke modtaget mit produkt og…
Jeg har ikke modtaget mit produkt og jeg bestilte den 7 april! De trækker pengene med det samme, men de sender ikke produktet. Det under alt kritik!
De sender ikke varen
De sender ikke varen. De svarer ikke på telefonen, epost svare kun en gang hvor dem opplyser at saken blir sendt til riktig avdeling så hører du ikke mere. Må sende ny epost og samme besked. Jeg bestilte varene 3.mai hvor det ble opplysninger at leveringen tar 2-5dager. Kontaktet dem 8.mai frem til nå den 21.mai har de ikke løst problemet. Jeg trur dette er svindel
UNNGÅ: Nekter reklamasjon på defekt vare, bryter loven og anklager kunder for svindel
Kjøpte en ergonomisk kontorstol hos Dealproffsen som viste seg å ha klare mangler allerede etter første dags bruk. Stoffet ga etter med én gang, og låsemekanismen på ryggen fungerte ikke, noe som gjorde stolen uegnet til bruk.
Da jeg opprettet en reklamasjonssak, møtte jeg en kundeservice som overhodet ikke forholder seg til norsk lovverk. De avviste reklamasjonen med begrunnelse om at en reklamasjon må meldes inn før montering, og tilbød i stedet et useriøst "goodwill-prisavslag" på 5–10 %. Hvordan man skal oppdage produksjonsfeil og funksjonsfeil på en kontorstol før den er montert og testet, er en gåte.
Som et VOEC-registrert selskap som selger til Norge, er Dealproffsen juridisk bundet av den norske forbrukerkjøpsloven, som er ufravikelig til ugunst for forbrukeren. Deres egne interne kjøpsvilkår er direkte ulovlige når de forsøker å innskrenke den lovfestede reklamasjonsretten.
Etter mye fravær av samarbeidsvilje fra butikken, måtte jeg ta saken videre via kredittkortselskapet mitt etter anbefaling fra forbrukerrådet. Jeg vant saken fullt ut, og kredittselskapet refunderte pengene.
Det mest grove i hele prosessen er at Dealproffsen i sine offisielle dokumenter til kredittselskapet presterte å skrive i klartekst: "Vi ser det tyvärr som ett försök till bedrägeri", utelukkende fordi jeg nektet å godta de ulovlige vilkårene deres og i stedet krevde min rett. De kaller altså kunder som benytter seg av lovfestede rettigheter for svindlere.
Stolen i seg selv er for øvrig et billig "dropshipping"-produkt som finnes identisk på både AliExpress og Temu til en brøkdel av prisen.
Styr unna dette firmaet. De har null respekt for forbrukerrettigheter, og kundeservicen er under enhver kritikk når de tyr til personangrep og falske anklager i stedet for å rydde opp.
Obs: Dealproffsen, dere kan spare dere for å svare på denne. For det kommer garantert til å være fullt av løgner og bortforklaringer, akkurat som i resten av saksgangen.
Hold jer væk
Uprofessionelt og utrygt. Hold jer langt væk. De trækker pengene alt for tidligt. Jeg modtog først tracking efter jeg lavede en dårlig trustpilot og de sendte først varerne efter min opdatering af trustpilot.. Der er desuden minimum 3 forskellige trustpilots, hvoraf flere oplyser det samme.
Garbage company
Garbage company, DON'T ORDER!
I placed an order april 16 and yet no shipment info, no order has arrived. Nothing. Despite promising 1-3 days shipping proudly on their website. The only thing these guys are quick about is to charge you for whatever you seemingly will NEVER receive. AVOID.
Undgå for enhver pris at handle dette…
Undgå for enhver pris at handle dette sted. Både på dealproffsen. Se og dealproffsen. Dk. Det er svindel og humbug. Købte et skoskab d 31/3. Efter nogle dage undrede jeg mig over der ikke kom tracking eftersom de skrev varen var afsted. Derefter modtog jeg en notits fra post nord app. Om pakke var påv vej. Men ingen afsender eller modtager. Herfra begyndte jeg så at rykke. “Kundetjenesten” som jeg tror var automat beskedder skrev. Vi undersøger sagen ! Vi tager det op med ledelsen, osv. På et tidspunkt fik jeg nok og bad om mine penge retur. Herfra igen en masse ligegyldige kundetjeneste beskedder. På deres side kan man oprette en sag, hvilket jeg gjorde, men den fungerede ikke. Jeg skulle verificere min mail? Og blev så sendt på en eller anden hjemmeside, som intet har med sagen at gøre, Jeg kontaktede Helsingborg politik, eftersom jeg på dk hostmaster havde navn adresse og tlf på personen der havde oprettet disse fake sider. Her svarede de tilbage at hjemmesiden var “legal” og det kan jo være rigtig nok,Drt illegale er jo hvad man bruger hjemmesiden til og i det her tilfælde total svindel. Jeg tænker også alle fotos af allr mulige varer ikke er deres. Den svenske og danske side har samme ejerskab, så pas på. Det mindste man kan give er 1 stjerne. Det korrekte antal ville være minus 1000 stjerner, svarende til det beløb jeg blev fra røvet. Der skulle være en langt lovgivning overfor de internet svindlede.
Beställt vara som efter flera veckor…
Beställt vara som efter flera veckor inte levererats trots registrerad hos Klarna.
Det går inte på några sätt att få kontakt med deras support via telefon, formulär fungerar inte och mail besvaras inte trots att de lovar att återkomma om 1-3 vardagar.
Uruselt på riktigt. Jag har oerhört svårt att förstå hur en verksamhet kan leva kvar som inte lever upp till det som verksamheten säger sig stå för, och hur man får försäljningen att gå runt när man inte skickar varor.
Betalning till Klarna kommer ju inte att ske om vara inte levererats och Klarna lär återkalla ev. utbetalt belopp. Konsumentverkets påringning lär inte vänta på sig och Klarna borde dra tillbaka sin tjänst från deras hemsida.
Uppdatering: Efter mååånga veckor med påringning, mailande och mailande igen kom hyllan.
DEN SER HEMMASNICKRAD UT OCH OBEHANDLAD VILKET MEDFÖRT ATT MINA FINGRAR ÄR FULLA MED STICKOR. FÄRGEN ÄR INGEN FÄRG, DEN ÄR BRÄND OCH FLAMMIG. SER RENT FÖRSKRÄCKLIG UT!
ALDRIG MER DEALPROFFSEN!
Hold Jer langt væk fra Dealproffsen
Hold Jer langt væk fra Dealproffsen. Jeg har bestilt og betalt, men har aldrig modtaget min pakke og ikke fået mine penge retur