Dealproffsen Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Anbefaler ingen å kjøpe noe her. Bestilte en vare for snart en måned siden, varen er betalt men ikke sendt ennå. Når vi henvender oss til kundeservice får vi lovnad om at de skal se på saken og gi til... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte en vare 4. september, og over en uke senere har jeg fortsatt ikke fått noe ordrenummer. Det tar lang tid å få svar når man tar kontakt, og man blir ikke noe klokere av svarene man får. Synes... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilt vare for 3 uker siden .. ikke fått noe bekreftelse men de har tatt betaling gjennom klarna. Sendt e-mail for support 3 ganger og hver gang har de svart at de skal se på saken. Skjer inge... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Fortjener egentlig ikke 1 stjerne engang. Bestilte en vare. Den kom med haugevis av skader på og med synlige forsøk på å kamuflere enkelte av de, med ett dårlig resultat ettersom de hadde malt over me... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Dealproffsen.se drives af dealproffsen AB org. 552901-2867. Dealproffsen AB er en svensk virksomhed med base i Helsingborg og tilbyder mange produkter fra kendte mærker til en 25-75% lavere pris end butiksprisen takket være vores stærke netværk i hele Europa. Vores mål er at gøre alle vores forbrugere tilfredse med deres indkøb så meget som muligt. Effektiv support og sikker og glat kundeoplevelse er vores motto !!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

78 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Umuligt at få en lovpligtig faktura tilsendt.

Dealproffsen nægter at fremsende en lovpligtig momskvittering (har handlet som virksomhed), og har nu ignoreret mine henvendelser/mails i flere uger. Det kan kun undre mig, at man som virksomhed ikke har styr på basal lovgivning, samt ikke sørger for at fikse det straks, når man bliver gjort opmærksom på, at man ikke lever op til gældende lovgivning, men derimod vælger en fremgangsmåde, hvor man konsekvent holder op med at svare kunden.

20 juin 2024

Fusk

Fusk - Værste handel i mit liv
Bestilte et lille haveskur , først bliver leverancen forsinket , så må pakken sendes på ny
Da den ankommer til bring terminalen i Greve men ikke kommer videre må jeg kontakte bring som forklare mig pakken er sendt med svensk pakkelabel - derfor kan den ikke omdeles til min adresse (jeg må heller ikke selv hente den)
Kontakter firmaet og gennem daglige mail og et forløb på over 2 måneder hvor de tiden lover at nu sker der noget - så ender de med at kalde pakken retur og vil opkræve mig yderlig 150 kr hvis jeg vil have min pakke (som har kostet mig 1850 kr)
Jeg skriver en lang mail hvori jeg må true med at gå til forbrugermyndighederne - først her får jeg mine penge retur ..
handler der aldrig igen !

19 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

They send a product that was broken on…

They send a product that was broken on dilevery. I reported this to them but never received any reply or service, just silence. It's been 1 month now and I take the loss but cannot recommend you buy from there. Expect NO customer service if any issues.

3 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

ja jeg skulle have tjekke anmeldelserne…

ja jeg skulle have tjekke anmeldelserne før jeg handlede. købte et produkt, af virkelig lav kvalitet. en vægtvest hvor vægtene går i stykker, når de falder en halv meter. og vesten er konstrueret sådan at, chancen at de falder er kæmpe stor.
Skrev til kundeservice på første dag. at jeg ønskede at returnere. De svarede først flere billeder, det fik de, så siger de jeg ser intet i vejen med produktet, men vi kan sende en ny vægt pose, jeg svare så nej jeg har ret til at returnere og det er det jeg vil. intet svar endnu, så deeeet ikke god service og dårligere produkter.

31 mai 2024

Lang leveringstid

Lang leveringstid, fikk feil produkter. Har ikke telefonnr og tar lang tid på mail.. Venter fortsatt på produktene etter 2 mnd

30 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Useriøst firma, der lugter lidt af svindel

De lover 2-5 dages levering. Det lykkedes først at få mine varer efter 3,5 UGER. og kun efter lang tovtrækkeri, sløv og utroværdig selvmodsigende kommunikation. Jeg måtte til sidst true med at anmelde dem til politiet for netsvindel. Først her skete der endelig noget. De lovede at refundere pengene (1200 kr.) og det ville tage mellem 6-9 dage. Pludselig modtog jeg en ny besked, at varen var på vej og efter yderligere flere dage dukkede pakken endelig op.

Firmaet har kun en postboks, ingen fysisk adresse at finde og intet telefonnummer. Man kan kun kontakte dem via email, og det fungerer ikke optimalt.

Jeg vil ALDRIG handle der igen, og vil råde andre til at holde sig langt væk.

Når man læser Trustpilot danner der sig et tydeligt mønster... Og det er ikke et pænt et - og jeg bidrager desværre i statistikken med en absolut dårlig kundeoplevelse.

6 mai 2024

Dårlig service

Kan kun advarer mod at handle hos dem.
Bestilte 2 barstole den.5 april de trækker penge på min konto d. 10. April. Jeg får ingen stole.
Skriver til dem hvornår de ankommer.
Får så at vide at de ikke kan levere aligevel.
Får først pengene retur d. 21 maj. Efter mange mail. Hvor jeg gør opmærksom på at jeg skal have 1698 kr retur

21 mai 2024

Bestilte i November 2023 2 sengeborde

bestilte i November 2023 2 sengeborde. Handler altid gennem Klarna, da jeg føler at jeg har en sikkerhed over at de firmaer jeg handler med er legitime, og regning skal betales 30 dage efter køb.
Sengeborde kommer hurtigt. Ingen kritik der. Da vi prøver at samle sengeborde, passer huller og skruer ikke sammen? Jeg pakker dem sammen igen, og kontakter Dealproffsen for returnering. Det er bare ikke så nemt... Jeg skal pakke dem ud igen og tage en vidio. Det gør jeg så... Kontakter dem igen efter at have sendt vidioen. Får så oplyst at hvis jeg skal sende dem tilbage bliver det på egen regning, og at de skal sendes til Sverige. Jeg bliver vred over dette svar, hvortil jeg får oplyst at det ikke er en reklamationssag, men en returnering idet at jeg vil sende dem tilbage, og en returnering er for egen regning! Jeg skriver frem og tilbage med deres kundeservice, og endelig er der en medarbejder der sender mig en returlabel. Bordene skal sendes til Greve og ikke Sverige??? Efterfølgende bliver jeg rykket fra Klarna, der jo gerne vil have nogle penge. Jeg oplyser dem om at borde er returneret i november og dokumenterer det også. I februar 2024 passer det endelig Dealproffsen at opdatere i deres system at det er modtaget retur. Efterfølgende modtager jeg fra Klarna en regning på 439,-? 400,- for at have pakket varen op, og 39,- i returnering? Jeg kontakter Dealproffsen og Klarna igen. Klarna vasker deres hænder og siger at de bare følger deres prucedure... Dealproffsen siger at det koster at pakke en vare op, og derefter at returnere den? De er ligeglade med at varen var defekt... De sidste måneder har jeg skrevet flere gange med dem... Klarna sender rykkere, og kundemedarbejder i Dealproffsen har skrevet et par gange at han nok skal give besked til deres økonomiafdeling, hvilket jeg i mails har opfattet som om at nu afsluttes sagen endelig. Men intet sker!! En ting er sikkert, jeg går hellere hele vejen, end at betale sådan et svindler firma. Jeg er så træt!!!

29 octobre 2023

Blev snydt

Jeg har modtaget toiletbord med LED-belysning, spejl, 2 skuffer.

Jeg har modtaget varen med defekt i spejlet, og i kanten og hylde som kan ikke monteres.
Der er riser i spejlet, og kanten af bordet.
De vil ikke hjælpe mig da varen reklamationen dækker ikke efter monteringen.

14 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg vil advare mod at handle hos dette…

Jeg vil advare mod at handle hos dette firma. Det er helt umuligt, at komme i kontakt med dem pr. tlf, for de har ingen tlf nr!! Sender man en mail, kan der gå op til tre dage inden de svarer. Jeg fortrød et køb, og forsøgte at afmelde det samme dag. Da jeg ikke kunne komme i kontakt med dem, fik jeg besked fra Bring, at pakken var på vej. Jeg bad Bring returnere pakken. Derefter trækker Dealproffsen 400kr fra mine returpenge! -Det kan da ikke være mit problem, at man ikke kan ringe til dem??

15 mai 2024

Blev snydt

Blev snydt for 1081 kr. Produktet kunne ikke samles, da det manglede de udstansede huller, som skulle bruges til at samle produktet. Sendte billeder og klagede. Sendte herefter varen retur efter aftale med dem, men de vendte aldrig tilbage - og jeg blev aldrig krediteret.

5 mai 2024

Svindel og humbug

Svindel og humbug, de trækker penge men intet modtaget eller hørt noget. ! HOLD JER LANGT VÆK FRA DET SVENSKE SVINDEL FORETAGENDE.

Efter at har kæmpet og truet fik jeg efter 1,5 mdr pengene tilbage. Ret skal være ret

7 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Køb ALDRIG hos dette firma.

Køb ALDRIG hos dette firma.
Pengene bliver trukket med det samme, for mit vedkommende 7/4 og har intet fået endnu.
Bedt om at få pengene retur men det kan de ikke da varene er sendt.
Man undres over hvor de er sendt hen, ihvert fald ikke til mig 😡😡😡

7 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

De snyder deres kunder og holder dem…

De snyder deres kunder og holder dem hen. Har endelig fået kontakt med kundeservice, som tilføjer at de har fundet min vare og at jeg vil modtage et sporingslink efter to dage. Har intet modtaget. Har nu krævet mine penge retur. Disse skal anmeldes.

17 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Hvor bliver min pakke af

Hvor bliver min pakke af? Og hvad f...den
skal den i Norge? Og hvorfor har i ingen telefon? Kort sagt få fingrene ud af gaskanalen og få min pakke frem...nu

30 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

RENT FUP FIRMA - DU MODTAGER ALDRIG VARERNE !!!!!!

Jeg har bestilt et tøjstativ den 19. april. Jeg fik med det samme en BRING-ordrebekræftelse med et tracking nummer, andet skete der ikke. Tracknummeret har stået stille siden den 19. april, der er intet sket. Jeg har kontaktet dem flere gange, og de har vendt tilbage en gang med at de ville "opstille en undersøgelse" af forsendelsen af min vare. Jeg har kontaktet BRING, som siger at den kun er registreret, men at de ikke har modtaget varen, de siger at det desværre ikke er første gang det er sket fra DealProffsen, der var flere kunder med samme problem som jeg.
Det er et rent fup firma, der blot inkassere pengene uden man får varen.

30 avril 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig kundeservice-lang leveringstid

Har bestilt 10 april. Pengene trukket. Endnu ikke modtaget varer. Påstår varen er sendt til Norge, men " nu er ny vare på vej". Modtager dog samme sporings link, som før . Sker ingenting. Nu svarer de heller ikke.
Ligner et mønster som læses på nogle af de forrige anmeldelser her.
Endte med at varen kom efter 1,5 md.

29 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kommunikation/service og alt for…

Dårlig kommunikation/service og alt for lang leveringstid.
Jeg havde ikke hørt noget om levering af mit produkt efter 30 dage og skriver til dealproffsen, der giver mig mulighed for refusion, som jeg takker ja til, men efter en uge får jeg så at vide, at pakken er fundet alligevel og jeg ikke kan få pengene tilbage. Meget forvirrende kommunikation. Og generelt langsomme til at svare tilbage.

29 avril 2024

Snyder deres kunder.

Snyder deres kunder.

Lavede ordrer d. 2 april og fik hurtigt bekræftelse samt den var registeret ved fragfirma. Kontaktede dem ang. info om ordren (her svarede de efter 10 minutter)
Efter dette skete der ikke mere. Ordren har stået stille siden første dag.
Har kontaktet dem og fik af vide at de vil se ind i sagen og derefter har jeg ikke hørt mere. Har skrevet flere gange uden noget svar.
De burde lukkes ned.

2 avril 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus