Dealproffsen Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Anbefaler ingen å kjøpe noe her. Bestilte en vare for snart en måned siden, varen er betalt men ikke sendt ennå. Når vi henvender oss til kundeservice får vi lovnad om at de skal se på saken og gi til... Voir plus

Bestilte en vare 4. september, og over en uke senere har jeg fortsatt ikke fått noe ordrenummer. Det tar lang tid å få svar når man tar kontakt, og man blir ikke noe klokere av svarene man får. Synes... Voir plus

Bestilt vare for 3 uker siden .. ikke fått noe bekreftelse men de har tatt betaling gjennom klarna. Sendt e-mail for support 3 ganger og hver gang har de svart at de skal se på saken. Skjer inge... Voir plus

Fortjener egentlig ikke 1 stjerne engang. Bestilte en vare. Den kom med haugevis av skader på og med synlige forsøk på å kamuflere enkelte av de, med ett dårlig resultat ettersom de hadde malt over me... Voir plus

Écrit par l'entreprise

Dealproffsen.se drives af dealproffsen AB org. 552901-2867. Dealproffsen AB er en svensk virksomhed med base i Helsingborg og tilbyder mange produkter fra kendte mærker til en 25-75% lavere pris end butiksprisen takket være vores stærke netværk i hele Europa. Vores mål er at gøre alle vores forbrugere tilfredse med deres indkøb så meget som muligt. Effektiv support og sikker og glat kundeoplevelse er vores motto !!

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

535 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

78 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gjort en bestilling på 6 varer for…

Gjort en bestilling på 6 varer for 3uker siden, har nå etter litt krangling mottatt 3 og 3 er søkk borte i post systemet , vet ikke engang om de ble sendt da en bekreftelse mail aldri ble mottatt fra dere. Sammarbeid med posten og fiks ordren min snarest, takk. Dårlig smak i munnen, fysisk butikk fra nå av.

*Fortsatt ingen svar og få, har nå tatt saken videre med Klarna, anbefaler alle og styre unna kjøp her.

23 décembre 2024

Useriøst firma

Jeg har kæmpet i 28 dage for og få mine penge retur, for en varer som jeg havde bestilt. Jeg fik en ordrebekræftelse, så hørte jeg ikke mere. Efter en uge skrev jeg og spurgte hvornår de afsendte min vare, da tog de så mine penge, og der opdagede jeg varen var udsolgt. Men fik ingen mail retur. Skrev igen til dem, jeg ville have mine penge retur. Så endelig skrev de tilbage, de ville undersøge sagen. Hørte intet. Skrev igen til dem. De påstod så den var blevet væk igennem fragtfirmaet, som jeg ikke kunne forstår, da jeg ikke havde fået mail at varen var afsendt og heller ikke at fragtfirmaet havde modtaget forsendelsen. Skrev igen, jeg ville have pengene retur. Da skrev de tilbage, det er desværre udsolgt, men ville komme på lager om cirka 14 dage. Skrev igen, det kunne jeg ikke bruge til noget, da det skulle bruges som julegave, derfor ville jeg have pengene retur. Svaret var de ville tale med økonomiafdelingen. Måtte så lige rykke dem igen, da jeg ikke hørte noget. Hørte ikke noget. Fik så mail fra Klarna, de havde en tilbagebetaling til mig.

19 décembre 2024

Dårlig service. Ikkje mottatt varene.

Fikk ordrebekreftelse og faktura, men ingen varer. Bestilte 6 stoler. Har får 2 svar, først var varene komt bort i posten og så tilbud om 5% avslag, men ingen informasjon om at varene var sendt. Har fortsatt ikkje fått dei. Bestilt 17.11. Blir nok ikkje handla her igjen. Dårlig service.
01.01.2025: Fortsatt ikkje fått varer eller leveringsbekreftelse. Kan ikkje være en seriøs nettbutikk.

17 décembre 2024

Venter fortsatt , 12 dager siden bestilling.

Bestillte en kontorstol 25.november. Nettsiden har i beskrivelsen «lynrask levering» etter 8 dager uten noe sendingsbekreftelse kontakter både jeg og en annen de vi mail. Hvor vi får et kopier og limt svar da begge mailene var identiske. De sa jeg skulle få produktet innen kort tid og at de beklaget sin forsinkelse. Nå er det 8 desember fortsatt ikke hørt noe om noe sending. Sendt de enda en Mail i håp om å få produktet mitt sendt.

8 décembre 2024

24.11.2024 bestilte vasketøjskurv.

24.11.2024 bestilte jeg en vasketøjskurv. Fik hurtigt ordrebekræftelse. Har skrevet til dem 29.11.24 rykket for hvornår de leverer ( de lover hurtig levering indenfor 2-5 dage. 3 dage senere får jeg svar om at de vil rykke for det , men i mellemtiden har jeg d.2.12.24 skrevet og bedt dem annullere ordren. Får svar på det d.5.12.24 at man vil prøve at annullere. Jeg svarer hurtigt tilbage at en annullering er ret simpel,da ordre ikke er pakket eller afsendt ,og fastholder at jeg vil annullere så jeg kan købe julegave et troværdigt sted.Idag d 7.12.24 stadig ingen respons på min annullering. Jeg har mistet al tillid til deal proffsen og har klaget til Klarna som har sat min betaling på pause ,så de ikke kan trække pengene. Jeg kan på ingen måde anbefale denne webshop til nogen. Hvis man vil have kunder ,må man sørge for at leve op til egne betingelser. Kan kun anbefale andre at holde sig væk .

24 novembre 2024

Det var den verste kundeservicen jeg…

Det var den verste kundeservicen jeg noen gang har opplevd: Jeg måtte returnere en kjøkkenmaskin fordi min gamle ble reparert uventet. Jeg ba den ansatte om en returseddel - hun nektet å gi meg returadressen. Jeg sendte varen tilbake til adressen oppført på pakken - og de ville ikke godta den. Etter 600 kr. mindre og flere uker senere kom pakken tilbake.
Aldri igjen!

4 décembre 2024

Har bedt om en retur label den 8…

Har bedt om en retur label den 8 November til en vare jeg bestilte den 8. oktober. Først hører jeg intet - og efter 5 rykkere til forskellige mail adresser - skriver de nu at jeg er for sent på den - da der er gået mere end 30 dage. Jeg skrev første gang inden 30 dage. Jeg kan heller ikke selv sende med GLS el. Postnord da den opgivne retur adresse er en Box adresse. Håbløst - hold jer væk.....

2 décembre 2024

Styr unna

Bestilte kontorstol i fjor høst. Varen kom rimelig kjapt, og jeg var fornøyd. Da ryggen på stolen knakk etter 10 måneders normal bruk av en voksen, sjekket jeg nettsida og så at de har 3 års reklamasjonsrett. Tok derfor kontakt for å høre om de kunne hjelpe meg på noe vis. Fikk til svar at skaden skyldtes bruken. Betydelig billigere kontorstoler jeg har kjøpt, har holdt i flere år med tilsvarende bruk. Stolryggen har nok en svakhet fra produsent, men ingen innrømmelse fra Dealproffsen på det. Svarte på e-posten fra dem med å vise til deres egen nettside i tillegg til norsk lovverk, og de svarer ikke en gang på henvendelsen.
Greit å handle når alt fungerer, men styr unna hvis du håper å få hjelp i etterkant.

24 septembre 2024

ELENDIG kundeservice

ELENDIG kundeservice. Min forespørsel om retur ble møtt med "hva er problemet ditt", og retur ble ikke godkjent. Varen skulle være av metall, men besto av 50% plast og kunne ikke brukes. Styr langt unna!

30 septembre 2024

Det er ikke andet end svindel!!!

Jeg har bestilt 2 kontorstole som iflg deres hjemmeside er på lager. Da stolene ikke dukker op kontakter jeg firmaet pr. mail - de har nemlig ikke noget tlf nr. De skriver at de er sendt men de ikke har et track and trace nr til mig. Men de “vil gå på posthuset og høre”. De fortæller at posthuset hat smidt de to kontorstole væk??!!!, og at de desværre ikke har flere på lager, men de vil sende dem igen når de får dem. Det takker jeg nej til, og bedre dem retunere mine 2037.- med det samme. De svare at der vil gå 7-9 bankdage. I dag er der gået 9 bankdage, og jeg har intet fået retur, og de svare ikke på mine e-mails. Og i øvrigt - så står de stole stadig til at være på lager og kan leveres på 3-5 dage. Her der der bare gået 3 uger og Jegvhar hverken stole, penge eller svar. Nu bliver der lavet en politianmeldelse. Det er svindel.

3 septembre 2024

De har sendt mig en hjørnehylde med…

De har sendt mig en hjørnehylde med riser og mærker. Ligner det er brugt. JEg har forsøgt at skrive til deres kundeservice da jeg selffølgelig ikke ønsker at betale for en ødelagt varer eller for at levere pakken retur da det er deres fejl de sender ødelagte produkter til deres kunder. JEg har intet svar fået og vil kraftigt anfale folk at købe deres vare et andet sted.

12 septembre 2024

Ekstrem dårlig og langsom service

Ekstrem dårlig og langsom service!

Bestilte to vasketøjskurve derfra, som aldrig kom. Efter en måned tager jeg kontakt for at høre, hvad der var sket, hvor jeg får at vide at de ville kontakte Bring og derefter give mig en melding med status på pakken. Jeg fik aldrig en melding tilbage, og først efter en måned mere står jeg pludselig med pakken. I mellemtiden har jeg altså nået at bestille varer fra et andet sted, og jeg informerer dem derfor at jeg gerne vil sende dem retur. Jeg får at vide at jeg så skal betale 110 kr for et returlabel, hvor jeg så minder dem om, at det er dem der har lavet fejlen (hvis de nu rent faktisk havde givet mig en melding, så kunne jeg have nået at informere om retur-ønske, inden de sendte to nye afsted). Her vil jeg så mene, at man som virksomhed, efter en ventetid på hele 2 måneder, gerne ville give et gratis returlabel, som plaster på såret. Det kan de dog ikke se noget forstand i, og nu svare de ikke på mine henvendelser…

Jeg er selvfølgelig med på at en pakke der bliver væk i posten, kan ske for alle virksomheder, men de holder ikke de ord de lover og vil bestemt ikke yde en god service.
Så alt i alt, hold jer væk!

16 septembre 2024

Amatører

Bestilte 2 tøjstativer hos dem og efter 6 dage er de pludselig væk og fedt skal man selv finde ud af
Deres såkaldte kundeservice hører man intet til før jeg skruer bissen på,
Burde jo have set på trustpilote inden jeg handlede hos dem det siger jo alt
Nu får jeg forhåbenligt pengene tilbage måske
Et godt råd hold jer væk

16 juillet 2024