Dealproffsen Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Anbefaler ingen å kjøpe noe her. Bestilte en vare for snart en måned siden, varen er betalt men ikke sendt ennå. Når vi henvender oss til kundeservice får vi lovnad om at de skal se på saken og gi til... Voir plus

Bestilte en vare 4. september, og over en uke senere har jeg fortsatt ikke fått noe ordrenummer. Det tar lang tid å få svar når man tar kontakt, og man blir ikke noe klokere av svarene man får. Synes... Voir plus

Bestilt vare for 3 uker siden .. ikke fått noe bekreftelse men de har tatt betaling gjennom klarna. Sendt e-mail for support 3 ganger og hver gang har de svart at de skal se på saken. Skjer inge... Voir plus

Fortjener egentlig ikke 1 stjerne engang. Bestilte en vare. Den kom med haugevis av skader på og med synlige forsøk på å kamuflere enkelte av de, med ett dårlig resultat ettersom de hadde malt over me... Voir plus

Écrit par l'entreprise

Dealproffsen.se drives af dealproffsen AB org. 552901-2867. Dealproffsen AB er en svensk virksomhed med base i Helsingborg og tilbyder mange produkter fra kendte mærker til en 25-75% lavere pris end butiksprisen takket være vores stærke netværk i hele Europa. Vores mål er at gøre alle vores forbrugere tilfredse med deres indkøb så meget som muligt. Effektiv support og sikker og glat kundeoplevelse er vores motto !!

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

78 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De har ingen samvittighed!

De ignorerer dig og beholder dine penge!

Nu har jeg ventet i 45 dage på at få mine penge tilbage, men Dealproffsen nægter at refundere dem.

Deres "undskyldning" er, at økonomiafdelingen har travlt.
Ja, det tror jeg pokker!
De har travlt med at ignorere kunderne.

Shitstormen her på Trustpilot er et tydeligt bevis på,
at Dealproffsen svindler kunde efter kunde.

Her kommer min anbefaling til Dealproffsen:
Tag kundernes frustrationer seriøst og løs problemerne hurtigt.

Jeres opførsel er pinlig og ulovlig.

6 octobre 2025

Håbede jeg kunne give mindre end 1…

Håbede jeg kunne give mindre end 1 stjerne!

Jeg har sendt nogle vasketøjskurve retur, som de også har bekræftet, men har ikke fået mine penge endnu, og der er nu gået 6 uger!! Jeg har rykket dem flere gange og en Simon svarer at han nok skal tage den med deres økonomiafdeling, men der sker ikke noget.

For jeres egen skyld, så lad være med at bestille derfra, hvis i ikke er 100% sikker på at i vil beholde varen, selvom jeg også kan læse at der er flere som ikke modtager deres bestilte ting.

18 août 2025

HOLD JER LAAANGT VÆK

HOLD JER LAAANGT VÆK

SNYDER FOLK

Når man læser anmeldelser er det samme historie vi alle skriver .
Bestilte en skobænk d.3 August , de hævede pengene med det samme , men ingen vare kom .
Den var blevet væk i forsendelsen og de havde udsolgt ????
Bad om pengene tilbage lige siden , mange undskyldninger .
INGEN PENGE TILBAGE

30 août 2025

Advarsel mod dette firma.

Advarsel mod dette firma.
Bestilte vare 19.8, penge trukket 27.8 - man stadig ingen varer.
første rykker - det kigger de på, næste rykker vare er væk i forsendelse, 3 rykker varen er nu udgået. De spørger om jeg vil havde penge retur - JA TAK nu må vi se om de kommer.

15 septembre 2025

Jeg har også bestilt en vare og skrev…

Jeg har også bestilt en vare og skrev til dem, de svarede at leveringstiden ikke var overskredet, men de skriver på hjemmesiden 2-5 dages leveringstid, det passer jo ikke. Fortryder at jeg ikke gav lidt mere et andet sted , så havde jeg haft min vare nu.

De lever ikke op til deres egne løfter. I øvrigt er det dårlig kundeservice at der ikke er et tidspunkt på dagen hvor man kan ringe til dem. De gider sikkert ikke høre på folk der klager over leveringstiderne.

Krydser fingre for at jer der skal have penge tilbage får dem. Jeg ærger mig over, at jeg ikke gik ind her inden jeg bestilte.

Jannie

10 septembre 2025

Ingen varer og ingen penge retur

Vi bestilte ligge stole d. 21.07.2025
rykkede d. 04.08.2025, d. 06.08.2025 ville de undersøge sagen.
Hørte intet, rykkede igen d. 28.08.025 svar: forsendelsen er gået tabt i håndtering og varen er udgået. Vi kan vælge anden varer eller pengene retur - her d. 11.09.2025 har vi stadig ikke fået pengene retur :-(

11 septembre 2025

Svindelfirma

Bestille varer for kr. 3.600, men afbestilte dagen efter den 3. august. De trak alligvel pengene og har flere gange rykket for at få mine penge tilbage. Dealproffsen svarer mig venlig t hver gang på min mail, men jeg har stadigvæk ikke fået mine penge tilbage. Det er et svindelfirma og jeg kontakter tv programmet Kontant så de kan se nærmere på hvad der foregår.

3 août 2025

returnerede en varer midt i juli og har…

returnerede en varer midt i juli og har flere gange rykket for at få mine penge tilbage. Dealproffsen svarer mig venlig t hver gang på min mail, men jeg har stadigvæk ikke fået mine penge tilbage. Det er et svindelfirma og jeg kontakter tv programmet Kontant så de kan se nærmere på hvad der foregår.

20 juillet 2025

29 august bestilte jeg en topsaks

29 august bestilte jeg en topsaks, men da jeg ikke havde hørt noget i går d. 4 sep. men kunne se at de havde trukket pengene fra min konto, skrev jeg til dem. Jeg fik svar med det samme, at de ville kigge på det..... kl 8 her til morgen, landede min pakke foran min hoveddør..... så er alt i alt super tilfreds 😊

5 septembre 2025

Jeg bestilte et tøj stativ

Jeg bestilte et tøj stativ, efterfølgende så jeg alle anmeldelser, og blev nervøs for om jeg ville modtage varen. Bestilte en søndag, og modtog allerede tirsdag. Så positiv herfra.

2 septembre 2025

Varen gået tabt, får ikke penge retur

Jeg bestilte en massagestol, og de trak pengene. Jeg hørte ikke fra dem, og da jeg spurgte til forsendelsen, fik jeg at vide, at den var gået tabt i posten! En massagestol bliver ikke sådan lige væk. DE har flere gange lovet at sende pengene retur, men det sker ikke. Nu laver jeg indsigelse via banken. Jeg kan kun anbefale at man IKKE handler med dette firma, de virker ikke reelle.

16 juillet 2025

FOR DÅRLIGT!!

FOR DÅRLIGT!!! Har betalt for en vare men aldrig modtaget, har sendt mail med bevis på kvittering, men de påstår, at betalingen ikke er modtaget! Har fået at vide, efter at have truet med både at give en dårlig anmeldelse osv, at det er sendt videre til økonomiafdeling, men har stadig intet hørt! FOR DÅRLIGT!!!

18 août 2025

Fup og bedrag

Leverer ikke varerne hæver pengene på ens konto.
Utroligt de ikke bliver slettet som
Leverandører
Så røg den gave
Bestil aldrig hos dette firma
Bjørdi fanth

25 août 2025

Svindel !!!!!!!!

Svindel !!!!!!!!
Kjøpt og betalt camping seng til drøye kr. 2000,- tidlig i Juli. Varen var ikke på lager. Nå 21. august har de ikke betalt meg tilbake for varen. Tidlig i forløpet svarte de på mine E poster med unnskyldninger og svada om at økonomi avdelingen jobber med saken, nå svarer de ikke lenger på mine henvendelser. Styr unna dette selskapet, de er svindlere.

17 juillet 2025

Ingen levering og har ikke fået mine penge returneret

Jeg bestilte varer for knap 2 måneder siden.
1/7 hævede de pengene fra min konto, da jeg efter 14 dage henvender mig undrende over hvor min bestilling bliver af, får jeg at vide “det er blevet væk i posten” - selvom jeg aldrig har modtaget et fornsendelse/tracking nr.
Nu er det 51 dage siden de hævede pengene på mit kort. Jeg har aldrig modtaget nogle varer og de har heller ikke returneret pengene på mit kort.

20 août 2025