À propos de l'entreprise

1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Ben je opzoek naar een uniek cadeau voor een dierbare, een eyecatcher voor jouw feest of een leerzame banner voor jouw leerlingen? Leg jouw mooiste herinneringen vast op een originele manier. Deen Banner zet zich in om vreugde en plezier op jouw gelegenheid nog meer te vergroten. Welkom bij Deen Banner!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Topdesign en goede service

Topdesign en het geduld om een paar aanpassingen nog te doen. Hele fijne service en stevige kwaliteit v het eindresultaat. Ik weet waar ik vanaf nu moet zijn voor mijn bestellingen!

14 septembre 2023

2 mooie banners!

Ondanks de vele verzoeken bleef de medewerker van Deenbanner geduldig en behulpzaam. Erg fijn en het eindresultaat is prachtig!

14 février 2023

Ervaring

Ik heb bij Deen Banner een banner besteld voor de Kinderboekenweek. Yasmine dacht goed mee en nam mij mee in het poces. Het ontwerp had ze al gauw af en ze stuurde dit voor akkoord naar mij. Dit was heel fijn. Twee dagen later was het al bij het ophaalpunt geleverd. De banner komt ook nog eens in een handige bewaartas! Allaahuma baarik, heel tevreden.

4 octobre 2022

Top!

Wat een geweldige vrouw! Denkt met je mee en luistert goed naar wat je als klant wilt. Product is ook helemaal naar wens. Top bedrijf en wij gaan zeker nog eens bij haar bestellen.

4 octobre 2022

Erg tevreden!

Deenbanner heeft voor ons een mooie banner gemaakt voor de opening van het schooljaar. Yasmine reageert snel en is heel flexibel. Ze denkt echt met je mee.
super snelle levering! Veel complimenten gehad over de banner:)

20 août 2022

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden! Yasmine reageert snel, is heel duidelijk in haar communicatie en luistert echt naar je wensen. In mijn geval ook ontzettend snelle levering. Aanrader!

14 septembre 2022

Réponse de Deenbanner

Super lief Maartje! Bedankt voor je review <3 heel graag gedaan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben super tevreden over Deenbanner…

Ik ben super tevreden over Deenbanner ik ben last minut nog geholpen met een prachtige banner. Deenbanner luistert goed naar je wensen en heeft een snelle service, ben zeker tevreden dat ik voor Deenbanner heb gekozen en raad het voor iedereen aan

1 juillet 2022

Réponse de Deenbanner

Super fijn dat je tevreden bent over mijn service, bedankt!

Hajj banner

Ik heb via de site de Hajj banner besteld voor onze school. De banner is heel erg mooi, Allahoema bareek. Kwalitatief ziet de banner er echt goed uit, maar ook de vormgeving. Ben heel erg blij. Echt een aanrader voor andere scholen. Ook kreeg ik de banner snel binnen en was de communicatie top!

23 juin 2022

Réponse de Deenbanner

Allahuma-ameen! Zeer graag gedaan, hopelijk tot snel!

Banner😍

Ik heb een super mooie banner bij deen banner gehaald. Voor mijn nieuwe onderneming heb ik een zelfontworpen banner mogen bestellen bij deen banner. Hele goeie service en goede communicatie. Ik zal zeker vaker bestellen bij deen banner bestellen!🥰

20 juin 2022

Echt een top service

Echt een top service, erg flexibel en denkt met je mee. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering

15 juin 2022

Réponse de Deenbanner

Super bedankt! Veel plezier met je banner :)

Topkwaliteit

Deenbanner ❤️

Ik heb voor mijn afstudeerfeestje een gepersonaliseerde banner moge ontvangen. Het was een prachtige/persoonlijke cadeau. Echt een show-stopper die het feest helemaal compleet heeft gemaakt😍. Een prachtig ontwerp van hoge kwaliteit. Precies het ontwerp hoe ik het wilde hebben en nog wel mooier. Dit is pas een uniek cadeau die niet snel vergeten zal woorden. Yasmine van Deenbanner is een geduldige, slimme, vriendelijke en betrouwbare vrouw. Ze denkt graag met je mee om je wensen te vervullen. Ik raad iedereen zeker aan om een banner bij Deenbanner te bestellen. Dit is pas echt waar voor je geld krijgen.
De kers op elke taart 😊

12 juin 2022

Mijn mooie Hajj banner

Ik was blij verrast met mijn mooie banner. Het is een tastbaar cadeau die ik heb gekregen van mijn lieve kinderen. Leuke foto's met de familie gemaakt en deze mooie, bijzondere gelegenheid vastgelegd.

12 juin 2022
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus