Uplist verzorgd verschillende tekstuele diensten voor E-commerce ondernemers. Van copywriting en productbeschrijvingen tot aan "over ons" verhalen en e-books.
Graafseweg 274, 6532ZV, Nijmegen, Pays-Bas
- info@uplist.nl
- uplist.nl
Top service van hoge kwaliteit
Top service van hoge kwaliteit
Professioneel team dat met zijn service alle zorgen omtrent content ontneemt
Fijne samenwerking
De samenwerking verliep soepel. Ze communiceren goed, schakelen snel en denken ook veel mee wat erg fijn was om mee te werken.
Since day one
De titel geeft het al aan, sinds de begin van mijn onderneming werk ik samen met Uplist. Ze denken met al mijn doelen mee en leveren top diensten. Wie wilt groeien moet gaan investeren en tot heden zijn zij mijn beste investering geweest!
Erg fijn bedrijf om mee te werken
Erg fijn bedrijf om mee te werken, schakelen snel en zitten vol met goeie ideeën. Echt een aanrader als je het mij vraagt!
The Listing Went Up!
De conversie en sales van ons product is exponentieel gaan groeien dankzij de service van Uplist, voornamelijk de kwaliteit van de foto's en infographics. Al om al een fijne samenwerking en professioneel resultaat.
fijne service
Goede product beschrijvingen niet te lang niet te formeel en leest lekker weg.
Product beschrijving
Product beschrijving laten maken. Super service en top kwaliteit!
Zeker een aanrader.
Gewoon goed!
Erg blij met uplist
Erg blij met uplist, maken mooi content en gaan door tot dat je tevreden bent.
Super content met Uplist beschrijvingen…
Super content met Uplist beschrijvingen vanwege lage kosten, super communicatie, snelheid van leveren en niet te vergeten een aansprekende tekst voor klanten die het plaatje compleet maakt en tot hogere verkoopcijfers zal leiden.
Verpakking designs en…
Verpakking designs en productbeschrijving laten maken. Perfect meegedacht om tot een topresultaat te komen. Duidelijke communicatie en alle stappen op tijd opgeleverd. Absoluut een aanrader.
Top product beschrijvingen
Al meerdere malen gebruik gemaakt van de product beschrijvingen en zal dat ook zeker blijven doen, ben er 100% tevreden mee.
Enorm tevreden met de beschrijvingen…
Enorm tevreden met de beschrijvingen van mijn producten op bol.com. Alles zit er bij, goede titel, zoekwoorden en specificaties. Ook staat mijn producten meteen hoog op de eerste pagina!