For et ubrukelig opplegg. Bestilte 4 dekk. Fikk ingen ordrebekreftelse, ingen ordrenummer og ingen kontakt med kundeservice etter utallige forsøk i 2 uker. De svarer ikke på e-post, chat eller telefon... Voir plus
Jeg har handlet mye på nett opp igjennom men sjelden noe så dårlig som her. 21/7 bestillte jeg 2 dekk da med estimert leveringstid 5-7 dager. 28/7 fikk jeg omsider ordrebekreftelse, da var est... Voir plus
God på pris og levering! Kjøpte billigste hjulpakke m vinterdekk/felger. Prisen lå et par tusen under andre levrandører.. Mottok varen før antatt, dvs etter ca 1 uke. Eneste jeg har å utsette er at... Voir plus
Bestilte 4 sommer dekk 13 Mars og fikk levert 3 dekk etter 3 uker . Ser ut som jeg får det siste dekket i dag 2 Mai ( da har det gått 7 uker fra bestilling til alle dekk er levert)- så viss du har... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Helårsdekk av beste kvalitet får du online hos oss på dekk-outlet.no! Vi har alle typer dekk til billig pris og med gratis levering!
Allemagne
- dekk-outlet.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Prisen var i utgangspunkte grei i…
Prisen var i utgangspunkte grei i norske kroner, men når varen skulle betales kom prisn i Euro og ble 360kr mer enn i handlekurven!
Bra!
Bra!
Dekkene kom til dekk verksted fra Tyskland i løpet av 8 dager.
God pris.
Produksjons måned var mai 2024.
Dekkene ble bestilt mars 2025
Så det eneste jeg har noe å utsette på er at de kunne vært ferskere.
Rask levering og god informasjon under…
Rask levering og god informasjon under veis.
Surr og rør.
Styr unna...
Bestillte dekk som skulle være på lager, men det tok likevel over 8 uker før jeg til slutt fikk alle dekkene.
De klarte å levere feil dekk 3 ganger før jeg fikk de riktige dekkene😂
Svindel STYR UNNA
Bestilte 4 nye vinterhjul i starten av Oktober. De klarte å levere 1 dekk. 4 felger og 3 dekk i manko. Prøvde flere ganger å komme igjennom til dekk oulet slik at de kunne fikse problemet men fikk bare svada svar tilbake.
Måtte tilslutt kansellere hele orderen og sperre kredittkortet. Ville ikke risikere at de fikk penger for da hadde jeg aldri sett verken penger eller hjul igjen.
Nesten 3 uker etter at de hadde bekreftet at ordren var kansellert prøvde de likevel å belaste kortet. STYR UNNA
Fulda sport control 2
levering 6 dager etter bestilling,
fikk svar på alle spørsmål i chat
Anbefales !
Falken FK 510. 285/45-22 Sommerdkk
Meget rask og pålitelig handel, kunne ikke blitt bedre.
Jeg bestilte 4 dekk og fikk 1 etter en…
Jeg bestilte 4 dekk og fikk 1 etter en uke, det andre etter 3 uker, og jeg venter fortsatt på de resterende to i over en måned. Kontaktskjemaet fungerer ikke, det er ikke noe telefonnummer å ringe. Jeg anbefaler det ikke, tenk deg om to ganger før du kjøper noe der. Jeg ville gitt en minusvurdering, men det var ikke mulig. Jeg føler meg lurt. Jeg anbefaler ikke, ikke kjøp på denne nettsiden
Hi have purchase my tires in september…
Hi have purchase 4 tires in September 2024. It is now November 2024 and received on the 18th of November 2 tires. I have been asking for my missing tires but no answers (only chat, no phone replies). They only inform me that when they know they will inform...I am afraid this company might be having some financial troubles and this is why i have only received 50% of my order. This is the first time I have rated a company 1 star.
God pris og rask levering.
God pris og relativt rask levering
God pris og relativt rask levering. Dekkene var også godt pakket.
Rimelig og bra nettbutikk for dekk
Bestilte 2 dekk 255/40 r22 primo oktober og mottok dem medio oktober.
Bestiling og betaling gikk greit for seg og jeg ble informert om forsendelsen underveis. Dekkene ble levert hjem med Postnord, var riktige og greit pakket. Jeg er fornøyd.
Rask levering
Alder på dekk over 2 år...
Grei pris og leveringstid. Spurte spesifikt etter alder på dekk og ble lovet at dekk er under 2 år om ikke spesifisert i varenummer. Her er vi i Uke41 24 og jeg fikk nettopp levert dekk merket 0622...
Bestilling gikk fint og alt rundt det…
Bestilling gikk fint og alt rundt det er bra. Men det er TRAGISK at 2 små dekk ikke kan tapes sammen og leveres samtidig. Det ene dekket har hatt en ca 210 mils ekstra rundtur i Norge før det kom der det skulle. IKKE BRUK POSTNORD SOM FRAKT SELSKAP..
Dårlig service
Bestilte 4 dekk som var på lager, fekk ordrebekreftelse neste dag. Etter noen dager fikk jeg mail om at det var en forsinkelse på 3 dager. Litt over 1 uke etter bestilling fikk jeg mail om at dem var utsolgt, men dem kunne levere andre dekk. Fikk først tilbud om noen andre dekk til samme pris, men når jeg skulle godkjenne den nye bestillingen økte dem prisen med 2000kr..
Fornøyd kunde.
Bestilte 4 dekk 05.05.2024 og motok dem i dag 29.05.2024. Det var det rimeligste nettstedet.
Bestilingen og betaling gikk bra for seg og de informerte meg om prosessen. Dekenene var riktige og godt pakket. Jeg er fornøyd.
Gréi bestillingsside og ok pris
Gréi bestillingsside og ok pris. Men̈ lang leveringstid og for dårlig tilbakemelding om ankommet dekk fra dekkverkstedet
Gode priser og bra kundeservice.
Gode priser men litt lang leveringstid på ca. 3 uker. Dekk levert i mars 2024 hadde produksjonsdato 0820.
Oppdatert 10.april.
Sendte klage på gamle dekk og fikk god hjelp hos kundeservice. Fikk refundert 20% av kjøpesum og beholdt dekkene. Bra og profesjonell service