Voor het eerst iets besteld bij Deltabikes. Had een kapotte Shimano ultegra remhendel die bij mijn “vaste” winkels niet los te leveren waren. Deltabikes had er meer van in voorraad. Na bellen (werd d... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alles was duidelijk terug te vinden op de website. De levering van het bestelde product was zeer snel. Verpakking van de producten was zeer goed. Er was veel aandacht besteed aan de bescherming van... Voir plus
L'entreprise a répondu
Al geregeld hier gekocht en zeer tevreden! Prijzen zijn heel goed en de verzending naar België is vlot. Soms kan je iets goedkoper kopen zonder de originele verpakking die je anders toch maar in de v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn gezochte crank was in NL alleen bij Delta te vinden. De volgende dag al geleverd. En zelfs de nieuwste versie met het nieuwere model powermeter.
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fijne service-
Ik had de verkeerde hydraulische remklauw besteld, na een korte chat kon ikgenakkelijk ruilen. Snelle vriendelijke en adequate service, top!

Réponse de Deltabikes
Zeer tevreden over mijn eerste bestelling
Dit was mijn eerste bestelling bij Delta Bikes en ik ben zeer tevreden over de service. Voor ik bestelde, heb ik telefonisch contact opgenomen om te vragen of het achterwiel daadwerkelijk op voorraad was. Ze vroegen me om mijn vraag nog even per mail te bezorgen en beloofden diezelfde dag te antwoorden. Dat hebben ze ook netjes gedaan.
Het wiel werd vervolgens geleverd binnen de vooraf meegedeelde levertermijn. Alles verliep dus zoals afgesproken, van de eerste communicatie tot en met de levering.
Een zeer goede eerste ervaring met Delta Bikes. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!

Réponse de Deltabikes
Hele scherpe prijzen en vlotte afhandeling
De Shimano remmen set werd voor een hele scherpe prijs verkocht.
Het bestellen was heel eenvoudig en daarna de communicatie uitstekend en als klap op de vuurpijl werd het ook nog eens snel verstuurd.
Al met al een top ervaring!

Winkel werkt heel professioneel
Winkel werkt heel professioneel. Ik heb zelf een aantal keren telefonisch en via mail contact opgenomen en ik werd hier altijd meteen goed geholpen. De medewerkers waren heel klantvriendelijk. Ik wil het hele team dan ook hartelijk bedanken voor de uitstekende service en de fijne communicatie. Een absolute aanrader!

Prima!
Paar producten gezocht via google en gevonden bij Deltabikes. Bleek lekker goedkoop en dus gekocht. Daarna had ik mijn spullen snel in huis. Was netjes verpakt en ik kon er zo mee aan de slag. Al met al een prima ervaring en ik kom zeker weer terug.

Réponse de Deltabikes
Supersnelle levering van het product…
Supersnelle levering van het product wat ook nog, voordat het verstuurd werd, handmatig op maat gemaakt was en daardoor precies paste.

Ik word altijd netjes behandeld
Ik word altijd netjes behandeld
Bestel en kom er graag
En goede prijs verhouding
Groet Donny

powermeter
Onlangs een powermeter gekocht bij Deltabikes. Snelle levering en goedkoper dan bij andere aanbieders.

Volgende ochtend in huis
Volgende ochtend in huis, superscherp geprijsd. Aanrader!!

Shimano gravelgroep
Shimano gravelgroep besteld. Snel en correct geleverd en achteraf zeer behulpzaam voor extra onderdelen.

Continental banden besteld
Continental banden besteld. Laagste prijs die ik vond. Snelle levering en netjes verpakt. Alles top.

Réponse de Deltabikes
Al meerdere keren erg goed geholpen bij…
Al meerdere keren erg goed geholpen bij de aankoop van fietsonderdelen door de mensen van Deltabikes. Ook telefonisch advies hoort bij de service. Erg blij mee. Volgende keer weer naar Deltabikes.nl!

Beste prijs kwaliteit
Beste prijs kwaliteit, super snelle levering. Al meerdere keren high end dura ace spullen besteld!

Réponse de Deltabikes
Uitstekende service & geweldige prijzen!
Uitstekende service & geweldige prijzen! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ik heb een originele Shimano Steps vervangende accu voor mijn oudere Stella e-bike bij Delta Bikes besteld, omdat ze originele onderdelen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen én snel leveren.
Hoewel er in eerste instantie een foutje was gemaakt met de geleverde accu, was ik enorm onder de indruk van hoe ze de situatie hebben aangepakt. Ze reageerden extreem snel op de fout en hebben de vervanging vlekkeloos opgelost. Deze winkel begrijpt écht het belang van uitstekende klantenservice en weet precies hoe je van een eerste klant een vaste klant maakt. Ik raad ze ten zeerste aan voor al je fietsbenodigdheden. Zeg dat Richard je heeft gestuurd!
Excellent Service & Great Prices! ⭐⭐⭐⭐⭐
I ordered an original Shimano Steps replacement battery for my older Stella e-bike from Delta Bikes because they offer authentic parts at highly competitive prices with fast delivery.
Although there was an initial mix-up with the battery, I was incredibly impressed by how they handled the situation. They were extremely quick to respond to the error and resolved the replacement smoothly. This shop truly understands the importance of top-tier customer care and knows exactly how to turn a first-time customer into a loyal client. I highly recommend them for all your biking needs. Tell them Richard sent you!

Réponse de Deltabikes
Laagste prijs en super snelle levering
Ik was op zoek naar een Shimano XT 8000 cassette voor mijn mtb. Deze vond ik bij Deltabikes voor ruimschoots de laagste prijs. Ik heb de cassette op zondag besteld. De bestelling was gelijk maandag ochtend om 7.30 uur verwerkt en de cassette is dinsdag thuis afgeleverd. Dus laagste prijs en super snelle levering van een uitstekende nieuwe originele Shimano cassette. Niet in een Shimano doosje maar dat moet er toch vanaf.