Det er tredje gang (ved ikke, hvorfor jeg bliver ved) at jeg har bestilt mad på Just-Eat hos DLH og ventet i halvanden time, hvor min bestilling til sidst blot er blevet annulleret uden en forklaring.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg ville have valgflæsk og så ved et tilfælde at der var et godt tilbud ved den lille havfrue. Bestilte online og var på pletten til tiden. Men måtte konstaterer at den lille havfrue ikke var kl... Voir plus
Vi gik ind og bestilte 2 gange valgflæsk. Vidste godt der var travlt på sådan en valgdag, så vi ventede i 25 minutter. Men dag vi så kom hjem og så at det slet ikke var stegt færdig, lå halv rå havde... Voir plus
Man skal mindst give 1 stjerne, giver 0 stjerner!!!! Ventede 2 timer på vores mad, der manglede halvdelen! Sovsen til tarteletter var vand, under total kritik! Køkken personalet stod i øvrigt og råb... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Dansk køkken og Diner Transportable, take away og café.
Coordonnées de contact
Danemark
- denlillehavfrue.eu
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Manglende service
Prøvede bestille en stegebuffet på deres hjemmeside, men adressen blev afvis t, da jeg er flyttet til et nybygget område.
Sendte en mail og fik først svar to dage efter. Havde i mailen skrevet stegebuffet inkl. whiskey sauce.
Dagen kommer, hvor maden skulle leveres og chaufføren er forsinket, men det får jeg først at vide, da jeg ringer til Den lille havfrue.
Da vi pakket retterne ud, mangler whiskey saucen og jeg ringer igen til butikken og får det flabede svar, at jeg ikke har betalt for saucen. Forklarede at jeg har bestilt sauce og havde det sort på hvidt i mailen og det ikke var min fejl, at der ikke var krævet betaling for det. Lidt tørt at spise ovnbagte kartofler uden sauce.
Skal holde fødselsdag for 50 personer senere på året og svendegilde i 2021 og ved allerede nu, at det ikke bliver Den lille havfrue, som skal levere maden med den dårlige service, som de har
Maden var en halv time forsinket
Maden var en halv time forsinket, da man prøvede at ringe til restauranten blev der sagt “de har travlt så der går lige et par minutter før de har tid til at snakke”, efter 9 minutters ventetid lagde jeg på. Da maden kom var pomfritterne helt våde og stjerneskuddet så heller ikke særlig attraktivt ud og ingen dressing til stjerneskuddet heller.. generelt ikke en god oplevelse med dette sted
Dårlig service
Mad ud af huset: rigtigt dårlig oplevelse da maden blev forsinket og general dårlig service fra ejeren/chefen efterfølgende.
Lukket dør.
Lukket dør.
Det er helt fint at Den Lille Havfrue holder personalefest søndag d. 16. februar 2920. Men det er IKKE i orden at man overhovedet ikke nævner det på hjemmesiden eller Hungry-dk/Just-Eat
Min kæreste og jeg kørte det halve af Nordjylland rundt pågældende søndig, for blot at kunne trykke næsen mod en lukket dør (man havde dog ulejliget sig med at hænge en lille seddel på den lukkede dør), uden at Havfruen havde gidet at gøre opmærksom på at der var lukket. Dog står det nederst på "hjemmesiden(denlillehavfrue-øu)", ganske diskret, men ikke på Hungry eller Just-Eat.
DET ER ABSOLUT IKKE I ORDEN og Havfruen har nok mistet en kunde.
Hvor arrogant
Med ikke påfaldende venlig hilsen
Erik Carlo Andersen
Bestilte for ialt 161 kr maden kom…
Bestilte for ialt 161 kr maden kom aldrig når man så konfronterer stedet kommer de med de mest utænkelige undskyldninger selv om man har bevis sort på hvidt via just eat appen! Dårligste anbefaling herfra vil helt klart IKKE ANBEFALE at spise derfra!!!
Lækkert, varieret og levering lige til tiden
Stor ros til Denlillehavfrue. Havde i weekenden bestilt mad til 60 til en forsinket julefrokost, og tilfredsheden var stor for både gæster og værter! Levering lige til tiden, stort og lækkert udvalg i buffeten og gode priser.
Kan kun anbefales herfra :-)
Fra tasty til tamt...
Har været kunde her gennem en længere årrække, og må sande at standarden ikke længere er den samme. Det har den ikke været utroligt længe og det bliver egentligt bare værre for hver gang jeg kommer.
Blev i dag sendt hjem med den værste burger, (eller hvad det der skulle forestille),
jeg nogensinde i mit liv har fået.
Helt absurd til 89kr! 😵
Desuden var den ikke serveret i en ellers meget tiltrængt papirlomme, men smuldrede fuldstændigt fra hinanden.
Umulig at spise og lignede mest af alt biksemad gone wrong - og smagte ligeså!
Jeg vil desværre ikke længere anbefale jer. 😕
Måske I skulle prøve at hæve kvaliteten ved at begrænse jeres enorme menukort, til færre retter som I er bedre til at lave, så en i orden standard kan tilbydes. Som det kører nu slækker I på kvaliteten, fordi der er alt, alt for meget at jonglere.
Less is more.
Ren friture junk
Ren friture junk. Billige ingridienser må være købt ind i Aldi eller Lidl. Kan man lide den rene smag af friture, så lig er par stjerner til. Er du til det lidt mere kvalitets bevidst fast food. Så træk er par stjerner fra.
Bestilte en Burger til 104 kr
Bestilte en Burger til 104 kr. Den dårligste burger jeg har fået i mit liv. Kødet smagte gammel og helt gennemstegt, så det smuldrede fra hinanden. Spild af penge. McDonald’s er et bedre valg!
Ikke særligt imponeret.
Ikke særligt imponeret.
Ris der der mest af alt lignede noget der havde været serveret dagen før.
Og salaten under fisken var rådden
ELENDIG SERVICE men okay mad.
Vi bestilt 2x Flæsk med persillesovs og 1 boller i karry kl 17:17, med levering SENEST kl.18:40.
Klokken rammer 19:10, og vi har ikke hørt noget. Vi ringer derind på deres offentlige nummer, men den er ude af service og vi kan ikke få forbindelse til dem. Vi beslutter os for at gå derop, da det ikke er så langt væk, for at spørge hvor vores mad bliver af.
Da vi er deroppe får vi at vide, at vores mad står til levering kl 19:15 hos dem. Fint, vi går så hjemad, og håber at maden er ankommet.
Overraskende nok, så er der intet mad. Intet opkald. Ingen kontakt. Kl.20:10 - 3 TIMER efter at vi bestilte første gang, går vi derop for igen at spørge hvor vores mad er.
De er helt forvirret deroppe og siger at den er blevet leveret.
Det skal lige understreges, at vi hele tiden har haft mennesker hjemme, til at åbne hvis de kom.
Det ender med at vi får dem til at lave maden til os på stedet, og vi går selv hjem med maden, 3 timer og 30min efter at vi bestilte første gang.
Og vi endte stadig med at skulle betale 39,- danske kroner for levering.
ELENDIG SERVICE.
Til gengæld er maden fin når den er nylavet.
Lækker mad!!
Har lige hentet aftensmaden fra Den lille Havfrue på Hadsundvej! Den var fantastisk!! Vi fik Snack kurv, Havfruens Gryde og Kylling i Karry med ris og kartoffelmos. Smagte super godt og der er mad til dagen efter😃
ELENDIGT!
ELENDIGT!
Hold jer langt væk!
Det var ikke bare smagløst, det smagte virkelig elendigt!
Værste oplevelse nogensinde!
Jeg er blevet træt af den sædvanlige skodpizza, fra det lokale skodpizzaria.For nogle år siden smagte det godt på DEN LILLE HAVFRUE, men der er åbenbart kommet ny ejer.
Spild af penge
Spild af penge!
Vi bestilte 2 af deres US Style burgere og i begge tilfælde var bøfferne ekstremt tørre og smagsløse. Den BBQ sovs der skulle have været i den ene burger var praktisk talt ikke eksisterende og burgeren var nærmest kastet ned i kassen. I den anden burger var bearnaisemayoen heller ikke prangende og den “sprøde” bacon var virkelig slatten. Proportionerne i
burgerne var heller ikke noget at råbe hurra for - et bjerg af salat, pickles samt syltede rødløg, der ingen smag havde. Derudover var burgerne kolde og pommesfriterne undersaltet! Men tilgengæld så kom de til tiden og der var nok mad, men ikke et sted der er værd at bruge sine penge!
Dårligt
Jeg havde bestilt indbagte rejer med pomfritter og da maden kom fik jeg indbagte rejer med salat og sidste gang hvor jeg havde bestilt flæskesteg ja så fik jeg ingenting så i får ikke mere end en stjerne af mig 😡
Meget god mad og endnu bedre service.
Meget god mad og endnu bedre service.
Oplevede 1 gang at få kold mad, da ordren var færdig før tid.
Dette blev dog hurtigt lavet om og vi fik gratis is/sodavand som undskyldning.
Top service rigtig god mad.
Tilbage til pizzamanden...
Nu vil jeg prøve noget nyt som ikk var den sædvanlige pizza ell pølsemix 😄
Bestilte jeres husets gryderet med kartoffelmos.
Gryderet var ok uden at være prangende, kartoffelmosen er den ringeste pulver mos jeg har smagt og ødelagde fuldstændig gryderetten 😂
Den lokale pizza mand i vejgaard tabte ikke i madlavningens kunst til jer 😄
det er lidt hårdt at skulle lave denne
det er lidt hårdt at skulle lave denne, for har vært "stam kunde"
ved denlillehavfrue i en del år, de har altid gjort det godt. og har vært yderst tilfreds.
men de er begyndt at sløse rigtig meget, de går slet ikke op i deres kunder længere. man kan mærke de kun tænker på flere ordre, flere penge.. mindre tid til at lave god mad..
har fået dårlig mad,
ikke færdig lavet bøffer,
ikke færdig lavet pomfritter,
burger der var laver forkert,
sause ud over alt fordi budet smider rundt med poserne.
mangler i ordren, osv...
jeg har givet dem et par chancer nu, for at se om jeg bare var uheldig,
det var desvære ikke tilfældet..
det har være det samme de sidste 5 gange vi har fået derfra. (det er ikke okay)
de lytter ikke til kunderne, deres service er utrolig dårlig,
det er sådan en skam...
for de kan få så mange flere kunder hvis de ville tage sig noget bedre af dem.. gå mere op i at lave maden rigtigt, og efterkomme kundens ønsker, samt tag et opkald om fejl seriøst og gør noget for at rette op på fejlen..
jeg har bestilt mad der for sidste gang..
er godt klar over de overlever uden mig som kunde, jeg vil blot dele dette med andre. og håbe at dem der har dårlig oplevelse med dem, kommer ud med det, så de før eller siden bliver nød til at indse at deres kunder er vigtige.. :)
Bestilte buffet til studentergilde til …
Bestilte buffet til studentergilde til 30 mennesker.
Maden ankom lige på klokkeslettet, den smagte fortræffeligt (flødekartoflerne især var det helt store hit), og der var rigeligt mad. Prisen var også rigtig god, så det er ikke sidste gang, vi lader Havfruen klare maden
L’expérience Trustpilot