Densidsteflaske Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Nöjd med mitt vinköp! Vinet smakade bra och motsvarade mina förväntningar. Dessutom fungerade leveransen smidigt och utan problem. Jag är nöjd och kommer gärna att handla igen.

Lite krångligt att beställa men genomförbart. Alla röda viner jag beställde var goda utom ett " the guv'nor" som var alldeles för sött för ett bordsvin. Kartongerna levererades kl 22.00 en vardagskv... Voir plus

Jag kan i lugn o ro beställa mina varor, och som liten guldkant få mina varor fraktfritt hem till min dörr. Men skulle vilja få lite mer tipps på bra vita viner tex torra lite fruktiga att sitta ut... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

246 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

246 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jättegott vin

Jättegott vin, bra urval. Minus är att de använder Airmee som leveranspartner. Misslyckas ofta att leverera och det är svårt att välja dag för leverans. Ofta kan man få leveransbesked samma dag. Oerhört komplicerat när man måste vara på plats för att legitimera sig. Men fina viner!

1 juillet 2026

Nöjd med mitt vinköp

15 juillet 2026
Avis spontané

Redan andra flaskan var dålig

Redan andra flaskan var dålig.
Korkarna är alldeles torra så jag förmodar att det kommer vara fler som är dåliga.

30 juillet 2026
Logo de Densidsteflaske

Réponse de Densidsteflaske

Hej Ingrid

Tack för din recension och för samtalet 🙌

Jag är ledsen att en av dina flaskor har varit dålig. Det är absolut inte den kvalitet vi vill leverera!

Som vi kom överens om i telefonen får du gärna prova att öppna ytterligare en flaska för att se om det är ett generellt problem med flaskorna.

Om så är fallet får du gärna svara på mejlet jag har skickat till dig, så hittar vi självklart en lämplig lösning 😊

Jag önskar dig en riktigt trevlig dag.

Oliver, DSF kundservice 🍷

Höja kvalitén på sina roséviner!

Vinerna, Rosé, motsvarade i n t e mina förväntnngar, vissa odrickbara och inte den kvalité som uppgavs!
Då jag framförde detta, fick jag ett trevligt svar och en liten kompensation!

2 août 2026
Logo de Densidsteflaske

Réponse de Densidsteflaske

Hej Margareta

Tack för din ärliga recension 🙏

Det är självklart väldigt tråkigt att höra att provningslådan inte har levt upp till dina förväntningar. Jag uppskattar dock verkligen att du tar dig tid att dela din upplevelse med oss, eftersom din feedback är viktig för oss.

Jag har skickat ett mejl till dig, och du är varmt välkommen att återkomma till det om du har några frågor eller ytterligare kommentarer.

Jag hoppas att du får en riktigt fin dag! 😊

Med vänliga hälsningar
Sara, DSF Kundservice 🍷

Som vanligt

Som vanligt, leverans som kom på utsatt tid, snabbt och smidigt.
Skulle däremot va bra om man fick lite mer info om vinerna, sockerhalt bl a

17 juillet 2026

Mycket bra

Mycket bra, men nu kommer jag att avregistrera mig. Jag vill inte bli van vid att ha kartonger med viner hemma

16 juillet 2026