Densidsteflaske Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jättegott vin, bra urval. Minus är att de använder Airmee som leveranspartner. Misslyckas ofta att leverera och det är svårt att välja dag för leverans. Ofta kan man få leveransbesked samma dag. Oerhö... Voir plus

Nöjd med mitt vinköp! Vinet smakade bra och motsvarade mina förväntningar. Dessutom fungerade leveransen smidigt och utan problem. Jag är nöjd och kommer gärna att handla igen.

Lite krångligt att beställa men genomförbart. Alla röda viner jag beställde var goda utom ett " the guv'nor" som var alldeles för sött för ett bordsvin. Kartongerna levererades kl 22.00 en vardagskv... Voir plus

Jag kan i lugn o ro beställa mina varor, och som liten guldkant få mina varor fraktfritt hem till min dörr. Men skulle vilja få lite mer tipps på bra vita viner tex torra lite fruktiga att sitta ut... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

246 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

246 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Alldeles för lång leveranstid jämfört…

Alldeles för lång leveranstid jämfört med utlovat. Nästan tre veckor. Handlar inte igen.

6 juin 2026

Hej Pether

Tak for din anmeldelse og din feedback her på Trustpilot 🙏

Jeg har forsøgt at ringe til dig, da jeg meget gerne vil rette op på den uheldige oplevelse, du har haft hos os.

Det er utrolig ærgerligt, at du har oplevet så lang en leveringstid. Jeg kan se, at din pakke har været alt for længe undervejs, og det er slet ikke godt nok. Vi bestræber os altid på at levere inden for 1-5 hverdage, men desværre er der opstået en fejl i dette tilfælde, hvilket jeg fuldt ud forstår er super frustrerende 😔

Jeg har netop sendt dig en mail, da jeg gerne vil følge personligt op på din sag. Du kan blot svare direkte på den, hvis du har spørgsmål eller input.

Jeg ønsker dig en fortsat god dag!

Bedste hilsner,
Sara, DSF kundeservice 🍷

För lång leveranstid…

Ännu en gång alldeles för lång tid mellan beställning och leverans! Lynhurtig? Absolut inte!

13 juin 2026

Hej Peder,

Tack för din recension. 😊

Jag beklagar verkligen att leveranstiden inte levde upp till dina förväntningar. Det var väldigt trevligt att prata med dig i telefon, och jag är glad att vi tillsammans kunde hitta en bra lösning på situationen.

Jag tar till mig din feedback, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både våra leveranstider och kommunikationen kring dem. 🚚

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag hoppas att vi kan ge dig en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🍷

Rasmus, DSF kundservice

Den här gången är sista gången

Jag har beställt fyra gånger och alla leveranser har blivit försenade.
Den här gången är sista gången. Efter att ha väntat i 14 dagar på leverans har jag nu fått veta att det har tagit 9 dagar för beställningen att skickas från Danmark.
Här i Sverige sker leveranserna med Airmee, vilket är ett oseriöst företag. En gång meddelade chauffören att det inte var någon hemma, trots att de aldrig syntes på video vid entrén. En annan gång avbröts den annonserade leveransen två gånger innan den tredje gången kom.
I skriver i jeres svar at I gerne hjälper med at kontakte Airmee. Jeg har allerede inden denne anmeldelse sendt utallige mails direkte til jer uden det har påvirket leverancen, hvor af jeg stadig afventer en bestilling fra 19/5. Jeg må dog rose jer for at fakturering lang tid för levering, går uden problem.

2 juin 2026

Hej

Tack för din recension 😊

Jag beklagar verkligen den långa leveranstid du har upplevt samt alla problem du har haft med Airmee.

Under en längre period har vi tyvärr haft väldigt hög belastning på grund av det stora antal härliga beställningar som kommit in, vilket dessvärre har påverkat leveranstiderna.

Det är självklart inte okej att Airmee både har ställt in din leverans och samtidigt meddelat att du inte var hemma, trots att du faktiskt var det.

Vi hjälper dig gärna genom att kontakta transportföretaget för din räkning om du hör av dig till oss direkt, så att vi tillsammans kan hitta en lösning!

Jag hoppas att få höra från dig 🙏

Diana, DSF Kundservice 🍷

Leveranse tiden endas 2 timmar, utan att kunna ändra det.

Jag fick meddelande om leverans bara 2 timmar innan, alldeles för kort tid, kanske var jag inte hemma den dag, man kunde inte heller ändra på tiden, iomed varorna ska levereras inom 2 timmar från meddelandet. och killen som levererade sa att han fick beställning inom samma tiden.

19 mai 2026

Hej Sawsan

Tack för din feedback och det trevliga samtalet vi hade tillsammans på telefon 😊

Jag är ledsen att höra att leveransen aviserades med så kort varsel, och jag förstår verkligen din frustration över att det inte gick att ändra tiden.

Jag är glad att vi tillsammans hittade en bra lösning, och vi hoppas självklart att leveransen kan gå smidigare nästa gång.

Önskar dig en riktigt fin torsdag.

Med vänlig hälsning
Rasmus, DSF kundservice 🍷

har inte fått mina flaskor trots att…

har inte fått mina flaskor trots att jag betalat.

19 mai 2026

Hej Nicklas

Tack för din recension.

Jag är verkligen ledsen över att höra att du inte har fått dina flaskor! 🙁

Jag vill väldigt gärna hjälpa dig att ta reda på vad som har hänt med försändelsen. Tyvärr kan jag inte hitta din beställning utifrån namnet här på Trustpilot, och den e-postadress som är angiven stämmer tyvärr inte överens med namnet – jag kan heller inte hitta någon ej levererad order på mejladressen.

Du får därför gärna kontakta mig direkt med ditt ordernummer eller den e-postadress som användes vid köpet, så att jag kan undersöka det närmare och hjälpa dig vidare. Du kan kontakta oss på support@densidsteflaske.se 🗨️

Önskar dig en fin dag!

Ann-Sofie, DSF Kundservice 🍷

Vinet smakade inte gott

Vinet var inte bra. Smakar syltigt. Leverantörens reaktion på mitt omdöme är dock mycket bra och de förtjänar väl 4 stjärnor i och med det.

2 mai 2026

Hej Anders

Tack för samtalet 😊

Jag beklagar verkligen att du har fått ett vin som inte föll dig i smaken.

Smak är lyckligtvis olika från person till person, och om man har köpt över 6 identiska flaskor erbjuder vi 30 dagars smakgaranti som man kan använda om man önskar.

Jag är dock glad att du ville prata med mig och att vi hittade en bra lösning tillsammans.

Önskar dig en härlig dag.

Diana, DSF Kundeservice 🍷