Fick ett paket med nya borsthuvuden. Blev konfunderad då jag inte beställt någonting. Men Björn på kundtjänst ringde upp då jag ej hade möjlighet att sitta i telefonkö. Och på ett magiskt sätt... Voir plus
Trevlig personal.Bra service. De jag undrar är varför era tandborstar inte är som många andra, att den talar om.att nu är du klar, el, att man har borstat för hårt.
Kundtjänsten är bra och trevlig när man behöver hjälp. Dock lång leveranstid på ny tandborste då den första gick sönder. 3 veckors väntan är inte optimalt... När sen nya tandborsten kom så passade... Voir plus
Dentle gör effektiva eltandborstar som är enkla att använda, smart utformade, skonsamma mot dina tänder och vackra att titta på. Vi kombinerar skandinaviskt formtänk och batteriteknologi i världsklass med det vi kallar Gentle Dentle Tech™ – design som minimerar vikt, vibrationer och ljud samtidigt som den rengör skonsamt och är användarvänlig. Vårt flaggskepp Dentle One Plus är del av ett tandvårdssystem som inkluderar ett antal tandborsthuvuden för olika behov, superkompakta eltandborsten Zip, Clean & Shield – vår tandkräm speciellt utvecklad för Dentles borstar – och vår minsta lagmedlem, Flosh – en smart kombination av flosser och mellanrumstandborste. Via vår prenumerationslösning (dentle.se) kan du prenumerera på de olika tillbehören och få dem levererade i din brevlåda i den takt som passar dina behov.
Gotlandsgatan 46, 1 TRN, 11665, Stockholm, Suède
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jag gillar upplägget med Dental, med prenumeration på borstar och att man får en ny tandborste utan kostnad om något krånglar. Tyvärr har vi upplevt att några tandborstar slutat fungera hos oss och att borststrån från borsthuvudena ibland har lossnat efter bara någon vecka. Överlag ett bra koncept, men kanske inte helt där ännu kvalitetsmässigt.

Réponse de Dentle
Det är bästa med Dentle är att jag har alla mina tandborstar hemma och byter varje månad. Ja min tandläkare tyckte mina tänder va bra eftersom jag använder eltandborste.
Och att det är evighets garanti om eltandborste går sönder.
Rekommenderas

Réponse de Dentle
De ringde upp och frågade om jag kunde delta i en undersökning och om jag svarade ja skulle jag få en gåva.
När jag svarat på alla frågor visar det sig att de vill skicka mig en eltandborste, men det skulle kosta mig 299 kr o dessutom ingick ett abonnemang på tandborsthuvuden som skulle betalas.
Känner mig lurad

Réponse de Dentle
Vänligt och trevligt bemötande. Klar och tydlig respons. Noggran och omtänksam. Hjälpsam.

Réponse de Dentle
Alltid trevlig personal och fick snabbt hjälp med mitt ärende

Réponse de Dentle
Gott bemötande och bra kundservice.
Får bra hjälp när det behövs.
Har varit kund över 11 år.
Super nöjd.

Réponse de Dentle
Behövde inte vänta i telefon kö ni ring mig tillbaka bra bemötande vid samtal och problem blev lös . Varm rekomenderar

Dentle är en bluff
Blev lovad en sak på telefon som sen visade sig vara ett helt annat abonnemang i verkligheten. Efter flera försök hos kundtjänsten som även de lovande saker de inte höll gav jag upp. Tråkigt hur sånna blufföretag får hålla på!
Tandborsten var inget speciellt den heller. Rekommenderar starkt att hålla sig långt ifrån Dentle.

Réponse de Dentle
Mkt vänligt bemötande. Snabb med att hjälpa mig lösa mitt problem. Mannen jag talade med bör få löneförhöjning. Önskar att fler i vårt samhälle bemöts av sådan personal. Han bör hålla kurser i hur man bemöter kunder.
Tack å hej leverpastej!
Lise-Beth Sjöblom

Réponse de Dentle
Trevlig tillmötesgående kundservice ink snabbt svar

Réponse de Dentle
KÖP ABSOLUT INTE! Värsta scaming företaget. Hoppas dessa människor någon gång kan finna en moral igen. Påstår bara att man behöver betala för frakt för tandborstar men nämner inte att man automatiskt registreras för ett abonnemang i 12 månader.

Réponse de Dentle
Trevlig person i kundtjänsten. Bra bemötande och tydlig i beskrivningarna.

Réponse de Dentle
En mycket bra produkt som håller vad de lovar och ger ett bra resultat vid tandborstning