Hejsan Jag har varit idag hos Dentme Tandläkaren Heter ARMIN han drog ett tand längs bak det var jätte lät och inte ont. Det var Folktandvården solna gjorde ett dåligt arbete flera år sen... Voir plus
Superfina lokaler Trevligt bemötande, kanske något stressat och tillgjort. Bra i sin helhet. Allt ingår inte i abbonemanget, t. ex. Rotfyllning kostar extra (3990:- sep 2026) Logiskt, men dessa... Voir plus
Blev bemöt av trevliga personal väldigt välkomnande miljö. Är en vanligtvis rädd för tandläkare men denna vistelse fick mig att helt glömma bort att jag ens va hos tandläkaren. Fick äran att ha Elias... Voir plus
Har vart medlem i 3 år och är nöjd inför, under och efter varje besök. Har tandläkare Elias och besökte sist Tandhygienist Angela - oerhört trevliga och professionella. Väl värt abonnemanget på 149kr.... Voir plus
DENTME - Framtidens tandvård, redan här. Vi tror att tandvård ska vara enkel, prisvärd och tillgänglig för alla. Därför har vi skapat DENTME, en ny typ av tandvårdstjänst där du som vuxen får allt du faktiskt behöver för endast 149 kr i månaden. Det inkluderar årliga undersökningar, lagningar, akutbesök, tandhygienistbesök, tandutdragningar och mycket mer. Dessutom får du riktigt schyssta priser på exempelvis Invisalign. Du blir medlem på under en minut och får tillgång till en av Europas modernaste kliniker, mitt i Stockholm. Över tiotusen medlemmar har upptäckt hur enkelt tandvård kan vara. Nu är det din tur.
Sveavägen 52, 111 34, Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Mycket trevlig entré. Vänligt bemötande i receptionen. mycket kredd till tandsköterska, tandläkare och tandhygienist. Så proffesionellt. Älskar att ni utmanar det gamla systemet.

Réponse de DENTME
Anis Felipe håller världsklass som tandhygienist. Väldigt praktiskt skicklig, men framför allt ödmjuk och enormt stor medmänsklighet för patienten. Med hennes personliga bemötande blir ett tandläkarbesök något man ser fram emot. Btw, riktigt fräscht ställe.

Réponse de DENTME
Jätte bra personal och jätte duktig tack så mycket för hjälpen 👏

Réponse de DENTME
Trevligt bemötande och schysst personal. Glad att jag valde dentme:)

Réponse de DENTME
Personalen (Elias och Alina) var ganska duktiga och snälla.

Réponse de DENTME
Så himla duktig och lyhörd! Samt gick ur sin väg och tog på låtar som jag gillar 🥰🥰 Jag hade Elias☺️

Réponse de DENTME
De bokade mig flera gånger trots jag inte ville ha en bokning. Så senaste bokning var för några dagar sen, då jag har varit i kontakt med de att jag inte vill ha bokning just nu. Och ändå så sket jag i bokning när de ÄNDÅ bokade. Och nu har jag en faktura för missat tid där jag inte ens har valt och boka tiden. Kommunikation är inte det bästa de har.

Réponse de DENTME
Det är verkligen en jättefin klinik med personal som jag upplevde som väldigt kompetent (både receptionist, tandsköterska, tandläkare och tandhygienist fick jag hjälp av). Något som slog mig var även att det var väldigt lugnt och fin stämning mellan personalen. Alla sa godmorgon till varandra och verkade lugna och glada på arbetsplatsen vilket var kul att se som kund. Det enda jag upplevde som lite negativt var att det kändes lite väl kommersiellt och "amerikanskt" då man fick se en video i början som dels gav bra info men även uppfattades som väldigt säljande och inleddes med typ "GRATTIS till dig för att du är här". Även tandläkaren upplevdes som lite säljande. Men konceptet är ju toppen, kan förstå att man vill göra reklam för det.

Réponse de DENTME
Fick verkligen ett sånt fint första intryck! Trevligt bemötande i receptionen, vackra lokaler sen toppenbemötande av både tandsköterska och läkaren ! Det känns tryggt,proffesionellt och varmt!Jag är väldigt glad över att jag tog beslutet att bli medlem. Nu blir besöken något bra inte en chock över priser och oseriösa förslag!

Réponse de DENTME
Jag tycker att ni har super bra service jätte snäll personal och professionell
Toppen felicitaciones 🙌🙌🙌

Réponse de DENTME
Riktigt fin lokal och mkt trevligt och professionellt bemötande, jag är så nöjd med att kunna bli medlem/kund hos Dentme. Kände mig verkligen speciell och både tandsköterskan och tandläkaren var riktigt trevliga och proffsiga!

Réponse de DENTME
Har en helt fantastisk tandläkare vid namn Melat! Så lugn, pedagogisk och duktig på att ta hand om en tandvårdsrädd person som jag.

Réponse de DENTME
Det var ett jättefint besök i fina lokaler och Alicia var väldigt duktig och kunnig samt vänlig.

Réponse de DENTME
Man är korkad ifall man besöker er! Vid Första besöket så smörar ni om att man ska betygsätta er så falska! Gick andra besöket ja då hade jag tydligen hål som behöver lagas gick till en annan tandläkare som sa att det inte stämmer vilka bluffmakare ni är! Fick tandsten och polering, Anis som ni har var jätte otrevlig och väldigt hårdhänt! Kändes som att vara i en butcherhouse!!! Bluff scam usch !!!

Réponse de DENTME
Trevliga och lugna lokaler! Bra bemötande och ingen väntetid alls. Fick till och med komma in lite före min bokade tid. Undersökningen och mötet med både tandsköterska och tandläkaren var över förväntan! Lugnt metodiskt och sakligt. Bästa tandläkarbesöket jag haft på mycket länge. Tack!

Réponse de DENTME
Blev väldigt bra bemött. Tandläkaren och tandsköterskan var professionella och jättetrevliga. Rekommenderar!

Réponse de DENTME
Nytt, fräscht och fint. Vänligt och professionellt bemötande.