DENTME Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Hejsan Jag har varit idag hos Dentme Tandläkaren Heter ARMIN han drog ett tand längs bak det var jätte lät och inte ont. Det var Folktandvården solna gjorde ett dåligt arbete flera år sen... Voir plus

Superfina lokaler Trevligt bemötande, kanske något stressat och tillgjort. Bra i sin helhet. Allt ingår inte i abbonemanget, t. ex. Rotfyllning kostar extra (3990:- sep 2026) Logiskt, men dessa... Voir plus

Blev bemöt av trevliga personal väldigt välkomnande miljö. Är en vanligtvis rädd för tandläkare men denna vistelse fick mig att helt glömma bort att jag ens va hos tandläkaren. Fick äran att ha Elias... Voir plus

Har vart medlem i 3 år och är nöjd inför, under och efter varje besök. Har tandläkare Elias och besökte sist Tandhygienist Angela - oerhört trevliga och professionella. Väl värt abonnemanget på 149kr.... Voir plus

DENTME - Framtidens tandvård, redan här. Vi tror att tandvård ska vara enkel, prisvärd och tillgänglig för alla. Därför har vi skapat DENTME, en ny typ av tandvårdstjänst där du som vuxen får allt du faktiskt behöver för endast 149 kr i månaden. Det inkluderar årliga undersökningar, lagningar, akutbesök, tandhygienistbesök, tandutdragningar och mycket mer. Dessutom får du riktigt schyssta priser på exempelvis Invisalign. Du blir medlem på under en minut och får tillgång till en av Europas modernaste kliniker, mitt i Stockholm. Över tiotusen medlemmar har upptäckt hur enkelt tandvård kan vara. Nu är det din tur.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

373 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

228 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Supermoderna och trivsamma lokaler som…

Supermoderna och trivsamma lokaler som verkligen skapar en lugnande miljö särskilt uppskattat för mig som är tandläkarrädd.

Jag har haft flera besök på kliniken och varje gång har jag blivit bemött med samma professionalism, omtanke och vänlighet. Ett stort tack till hela teamet!

Tandsjuksköterskan Elyne var mycket trevlig, lugn och hjälpsam, och tog sig tid att svara på alla mina frågor kring abonnemanget på ett tydligt och tryggt sätt.

Jag fick även träffa tandläkaren Elias, som
har en mycket trevlig personlighet och ett genuint omtänksamt bemötande. Han lyssnade noggrant på mina funderingar och oro kring mina tänder, och jag upplevde honom som särskilt skicklig på att hantera patienter med tandläkarskräck.

Vid ett tillfälle hade jag en fundering efter en behandling som jag inte hann ta upp under besöket, och bad därför att bli kontaktad av tandläkaren. Elias tog då kontakt med mig och ringde upp samma dag för att besvara min fråga. Detta var mycket uppskattat och visar på ett engagemang utöver det vanliga.

Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik.

2 décembre 2025

Réponse de DENTME

Stort tack för din fantastiska recension!
Det gläder oss verkligen att höra att du känner dig trygg, lugn och väl omhändertagen varje gång du besöker oss, särskilt som tandläkarrädd. Vi är så glada att både tandsköterskan och tandläkaren kunde ge dig den tydlighet, omtanke och professionalism som gör skillnad för våra patienter.
Att Elias tog sig tid att kontakta dig samma dag visar verkligen hur viktigt vi tycker det är att lyssna och finnas där för våra patienter även efter besöket.
Tack för dina varma ord och rekommendation! 💚

Helt klart bästa tandläkaren!

Tandläkare Elias Naia behandlade mig och vilket proffs helt klart den bästa tandläkaren jag haft hittills. Han var så professionell i allt han gjorde och hade en sån värme mot en och förstod saker, för jag kan ha lite tandvårdsrädsla, men hans förståelse och medkänsla var så fin plus hans professionalism. Kan varmt rekommendera Dentme, speciellt Elias.

12 janvier 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för din fantastiska recension!
Det betyder enormt mycket att höra att du kände dig så trygg och väl omhändertagen. Elias är verkligen en uppskattad och skicklig tandläkare och vi är glada att hans värme, förståelse och professionalism gjorde så stor skillnad för dig. 💚

Trevligt mottagande i receptionen

Trevligt mottagande i receptionen. Proffsig tandläkare. Och en härlig miljö i Era lokaler.

9 janvier 2026

Réponse de DENTME

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du uppskattade både det första bemötandet i receptionen, tandläkaren och vår miljö. Det betyder otroligt mycket för oss. 💚

Lugn och trygg miljö

Lugn och trygg miljö, trevlig personal. Väldigt positiv upplevelse för mig som är väldigt tandvårdsrädd.

9 janvier 2026

Réponse de DENTME

Tack snälla för din fina recension!
Vi blir verkligen glada att höra att du kände dig lugn och trygg hos oss och att vår personal kunde göra ditt besök positivt trots tandvårdsrädsla. Det är precis den känslan vi vill ge våra patienter. 💚

Jättefint ställe

Jättefint ställe. Tandhygienisten var trevlig och så försiktigt och mjuk när han jobbade.
Även trevligt med musik som bakgrund Toppen!

23 décembre 2025

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du uppskattade både miljön och det lugna, varsamma arbetet hos tandhygienisten. Härligt att höra att även musiken bidrog till en härlig stämning. 💚

Detta var något helt nytt.

Detta var något helt nytt.
Har aldrig varit missnöjd med Folktandvården som jag gått hos förut förutom när jag fått en ny tandläkare utan att de meddelat mig. Men detta var något helt nytt och inte alls lika stressfullt som annars ( då har jag en magisk tandläkare hos FT) Har bara gjort första besöket vilket var perfekt får se hur det gå framgent det jag ev är orolig för är att jag får olika läkare vid varje tillfälle. Men än så länge tummen upp.

12 décembre 2025

Réponse de DENTME

Tack så mycket för att du delar med dig av din upplevelse!
Vad roligt att höra att ditt första besök kändes lugnt och positivt. Precis den känsla vi vill ge våra patienter. Vi förstår också din fundering kring att träffa olika tandläkare. Vår ambition är alltid att skapa en trygg och långsiktig relation och vi försöker i möjligaste mån boka så att du får träffa samma behandlare vid dina besök. 💚

Tandhygienisten Anis var jätte duktig .

Tandhygienisten Anis var jätte duktig .
Verkligen minusiös med sitt jobb, 100% renommerat .
Jag är så nöjd .

5 janvier 2026

Réponse de DENTME

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är så nöjd med Anis och hennes noggranna arbete. 💚

If I could give 10 stars, I would!

If I could give 10 stars, I absolutely would! Everyone at Dentme is incredibly friendly, professional, and attentive. I went in for an Airflow treatment today, and my dentist, Claudia, was the sweetest person. She made me feel very comfortable and was extremely knowledgeable throughout the visit. Every time I’ve been here, I leave with a big smile thanks to all the kind people working there. I can truly recommend this dentist, you really feel like you’re in good hands.

5 janvier 2026

Réponse de DENTME

Thank you so much for your wonderful review! 🌟
We’re thrilled to hear that your visit with Claudia and the rest of our team made you feel comfortable, cared for and confident in your dental care. It truly means a lot to us that every visit leaves you with a smile! 💚🙏

Super trevligt bemötande

2 janvier 2026

Réponse de DENTME

Tack snälla för din recension!
Vi blir verkligen så glada att höra att du uppskattade bemötandet. Det betyder mycket för oss.💚

Fick hjälp kl 21.00 på en röddag

Skriver i chatten att jag har problem med ilningar, får svar direkt och efter några minuters chattande samt försök att fota tanden bokar vi in en tid för lagning om en vecka. Detta sker alltså 1/1 runt kl 21.00. Världsklass.

1 janvier 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för din recension och för att du delar med dig! 🙏
Det gör oss verkligen glada att höra att du fick snabb hjälp, även sent på kvällen och på en röd dag. Att kunna vara tillgängliga när det verkligen behövs och ge trygg vägledning är väldigt viktigt för oss.
Tack för ditt förtroende och för de fina orden! Vi ser fram emot att ta hand om dig vid ditt kommande besök! 💚

Trevlig personal

Trevlig personal från första mötet i receptionen till tandsköterska och tandläkaren. Hjälpsamma, informerande och kunniga

29 décembre 2025

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss från start till slut. Det betyder mycket för oss. 💚

Jag fick min tid avbokad 2 gånger…

Läst svaret under och det är bara snömos. Jag har fått tiden avbokad 2 gånger och jag förstår mycket väl att man skriver sådär för att släta över det. Jag är inte intresserad av det utan hjälpa andra att göra upplysta val.

Det som är skrivet under är min ursprungliga text.

Jag fick min tid avbokad 2 gånger precis 24 timmar före bokningen efter att jag hade tagit ledigt från jobb.
Det blir billigt att ta vilken annan tandläkare som helst om man räknar på förlorad inkomst.

Svårt att få tid, och unga oerfarna tandläkare. Jag har större problem efter att ha varit där.

Jag fick lära mig den hårda vägen!

Réponse de DENTME

Tack för att du delar din upplevelse!
Vi beklagar verkligen att du upplevt situationen som frustrerande. Vi förstår att ombokningar kan påverka vardagen och arbetslivet.
Vi vill gärna reda ut detta tillsammans med dig. Från vår sida har vi endast behövt boka om en tid på grund av sjukdom och i övrigt har vi varit i dialog kring tider efter önskemål. Utöver det har tiderna bokats om och avbokats av dig.
Vi tar all feedback på största allvar och vill gärna gå igenom ditt ärende för att undvika missförstånd. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss direkt, så kan vi reda ut detta och svara på dina frågor.

Högsta betyg!

Lokalerna var väldigt inbjudande, personalen får högsta betyg!
Jag är mycket imponerad!
Vänligen
Jörgen Falk

Réponse de DENTME

Tack snälla för ditt fina omdöme Jörgen!
Det gläder oss verkligen att du upplevde vår klinik som inbjudande och att personalen gjorde ett så gott intryck. Din uppskattning betyder mycket för hela teamet. 💚

Rekommenderar Dentme starkt .

Rekommenderar Dentme starkt .
Vart där 2 ggr nu och otroligt proffsiga .
Allt har gått så smidigt dom gångerna jag vart där .
Allt nytt och modernt med.
5/5

18 décembre 2025

Réponse de DENTME

Stort tack för din fina rekommendation och för att du delar med dig av din upplevelse!
Det gläder oss verkligen att höra att dina besök har varit smidiga och att du även uppskattar vår klinik. Det är viktigt för oss att helheten känns trygg och positiv. 💚

Jag borde inte ha gått dit

Jag borde inte ha gått dit

Jag hittade Dentme på Google , när jag kollade efter tandläkare i Stockholms område. Jag hade en tand värk för 3-4 veckor sen och den kom tillbaka igen för några dagar sen. Jag gick till Dentme och hoppade på att få hjälp med mitt värk. Jag sa till tandläkare (Rahael) om mitt värk och den kom tillbaka igen och inte kunnat tugga på den sida de senaste dagarna. Efter hon undersökte mig och tog några röntgenbilder tyckte hon att hon inte såg något på bilderna. Jag frågade om varför den är svart fläckig där jag har ont? Hennes svar var den var missfärgat. Jag blev accepterad som medlem men blev hemskickad trots mitt värk. Hon tyckte att jag skulle kontakta dem om jag får jätte ont genom deras hemsida. Kanske deras tandvårds concept är att tjäna pengar enbart på friska tänder, jag vet inte. Jag har aldrig fått värk i mina tänder tidigare, detta var min första gång. fina lokaler har dem men vad hjälper det om man inte får hjälp. jag borde ha gått till en vanlig tandvård. Det är jätte sorgligt att de ens blev accepterade att öppna tandvården i Sverige. Såna vård förstör samhällets i helhet vilket kommer påverka alla så småningom för eller senare på ett eller annat sätt.

Réponse de DENTME

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!
Vi beklagar verkligen att ditt besök inte motsvarade dina förväntningar. Vi förstår att det känns frustrerande när man söker hjälp och inte får den lindring man hoppas på.
Vi har försökt nå dig, så vi kan se över detta, så du får gärna höra av dig till oss direkt.

Fantastiska lokaler och en underbar…

Fantastiska lokaler och en underbar service. Mycket proffsig tandläkare 🦷

12 décembre 2025

Stort tack för din fina recension!
Vi blir verkligen så glada att höra att du uppskattade både vår klinik, servicen och tandläkaren. 💚

Jag kände mig väl omhändertagen av…

Jag kände mig väl omhändertagen av proffs och mitt första besök som skulle ta ca 30 min tog ca 50 min istället på grund av att behov fanns, det är jag väldigt tacksam över att ingen stressade igenom det hela. Vi har nu lagt upp en bra plan för mig och jag känner mig trygg och ser verkligen fram emot att få påbörja behandlingarna.

10 décembre 2025

Réponse de DENTME

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det betyder verkligen mycket för oss.
Det gör oss extra glada att höra att du kände dig väl omhändertagen och att vi tog den tid som behövdes.
Att ni tillsammans lagt upp en tydlig plan och att du känner dig trygg inför kommande behandlingar är exakt den känsla vi vill att våra patienter ska lämna med. Vi ser fram emot att följa dig genom hela processen och finnas här för dig längs vägen. 💚

Otroligt bra kundvärd

Otroligt bra kundvärd, snygga lokaler och en allmänt positiv upplevelse. Var hos konsultation hos Elias, superproffsig och en av få tandläkare jag träffat som ändå lyckas motivera en att fortsätta ta hand om munhälsa, tidigare erfarenhet är alltid armageddon och att jag ska få tandlossning, har som tur är inte hänt på 35 år 😊

10 décembre 2025

Réponse de DENTME

Tack snälla för din fantastiskt fina recension!
Vad roligt att höra att du fick ett så positivt intryck av både miljön, bemötandet och din konsultation hos Elias. Vi är väldigt glada att han kunde ge dig en motiverande och trygg upplevelse.
Vi tror starkt på att tandvård ska vara lugnt, pedagogiskt och stöttande, så det betyder mycket att du kände just det hos oss. 💚

Mitt första intryck var mycket bra

Mitt första intryck var mycket bra. Trevlig personal och moderna lokaler. Fick komma in före min avtalade tid och blev tydligt informerad om företagets ideer. Efter många röntgen bilder och en snabb genomgång av mina tänder fick jag en en första bedömning och status på mina tänder. Allt sköttes effektivt och med ett vänligt bemötande.

8 décembre 2025

Réponse de DENTME

Stort tack för din fina och utförliga feedback!
Vad roligt att höra att ditt första intryck var så positivt och att du uppskattade både bemötandet, vår klinik och tydligheten kring vårt arbetssätt och våra idéer. Skönt att du även fick komma in tidigare och att besöket upplevdes effektivt, men ändå tryggt och vänligt. 💚

Nya tandvården

Ljust och fräscht. En känsla av lugn. Professionella sköterskor och läkare.

8 décembre 2025

Réponse de DENTME

Stort tack för din recension!
Vad glada vi blir att höra att du upplevde miljön som lugn och fräsch och att vårt team gav ett professionellt intryck. Precis så vill vi att ett besök hos oss ska kännas. 💚