DENTME Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Hejsan Jag har varit idag hos Dentme Tandläkaren Heter ARMIN han drog ett tand längs bak det var jätte lät och inte ont. Det var Folktandvården solna gjorde ett dåligt arbete flera år sen... Voir plus

Superfina lokaler Trevligt bemötande, kanske något stressat och tillgjort. Bra i sin helhet. Allt ingår inte i abbonemanget, t. ex. Rotfyllning kostar extra (3990:- sep 2026) Logiskt, men dessa... Voir plus

Blev bemöt av trevliga personal väldigt välkomnande miljö. Är en vanligtvis rädd för tandläkare men denna vistelse fick mig att helt glömma bort att jag ens va hos tandläkaren. Fick äran att ha Elias... Voir plus

Har vart medlem i 3 år och är nöjd inför, under och efter varje besök. Har tandläkare Elias och besökte sist Tandhygienist Angela - oerhört trevliga och professionella. Väl värt abonnemanget på 149kr.... Voir plus

DENTME - Framtidens tandvård, redan här. Vi tror att tandvård ska vara enkel, prisvärd och tillgänglig för alla. Därför har vi skapat DENTME, en ny typ av tandvårdstjänst där du som vuxen får allt du faktiskt behöver för endast 149 kr i månaden. Det inkluderar årliga undersökningar, lagningar, akutbesök, tandhygienistbesök, tandutdragningar och mycket mer. Dessutom får du riktigt schyssta priser på exempelvis Invisalign. Du blir medlem på under en minut och får tillgång till en av Europas modernaste kliniker, mitt i Stockholm. Över tiotusen medlemmar har upptäckt hur enkelt tandvård kan vara. Nu är det din tur.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

373 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

228 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag är jättenöjd med mitt besök hos…

Jag är jättenöjd med mitt besök hos Dentme! Genuint trevlig personal och fin interiör/miljö som gav ett lugnande intryck. Jag har alltid förknippat tandläkaren med skräck och ångest, men detta var annorlunda 😊

26 février 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för din fina recension!

Det betyder verkligen mycket att höra att ditt besök hos oss kändes så bra. Särskilt när tandläkarbesök tidigare varit förknippade med skräck och ångest. Att vi kan bidra till en lugnare och tryggare upplevelse är precis det vi strävar efter varje dag. 💚

Superupplevelse rakt igenom

Superupplevelse rakt igenom! Coola lokaler och bra personal.

27 février 2026

Réponse de DENTME

Tusen tack för dina fina ord!

Vad roligt att du haft en så bra upplevelse hos oss! Vi är så glada att du uppskattade både våra lokaler och vårt team. Vi vill att hela besöket ska kännas modernt, tryggt och positivt från start till slut. 💚

Det var den trevligaste och bästa…

Det var den trevligaste och bästa tandläkaren jag någonsin träffat.
Sjukt bra helhets intryck av DentMe så jädra proffsigt mottagande ✨💖

24 février 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för dina fantastiska ord!
Vi blir verkligen så glada över att höra att du fick ett så bra helhetsintryck och att du kände dig så väl omhändertagen. Det betyder mycket för oss. 💚🙏

Excellent Care and Friendly Staff

This was my second visit, and once again I had a great experience. The clinic is cosy and fresh, with new machines and modern equipment. The staff are very friendly and professional. "Pegah" was my doctor, and she treated me very kindly and made me feel comfortable throughout the entire visit. She kept asking if I was okay, which I really appreciated. Thank you! ❤️

25 février 2026

Réponse de DENTME

Thank you so much for sharing your experience!
We’re thrilled to hear that your second visit was just as positive and that Pegah made you feel comfortable and well cared for throughout. It means a lot that you appreciated the professionalism of our team, as well as our modern, cosy clinic. 💚✨

I felt that I was really taking care of…

I felt that I was truly taking care of and being cared for as well.

23 février 2026

Réponse de DENTME

Thank you for your review!
That truly means a lot to hear. Knowing you felt that way makes us incredibly happy. 💚

Dyrt när man faktiskt behöver det

Känns synd att det ska kosta 6-8000 kr extra så fort en behöver dra ut en tand. Trodde det var just detta som skulle ingå. Väldigt besviken. Var noggrann med att läsa precis allt innan ni signar upp är min starka rekommendation.

23 février 2026

Réponse de DENTME

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!
I medlemskapet ingår vanliga tandutdragningar, men vid komplicerade fall som kräver käkkirurgisk specialistvård måste man remitteras vidare och där har specialistklinikerna sina egna priser.
Vi försöker alltid vara tydliga med detta i informationen om medlemskapet, men vi förstår att det kan kännas som en överraskning när behovet uppstår.
Vi tar till oss din feedback och vårt mål är att alla patienter ska känna sig trygga med vad som ingår och vad som kan tillkomma. Tack för att du delade din erfarenhet, det hjälper oss att bli ännu bättre.

Väldigt trevligt och proffesionellt…

Väldigt trevligt och proffesionellt bemötande av all personal.

28 janvier 2026

Réponse de DENTME

Tack snälla för din recension!
Vad härligt att höra att du hade en så bra upplevelse från all personal. Det betyder mycket för oss. 💚

Fantastisk upplevelse

Fantastisk upplevelse, drog ut en tand, kände mig så lugn och trygg.
Tandläkare Elias med sköterska, var så professionella kunde inte vara nöjdare.

20 février 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för dina fina ord!
Vad skönt att höra att du kände dig lugn och trygg under besöket.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig! 💚✨

Tycker ni är superproffsiga.Bra…

Tycker ni är superproffsiga.Bra bemötande snabbt ,Gillar min tandis Tania! Och klinikchef som checkar av.

Réponse de DENTME

Stort tack för dina fina ord!
Vad roligt att du är nöjd med både bemötandet och extra kul att höra att du trivs så bra med Tanya. Härligt också att du uppmärksammar att klinikchefen checkar av.
Vi vill att hela upplevelsen ska kännas bra från början till slut. 💚

Otrolig upplevelse

Otrolig upplevelse - att tandläkarbesök kan kännas såhär cool. Känns inte som att man sitta i ett väntrum utan snarare en lounge. Man får kaffe och dricka när man väntar. Möjlighet att borsta tänderna (om man nu glömt innan) - tandborste och tandkräm bjuder de alltid på. Proffsig och informativ tandläkare som visar tydligt på bilder om status på tänderna.
Sen får man en goodiebag när man går ut.
🤩🤩🤩🤩🤩

18 février 2026

Vilken fantastisk beskrivning!
Vi blir så glada att höra att ditt besök kändes mer som en lounge upplevelse än ett klassiskt tandläkarbesök, precis den känslan vill vi skapa. Att kunna ta en kaffe, fräscha upp sig med att borsta tänderna och känna sig avslappnad gör faktiskt stor skillnad.
Härligt också att du uppskattade den tydliga genomgången med bilder. Vi tycker det är viktigt att man verkligen förstår sin tandhälsa. 💚

Det är såhär ett tandläkarbesök ska vara

Wow. Jag har alltid skämts över att jag haft tandläkarskräck. Men jag inser att det beror på alla de dåliga och otrygga upplevelser jag haft genom livet i offentlig och privat tandvård.

Dentme och mina tandläkare Armin och Biljana är motsatsen - Du möts av ett lugn och en självklarhet från stunden du kliver in genom dörren, precis som när du går till en proffsig klinik för något annat än tänder.

Briljant kundbemötande socialt och professionsmässigt av båda två, de är inlyssnande och ger tydliga förklaringar till alla steg som genomförs innan, under och efter behandlingar. Det ger ett lugn till en kund som haft dåliga upplevelser innan.
Det märks också att man utöver fantastiska lokaler, investerat i state of the art-teknik och dentalinstrument som gör upplevelsen mycket bättre.
Såhär ska tandvård vara. Punkt.
Tack!

Réponse de DENTME

Stort, stort tack för att du delar med dig av detta!
Det betyder otroligt mycket att få höra att du, som tidigare haft tandläkarskräck och otrygga upplevelser, nu känner lugn och trygghet hos oss. Att få vara med och förändra den känslan är precis varför vi gör det vi gör.
Att du upplever oss som tydliga, professionella och att både miljön och tekniken bidrar till en bättre upplevelse, är exakt den standard vi strävar efter varje dag.
Tack för ditt förtroende och för att du sätter ord på hur tandvård ska kännas. 💚

Fundamentalt & Fantastiskt

Bättre härlig personal, seriösa men samtidigt sköna nog att kunna skämta titt som tätt, mycket skratt bland det samtidiga allvarliga och professionella utförande

Réponse de DENTME

Tack snälla för en så fin beskrivning!
Vad härligt att du upplevde både det seriösa och professionella, samtidigt som det fanns plats för skratt och en avslappnad stämning. Precis så vill vi att det ska kännas hos oss. Tryggt, kompetent och mänskligt. 💚

Fantastisk bemötande

Fantastisk bemötande. Superduktig aldrig känt mig så nöjd efter ett tandläkarbesök. Superfina lokaler. Så nöjd

10 février 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för din fantastiska recension!
Vad roligt att höra att du kände dig så väl omhändertagen och nöjd med både bemötandet och vår klinik. Vi blir verkligen glada över dina ord! 💚

Amazing

staffs was amazing and understanding

9 février 2026

Réponse de DENTME

Thank you so much for your kind words!
We’re thrilled to hear that our team made you feel understood and well taken care of. 💚

Mitt första intryck är jättebra och…

Mitt första intryck är jättebra och förhoppningsvis kommer jag fortsätt känna mej trygg med Dentme.

12 février 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för att du delar med dig!
Vad fint att höra att ditt första intryck är så bra. Vi kommer göra vårt allra bästa för att du ska fortsätta känna dig trygg hos oss framöver också. 💚

Fantastiskt upplevelse och bra…

Fantastiskt upplevelse och bra bemötande! Väldigt duktig personal. Jag är sååå nöjd med min tandläkare och tandhygienist! Tandvård på väldigt hög nivå

10 février 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för din fantastiska recension!
Vad glada vi blir av att höra att du är nöjd med både din tandläkare och tandhygienist. Att du upplever tandvården som på hög nivå och bemötandet som bra betyder verkligen mycket för oss. 💚🙏

Supervälkomnande

Supervälkomnande.
Proffsiga

9 février 2026

Réponse de DENTME

Tack så mycket för ditt omdöme!
Vad härligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss. Det betyder mycket! 💚

Bra service och tydliga…

Bra service och tydliga information/ramar om vad som ingår i prenumerationen .

3 février 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för din fina feedback!
Vad roligt att höra att du uppskattar både servicen och den tydliga informationen. 💚

Supernöjd

Supernöjd. Har varit där både på vanlig kontroll och hos hygienist och allt har bara funkat smidigt.

Lätt att få tider som passar, inget krångel alls. Personalen är trevlig och får en att känna sig lugn direkt.

Plus också för väntrummet. De har bra tandkräm och tandborstar man får ta av.

Kommer definitivt fortsätta gå hit.

3 février 2026

Réponse de DENTME

Tack snälla för din härliga recension!
Vad roligt att höra att du är så nöjd med både kontrollen, besöket hos tandhygienisten och att allt har fungerat smidigt. Extra kul att personalen kunde få dig att känna dig lugn direkt och att du uppskattar väntrummet och våra tandvårdsprodukter. 💚🦷