DENTME Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Hejsan Jag har varit idag hos Dentme Tandläkaren Heter ARMIN han drog ett tand längs bak det var jätte lät och inte ont. Det var Folktandvården solna gjorde ett dåligt arbete flera år sen... Voir plus

Superfina lokaler Trevligt bemötande, kanske något stressat och tillgjort. Bra i sin helhet. Allt ingår inte i abbonemanget, t. ex. Rotfyllning kostar extra (3990:- sep 2026) Logiskt, men dessa... Voir plus

Blev bemöt av trevliga personal väldigt välkomnande miljö. Är en vanligtvis rädd för tandläkare men denna vistelse fick mig att helt glömma bort att jag ens va hos tandläkaren. Fick äran att ha Elias... Voir plus

Har vart medlem i 3 år och är nöjd inför, under och efter varje besök. Har tandläkare Elias och besökte sist Tandhygienist Angela - oerhört trevliga och professionella. Väl värt abonnemanget på 149kr.... Voir plus

DENTME - Framtidens tandvård, redan här. Vi tror att tandvård ska vara enkel, prisvärd och tillgänglig för alla. Därför har vi skapat DENTME, en ny typ av tandvårdstjänst där du som vuxen får allt du faktiskt behöver för endast 149 kr i månaden. Det inkluderar årliga undersökningar, lagningar, akutbesök, tandhygienistbesök, tandutdragningar och mycket mer. Dessutom får du riktigt schyssta priser på exempelvis Invisalign. Du blir medlem på under en minut och får tillgång till en av Europas modernaste kliniker, mitt i Stockholm. Över tiotusen medlemmar har upptäckt hur enkelt tandvård kan vara. Nu är det din tur.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

373 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

228 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mitt första besök

Mitt första besök.
Blev så glad att ni godkände mig som medlem!
Jag har haft mycket ilningar som visade sig vara ett hål i visdomstanden.
Jag ser fram emot nästa besök då den ska ut!
Är taggad på att sköta mina tänder bättre efter att ha varit rädd för tandläkaren kändes detta lugnande och det var toppen att inte bli dömd 💚

7 février 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för att du delar med dig!
Vad fint att höra att du kände dig glad över att bli medlem och att besöket kändes lugnande, särskilt efter att ha varit tandvårdsrädd. Det betyder mycket för oss att du kände dig trygg. Skönt också att få en förklaring till ilningarna.
Heja dig som tar tag i din tandhälsa! Vi ser fram emot att följa dig på den resan! 💚✨

Perfekt bemötande

Jag gillade verkligen hur bemötandet var och att även om jag var sen 5 minuter så var dom inte sura. Jag fastnade i köer en fredags eftermiddag och kom in lite sent men de var så välkomnande och så trevliga kommer komma tillbaka

6 février 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för din fina recension!
Vad härligt att höra att du kände dig välkomnad! Det är så viktigt för oss att du känner dig trygg och väl omhändertagen. Vi ser fram emot att ta hand om dig framöver! 💚🦷

Fick ett väldigt bra första intryck

Fick ett väldigt bra första intryck. Fina lokaler, och professionellt bemötande. Tandläkaren var otroligt tydlig med allt så när jag gick därifrån kändes ingenting oklart. Mycket nöjd!

6 février 2026

Réponse de DENTME

Tack snälla för din fina recension!
Vad roligt att höra att du fick ett så bra första intryck och att allt kändes tydligt och tryggt när du gick härifrån. Det är precis så vi vill att det ska kännas. 💚🙏

Ja ni har väldigt fina lokaler Har bara…

Ja ni har väldigt fina lokaler Har bara varit på en undersökning Och jag hade inte några hål Ni verkar ha fin/bra utrustning Känner mig nöjd än så länge

29 janvier 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för din fina feedback!
Vad roligt att höra att du uppskattade både vår klinik och utrustning.
Vi ser fram emot att ta hand om dig även framöver! 💚🦷

Jag har varit hos Dentme Sveavägen.

Jag har varit hos Dentme Sveavägen.
Har haft behandling hos läkare som heter förmodligen Biljada…jag ber om ursäkt om jag stavade namnet fel.
Hon har varit så noggrant och vänlig medan behandlingen.
Fantastiskt upplevelse verkligen.
Kudos till henne.

4 février 2026

Réponse de DENTME

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du fick en så positiv upplevelse hos Biljana. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig och ser fram emot att fortsätta ta hand om dina tänder. 💚🦷

Jag är super nöjd med Dentme

Jag är super nöjd med Dentme.
Så bra mottagen. Kommer bli så bra det här.

25 janvier 2026

Réponse de DENTME

Tack snälla för de fina orden!
Vad härligt att höra att du kände dig så väl mottagen. Det gläder oss verkligen. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dig och din munhälsa. 💚✨

Jag som tandvårdsrädd kände mig absolut trygg och är så tacksam för detta :)

Idag var jag hos tandläkare Elias. Tillsammans med sköterska Claudia gjorde de allt för att göra mitt besök så lugnt och fint som möjligt och trots ett mer avancerat ingrepp av tandutdrag, lyckades de med både behandling och bemötande så bra!

Utöver detta upplevde jag båda som tydliga och informativa kring vad som ska göras under besöket, även under behandlingen checkade de av att jag var ok och till sist fick jag med mig bra info att ta hem.
Jag som tandvårdsrädd kände mig absolut trygg och är så tacksam för detta :)

10/10 🫶

3 février 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för din otroligt fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse!
Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen, särskilt vid ett mer avancerat ingrepp. Elias och Claudias lugn, tydlighet och omtanke är precis det vi vill att varje patient ska uppleva.
Extra fint att höra att du som tandvårdsrädd kände dig trygg hela vägen. 💚

Bra koncept hos Dentme!

Effektivt besök och dom gav bra information och behandling. Tandläkaren förklarade på ett enkelt sätt och gav tips på hur jag kunde förbättra min tandhälsa. Ett mycket bra upplägg, är så glad att jag hittade Dentme då jag får koll på mina kostnader och inte känna mig lurad på behandlingar som inte är nödvändiga.

Réponse de DENTME

Tack snälla för din fina recension!
Vad roligt att höra att du uppskattar vårt koncept och att du kände dig trygg med både behandling och kostnader. Just transparens, förebyggande vård och att ge rätt behandling vid rätt tillfälle är väldigt viktigt för oss. 💚

Känns som lite falsk marknadsföring

Känns som lite falsk marknadsföring, ett uppföljningsbesök ingick inte trots att de starkt rekommenderade detta, de försökte då att up-sell. Är ju helt enkelt inte vården som står i centrum.

26 janvier 2026

Réponse de DENTME

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!
Vi förstår att det kan kännas frustrerande när rekommendationer kring uppföljning inte upplevs som tillräckligt tydliga och vi beklagar att detta skapade en negativ känsla.

I medlemskapet ingår ett tandhygienistbesök per år. För vissa individer kan det, utifrån en professionell bedömning, finnas behov av ytterligare ett besök för att uppnå eller bibehålla god munhälsa. Ett sådant extra besök ingår inte i medlemskapet utan bokas separat. Vi tar till oss att detta inte upplevdes tillräckligt tydligt i kommunikationen och ser över hur vi kan bli bättre på att förklara detta framåt.

Vi uppskattar din feedback, då den hjälper oss att bli tydligare och mer transparenta i vår information.

Akut hjälp tappat fyllning

Jag tappade en fyllning igår söndag. Mailade direkt till Dentme fick svar måndag 08.35 dvs 35 minutter efter dom öppnade. Fick tid kl 10.30 samma dag. Tandläkare Elias och assistent gav mig otrolig bra professionell hjälp och jag kände mig så trygg där. Fick till och med lyssna på skön musik under behandlingen. Så tacksam att allt fungerade så bra vid akut problem också. Kan varmt rekommendera. Mvh Truls.

Réponse de DENTME

Stort tack Truls för din fantastiska och utförliga recension!
Vi är verkligen glada att kunna hjälpa till snabbt när det behövs som mest och det betyder mycket att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen under ditt akuta besök. Extra roligt att både Elias och sköterskan, samt musiken bidrog till en bra upplevelse.
Tack för ditt förtroende och din varma rekommendation! 💚🙏

Trevligt bemötande och tydligt…

Trevligt bemötande och tydligt information.

Réponse de DENTME

Tack så mycket för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och informationen. Det betyder mycket för oss. 💚

Fantastisk lokal och otroligt…

Fantastisk lokal och otroligt professionellt bemötande och förklaring efteråt. Jätte nöjd!!✨✨

28 janvier 2026

Réponse de DENTME

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du uppskattade både lokalen och personalen. Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om dig framöver! 💚

Fantastisk upplevelse

Fantastisk upplevelse! Ska bli roligt att få gå till Dentme. Fina lokaler och väldigt fin personal

30 janvier 2026

Réponse de DENTME

Tack så mycket för din fina feedback!
Vad roligt att höra att du haft en sån fantastisk upplevelse och att du ser fram emot att komma till oss igen. 💚

Jag är supernöjd med hela upplevelsen!

Jag är supernöjd med hela upplevelsen hos Dentme!
Miljön var väldigt harmonisk och välkomnande. Personalen var fantastisk, trevliga, välkomnande, omtänksamma, kunniga. Proffsiga helt enkelt.
Älskar upplägget med en låg månadskostnad, att veta att allt jag behöver ingår. Detta gör att jag kommer att kunna ta hand om mina tänder och min munhälsa på allra bästa sätt. Ingen mer ångest över att gå till tandläkaren! 💖

29 janvier 2026

Réponse de DENTME

Tack snälla för din fantastiska recension!
Det gör oss verkligen glada att höra att du kände dig välkommen, trygg och omhändertagen hos oss. Precis så vill vi att tandvård ska kännas, utan ångest och med fullt fokus på långsiktig munhälsa.
Vad fint att du också uppskattar vårt upplägg med den låga månadskostnaden, det är just för att göra tandvård tillgänglig och trygg för alla. 💚

Dom vill inte ha fler besök än 1 gång per år.

Skrev till dom om att jag hade behov av att ta bort tandsten så snart det går.. Fick till svar att enligt deras anteckningar med mera så behövde jag inte det. Enligt dom så skulle jag komma om 8 månader. samt att jag inte behövde vara orolig. Kontaktade min privata tandläkare och dom tyckte att jag behövde det snart. Så jag bokade tid hos dom istället och avslutade mitt medlemskap hos Dentme. Inför min första behandling hos Dentme förklarade jag att jag hade rädsla in för besöket samt att jag önskade salva vid tandstens borttagningen för att slippa onödig smärta och rädsla. Efter ett tag så påbörjades behandlingen och när det var klart så sa hon att hon glömde bort mitt önskemål. Tur var gjorde det inte så ont vid det tillfället. Samtidigt så tog hon endast bort det synliga tandsten på framsidan av underkäken. Resten tog hon inte. Så för mig var detta inte värt priset. varit medlem dock några månader, men att endast ta bort tandsten på 3 tänder när jag hade fler tänder som hade tandsten på sig så är det bättre att gå till en seriös privattandläkare där man kan lita på att man tas hand om och inte bara förväntas betala 149 kr per månad och endast få komma 1 gång per år. Om man skulle vilja komma för 30 minuter med tandhygienist så skulle detta kosta 490 kr. Mitt råd är bli inte medlem, det låter bra, men bevisligen är det inte alls bra.

26 septembre 2025

Réponse de DENTME

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi är verkligen ledsna över att du inte kände dig lyssnad på eller är nöjd med behandlingen. Det är självklart inte den känslan vi vill att någon ska lämna oss med.

När det gäller tandstensborttagning gör vi alltid en individuell bedömning baserad på undersökning, journalanteckningar och medicinskt behov. Vårt mål är aldrig att begränsa vård, utan att rekommendera rätt behandling vid rätt tidpunkt. Vi förstår samtidigt att det kan kännas frustrerande om ens egen upplevelse inte stämmer överens med vår bedömning.
Det är också beklagligt att ditt önskemål om bedövningssalva missades vid behandlingen. Det ska självklart tas på allvar.

I medlemskapet ingår ett hygienistbesök per år. Vid behov av ytterligare besök erbjuds dessa till ett förmånligt tilläggspris. Vi försöker vara tydliga med vad som ingår så att det inte ska uppstå missförstånd kring upplägget.

Tråkigt att höra att du valde att avsluta ditt medlemskap, men vi respekterar ditt beslut och tackar för tiden du var hos oss. Vi önskar dig all lycka framöver och hoppas att du får den vård och trygghet du söker.

Fantastiskt

Fantastiskt

15 janvier 2026

Réponse de DENTME

Tack snälla för din recension! Så roligt att höra att du är nöjd! 💚

Toppenbesök

Schyssta fräscha lokaler, trevligt bemötande, kunnig tandläkare och annan personal .

28 janvier 2026

Réponse de DENTME

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både kliniken och personalen. 💚🙏