Digihero Avis 777

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

Écrit par l'entreprise

We hebben de absolute drive om te strijden voor het kleine MKB, zodat ondernemers zich kunnen focussen op hun vak. We zijn dé alles-in-één ICT-partner voor het (kleine) MKB. En daar zijn we trots op! We helpen onze klanten in goed partnership en op een persoonlijke manier aan de best denkbare standaard ICT-pakketten. Zonder zorgen, met perspectief en betaalbaar. Een landelijke dekking met moderne en hoogwaardige ICT-producten geeft ons een stevige positie in de huidige markt. Schouder aan schouder zorgen we samen met de ondernemer voor een zekere toekomst.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 1 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Echte oplichters!!

Echte oplichters!!! Het is ongelooflijk dat dit nog mogelijk is en dat ze nog bestaan. Ben er na 5 jaar van af de kosten waren meer dan verdubbeld en diverse extra kosten werden in rekening gebracht onderandere energietoeslag 🤣 enz ... na opzegging kreeg ik bericht dat ze dat niet kunnen verwerken omdat opzegtermijn 3 maanden is enwe hadden 6 maanden ervoor opgezegd. Ze zeggen dat je daarna moet opnieuw opzeggen wat je dan weer te laat bent. We hebben hun met juridische stappen gedreigd en toen kon het opeens na 3 keer mailcontact toch wel opgezegd worden🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Echte oplichters zonder geweten

4 décembre 2025

Opgelicht

Opgelicht, valse handtekening op contract gezet. Afkoopsom van 7000,- die geen zaken met deze oplichters.

16 mars 2026

Wat een bedrijf is dit!

Je zit vast aan langdurige contracten met hoge kosten, en opzeggen blijkt onnodig ingewikkeld. Opzegging kan pas één maand vóór het einde van het contract, terwijl de einddatum al lang bekend is. Het voelt onredelijk dat je niet gewoon per contracteinddatum kunt opzeggen zodra je dat weet. Ga echt nooit maar ook echt nooit met Digihero of belcentrale in zee want het zijn echte ratten! Snap niet dat je daar voor wilt werken of er moet wel een heel goed salaris tegenover staan!

4 mars 2026

Zeer slecht

Zeer slecht , beloofd van alles maar komt het niet na. regelmatig geen bereik. geen netwerk! buitenland ook geen netwerk. Als zakelijke klant is dit erg, mis hierdoor klanten. Klanten kunnen mij niet bereiken voor afspraken. Vaak contact met hun gehad, oorzaak opeens simkaart stuk of andere vage reden. 2 dagen zonder netwerk!. niet kunnen bellen of gebeld kunnen worden. alleen tijdens kantoor uren bereikbaar dus. Nu alweer geen netwerk!

3 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

wees echt voorzichtig ze lichten…

wees echt voorzichtig ze lichten iedereen op ga nooit met hun in zee. ze zijn gewoon oplichters. ze willlen geld en meer geld. zit 5 jaar contract hoe? geen idee..... nog nooit getekent of iets anders gedaan en diensten zijn nooit geleverd en ze nemen niet op

30 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

3 jaar geleden een contract afgesloten…

3 jaar geleden een contract afgesloten bij deze ongeorganiseerde bende van leugenaars. We zouden ald mkb bedrijf nooit meer gaan betalen dan onze vorige provider. Met 82,00 gestart, de teller staat nu inmiddels op 117,00. Bij tele 2 nooit meer betaald dan 65,00. Trap niet in deze oplichters!!!!!

16 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichting stelen geld onterecht en…

Oplichting stelen geld onterecht en zeggen ze elke keer ja je heb ons apparatuur in bruikleen 7 jaar oud klachten worden opgelost maar alsnog betaal je voor een oplossing
Mail contact bellen schoft behandeld
Nu van het contact af maar incasseren nog steeds
Pas op mensen bij mij kwamen ze ooit via kpn toen bel centrale binnen en nu digihero 1 puinhoop met administratie dit als klein zakelijk is de maandnota nog hoger dan het gas.

Noté 1 sur 5 étoiles

Digihero is de grootste oplichter die…

Digihero is de grootste oplichter die er bestaat. 5 jaars contract aangeschmierd en van 50€ per maand naar 110€ gegaan. Ze rekenen energiekosten en website scan kosten zonder toestemming. Maandelijks wordt zomaar je abbonement verhoogd. Aan het einde van je contract bellen ze ineens om langs te komen voor een service afspraak. Nou krijg de....Digihero. 1 ster is eentje teveel. Afblijven van deze oplichters.

Pure oplichting

Pure oplichting, helaas contract waar we 5 jaar aan vast zitten.
Buiten hoge kosten voor de glasvezel krijg je zonder mededeling verplicht een abbonement op Threadwatch voor €10,23 erbij zonder dit te kunnen weigeren.

Ik hoop dat er eens een grote rechtzaak gaat komen tegen deze oplichteres van Digihero!

Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus