Dygtige og venlige flyttefolk der uden tøven klarede opgaven, trods det var lettere besværligt og der var lidt sne i vejen. Vil klart anbefale Daniel og hans team, og ringer bestemt til ham igen, næs... Voir plus

Vi har lige sagt farvel til flytte”drengene”🤗 Fra første kontakt var dialogen med Daniel venlig og imødekommende, og siden var samarbejdet med ham og hans “drenge” perfekt! Daniel, Martin og R... Voir plus

Hurtig og effektiv flytning. To mand ankom præcis til aftalte tid. De knoklede løs og flyttede alle møbler skånsomt, hurtigt og fejlfrit. Ingen skader. Alt gik som det skulle. Flinke og rare unge m... Voir plus

Jeg flyttede fra Aarhus til Syddjurs Kommune i slutningen af november og fandt via Trustpilot frem til Djurslands Flytteforretning. Det blev en virkelig god oplevelse. Der blev taget godt hånd om all... Voir plus

1. Services de déménagement et de stockage
  2. Déménageur
  3. Centre de stockage

Vi er en flytte - og opbevarings virksomhed beliggende på Djursland hvor service, kvalitet og omtanke er af højeste priotet. Vi udfører alle opgaver med et stort smil. Vi flytter både privat og erhverv og vi bestræber os på altid, at give en god og tryg oplevelse for vores kunder

4,9

Professionel håndtering

Professionel håndtering, hurtig afvikling og super søde og lyttende flyttefolk. Føler mig hørt, set og forstået. Vi havde hyggelige og effektive timer sammen.
Kan varmt anbefale Djurs Flytteforretning.

7 avril 2026

Super hurtige flyttemænd

Super hurtige flyttemænd, som kunne deres kram. Super god oplevelse, samt stemningen var i top. Så dem kan jeg kun varmt anbefale.

18 février 2026

Dygtige og kompetente flyttefolk

Vil klart anbefale Daniel og hans team, og ringer bestemt til ham igen, næste gang jeg får brug for et flyttefirma.

18 février 2026

Endnu en dag med gutterne 💪🏼

Det er faktisk tæt på at jeg ville ønske jeg skulle flytte igen snart 😅
- bare for at få endnu en dag med gutterne 🚚💪🏼📦.
Totalt kompetente, stærke, omhyggelige og ordentlige flyttemænd - med den skønneste humor.
De har nu flyttet for mig 3 gange - det fåes nemlig ikke bedre.
KÆMPE anbefaling og bare TAK 🙏🏽

21 janvier 2026