Vi har været så imponeret over den her oplevelse, Vi står tilbage med følelsen af at vi har fået mere for vores penge end vi havde betalt for. Jeg vil til hver en tid anbefale Daniel og hans kollegaer... Voir plus
Wauw sikke en service. Alt fra første telefonisk kontakt til afsked ved døren. Hold nu op nogle rare og omsorgsfulde flyttefolk. Jeg var ikke helt klar da de ankom. Så hjalp de med at få pakket det si... Voir plus
Vi har lige sagt farvel til flytte”drengene”🤗 Fra første kontakt var dialogen med Daniel venlig og imødekommende, og siden var samarbejdet med ham og hans “drenge” perfekt! Daniel, Martin og R... Voir plus
De sødeste, sjoveste, mest professionelle mennesker - de gør din flytning til en fest! Min varmeste anbefaling.
Écrit par l'entreprise
Vi er en flytte - og opbevarings virksomhed beliggende på Djursland hvor service, kvalitet og omtanke er af højeste priotet. Vi udfører alle opgaver med et stort smil. Vi flytter både privat og erhverv og vi bestræber os på altid, at give en god og tryg oplevelse for vores kunder
Martin Hansens Vej 17., 8400, Ebeltoft, Danemark
- 86 34 68 10
- Info@djursflyt.dk
- djursflyt.dk
Der er intet at udsætte på jer
Der er intet at udsætte på jer, næste flytning i en hvid kasse.
Super god og professional behandling
God og kompetent service
God og kompetent service. Meget stor hjælpsomhed og godt humør. Det kan ikke gøres bedre.
Jeg vil give denne firma min stærkest…
Jeg vil give denne firma min stærkest anbefaling. Arbejdet blev udført med omsorg og de to flyttemænd var rart at have i huset. Arbejdet blev også udført til en rimelig pris og gik helt efter planen.
Hvor var vi glade og tilfredse med at…
Hvor var vi glade og tilfredse med at vi tog Djurslands Flytteforretning der blev pakket alt ned til ug blev afleveret til ug i Åbyen 2sal i Grenå vi vil anbefale firmaet med et 5 tal Sonja og Arne Jensen Grenå
Effektivt, venligt og punktligt flyttehold
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Djurslands Flytteforretning ApS. De kom præcis til tiden, hvilket gav os en tryg start på flyttedagen. Hele teamet arbejdede hurtigt og effektivt, samtidig med at de var både flinke og hjælpsomme undervejs. Alt blev håndteret med stor professionalisme, og vi følte os i gode hænder fra start til slut.
Vi kan varmt anbefale Djurslands Flytteforretning ApS til andre, der ønsker en problemfri og positiv flytteoplevelse.
Kan varmt anbefale dette flyttefirma
Kan varmt anbefale dette flyttefirma. Virkelig søde og professionelle flyttemænd som var omhyggelige og effektive. Alt gik som aftalt og jeg var tryg igennem hele flytningen.
De mest fantastiske flyttefolk jeg…
De mest fantastiske flyttefolk jeg kender😍 alt gik som smurt
Hurtig, hjælpsom og professionel – en perfekt flyttedag
Det er anden gang jeg bruge disse…
Det er anden gang jeg bruge disse fantastiske gutter, flytningen var forsvarligt pakket og transporteret og de var punktlige. Med go humor og friske var det igen en fornøjelse at bruge deres service. Go kommunikation med Daniel da flytningen skulle rykkes frem. Hvis nogle fortjener 5 stjerner er det dette firma.
President og god flytning af 2…
President og god flytning af 2 profossionelle , alt forløb fint.
Professionelle og hurtigere flyttemænd
Professionelle og hurtigere flyttemænd.
Super-betryggende flytning fra start til slut, kan kun abefale.
I er bare så dygtige og effektive.
Det var bare en helt fantastisk…
Det var bare en helt fantastisk oplevelse. Alt gik helt perfekt med smil og godt humør. Vi var overrasket over hvor hurtigt vi var færdige. Mega ros til de stærke flyttemænd. Klar anbefaling herfra.
Top klasse service fra dag 1
Top klasse service fra dag 1.
Tilbuddet Daniel gav, var præcis det beløb vi endte med at betale.
Drengene - Martin og Claus var der på slaget med højt humør, sjove jokes og hænderne skruet ordentligt på.
Vi regner ikke med at flytte igen, men de får vores varmeste anbefalinger. Top klasse!
Glade og positive flyttemænd
Glade og positive flyttemænd , kommer altid til aftalt tid. De er hurtige og effektive men passer samtidig rigtig godt på ens ting. Jeg vil klart anbefale dem til andre.
Flinke, dygtige og imødekommende
Flinke, dygtige og imødekommende - de gjorde min mors flytning til en rigtig god oplevelse.