Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb hier een SUP gehuurd en ben enorm tevreden! Het materiaal was van topkwaliteit en de SUP zelf was groot, stevig en comfortabel om mee te varen. We hebben er echt enorm van genoten. Het aan... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Lekker handig en praktisch. Alleen niet zo simpel om je tijd te verlengen. Hierdoor helaas opnieuw moeten boeken zodat het wel een duur uitje werd… Kinderziekte ? Hopelijk lossen ze dat snel op 🙏... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de location de canoës-kayaks
  2. Organisateur d'activités en plein air
  3. Service de location d'équipements de sports nautiques

Écrit par l'entreprise

Dobber geeft je toegang tot het water, wanneer jij dat wil. Via slimme lockers op 15+ locaties in België en Nederland reserveer je online een SUP-board of kajak, open je zelf de locker en sta je binnen één minuut op het water. Geen personeel, geen lidmaatschap, geen vaste openingsuren. Elke boeking omvat het board of de kajak, een peddel, een drybag en de nodige veiligheidsuitrusting. Je haalt alles zelf op en brengt het zelf terug, wanneer het jou past. We bouwden Dobber rond één idee: toegang in plaats van bezit. Niet iedereen heeft plaats voor een board of zin om een kajak op het dak te sjorren, maar iedereen verdient makkelijke toegang tot het water. Naast losse sessies bieden we ook cadeaubonnen, een voordeelpas en een seizoenspas aan, en werken we samen met bedrijven, scholen en verenigingen voor groepsuitjes en teambuildings. Flexibel, spontaan en lokaal: dat is Dobber.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,3

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer leuk om te suppen

Het registeren en betaalproces verliep zeer vlot. Duidelijke e-mails op voorhand. De lockers stonden duidelijk opgesteld en konden zeer eenvoudig geopend worden. Een zeer positieve ervaring!

22 juin 2026

10 out of 10

10 out of 10! Echt een aanrader om te doen!
Het is zo makkelijk, je reserveert online, opent met je telefoon de locker en je kan meteen het water in!

24 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Heerlijk concept, ook om alleen te doen

De eerste keer was het een béétje zoeken hoe het werkt, de juiste links aanklikken in de e-mails, maar eens je het door hebt: heerlijk concept. Wat ik het leukst vind? Dat je last minute kan beslissen het water op te gaan. En ook als je het alleen wilt doen, voelt het totaal niet intimiderend of moeilijk aan om zelf een SUP uit de locker te halen.

23 juin 2026

Easy access

Easy access, clean and safe sups. We booked them last minute in Gent and had an unexpected evening. At Blaarmeersen Gent they only have about 8 sups, which makes it not to crowded on the water. Perfect for both a work out and relaxation 🙂

17 juin 2026

Leuke ervaring

Leuke ervaring! Heel makkelijk online te reserveren en locker open te doen ter plaatse! Alles was aanwezig om even aan de hitte te ontsnappen en op het gemak te kajakken met de broeltoerens in zicht! Ideale activiteit op warme zomerdagen!

26 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

recharching our mind & body after a long hot office day .. on the water

On a warm - very warm day, a refreshing and relaxing but still active after office break was much needed, so we impulsively decided to go for a sup trip - at almost walking distance from our office in Ghent, we rented 3 sups. Opening lockers , making a reservation, payment .. all smooth as icecream :-) .. however 2 paddles were missing, so we called the emergency number .. and in no time, some nice dobbr employee showed us how to get extra paddles, and we were on the water within 10 min. having a blast! it simply is easy, convenient, closeby, great quality sups, .. great vibes, relaxed &recharged after a hot office day! we'll do this more often!

1 juillet 2026

Qr scannen en kayakken

Ik dacht even te bellen om een kajak te reserveren, daar legde men me vriendelijk uit dat dit heel gemakkelijk via de QR-code kan. Zo gezegd, zo gedaan, wat een heerlijk, eenvoudig systeem!

3 juillet 2026

Dobber evaluatie

Pro's: goed business concept met containers waar kajak/sup inzit en ruime openingsuren. Gemakkelijk te reserveren en te gebruiken, vele locaties en zeker handig is de waterdichte zak, dat is bij concullega paddle share niet aanwezig. Containers staan ook zo kort mogelijk tegen het water, dus weinig gesleur, bovendien beschikt de kajak over een wiel om te rollen, handig om te verplaatsen ! Dat weet blijkbaar niet iedereen.

"To doekes" 😉
* het kan gebeuren dat je een kajak met nog water in en een kletsnatte zwemvest aantreft
* locatie id container vd kajak is soms niet handig: in bv turnhout zit de 1 pers kakak bovenaan en als je alleen bent vergt dat wel een stevige inspanning om deze erin/eruit te krijgen. Steek die dan onderaan id locker zou ik zeggen.
* meeste locaties hebben vooral sup, aanbod 1 pers kajak wordt te beperkt vind ik, bv locatie mol en mechelen hebben geen kajak meer jammer genoeg
* de drijvende /vaste pontons zijn meer geschikt voor sups dan kajak. Er is geen mogelijkheid om je vast te houden aan een greep (bv locatie herentals, retie, turnhout). Dat maakt vr 1 pers kajak moeilijk om te starten, erin glijden lukt ook niet gezien de hoogte vd drijvende pontons waardoor je water in je kajak krijgt gezien open voorkant ... getest in herentals 😝
Er zijn speciale pontons op de markt met geul vr kajaks
* prijs is vrij goedkoop, doch met andere aanbieders bv in retie kan je voor 10 eur bij concullega op de nete vr 1 uur

* waarom zijn de lockers open id container? Al 2x voorgehad dat roeispaan te ver was doorgeschoven en kon je dus niet aan. Maak dat wat dicht met ern strak net (goedkoper dan hout) en klaar is kees

9 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een top ervaring

Het was een top ervaring! We huurden 2 sups en dit was heel gemakkelijk online te reserveren. Bij aankomst kan je via de link de locker openen en al het materiaal zit hierin netjes opgeborgen. In 2 minuten sta je op het water, zalig! Na het dobberen alles terug in de locker en klaar. Wij zijn alvast tevreden en zullen dit zeker nog een keer doen!

21 juin 2026

Leuke ervaring!

Leuke ervaring! Door de boxen zijn er verschillende mogelijkheden in de stad, zonder actieve (en bijgevolg grote) uitbating. Last-minute kan beslist worden, wat het ook laagdrempelig maakt voor een op de bots uitje.
Er was een peddel in het deel waar we niet aan konden, maar we belden, en we werden meteen vriendelijk op afstand geholpen om dat open te krijgen en te fixen.
We zouden het zeker nog doen!

19 septembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Vlotte service en kwalitatief materiaal

Het aanmelden verliep heel vlot omdat alles eenvoudig online geregeld kan worden. Ik raad wel aan om op voorhand te reserveren, zodat je zeker bent van een SUP.

De prijs ligt misschien iets aan de hogere kant, maar dat merk je ook aan de kwaliteit van het materiaal en de service. Het is absoluut zijn geld waard. Een superleuke ervaring en ik kom hier zeker nog eens terug. Zeker een aanrader!

18 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Lekker handig en praktisch.

Lekker handig en praktisch.
Alleen niet zo simpel om je tijd te verlengen.
Hierdoor helaas opnieuw moeten boeken zodat het wel een duur uitje werd…
Kinderziekte ? Hopelijk lossen ze dat snel op 🙏
Verder wel een top initiatief. 👌💯🥳

24 juin 2026

Topactiviteit

In Gent zowel aan de Beestenmarkt als aan Gazon reeds duokajak gehuurd. Super ervaring en heel gemakkelijk. Kajak, zwemvesten en drybags zijn aanwezig in de locker.
Bij problemen word je zeer snel geholpen! Ideaal voor een warme dag, zal in de toekomst nog regelmatig gebruik ervan maken.

25 juin 2026

Simpel, snel & tof

Simpel, snel en tof. Heel leuk concept, heel makkelijk je kajak (of sub) uit de locker te halen met 1 klik op de knop in je mail. Ietwat prijzig, maar wel de moeite waard als je plezier op het water wilt. Ook leuke routes om te volgen die uitgestippeld zijn.

26 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

double charge and no refund

We booked via the website. However did not get a confirmation email. We found somewhere a phone number and they asked to buy again. In case of double payment it would be reimbursed automatically. This was not doen so We forwarded evidence of the double payment. The reaction was they also did not receive it and I should investigate with my bank. So their system is not working properly, my account is debited double but in their opinion I have to investigate. Not a correct service. And still waiting for the reimbursement.

21 août 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus