Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk. Twee dure colberts (samen 400 euro) meegegeven. Krijg ze terug met het vlekje wat erin zat eruit maar vreselijke nieuwe vlekken erin terug. Met een briefje vlekken gaan er niet uit! Maar zo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

1 ster is zelfs teveel. Mijn jas met veel zorg opgestuurd via Dobbi. Om mijn jas vervolgens met nieuwe vlekken en KAPOT terug te krijgen. Contact opgenomen met een erg onvriendelijke klantenservice di... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Bodywarmer via de Plus opgestuurd en hier laten reinigen om hem op te frissen na het seizoen (lichte buitengeurtjes). Precies waar een stomerij voor bedoeld is. Resultaat: kledingstuk teruggekr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Via de plaatselijke supermarkt had ik 3 kledingstukken ingeleverd om te laten stomen. Op de datum dat ik ze weer kon ophalen was er maar 1 kledingstuk retour. Ik heb per mail contact gezocht met Do... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 21 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Een katoenen 1 persoons beddensprei…

Een katoenen 1 persoons beddensprei ingeleverd. Aangezien het woord 'sprei' niet in de prijslijst voorkomt, veronderstelde ik dat ze dan de term 'deken' zouden hanteren. Dat zou dan € 19,95 kosten. Bij afhalen werd € 26,50 gerekend. Een prijs die al helemaal niet voorkomt op de prijslijst! Ook de koffievlek zat er gewoon nog in. Dus nooit meer Dobbi!

24 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

First time client and I dont recommend…

First time client and I dont recommend if you need really reliable services. Post NL was on time to pick up the items but I've never received Doppi's return bag so I couldnt send my items to be cleaned after waiting for days... The delivery guy from Post NL told me that the bag wouldn't be enough for my items, anyway, and that I should call Dobbi.

27 juillet 2024
Logo de Dobbi

Réponse de Dobbi

Dear Marco,

It is always annoying when our laundry bag is not delivered on time by PostNL. We can see that the laundry bag should have been delivered to you a day earlier. Let us know if you still want to have your laundry bag picked up!

Noté 4 sur 5 étoiles

wat zoek was is opgespoord en wat niet vlekvrij was kreeg ik schoon terug

Op de datum dat ik ze weer kon ophalen was er maar 1 kledingstuk retour. Ik heb per mail contact gezocht met Dobbi en 1 van hun medewerkers heeft zich ingezet om te kijken waar het mis is gegaan.
De 2 andere kledingstukken waren ergens anders afgeleverd en Dobbi heeft ervoor gezorgd dat ze vlot weer op mijn afhaalplek werden bezorgd.
Op 1 van deze kledingstukken zaten nog 3 kleine vlekjes waar ik me aan stoorde. Opnieuw contact gewast en dit kledingstuk is nogmaals gestoomd, kostenloos en kreeg ik helemaal vlekvrij terug.

20 juin 2024

ronduit slecht

Klantenservice ronduit slecht. Gordijnen bij hen laten reinigen maar Vlekken zitten er nog in. Wel mooi gestreken dus vlekken vielen niet gelijk op.

Eerste en laatste keer dat ik bij hen was heb laten “reinigen”. Reageren ook zeer onprofessioneel aan telefoon en mail. Ik pak liever de bakfiets en fiets wel naar een stomerij in de buurt voor mijn andere gordijnen. Hier nooit meer.

Ooh ja en via app kan je aangeven wanneer je was wil laten ophalen en wanneer je de was terug wil. Je kan dit zelf aanvinken, ophalen gaat goed maar het brengen, pas 3 dagen later zonder bericht. Hier zelf steeds achteraan gezeten

21 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dobbi de slechtste stomerij van Nederland

Alles ging mis. Op 19 maart mijn jas ingeleverd en na twee weken teruggekregen. Helemaal kapot. Rits eruit, gaten in de stof, vulling dun, voering scheef, drukkers beschadigd enz. enz.
Nu, na twee maanden mailen en bellen heb ik 250 Euro vergoed gekregen van een jas die 400 Euro heeft gekost en iets meer dan 4 maanden oud was op het moment van inleveren. Je hoort niets van Dobbi, doen alles om de boel te vertragen.
Uiteindelijk via de rechtsbijstand de rest betaald gekregen en het verschil i.v.m. de afschrijving van de jas van Jumbo Dongen teruggekregen. Die hebben wel hun best gedaan, gelukkig.

1 juin 2024

niet schoon en stinkt

Een winterjas (lichte kleur) laten stomen. Er hing een blauw briefje aan. Mouwen niet schoon. De mouwen waren schoon, maar de jas was zowel op voor en achterpand nog vies. Daarnaast stinkt de jas ook enorm. Er wordt aangeboden de jas opnieuw te laten stomen, maar dan op eigen risico. Er zouden gaten in kunnen komen. No way dat ik dit doe. Kosten gemaakt en een stinkende vieze jas. Erg teleurstellend en nooit meer dobbi voor mij.

12 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 3 overgordijnen en 2 vitrage…

Ik heb 3 overgordijnen en 2 vitrage laten reinigen een van de overgordijnen was aan de onderkant nog vuil en een van de vitrage gordijnen zat aan de onderkant nog zwarte vochtvlekken in.kosten € 127,00 ik had ze beter zelf kunnen wassen. Na telf contact werd verteld dat sommige vlekken er niet uit kunnen.dit wordpas vermeld als je de was terug krijgt voor mij nooit meer.

15 janvier 2024

Nooit weer!

Mijn mooie winterjas weggebracht naar Dobbi. In een week terug, maar helaas helemaal klonterig met de vulling en de zwarte knopjes overal beschadigd. Helaas 30€ voor betaald. Had ik het ook wel zelf kunnen doen… Dit is geen professionele reiniging! Voor mij nooit weer!

10 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Een trouwjurk en overhemd laten…

Een trouwjurk en overhemd laten reinigen bij Dobbi. Het overhemd kan met meer kreukels terug dan zoals aangeleverd! De stof van de bruidsjurk was beschadigd met een behoorlijke kostenpost als gevolg. Verschuilen zich achter hun algemene voorwaarden, juridisch geschil loopt. Nooit meer! Van mij mogen ze ‘opdobberen’!

10 novembre 2023

Enorm slecht berdrijf

Ontzettend slechte ervaring…

Ik heb hier mijn trouwjurk van zo’n €2000,- laten reinigen.

In eerste instantie kreeg ik de jurk terug zonder dat er ook maar iets aan was gedaan (incl bier en modder vlekken 😅).

Vervolgens opnieuw ingeleverd, de jurk redelijk schoon (op de kleine vlekjes na) terug gekregen maar niet gestreken en dit keer inclusief schade op meerdere plekken in de stof…

Meerdere malen geprobeerd contact op te nemen maar dit is niet gelukt. Ik wil graag dat dit bedrijf mijn schade vergoed + mijn geld voor de behandeling (€275,-) terug.

10 juillet 2023

Nooit weer

een jas laten stomen waarbij ik een app kreeg of ik even wilde akkoord geven voor reinigen op eigen risico vwb kleur, klonteren van de voering etc.
Vond ik vreemd aangezien zij een professioneel bedrijf zijn en ik het juist daarom naar hen breng, het betrof een normale winterjas, niets bijzonders. Dan kan ik het eigenlijk net zo goed zelf wassen. Ik heb akkoord gegeven aangezien ik graag de jas gewassen wilde hebben. Gevolg een jas terug met enorm kleurverschil, alle ritsen beschadigd( zwarte ritsen waar de verf af was). En niet kunnen klagen omdat je akkoord gegeven hebt! Heb mijn lesje geleerd, nooit weer bij Dobbi

10 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

De stomerij overtrof mijn verwachtingen…

De stomerij overtrof mijn verwachtingen met hun professionele aanpak. Mijn kleding was niet alleen brandschoon, maar rook ook heerlijk fris. De vriendelijke en efficiënte service verdient absoluut vijf sterren.

22 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende stomerij

Uitstekende stomerij! De service is snel en de kwaliteit is top. Mijn kleding komt altijd vlekkeloos en fris terug. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De prijzen zijn redelijk en de ophaal- en bezorgoptie is handig. Een betrouwbare keuze voor kledingverzorging.

9 novembre 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus